Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Θα περασει τη Βαλενθια η Ατλετικο?
Την Ατλετικο τη βλεπω σε καλυτερη κατασταση, πιο " αερατη".
Θα περασει τη Βαλενθια η Ατλετικο?
Προσωπικα βλεπω τελικο Βαλενθια-Σπορτιγκ και μετα πολυ ανετη νικη της Σπορτιγκ στον τελικο.με αυτα που βλεπω δεν κανω ποια προβλεψεις για ευρωπαικα..
εαν φαει ομως ενα η βαλενθια θελει 3 μετα..
ριπιτ περσινού είναι το τσουλου με άλλους ρόλους.Πέντε ισπανικες στα ημιτελικα και των δύο διοργανωσεων, ε ρε και να τα χασουν και τα δυο...
.Καταρχην πηρε ισοπαλια και οχι διπλο.
Οχι παληκαρι μου απλα το ξερα? Αλλα να σε επειθα? Αμφιβαλλω αν ειχες δει καν το ματς, γιατι αν τοχες δει θα το θυμοσουν οτι η ΑΕΚ δεν κλειστηκε πισω. Και σε αλλο ματς που ειδα, ο Παναθηναικος που κλειστηκε, εισεπραξε μια μεγαλοπρεπη 3αρα και γυρισε πισω.
Οποτε στα βαλα και φατσα καρτα. Αρκει η να σε βαλω να δεις και το ματς απο την αρχη?
Αν θες και του Αθηναικου παρε δες το κανενα προβλημα.
Οριστε παρτα. Ο Αθηναικος και με επιθετικους κατεβηκε και προσπαθησε να παιξει μπαλα. Φυσικα λογικοτατο η Μαντσεστερ να κυριαρχουσε στο ματς. Υποψιν δεν ηταν η μετεπειταν Μαντσεστερ, αλλα ολες γενικα οι αγγλικες τοτε ηταν αρκετα πεσμενες.
Ε για το Τσούλου 60%-40%.Πέντε ισπανικες στα ημιτελικα και των δύο διοργανωσεων, ε ρε και να τα χασουν και τα δυο...
ναι οι μαλάκες.Εκανε οτι εκανε χαρη στην τεχνικη και την αποδοση αλλα της λειπει γενικα και διαχρονικα ως ομαδα η ψυχη και το μεταλλο.
Ρε δεν αφήνεις τις προβλέψεις γιατί είσαι γκαντεμόσκυλο...και η Μπάρτσα πίστευες πως θα περάσει...ριπιτ περσινού είναι το τσουλου με άλλους ρόλους.
μπαρτσα κοπα ντελ ρει
ρεάλ πρωτάθλημα τσουλου.
Και αποδεικνυεται πλεον περιτρανα, οτι χωρις εναν μεγαλο κυνηγο μπροστα, δεν κανεις τιποτα.EIΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ? ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ? ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ?
Για τα λεφτα και τα μπατζετ που ειχε και εριχνε, και τους παιχταραδες που εφερενε και τα εκατομμυρια οπαδους και τη γηπεδαρα, ειχε πανω κατω ιδιες επιτυχιες με χωρια οπως η Παρμα και η Σαλκε του Γκελσενκιρχεν . ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ?
Και ακομη ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ! Γιατι αν δεν ηταν επρεπε να χαν βαλει στα διχτυα προχθες τη Ρεαλ αν λαβουμε υποψη πως ειναι καλυτερη ομαδα. Οπως και σημερα την Τσελσι.
Εκανε οτι εκανε χαρη στην τεχνικη και την αποδοση αλλα της λειπει γενικα και διαχρονικα ως ομαδα η ψυχη και το μεταλλο.
Προσωπικα βλεπω τελικο Βαλενθια-Σπορτιγκ και μετα πολυ ανετη νικη της Σπορτιγκ στον τελικο.
ναι ο μαλαξ είχα και σίγουρο το ελ κλάσσικο.Ρε δεν αφήνεις τις προβλέψεις γιατί είσαι γκαντεμόσκυλο...και η Μπάρτσα πίστευες πως θα περάσει...
τι είναι αυτό που έβαλες ρε γίγαντα;;;;
για βάλε όλον τον αγώνα του Αθηναϊκού να δούμε τι έγινε. μετα το 30' πέρασε τη σέντρα; για την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι ότι πράγματι δεν θυμάμαι καθόλου το ματς. όντως μαλακία έγραψα. οι αγγλικές ομάδες πεσμένες; και συγκρίνονται με τον αθηναϊκό;;;; μια ομάδα που έχει μαρκ χιουζ και μπράιαν ρόμπσον συγκρίνεται με μια ομάδα που έχει μπούτζουκα και τζαλακώστα;;;;
Κάνεις,κρατάς το 0 πίσω κ πας τα παιχνίδια παράταση...και μετά πέναλντυ.Και αποδεικνυεται πλεον περιτρανα, οτι χωρις εναν μεγαλο κυνηγο μπροστα, δεν κανεις τιποτα.
Είτε λεγεται Ετο, ειτε Λαρσον, ειτε Ιμπραημοβιτς, είτε ακομη και Βίγια.
Με τα γατακια να τρεχουν γυρω γυρω δεν γινεται τιποτα.
Εγω παντως ειμαι σε δυσκολη θεση, γιατι ενω στην Ισπανια ειμαι Ρεαλ, πανευρωπαικα ειμαι Μπαγερν.ριπιτ περσινού είναι το τσουλου με άλλους ρόλους.
μπαρτσα κοπα ντελ ρει
ρεάλ πρωτάθλημα τσουλου.
Και αποδεικνυεται πλεον περιτρανα, οτι χωρις εναν μεγαλο κυνηγο μπροστα, δεν κανεις τιποτα.
Είτε λεγεται Ετο, ειτε Λαρσον, ειτε Ιμπραημοβιτς, είτε ακομη και Βίγια.
Με τα γατακια να τρεχουν γυρω γυρω δεν γινεται τιποτα.
Εγω παντως ειμαι σε δυσκολη θεση, γιατι ενω στην Ισπανια ειμαι Ρεαλ, πανευρωπαικα ειμαι Μπαγερν.
Πάντως θεωρω πιο εύκολο για την Τσελσι να κοντραρει τη Ρεαλ, παρα την Μπαγερν.
Δεν ξερω κατα ποσο ο Μουρινιο κοντρα στην Τσελσι θα εχει την ψυχολογια να τα δωσει ολα, όπως θα εκανε κοντρα στην Μπαρτσελονα.
Δεν μπορω να μην σκεφτω πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ηταν ο Ολυμπιακος που τελικα ηταν απολυτως εφικτη γι αυτον μια συμμετοχη σε ευρωπαικο τελικο φετος...δεν ξερω.. θα δουμε..
καποιο φαβορι εκει θα αποκλειστει παντως η η ατλετικο που εχει μεγαλο προβαρδισμα , η μπιλμπαο
τα παντα ανταρεπονται πλεον στης ευρωπαικες διοραγνωσεις, περιμενε κανεις να αποκλειστει σιτυ?
περιμενε κανεις εξω μπαρτσελονα απο τελικο? περιμενε κανεις μπραγκα περσυ τελικο? Οχι .. οποτε..
επειδη δεν παρακολουθεις οπως λες δεν φταει ο περσονας
Δεν μπορω να διανοηθω παντως οτι θα σταματησουν τον Γκομεζ οι συγκεκριμενοι στοπερ της Ρεαλ.Ξανα συμφωνουμε. Και εγω αυτο πιστεω. Με Ρεαλ στον τελικο, η Τσελσι μπορει σηκωσει το πρωτο της. Η Μπαγιερν πιο σκληροτραχηλη ομαδα .
Αν και η Ρεαλ αμα την πιασουν τα διαολια της δε καταλαβαινει τιποτα...
ναι οι μαλάκες.
δεν είναι χλακέντεροι όπως εμείς τα βαζέλια