Νέα

Champions league 2011/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα θα σηκωσει την κατσαρόλα στο μοναχο τον μαιο?

• Μπάγερν

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Τσέλσι

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μπάγερν 7 (12.1%)
Ρεαλ μαδρίτης 21 (36.2%)
Μπαρτσελόνα 25 (43.1%)
Τσέλσι 5 (8.6%)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τσέλσι με Ρεάλ τελικό κ να τον πιεί ο Μουρίνιο,άλλο δεν θέλω. :rockon:

Επισκέπτης
H Ρεαλ θα το δεις οτι θα ριξει τουλαχιστον 3 τεμαχια. Ειναι να μη σε βαλει κατω. Εχει περισσοτερους τροπους να σκοραρει. Η Μπαρτσελονα ενα τροπο εχει αλλα καλο. Ωστοσο να τον μπλοκαρεις, με οποιο τροπο, παει.

Εδω ρε πειτε μου υπαρχει παιχτης στη Μπαρτσελονα να εκτελεσει ενα καλο φαουλ? Η να βγαλει μια καλη σεντρα ? Να σουταρει απο μακρια?

εχει αρκετους παιχτες να τα κανουν ολα αυτα, το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζουν την μπαρτσα η αλλες ομαδες δηλαδη το φουλ αμυντικο συστημα που παιζουν ολοι, εννια παιχτες σημερα δεν περασαν το κεντρο.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
που κρύφτηκαν η βρωμιάρα η σταματίνα και ο περσόνας? :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
τι θες μωρη σκατόπουστα?

εγω μωρη λουγκρα δεν σου πα οτι εχω παιξει ρεαλ για τσαμπιονς λιγκ να το παρει?  :birdman:

και να αποκληστει αυριο εγω τραβελοπουστα να τσιμπουκωνω πακια στην σωκρατους δεν γινομαι  :fuck1:

βαλε το καροτο και υπνο  :fuck1: :fuck1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πιο αμυντικο στησιμο? Μιλαμε για μια ομαδα που αν δε μπουνε με τη μπαλα στα διχτια δε τελειωνουν φαση. Γκολ βγαζουν με ενα και απαραλλαχτο τροπο, απλως το ξερουν πολυ καλα να το κανουν .

Σημερα φανηκε οτι η Μπαρτσελονα δεν εχει τον παιχτη που να παρει το ματς πανω του. Και η ελλειψη ψυχης και μεταλλου. Μη ξεχναμε παιζαν με δεκα οι αλλοι. Τεχνικη φουλ, αλλα θες και τον παιχτη με το ενστικτο κιλερ να στο καρφωσει. Κατι σα τον Σολσκιερ η τον Ιντζαγκι πχ. Που μπορει να μη ξερουν τη μπαλαρα αλλα εχουν δολοφονικες τασεις.

Η εστω η Μπαρτσελονα δεν εχει ενα παιχτη να ξερει να σουταρει εκτος περιοχης. Η να βγαλει μια σεντρα της προκοπης. 3 χρονια το ιδιο βιολι, ε και κουρασε και προβλεψιμο εχει καταντησει.
ωραία

προσθέτω ότι οι παίχτες της μπάρτσα είναι "ξεζουμισμένοι" απο τα συνεχιζόμενη παραμονή τους στην κορυφή και ότι οι αντίπαλοι , με δεδομένη τη φυσική φθορά των καταλανών , αρχίζουν να βρίσκουν "αντίδοτα" στο κυριαρχικό ποδοσφαιρο που παίζει.
Ένα απο τα αντίδοτα φαίνεται ότι πέτυχε και ο Ντι Ματέο , δεν ξέρω πως αλλά είδα ότι δεν πέρναγε τίποτα , μάλλον η "ιταλική" αμυντική φιλοσοφία του κάπως λειτούργησε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
για φαουλ και σουτ εκτος περιοχη καλο ποδι εχει ο νταβιντ βιγια

δες το γκολ περσυ με μαντσεστερ, και δες το φαουλ φετος με μιλαν, οπως επεισης το γκολ με το ωραιο σουτ εκτος περιοχης με την ρεαλ στο σουπερ καπ ισπανιας στο πρωτο ματσ στο μπερναμπεου που ηρθε 2-2  ;)

E δεν ειναι ο κλασικος παιχτης αυτου το του στυλ. Περισσοτερο ειναι παιχτης διεισδυσης απο τα πλαγια με ντριπλα.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μην βιαζεσαι ξερει και η μπαγερν να στηνει λεωφορεια μπροστα απο την εστια   :2funny:
αν  η ψυχολογια της ρεαλ ηταν στα υψη απο το 2πλο στο κλασικο τωρα νομιζω εχει παει στα ουρανια με τον αποκλεισμο της μπαρτσα...θα τους πατησει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πιο αμυντικο στησιμο? Μιλαμε για μια ομαδα που αν δε μπουνε με τη μπαλα στα διχτια δε τελειωνουν φαση. Γκολ βγαζουν με ενα και απαραλλαχτο τροπο, απλως το ξερουν πολυ καλα να το κανουν .

Σημερα φανηκε οτι η Μπαρτσελονα δεν εχει τον παιχτη που να παρει το ματς πανω του. Και η ελλειψη ψυχης και μεταλλου. Μη ξεχναμε παιζαν με δεκα οι αλλοι. Τεχνικη φουλ, αλλα θες και τον παιχτη με το ενστικτο κιλερ να στο καρφωσει. Κατι σα τον Σολσκιερ η τον Ιντζαγκι πχ. Που μπορει να μη ξερουν τη μπαλαρα αλλα εχουν δολοφονικες τασεις.

Η εστω η Μπαρτσελονα δεν εχει ενα παιχτη να ξερει να σουταρει εκτος περιοχης. Η να βγαλει μια σεντρα της προκοπης. 3 χρονια το ιδιο βιολι, ε και κουρασε και προβλεψιμο εχει καταντησει.
καλημέρες πούστρες.  :grin:

μόλις γύρισα.
παίγνιο δεν είδα αλλα εμαθα ότι ηρθε 2-2 νόμιζα ότι μου κανανε πλάκα και το διπλοτσεκαρα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε πούστρες βεδουίνοι πόσα βουντού κάνατε να χάσει πέναλτυ ο λίο;
:2funny:

Επισκέπτης
τι θες μωρη σκατόπουστα?

εγω μωρη λουγκρα δεν σου πα οτι εχω παιξει ρεαλ για τσαμπιονς λιγκ να το παρει?  :birdman:

και να αποκληστει αυριο εγω τραβελοπουστα να τσιμπουκωνω πακια στην σωκρατους δεν γινομαι  :fuck1:

βαλε το καροτο και υπνο  :fuck1: :fuck1:

εσύ μωρή τσουλάρα τσιμπουκώνεις τα πάκια στην Ιπποκράτους μαζί με την πιεξούλα! :pipa1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
γινεται να παρω τον drogba στο diablo 3 ?

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εσύ μωρή τσουλάρα τσιμπουκώνεις τα πάκια στην Ιπποκράτους μαζί με την πιεξούλα! :pipa1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και να θελαμε μωρη βρωμιαρα να καναμε πιατσα μπορουμε?

εχεις ρουφηξει ολες της πακικες ψολες στην κωλαθρα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καταντησε το ποδοσφαιρο να δινει κουπες στον Κριστιανο τον βαλιανατο της Πορτογαλιας να πουμε.παει το ποδοσφαιρο ρεεεεε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή μόνο ιππότη εμπιστεύομαι και ας μου στέλνει ΣΜΣ (γαμιέσαι  :2funny:)
ρε βεδουίνε απο την φυλής πες μου ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 2-2 και η τσέλσι να είναι με 10 απ το πρώτο.;
τόσο μπουρδέλο η μπάρτσα σήμερα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Ηρθε η ωρα επιτελους, να τελειωσει το παραμυθι της αντιπαθητικης αυτης ομαδας που λεγεται Μπαρτσελονα.
Τσουκου τσουκου γυρω γυρω μεχρι να κανουμε την καθετη πασα.
Εμετος.
Σαν την Αρσεναλ του Βενγκερ. Πασα, πασα, πασα γυρω γυρω, να μπουμε με την μπαλα στα δικτυα.
Ε αντε γεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom