Νέα

Champions league 2011/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα θα σηκωσει την κατσαρόλα στο μοναχο τον μαιο?

• Μπάγερν

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Τσέλσι

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε παπαρα ειναι ηττοπαθης ομαδα. Οπως ο βαζελος αντε το βρηκες λακαμα. Ειπαμε να μη τα βγαζουμε στη φορα αλλα να λεμε την αληθεια.

Οπως η παναθα δεν εχει το μεταλο την ψυχη και τα αρχιδια που εχει ο γαβρος οταν χρειαζεται και γινομαστε ΓΑΤΑΚΙΑ. Το κομπλεξ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ. Ετσι και η μπαρτσελονα.

Και μου λεει και ο best οτι απαξιωνω και παπαριες και για αμπαλοσυνη. Αδερφε,best η διαβαζε τι ακριβως γραφω, η θες ακομη μερικα χρονακια να δεις μπαλα. Μη λες μεγαλες κουβεντες. Ασε κατι ξερουμε και εμεις οι " αμπαλοι".

καλά, ό,τι πεις μεγάλε μου. εγώ είμαι ο άσχετος. εγώ το δήλωσα ήδη ότι είμαι ρεάλ, αλλά όταν σε βλέπω και γράφεις για κόμπλεξ της μπάρτσα όταν τα τελευταία χρόνια μας γαμάει άγρια μέσα έξω, τότε ναι είμαι άμπαλλος.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Φιλαρακι η φανελα της Λιβερπουλ ειναι ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ οχι απλα βαρια. Μαζι με τη Ρεαλ τις βαζω στο ιδιο καδρο, σε ειδικο βαρος και πρεστιζ. Και απο τη Μιλαν πιο πανω. Ποιες Μανστεστερ και Τσελσι και Μπαρτσελονα και Μπαγερν. Αστο η Λιβερπουλ με τη φανελα και την εδρα και μονο μπορει να παρει ματς. Και ας παρει κριαρια να και κατσικια να τους φορεσει φανελες.
δλδ την μια μας λες οι loozers oι καταλανοι που χασανε απο την λιβερπουλ του μπελαμι και του καιτ και του καραχερ
και την αλλη οταν απεκλεισε την ρεαλ με τους ιδιου παικτες μετραει η βαρια φανελα ? μαλιστα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν καταλαβα καλα, ο Τερυ αποβληθηκε επειδη εβαλε κωλοδαχτυλο στον Σαντσες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Επισκέπτης
Παντου ηταν.
Βασικα αριστερο μπακ τον εβλεπα, αλλά πού και πού εστελνε και την πουτσα του να παιξει στοπερ, επειδη η ομαδα του ειχε μεινει με δεκα  :grin:

την γλυτωσε η κουφαλα  θα παιξει στον τελικο  να ναι καλα το κορακι μαλλον φοβηθηκε την ψωλη του  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι δε με κατάλαβες,με το europa league τί γίνεται;;;
Εκει πλακα πλακα, 3 ισπανικες ειναι στα ημιτελικα, την πορτογαλική βλεπω να το παιρνει.
Η Μπιλμπαο εσκασε πια, και νομιζω οι αλλες δυο ισπανικες δεν το'χουν.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντως εγω μακγες..

προβλεπω ρεαλ αυριο..

ψυχολογια στα υψη, ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ευκαιρεια τωρα του μουρινιο να κανει το νταμπλ

πρωταθλημα εχει παρει..

οποτε.... αλλα με αυτα που βλεπουν τα ματια μου δεν αποκλειω τιποτα..

αλλα για μενα ειναι αδυνατον να μεινουν και οι δυο ισπανικες εκτος τελικου..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στο 2-0 λεει ο σωτηρακοπουλος η τσελσι πρεπει να σκεφτεται απο τωρα το τσαρτερ της επιστροφης μετα απο ενα λεπτο τσακ το 2-1  :2funny: :2funny:

στο 1-0 και πριν την αποβολή, ένας από τους 2 νομίζω είπε "το φυσιολογικό σκορ για απόψε θα είναι το 3-0"  :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δλδ την μια μας λες οι loozers oι καταλανοι που χασανε απο την λιβερπουλ του μπελαμι και του καιτ και του καραχερ
και την αλλη οταν απεκλεισε την ρεαλ με τους ιδιου παικτες μετραει η βαρια φανελα ? μαλιστα

E αυτο λεμε οτι και η Λιβερπουλ στο ιδιο βεληνεκες με την Ρεαλ ειναι. Ωωωωωχ! Μεταξυ τους θα φερουν οπως ναναι αποτελεσματα. Μια ο ενας μια ο αλλος. Η Ρεαλ εχασε λογω αμπαλοσυνης τοτε και λογω μαλακιας, τα ξαναπαμε, κατεστρεψαν μια καλη ομαδα για να κανουν τους γκαλακτικος και παπαριες .

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εκει πλακα πλακα, 3 ισπανικες ειναι στα ημιτελικα, την πορτογαλική βλεπω να το παιρνει.
Κάνε έναν κόπο κ πες μου ποιες είναι.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

δεν το παιρνει η σπορτινγ, μου θυμηζει την περσυνη μπραγκα

γιαυτο στο λεω.. η ατλετικο εχει τον παιχταρα τον φαλκαο ... οποτε

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κάνε έναν κόπο κ πες μου ποιες είναι.
βαλενθια-ατλετικο μαδριτης η ατλετικο προηγειται 2-4 απο το πρωτο ματς

και μπιλπαο -σπορτινγκ λισαβονας η σπορτινγκ εχει υπερ 2-1 απο το πρωτο ματς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν το παιρνει η σπορτινγ, μου θυμηζει την περσυνη μπραγκα

γιαυτο στο λεω.. η ατλετικο εχει τον παιχταρα τον φαλκαο ... οποτε
Θα περασει τη Βαλενθια η Ατλετικο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βαλενθια-ατλετικο μαδριτης η ατλετικο προηγειται 2-4 απο το πρωτο ματς

και μπιλπαο -σπορτινγκ λισαβονας η σπορτινγκ εχει υπερ 2-1 απο το πρωτο ματς
Πρέπει να αρχίσω να βλέπω λιγότερο την Αλέκα κ τον Τσίπρα κ περισσότερο μπάλα μου φαίνεται. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παντως εγω μακγες..

προβλεπω ρεαλ αυριο..

ψυχολογια στα υψη, ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ευκαιρεια τωρα του μουρινιο να κανει το νταμπλ

πρωταθλημα εχει παρει..

οποτε.... αλλα με αυτα που βλεπουν τα ματια μου δεν αποκλειω τιποτα..

αλλα για μενα ειναι αδυνατον να μεινουν και οι δυο ισπανικες εκτος τελικου..
Πέντε ισπανικες στα ημιτελικα και των δύο διοργανωσεων, ε ρε και να τα χασουν και τα δυο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλά, ό,τι πεις μεγάλε μου. εγώ είμαι ο άσχετος. εγώ το δήλωσα ήδη ότι είμαι ρεάλ, αλλά όταν σε βλέπω και γράφεις για κόμπλεξ της μπάρτσα όταν τα τελευταία χρόνια μας γαμάει άγρια μέσα έξω, τότε ναι είμαι άμπαλλος.

EIΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ? ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ? ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ?
Για τα λεφτα και τα μπατζετ που ειχε και εριχνε, και τους παιχταραδες που εφερενε και τα εκατομμυρια οπαδους και τη γηπεδαρα, ειχε πανω κατω ιδιες επιτυχιες με χωρια οπως η Παρμα και η Σαλκε του Γκελσενκιρχεν . ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ?

Και ακομη ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ! Γιατι αν δεν ηταν επρεπε να χαν βαλει στα διχτυα προχθες τη Ρεαλ αν λαβουμε υποψη πως ειναι καλυτερη ομαδα. Οπως και σημερα την Τσελσι.

Εκανε οτι εκανε χαρη στην τεχνικη και την αποδοση αλλα της λειπει γενικα και διαχρονικα ως ομαδα η ψυχη και το μεταλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom