Νέα

Champions league 2011/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα θα σηκωσει την κατσαρόλα στο μοναχο τον μαιο?

• Μπάγερν

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Τσέλσι

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
H Ρεαλ θα το δεις οτι θα ριξει τουλαχιστον 3 τεμαχια. Ειναι να μη σε βαλει κατω. Εχει περισσοτερους τροπους να σκοραρει. Η Μπαρτσελονα ενα τροπο εχει αλλα καλο. Ωστοσο να τον μπλοκαρεις, με οποιο τροπο, παει.

Εδω ρε πειτε μου υπαρχει παιχτης στη Μπαρτσελονα να εκτελεσει ενα καλο φαουλ? Η να βγαλει μια καλη σεντρα ? Να σουταρει απο μακρια?

Κανανε 4-5 σουτ...που να περασουν με το πουλμαν μπροστα!!
Για ψηλο παιχνιδι,σεντρες-κεφαλιες που λες,με Αμπινταλ off,Πικε off,του εμεινε ο Μπουσκετς που δεν ειναι τοσο δυνατος κ ο...Πουγιολ...που κανει οτι μπορει,
γι αυτο εβαλε κ τον Κειτα αργοτερα.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχει αρκετους παιχτες να τα κανουν ολα αυτα, το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζουν την μπαρτσα η αλλες ομαδες δηλαδη το φουλ αμυντικο συστημα που παιζουν ολοι, εννια παιχτες σημερα δεν περασαν το κεντρο.

Ε και λοιπον? Αφου μπορουν να το κανουν γιατι να μη το κανουν? Ας το κανουν ομως αυτο απεναντι στη Μανστεστερ στο ολντ τραφορντ  η στη Ρεαλ στο Μπερναμπεου. Θα βαρεθουν να μαζευουν.
Οσο για αρκετους παιχτες που μπορουν να τα κανουν αυτα οριστε  ποιοι ειναι? Γιατι ενα φαουλ της προκοπης που να περναει το τειχος δεν εχουμε δει. Μια ΚΑΛΗ ΣΕΝΤΡΑ ρε πουστη μου δεν εχουμε δει απο αυτη την ομαδα! Με το που παιρνει τη μπαλα ο ντανι αλβες πρεπει να μπει με τη μπαλα στη μικρη περιοχη.
Δε μπορει να γινεται ΠΑΝΤΑ ετσι!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
επειδή μόνο ιππότη εμπιστεύομαι και ας μου στέλνει ΣΜΣ (γαμιέσαι  :2funny:)
ρε βεδουίνε απο την φυλής πες μου ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 2-2 και η τσέλσι να είναι με 10 απ το πρώτο.;
τόσο μπουρδέλο η μπάρτσα σήμερα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
http://[URL unfurl="true"]www.sportaction.gr//media/k2/items/cache/948d7693d261e7e118eb50504f8b9751_L.jpg[/img[/URL]]

τοσο μπουρδελο ηταν ναι

:2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ηρθε η ωρα επιτελους, να τελειωσει το παραμυθι της αντιπαθητικης αυτης ομαδας που λεγεται Μπαρτσελονα.
Τσουκου τσουκου γυρω γυρω μεχρι να κανουμε την καθετη πασα.
Εμετος.
Σαν την Αρσεναλ του Βενγκερ. Πασα, πασα, πασα γυρω γυρω, να μπουμε με την μπαλα στα δικτυα.
Ε αντε γεια.

Eμ αντε πες τα ρε πουστη μου νισαφι πια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
επειδή μόνο ιππότη εμπιστεύομαι και ας μου στέλνει ΣΜΣ (γαμιέσαι  :2funny:)
ρε βεδουίνε απο την φυλής πες μου ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 2-2 και η τσέλσι να είναι με 10 απ το πρώτο.;
τόσο μπουρδέλο η μπάρτσα σήμερα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Oχι μπουρδελο...

[size=50pt]ΓΑΤΑΚΙΑ[/size]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ε και λοιπον? Αφου μπορουν να το κανουν γιατι να μη το κανουν? Ας το κανουν ομως αυτο απεναντι στη Μανστεστερ στο ολντ τραφορντ  η στη Ρεαλ στο Μπερναμπεου. Θα βαρεθουν να μαζευουν.
Οσο για αρκετους παιχτες που μπορουν να τα κανουν αυτα οριστε  ποιοι ειναι? Γιατι ενα φαουλ της προκοπης που να περναει το τειχος δεν εχουμε δει. Μια ΚΑΛΗ ΣΕΝΤΡΑ ρε πουστη μου δεν εχουμε δει απο αυτη την ομαδα! Με το που παιρνει τη μπαλα ο ντανι αλβες πρεπει να μπει με τη μπαλα στη μικρη περιοχη.

τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε;;; ο αθηναϊκός δεν πήρε Χ στη μάντσεστερ με 10 αμυντικούς; η αεκ δεν πήρε Χ στη ρεάλ; αν βάλεις 10 αμυντικούς κι έχεις και λίγη τύχη (δοκάρια και χαμένα πέναλτυ ο αντίπαλος) μπορείς να πάρεις ό,τι αποτέλεσμα θες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μωρη τραβελομούρα

σε χτυπαει ο νταβας μωρη? σου περισευουν να αγοράζεις βαζελινες για τον κωλο σου?  :fuck1: :fuck1: :2funny:
Ρε μαλάκες μην γαμάτε τα σοβαρά νήματα...μόνο τα πολιτικά. :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Oχι μπουρδελο...

[size=50pt]ΓΑΤΑΚΙΑ[/size]
γαμιέσαι και συ και ο κόμπε......
φέτος μετά το κάζο με παοκ αεκ γάβρο νόμιζα ότι καθάρισα.
γαμιέστε μου χετε καταντήσει τη μονη διασκέδαση που μου χει μείνει Μνημόνιο ρε σκατοβεδουίνοι.  :uglystupid: :s&m_1: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελά τώρα που σας χαλούσε η Μπάρτσα...μια χαρά θέαμα κ γκολ... :coffee:

Mεχρι ενα σημειο καλα, αλλα καταντουσε μονοτονο.
Και αναποτελεσματικο εφεξης απο οτι δειχνει

Αλλα στο βαθος μιλαμε για ομαδα γατακια και loser!

Παρε αλλο ενα χαρακτηριστικο παιγνιο που μια ομαδα με ΜΕΤΑΛΟ και ΠΥΓΜΗ ξεφτιλιζει τα γατακια...

Η Λιβερπουλ δεν ηταν καλυτερη ομαδα. Η Μπαρτσελονα ειχε Ρολαλντινιο και Σαβιολα και η Λιβερπουλ Καραχερ και Καιτ.
Ειχε ομως ΑΡΧΙΔΙΑ κατι μες το οποιο κυριως παιζεται το ποδοσφαιρο. Και κατι το οποιο τα ΓΑΤΑΚΙΑ δε το χουν...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γαμιέσαι και συ και ο κόμπε......
φέτος μετά το κάζο με παοκ αεκ γάβρο νόμιζα ότι καθάρισα.
γαμιέστε μου χετε καταντήσει τη μονη διασκέδαση που μου χει μείνει Μνημόνιο ρε σκατοβεδουίνοι.  :uglystupid: :s&m_1: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Tip:Μπορείς να διασκεδάζεις κ με τα νεονάζουλα που έχουν χεστεί από την χαρά τους που ίσως μπουν βουλή κ ονειρεύονται δ'ράιχ με φόντο το γαλανόλευκο πανι. :coffee:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε;;; ο αθηναϊκός δεν πήρε Χ στη μάντσεστερ με 10 αμυντικούς; η αεκ δεν πήρε Χ στη ρεάλ; αν βάλεις 10 αμυντικούς κι έχεις και λίγη τύχη (δοκάρια και χαμένα πέναλτυ ο αντίπαλος) μπορείς να πάρεις ό,τι αποτέλεσμα θες

Ναι ρε . Η ΑΕΚ με δεκα πισω εφερε χ? εβαλε και 2 γκολ αν θυμασαι. Ο Αθηναικος ξεχνας κατι ευκαιριες που ειχε κανει στο Ολντ τραφορντ που πηγε να τους κλεισει το σπιτι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπάρχει δικαιολογία.
όταν μου στειλε σμσ ο βεδουίνος είχα μείνει με την ενημέρωση του 2-0. απλά το χα σίγουρο.
γαμιέστε και σεις και ο τζιγγερ.

υποτίθεται ότι θα γύρισα να σας χύσω στη μάπα και μου χει γίνει η κωλοτρυπίδα φινιστρίνι.
:uglystupid: :knockinb: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Mεχρι ενα σημειο καλα, αλλα καταντουσε μονοτονο.
Και αναποτελεσματικο εφεξης απο οτι δειχνει

Αλλα στο βαθος μιλαμε για ομαδα γατακια και loser!

Παρε αλλο ενα χαρακτηριστικο παιγνιο που μια ομαδα με ΜΕΤΑΛΟ και ΠΥΓΜΗ ξεφτιλιζει τα γατακια...

Η Λιβερπουλ δεν ηταν καλυτερη ομαδα. Η Μπαρτσελονα ειχε Ρολαλντινιο και Σαβιολα και η Λιβερπουλ Καραχερ και Καιτ.
Ειχε ομως ΑΡΧΙΔΙΑ κατι μες το οποιο κυριως παιζεται το ποδοσφαιρο. Και κατι το οποιο τα ΓΑΤΑΚΙΑ δε το χουν...
Την Μπαρτσελόνα είναι γεγονός πως μόνο σκληρές ομάδες μπορούν να την κάνουν καλά...

Αλλά μιλάς ρε μαλάκα λες κ το ποδόσφαιρο είναι πυγμαχία. :birdman:

Επισκέπτης

παιζουν χωρις σεντερ φορ λογικο ειναι να παιζουν με την μπαλα κατω, την ειδαμε και την μαν.γιου σε παλιοτερο τελικο.. αλλα και την ρεαλ σε παλιοτερα κλασικο που σταματουσε το κοντερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom