Νέα

Champions league 2011/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα θα σηκωσει την κατσαρόλα στο μοναχο τον μαιο?

• Μπάγερν

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Τσέλσι

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Επεισόδια πριν από το ματς του «Καμπ Νου»!

Παρά το γεγονός ότι μιλάμε για Champions League, τα επεισόδια δεν έλειψαν πριν από την έναρξη του αγώνα Μπαρτσελόνα-Τσέλσι.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Sport.es», κοντά στο «Καμπ Νου» και συγκεκριμένα στην περιοχή Travessera de les Corts, οπαδοί των «μπλαουγκράνα» και τον «μπλε» συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση και μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο γύρω από το γήπεδο, περίπου 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Το ισπανικό δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι οι Αγγλοι οπαδοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τα επεισόδια, ενώ μετά από επέμβαση της καταλανικής αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν σημειώθηκαν συλλήψεις ή τραυματισμοί.

Επισκέπτης
τελικα σημερα αριστερο μπακ ηταν ο ντρογκμπα η στοπερ δεν καταλαβα  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2002/matches/round=1636/match=1036483/postmatch/report/index.html]http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2002/matches/round=1636/match=1036483/postmatch/report/index.html[/url]

Ελα μη λες μαλακιες! Ρεαλ -ΑΕΚ 2-2, απο οχτω σουτ στο τερμα η καθε ομαδα, απο 4 οφ σαιντ 2 γκολ η ΑΕΚ, που να μη "κλεινοταν" κιολας , θα ριχνε και καμια 5αρα.  :headbang:
Δεν καταλαβα, ειπε καποιος οτι η ΑΕΚ κλειστηκε στο Μπερναμπεου?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Mεχρι ενα σημειο καλα, αλλα καταντουσε μονοτονο.
Και αναποτελεσματικο εφεξης απο οτι δειχνει

Αλλα στο βαθος μιλαμε για ομαδα γατακια και loser!

Παρε αλλο ενα χαρακτηριστικο παιγνιο που μια ομαδα με ΜΕΤΑΛΟ και ΠΥΓΜΗ ξεφτιλιζει τα γατακια...

Η Λιβερπουλ δεν ηταν καλυτερη ομαδα. Η Μπαρτσελονα ειχε Ρολαλντινιο και Σαβιολα και η Λιβερπουλ Καραχερ και Καιτ.
Ειχε ομως ΑΡΧΙΔΙΑ κατι μες το οποιο κυριως παιζεται το ποδοσφαιρο. Και κατι το οποιο τα ΓΑΤΑΚΙΑ δε το χουν...

η ρεαλ με Σνταιντερ-Ραουλ-Ρομπεν-Φαν Νιστελροι-Ιουγκαιν κλπ κλπ και η Λιβερπουλ με Xιπια και αλπερτο ΡΙΕΡΑ ( :2funny: :2funny: :2funny:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλάκες ΓΑΜΙΕΣΤΕ.
δε μπορώ να το χωνέψω λέμε ακόμα. ΜΕ 10 απο την τσέλσι ρε ΑΜΠΑΛΛΟΙ.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Ντρογκμπά τελειώνει φέτος;;;

Αν ναι νομίζω θα άξιζε η Τσέλσι το τσου-λου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τελικα σημερα αριστερο μπακ ηταν ο ντρογκμπα η στοπερ δεν καταλαβα  :2funny:
Παντου ηταν.
Βασικα αριστερο μπακ τον εβλεπα, αλλά πού και πού εστελνε και την πουτσα του να παιξει στοπερ, επειδη η ομαδα του ειχε μεινει με δεκα  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε ποιά παγκόσμια κλάση; πλάκα της έκαναν τα μπεμφικάκια.....
και αποκλείστηκε η μπάρτσα απο αυτο το μπουρδέλο και μάλιστα με 10;
ΕΛΕΟΣ γαμώ την καταλονία μου.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤ ΑΠΟ ΔΩ.

ντεζαβού βάζελος γαμώ το οπαδιλίκι μου γαμώ.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε παπαρα ειναι ηττοπαθης ομαδα. Οπως ο βαζελος αντε το βρηκες λακαμα. Ειπαμε να μη τα βγαζουμε στη φορα αλλα να λεμε την αληθεια.

Οπως η παναθα δεν εχει το μεταλο την ψυχη και τα αρχιδια που εχει ο γαβρος οταν χρειαζεται και γινομαστε ΓΑΤΑΚΙΑ. Το κομπλεξ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ. Ετσι και η μπαρτσελονα.

Και μου λεει και ο best οτι απαξιωνω και παπαριες και για αμπαλοσυνη. Αδερφε,best η διαβαζε τι ακριβως γραφω, η θες ακομη μερικα χρονακια να δεις μπαλα. Μη λες μεγαλες κουβεντες. Ασε κατι ξερουμε και εμεις οι " αμπαλοι".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν καταλαβα, ειπε καποιος οτι η ΑΕΚ κλειστηκε στο Μπερναμπεου?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

O Παναθηναικος που την πρηγουμενη χρονια ΟΝΤΩΣ κλειστηκε, αρπαξε μια 3αρα και ησυχασε .

Καλα για το γαβρο δε συζηταω, κλειστει, κανει παιχνιδι, η ταριφα ειναι σιγουρη  :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
πήρε ο καριολης ο μπουρίνιο τηλέφωνο τον ιωαννίδη και του είπε τη συνταγή για τα νερά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πάντως τέτοια ΗΤΤΑ εχω να φάω ούτε εγώ δεν ξέρω γω απο ποτε....
πήρα τηλ τον πατέρα μου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ να μου επιβςβαιώσει το αποτέλεσμα.
μου χαν γεμίσει σμσ μπάρτσες στο 2-0 αααα οοουυυυ ελα σπέσιαλ τώρα για σπέσιαλ γαμήσι....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

απο τοτε που θυμάμαι που είμαι μπάρτσα αυτή είναι η μεγαλύτερή μου ήττα μετά το 4-0 απο τη μίλαν.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
στο 2-0 λεει ο σωτηρακοπουλος η τσελσι πρεπει να σκεφτεται απο τωρα το τσαρτερ της επιστροφης μετα απο ενα λεπτο τσακ το 2-1  :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2002/matches/round=1636/match=1036483/postmatch/report/index.html]http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2002/matches/round=1636/match=1036483/postmatch/report/index.html[/url]

Ελα μη λες μαλακιες! Ρεαλ -ΑΕΚ 2-2, απο οχτω σουτ στο τερμα η καθε ομαδα, απο 4 οφ σαιντ 2 γκολ η ΑΕΚ, που να μη "κλεινοταν" κιολας , θα ριχνε και καμια 5αρα.  :headbang:

καλά, τόση ώρα έψαχνες στο γκουγκλ, για να αποδείξεις τι; ότι η ΑΕΚ πήρε αρχιδάτο 2πλό στο μπερναμπέου; οκ, μαλακία μου, δεν το θυμόμουν. αυτό αυξάνει τη βαρύτητα της φανέλας της ρεάλ; τους έπαιξαν στα ίσα τα χανούμια και τους πήραν Χ; για βάλε και τα στατιστικά του Μάντσεστερ - Αθηναϊκός να δούμε αν έπαιζε με 10 αμυντικούς ο Αθηναϊκός ή όχι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

η ρεαλ με Σνταιντερ-Ραουλ-Ρομπεν-Φαν Νιστελροι-Ιουγκαιν κλπ κλπ και η Λιβερπουλ με Xιπια και αλπερτο ΡΙΕΡΑ ( :2funny: :2funny: :2funny:)

Φιλαρακι η φανελα της Λιβερπουλ ειναι ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ οχι απλα βαρια. Μαζι με τη Ρεαλ τις βαζω στο ιδιο καδρο, σε ειδικο βαρος και πρεστιζ. Και απο τη Μιλαν πιο πανω. Ποιες Μανστεστερ και Τσελσι και Μπαρτσελονα και Μπαγερν. Αστο η Λιβερπουλ με τη φανελα και την εδρα και μονο μπορει να παρει ματς. Και ας παρει κριαρια να και κατσικια να τους φορεσει φανελες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλά, τόση ώρα έψαχνες στο γκουγκλ, για να αποδείξεις τι; ότι η ΑΕΚ πήρε αρχιδάτο 2πλό στο μπερναμπέου; οκ, μαλακία μου, δεν το θυμόμουν. αυτό αυξάνει τη βαρύτητα της φανέλας της ρεάλ; τους έπαιξαν στα ίσα τα χανούμια και τους πήραν Χ; για βάλε και τα στατιστικά του Μάντσεστερ - Αθηναϊκός να δούμε αν έπαιζε με 10 αμυντικούς ο Αθηναϊκός ή όχι

.Καταρχην πηρε ισοπαλια και οχι διπλο.
Οχι παληκαρι μου απλα το ξερα? Αλλα να σε επειθα? Αμφιβαλλω αν ειχες δει καν το ματς, γιατι αν τοχες δει θα το θυμοσουν οτι η ΑΕΚ δεν κλειστηκε πισω. Και σε αλλο ματς που ειδα, ο Παναθηναικος που κλειστηκε, εισεπραξε μια μεγαλοπρεπη 3αρα και γυρισε πισω.
Οποτε στα βαλα και φατσα καρτα. Αρκει η να σε βαλω να δεις και το ματς απο την αρχη?

Αν θες και του Αθηναικου παρε δες το κανενα προβλημα.

Οριστε παρτα. Ο Αθηναικος και με επιθετικους κατεβηκε και προσπαθησε να παιξει μπαλα. Φυσικα λογικοτατο η Μαντσεστερ να κυριαρχουσε στο ματς. Υποψιν δεν ηταν η μετεπειταν Μαντσεστερ, αλλα ολες γενικα οι αγγλικες τοτε ηταν αρκετα πεσμενες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φιλαρακι η φανελα της Λιβερπουλ ειναι ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ οχι απλα βαρια. Μαζι με τη Ρεαλ τις βαζω στο ιδιο καδρο, σε ειδικο βαρος και πρεστιζ. Και απο τη Μιλαν πιο πανω. Ποιες Μανστεστερ και Τσελσι και Μπαρτσελονα και Μπαγερν. Αστο η Λιβερπουλ με τη φανελα και την εδρα και μονο μπορει να παρει ματς. Και ας παρει κριαρια να και κατσικια να τους φορεσει φανελες.
Με το άλλο το τρόπαιο τί γίνεται;;;; :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom