Νέα

Champions league 2011/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα θα σηκωσει την κατσαρόλα στο μοναχο τον μαιο?

• Μπάγερν

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Τσέλσι

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
επειδη δεν παρακολουθεις οπως λες δεν φταει ο περσονας

το 70 της εκατο απο την αρχη της χρονιας ειχε πονταριστει να παρει το τσου λου παλι η μπαρτσελονα...
Στατιστικώς μαλακιστηκαν οσοι το εκαναν.
Εχει παρει ποτέ ομαδα ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ?
Οσοι το εκαναν, ρισκαραν πολυ και πηγαν κοντρα στη στατιστικη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Zαλιστηκες απο την πουτσα. Διαβασε ρε τραμπαριφα πιο πριν που εγραψα οτι η μπαρτσελονα ειναι ο βαζελος της ισπανιας :grin:
Ο Σαριέγκι δεν ειχε πει κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα, και μετα τον βριζανε οι βαζελοι?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πωωω πω ρε περσονα περιλαβε τον εσυ γιατι η θα αρχισω τα μπινελικια, αλλιως δεν αντεχω αλλο
ΡΕ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙ. Αν κλειστηκε μετα το κανε επειδη οι αλλοι ηταν καλυτερη ομαδα και οπως ηταν λογικο ειχε την κυριαρχια.

Δε κατεβηκε ο Αθηναικος με τη λογικη παμε να κλειστουμε πισω να παιξουμε αμυντικα. Πηγε να παιξει κανονικα οπως το βγει. Και πηγε το ματς στην παραταση. Πιο πολλες ευκαιριες ειχε βγαλει τοτε ο Αθηναικος παρα σημερα η Τσελσι.

Και οι αγγλικες ομαδες τοτε ηταν ιδιαιτερη περιπτωση μολις μετα τον 5ετη αποκλεισμο. Ας τολμησουσε να παιξει ταμπουρι κανεις τη Μαντσεστερ αργοτερα που ξαναγινε ισχυρη, να σου πω. Γιατι δε μου βαζεις αλλα παραδειγματα που ΟΝΤΩΣ πηγαν να παιγξουν ταμπουρι? Να σου πω για κατι Ραπιντ Βιεννης κλπ που μετραγαν 4αρες και 5αρες? Αντε μη με προκαλεις τωρα γιατι θα βαζω βιντεο ως το πρωι και θα κανουμε βιντεο-μαθημα αποψε :grin: Kανονισε :grin:

μ' αρέσει που επικαλείσαι τον περσόνα που συνέχεια στη λέει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συ, σοβαρά, ξανακοίτα λίγο τι γράφεις. ότι και καλά όταν κλείνεσαι απέναντι στην μπάρτσα μπορείς να ανταπεξέλθεις, ενώ όταν κλείνεσαι απέναντι σε μάντσεστερ και ρεάλ τρως 4αρες και 5αρες. όλες οι ομάδες δεν κλείνονται απέναντι στην μπάρτσα; λίγες 5αρες έχουν πέσει;

για τον αθηναϊκό επιμένεις να γράφεις την ίδια παπαριά. ότι πήγε να παίξει μπάλα. λάθος! πήγε να κλειστεί. οι ευκαιρίες που έχασε ήταν ΜΟΝΟ στην αρχή και ακριβώς επειδή οι άλλοι βγήκαν από την αρχή να τον γαμήσουν. στο β' δεν πέρασε τη σέντρα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
επειδη δεν παρακολουθεις οπως λες δεν φταει ο περσονας

το 70 της εκατο απο την αρχη της χρονιας ειχε πονταριστει να παρει το τσου λου παλι η μπαρτσελονα...
τέλος. :birdman: :birdman: :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ οχι. Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ μονο.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω φιλε μου απο τα μεσα της σαιζον εχω πει και εχω παιξει ρεαλ
για να δουμε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
EIΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ? ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ? ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ?
Για τα λεφτα και τα μπατζετ που ειχε και εριχνε, και τους παιχταραδες που εφερενε και τα εκατομμυρια οπαδους και τη γηπεδαρα, ειχε πανω κατω ιδιες επιτυχιες με χωρια οπως η Παρμα και η Σαλκε του Γκελσενκιρχεν . ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ?

Και ακομη ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ! Γιατι αν δεν ηταν επρεπε να χαν βαλει στα διχτυα προχθες τη Ρεαλ αν λαβουμε υποψη πως ειναι καλυτερη ομαδα. Οπως και σημερα την Τσελσι.

Εκανε οτι εκανε χαρη στην τεχνικη και την αποδοση αλλα της λειπει γενικα και διαχρονικα ως ομαδα η ψυχη και το μεταλλο.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ επειδή δεν μπορούν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να τα παίρνουν ΟΛΑ, παρόλο που έχουν ρίξει μέχρι και 6αρα στην έδρα της ρεάλ;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το πρωταθλητριών δεν έγινε τσού λου;;; :think:

Για πείτε τα γρόντια να μάθουμε οι νέοι.... :birdman:
Το πρωταθλητριων δεν ειχε ομιλους.
Κληρωση ειχε.
Περναγες με ρεβανς πεντε ομαδες και επαιρνες το τροπαιο.
Απο το 1992 νομιζω εγινε με μορφη ομιλων, τσαμπιονς λιγκ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μ' αρέσει που επικαλείσαι τον περσόνα που συνέχεια στη λέει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συ, σοβαρά, ξανακοίτα λίγο τι γράφεις. ότι και καλά όταν κλείνεσαι απέναντι στην μπάρτσα μπορείς να ανταπεξέλθεις, ενώ όταν κλείνεσαι απέναντι σε μάντσεστερ και ρεάλ τρως 4αρες και 5αρες. όλες οι ομάδες δεν κλείνονται απέναντι στην μπάρτσα; λίγες 5αρες έχουν πέσει;

για τον αθηναϊκό επιμένεις να γράφεις την ίδια παπαριά. ότι πήγε να παίξει μπάλα. λάθος! πήγε να κλειστεί. οι ευκαιρίες που έχασε ήταν ΜΟΝΟ στην αρχή και ακριβώς επειδή οι άλλοι βγήκαν από την αρχή να τον γαμήσουν. στο β' δεν πέρασε τη σέντρα

Ρε μαλεα γενικα αμα παιζεις με μεγαλη ομαδα αν κλειστεις και η ομαδα η αλλη ΜΕΤΡΑΕΙ θα μετρας τεμαχια.

Τωρα στο Ολντ Τραφοντ και στο Μπερναμπεου αυτο συμβαινει 99/100 ματς. Πηγες και μου πιασες τωρα τον Αθηναικο. Μπορω να σου φερω αλλα 100 ματς που εγινε το αντιστροφο.

Αυτο αποδεικνυει πως η πραγματικα καλη ομαδα με μεταλλο και αρχιδια σε λυγιζει αργα η γρηγορα.

Η Μπαρτσελονα το κανει επισης συνηθως αλλα δεν ειναι σχεδον δεδομενο. Ειναι περισσοτερες οι φορες που η Μπαρτσελονα εχει φαει ξεγυρισμενες απο ομαδες που επαιξαν κατενατσιο εκει μεσα. Και στα καλα της ακομη πχ η Ρουμπιν Καζαν.
Και παλιοτερα και αλλες ομαδες. Βεβαιως και τιμωρουσε και ομαδες που πηγαιναν να το παιξουν ταμπουρι.
Αλλα το ταμπουρι πιο ευκολα περναει σε μια ομαδα που δεν εχει αρχιδια παρα σε μια που εχει. Ετσι λεω οτι ευκολοτερα περναει το ταμπουρι στη Μπαρτσελονα παρα στη Ρεαλ πχ η τη Μαντσεστερ. Και πηγες και μου φερες το ματς με τον Αθηναικο για να αποδειξεις το αντιστροφο?

Θες να καθομαι να σου παραθετω ομαδες που πηγαν να το παιξουν ταμπουρι στο ολντ τραφορντ? Η και στο Ανφιλντ? Και στο Μπερναμπεου?
Αλλες φυγαν με το αποτελεσμα, αλλα θες να τα βαλουμε κατω να κανουμε τη συγκριση?

Θες να κανουμε το ιδιο με το Καμπ νου? Οχι ομως τα τελευταια 2-3 χρονια, σε βαθος χρονου. Η το Μεατσα με γηπεδουχο την Ιντερ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ επειδή δεν μπορούν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να τα παίρνουν ΟΛΑ, παρόλο που έχουν ρίξει μέχρι και 6αρα στην έδρα της ρεάλ;;;

Ναι και ο Παναθηναικος εχει ριξει 4 στο γαβρο και 3 . Αλλα ειναι κομπλεξικος και ηττοπαθης απεναντι του και γενικοτερα.

Στο κρισιμο ματς που πρεπει να κανει τη διαφορα δε φτουρησε. Στο αποφασιστικο. Και 16 να ριξε.
Κομπλεξικος και ηττοπαθης δειχνει χαρακτηρα δε δειχνει αποδοση. Η νικη μπορει να προερχεται απο αλλα στοιχεια, πχ ανωτερη τεχνικη, ομοιογενεια, ακριβεια , τυχη , ψυχραιμια και ενα σωρο αλλα.
Οτι της λειπει το στοιχειο του μεταλλου και της ψυχης δε παει να πει πως ειναι αχρηστη η κακη ομαδα.
Συγκεκριμενα πραγματα λεω ρε πουστη μου.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ η Μαντσεστερ η η Λιβερπουλ η και η Ρεαλ με ΚΑΤΩΤΕΡΗ τεχνικη, η ομοιογενεια, η δουλεια και αποδοση και μεσα στο ματσ μπορουν να παρουν ενα ματς με ΨΥΧΗ και ΑΡΧΙΔΙΑ .
Κατι που κατα κανονα η Μπαρτσελονα δεν το χει και ποτε δε το ειχε.

Kαι  σου ξαναπα  η Λιβερπουλ με τα κριαρια πηγε και της εκλεισε το σπιτι. Και το ξανακανε και το 2001 στο UEFA που και παλι η Μπαρτσελονα ειχε Ριβαλντο, Σαβιολα κλπ.

Ειπαμε λεω συγκεκριμενα πραγματα. Πως ως ομαδα της λειπει ενα συγκεκριμενο στοιχειο. Δες και καρτες, ουτε κιτρινες ουτε κοκκινες, ουτε φαουλ κανουν. Και η Αρσεναλ το ιδιο στοιχειο εχει . Μπορει να κενταει αλλα ειναι γατακια.

Η Σελτικ μπορει να ειναι κριαρια αλλα εχουν ψυχη.
Αλλες ομαδες τα συνδυαζουν και τα δυο πχ παλιοτερα η Γιουβεντους η η Ρεαλ κατα καιρους η η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε μαλεα γενικα αμα παιζεις με μεγαλη ομαδα αν κλειστεις και η ομαδα η αλλη ΜΕΤΡΑΕΙ θα μετρας τεμαχια.

Τωρα στο Ολντ Τραφοντ και στο Μπερναμπεου αυτο συμβαινει 99/100 ματς. Πηγες και μου πιασες τωρα τον Αθηναικο. Μπορω να σου φερω αλλα 100 ματς που εγινε το αντιστροφο.

Αυτο αποδεικνυει πως η πραγματικα καλη ομαδα με μεταλλο και αρχιδια σε λυγιζει αργα η γρηγορα.

Η Μπαρτσελονα το κανει επισης συνηθως αλλα δεν ειναι σχεδον δεδομενο. Ειναι περισσοτερες οι φορες που η Μπαρτσελονα εχει φαει ξεγυρισμενες απο ομαδες που επαιξαν κατενατσιο εκει μεσα. Και στα καλα της ακομη πχ η Ρουμπιν Καζαν.
Και παλιοτερα και αλλες ομαδες. Βεβαιως και τιμωρουσε και ομαδες που πηγαιναν να το παιξουν ταμπουρι.
Αλλα το ταμπουρι πιο ευκολα περναει σε μια ομαδα που δεν εχει αρχιδια παρα σε μια που εχει. Ετσι λεω οτι ευκολοτερα περναει το ταμπουρι στη Μπαρτσελονα παρα στη Ρεαλ πχ η τη Μαντσεστερ. Και πηγες και μου φερες το ματς με τον Αθηναικο για να αποδειξεις το αντιστροφο?

Θες να καθομαι να σου παραθετω ομαδες που πηγαν να το παιξουν ταμπουρι στο ολντ τραφορντ? Η και στο Ανφιλντ? Και στο Μπερναμπεου?
Αλλες φυγαν με το αποτελεσμα, αλλα θες να τα βαλουμε κατω να κανουμε τη συγκριση?

Θες να κανουμε το ιδιο με το Καμπ νου? Οχι ομως τα τελευταια 2-3 χρονια, σε βαθος χρονου. Η το Μεατσα με γηπεδουχο την Ιντερ?

ρε μαλέα, γιατί λες όχι τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά σε βάθος χρόνου; αφού όλη η διαφωνία ξεκίνησε με βάση το αποψινό παιχνίδι. και η θεωρία σου είναι ότι η ΤΩΡΙΝΗ μπάρτσα δεν έχει πολλούς τρόπους να βάλει γκολ, άρα δυσκολεύεται περισσότερο να κάμψει κλειστές άμυνες από ότι η ρεάλ. έτσι δεν είναι; κάνω κάτι λάθος; μη μου λες συνέχεια το τι γίνεται διαχρονικά. κι εγώ λέω πολύ απλά ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει Χ αν κλειστεί απέναντι σε μεγάλη ομάδα κι έχει και ΛΙΓΗ τύχη (χαμένο πέναλτυ ο αντίπαλος κ.λπ.). η τακτική των μικρών ομάδων απέναντι στις μεγάλες εδώ και αιώνες είναι να κλείνονται. γιατί αν ανοιχτούν, μένουν χώροι πίσω και η μεγάλη ομάδα θα σε γαμήσει. γι' αυτό όλες οι ομάδες κλείνονται απέναντι στην μπαρτσελόνα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι και ο Παναθηναικος εχει ριξει 4 στο γαβρο και 3 . Αλλα ειναι κομπλεξικος και ηττοπαθης απεναντι του και γενικοτερα.

Στο κρισιμο ματς που πρεπει να κανει τη διαφορα δε φτουρησε. Στο αποφασιστικο. Και 16 να ριξε.
Κομπλεξικος και ηττοπαθης δειχνει χαρακτηρα δε δειχνει αποδοση. Η νικη μπορει να προερχεται απο αλλα στοιχεια, πχ ανωτερη τεχνικη, ομοιογενεια, ακριβεια , τυχη , ψυχραιμια και ενα σωρο αλλα.
Οτι της λειπει το στοιχειο του μεταλλου και της ψυχης δε παει να πει πως ειναι αχρηστη η κακη ομαδα.
Συγκεκριμενα πραγματα λεω ρε πουστη μου.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ η Μαντσεστερ η η Λιβερπουλ η και η Ρεαλ με ΚΑΤΩΤΕΡΗ τεχνικη, η ομοιογενεια, η δουλεια και αποδοση και μεσα στο ματσ μπορουν να παρουν ενα ματς με ΨΥΧΗ και ΑΡΧΙΔΙΑ .
Κατι που κατα κανονα η Μπαρτσελονα δεν το χει και ποτε δε το ειχε.

Kαι  σου ξαναπα  η Λιβερπουλ με τα κριαρια πηγε και της εκλεισε το σπιτι. Και το ξανακανε και το 2001 στο UEFA που και παλι η Μπαρτσελονα ειχε Ριβαλντο, Σαβιολα κλπ.

Ειπαμε λεω συγκεκριμενα πραγματα. Πως ως ομαδα της λειπει ενα συγκεκριμενο στοιχειο. Δες και καρτες, ουτε κιτρινες ουτε κοκκινες, ουτε φαουλ κανουν. Και η Αρσεναλ το ιδιο στοιχειο εχει . Μπορει να κενταει αλλα ειναι γατακια.

Η Σελτικ μπορει να ειναι κριαρια αλλα εχουν ψυχη.
Αλλες ομαδες τα συνδυαζουν και τα δυο πχ παλιοτερα η Γιουβεντους η η Ρεαλ κατα καιρους η η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.

η σύγκριση με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, μεγάλε μου, δεν είναι ακριβώς έτσι. η κακή ψυχολογία του βάζελου απέναντι στο γαύρο έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. για κοίτα παλιότερα τι γινόταν. τους βρίσκαμε ψόφιους, τους κοπανάγαμε. μέχρι και 4αρα τους ρίξαμε. τα τελευταία χρόνια, ο βάζελος να κάνει το καλύερο παιχνίδι του κι ο γαύρος το χειρότερο, πάνω από 2-0 δεν θα πάει με τίποτα. κι όπως σωστά είπες, όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα μαλακιστουμε.
για την μπάρτσα, πώς περιμένεις να κάνουν φάουλ όταν έχουν συνέχεια αυτοί την μπάλα; σήμερα τα φάουλ ήταν 8-10 και η κατοχή 70-30. πού το περίεργο; κι εγώ μιλάω αποκλειστικά για την ομάδα των τελευταίων ετών. τα υπόλοιπα που λες για βάρος φανέλας των άλλων κ.λπ., είναι εντελώς σχετικά. το βάρος δεν αποδεικνύεται με μια επιτυχία ή δύο κατά της μπαρτσελόνα ή οποιασδήποτε άλλης  ομάδας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε μαλέα, γιατί λες όχι τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά σε βάθος χρόνου; αφού όλη η διαφωνία ξεκίνησε με βάση το αποψινό παιχνίδι. και η θεωρία σου είναι ότι η ΤΩΡΙΝΗ μπάρτσα δεν έχει πολλούς τρόπους να βάλει γκολ, άρα δυσκολεύεται περισσότερο να κάμψει κλειστές άμυνες από ότι η ρεάλ. έτσι δεν είναι; κάνω κάτι λάθος; μη μου λες συνέχεια το τι γίνεται διαχρονικά. κι εγώ λέω πολύ απλά ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει Χ αν κλειστεί απέναντι σε μεγάλη ομάδα κι έχει και ΛΙΓΗ τύχη (χαμένο πέναλτυ ο αντίπαλος κ.λπ.). η τακτική των μικρών ομάδων απέναντι στις μεγάλες εδώ και αιώνες είναι να κλείνονται. γιατί αν ανοιχτούν, μένουν χώροι πίσω και η μεγάλη ομάδα θα σε γαμήσει. γι' αυτό όλες οι ομάδες κλείνονται απέναντι στην μπαρτσελόνα.

Το τελευταιο που ανεφερες οτι ειπα δεν εχει να κανει με την ΨΥΧΗ το βαρος φανελας και το μεταλλο. Εστω και ετσι το ταμπουρι το εσπαζε η Μπαρτσελονα σε αλλες περιπτωσεις, γιατι απλα και μονο ανετοτατα εφτανε στην αντιπαλη μικρη περιοχη και εμπαινε με την μπαλα στα διχτυα.

Η Ρεαλ η η Μαντσεστερ ανεφερα οτι στο τελος θα καμψουν την αντισταση επειδη εχουν πιο πολυ νευρο και παθος στο παιχνιδι τους.
Η Μπαρτσελονα εχει οτι ειχε και η εθνικη Ισπανιας για χρονια. Πολυ ταλεντο, τεχνικη αλλα ηττοπαθεια.
Τα τελευταια χρονια αλλαξε.
Αλλα και παλι η Μπαρτσελονα παραμενει για μενα απο αποδοση καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη. Αλλα χωρις ΨΥΧΗ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟ δε θα αξιοποιησει στη επακρο αυτη την ποιοτικη ανωτεροτητα. Για το σημερινο παιχνιδι δεν ειπα οτι το χασε επειδη δεν εχει πολλους τροπους να σκοραρει και να κανει παιχνιδι, απλως το παρατηρησα. Θα μπορουσε εστω και ετσι αν ειχε περισσοτερο ψυχολογια νικητη και μασουσε σιδερα να το παιρνε το ματς.
Οχι οτι δε παλεψε. Πιεσε και επαιξε. Αλλα ρε πουστη μου δεν ηταν Ιταλια το 94 που πηγε τελικο μετα ψεμματα.
Πως να το πω ? Εχει αντοχη αλλα ως αποτελεσμα δουλειας. Νευρο ψυχη και αρχιδια δεν εχει . Το ιδιο λεω και ο Παναθηναικος διαχρονικα. Ειναι στοιχεια στο DNA καθε ομαδας αυτα που παραμενουν και στην κρισιμη στιγμη βγαινουν στην επιφανεια. Λιγο μεταφυσικα ακουγονται και ομως ισχυουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η σύγκριση με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, μεγάλε μου, δεν είναι ακριβώς έτσι. η κακή ψυχολογία του βάζελου απέναντι στο γαύρο έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. για κοίτα παλιότερα τι γινόταν. τους βρίσκαμε ψόφιους, τους κοπανάγαμε. μέχρι και 4αρα τους ρίξαμε. τα τελευταία χρόνια, ο βάζελος να κάνει το καλύερο παιχνίδι του κι ο γαύρος το χειρότερο, πάνω από 2-0 δεν θα πάει με τίποτα. κι όπως σωστά είπες, όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα μαλακιστουμε.
για την μπάρτσα, πώς περιμένεις να κάνουν φάουλ όταν έχουν συνέχεια αυτοί την μπάλα; σήμερα τα φάουλ ήταν 8-10 και η κατοχή 70-30. πού το περίεργο; κι εγώ μιλάω αποκλειστικά για την ομάδα των τελευταίων ετών. τα υπόλοιπα που λες για βάρος φανέλας των άλλων κ.λπ., είναι εντελώς σχετικά. το βάρος δεν αποδεικνύεται με μια επιτυχία ή δύο κατά της μπαρτσελόνα ή οποιασδήποτε άλλης  ομάδας

Στο θρεντ για τη Ρεαλ Μαδριτης εχω γραψει τι εννοω για το βαρος φανελας κλπ. Να χει κανει η ομαδα τετοια δυναστεια πανω απο δυο φορες με διαφορετικα προσωπα. Διαφορετικα μιλαμε οντως για επιτυχιες που η ΟΜΑΔΑ ενενπευσε και επεφερε στα προσωπα, η για επιτυχιες των προσωπων ΜΕΣΙ ΠΟΥΓΙΟΛ, ΙΝΙΕΣΤΑ , ΤΣΑΒΙ, ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ?
Αν φυγουν τα συγκεκριμενα προσωπα, μπορει η Μπαρτσελονα να ξανακανει συγκεκριμενη περιοδη κυριαρχιας στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο? Αλλοι συλλογοι εχουν δειξει οτι κυριαρχισαν και με διαφορετικα προσωπα σε διαφορετικες περιοδους. Αυτο σημαινει πως τη δυναμικη την εχει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ και την μετουσιωνουν τα ατομα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τελοσπάντων. καθένας με τις θεωρίες του. αν αυτές οι θεωρίες εκφράζουν εσένα, δικαίωμά σου να τις υποστηρίζεις. αρκετά για μένα γι' απόψε. καληνύχτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τελοσπάντων. καθένας με τις θεωρίες του. αν αυτές οι θεωρίες εκφράζουν εσένα, δικαίωμά σου να τις υποστηρίζεις. αρκετά για μένα γι' απόψε. καληνύχτα

Τα λεμε αυριο μετα το αλλο ματς :grin:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Στο θρεντ για τη Ρεαλ Μαδριτης εχω γραψει τι εννοω για το βαρος φανελας κλπ. Να χει κανει η ομαδα τετοια δυναστεια πανω απο δυο φορες με διαφορετικα προσωπα. Διαφορετικα μιλαμε οντως για επιτυχιες που η ΟΜΑΔΑ ενενπευσε και επεφερε στα προσωπα, η για επιτυχιες των προσωπων ΜΕΣΙ ΠΟΥΓΙΟΛ, ΙΝΙΕΣΤΑ , ΤΣΑΒΙ, ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ?
Αν φυγουν τα συγκεκριμενα προσωπα, μπορει η Μπαρτσελονα να ξανακανει συγκεκριμενη περιοδη κυριαρχιας στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο? Αλλοι συλλογοι εχουν δειξει οτι κυριαρχισαν και με διαφορετικα προσωπα σε διαφορετικες περιοδους. Αυτο σημαινει πως τη δυναμικη την εχει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ και την μετουσιωνουν τα ατομα.

Αν φύγουν αυτοί σίγουρα η barca θα πέσει πολύ σε επίπεδο... γιατί είναι μια φουρνιά που παίζει καλό ποδόσφαιρο... οι pedro,tello,cuenca είναι καλοί αλλά όχι σαν αυτούς...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτη η μπαρτσελονα μου θυμηζει την ρεαλ το 2000

πρωταθλητρια το 1998, αποκλεισμος στα ημιτελικα, πρωταθλητρια 2000,αποκλεισμος στα ημιτελικα το 2001, πρωταθλητρια 2002

ζυγα κυπελλα.. για να δουμε, ισως του χρονου,μιας και δεν βλεπω καποια αλλη ομαδα να ανεβαινει επιπεδο

μονο την γιουβεντους... ποια η σιτυ? με τιποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom