You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions league 2011/12
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.mtnfootball.com/live/phase2/photo_admin/Upload/Didier-Drogba-1291286866.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Συγγνώμη αλλά ο ιβοριανός ποιητής Ντιντιέ που δείχνει με το δάκτυλο του ?
Επισκέπτης
H Ρεαλ θα το δεις οτι θα ριξει τουλαχιστον 3 τεμαχια. Ειναι να μη σε βαλει κατω. Εχει περισσοτερους τροπους να σκοραρει. Η Μπαρτσελονα ενα τροπο εχει αλλα καλο. Ωστοσο να τον μπλοκαρεις, με οποιο τροπο, παει.
Εδω ρε πειτε μου υπαρχει παιχτης στη Μπαρτσελονα να εκτελεσει ενα καλο φαουλ? Η να βγαλει μια καλη σεντρα ? Να σουταρει απο μακρια?
εχει αρκετους παιχτες να τα κανουν ολα αυτα, το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζουν την μπαρτσα η αλλες ομαδες δηλαδη το φουλ αμυντικο συστημα που παιζουν ολοι, εννια παιχτες σημερα δεν περασαν το κεντρο.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι θες μωρη σκατόπουστα?που κρύφτηκαν η βρωμιάρα η σταματίνα και ο περσόνας?
εγω μωρη λουγκρα δεν σου πα οτι εχω παιξει ρεαλ για τσαμπιονς λιγκ να το παρει?
και να αποκληστει αυριο εγω τραβελοπουστα να τσιμπουκωνω πακια στην σωκρατους δεν γινομαι
βαλε το καροτο και υπνο
κλεινει το ματι στον Πεπ και του δειχνει τι πηρεΣυγγνώμη αλλά ο ιβοριανός ποιητής Ντιντιέ που δείχνει με το δάκτυλο του ?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ωραίαΠιο αμυντικο στησιμο? Μιλαμε για μια ομαδα που αν δε μπουνε με τη μπαλα στα διχτια δε τελειωνουν φαση. Γκολ βγαζουν με ενα και απαραλλαχτο τροπο, απλως το ξερουν πολυ καλα να το κανουν .
Σημερα φανηκε οτι η Μπαρτσελονα δεν εχει τον παιχτη που να παρει το ματς πανω του. Και η ελλειψη ψυχης και μεταλλου. Μη ξεχναμε παιζαν με δεκα οι αλλοι. Τεχνικη φουλ, αλλα θες και τον παιχτη με το ενστικτο κιλερ να στο καρφωσει. Κατι σα τον Σολσκιερ η τον Ιντζαγκι πχ. Που μπορει να μη ξερουν τη μπαλαρα αλλα εχουν δολοφονικες τασεις.
Η εστω η Μπαρτσελονα δεν εχει ενα παιχτη να ξερει να σουταρει εκτος περιοχης. Η να βγαλει μια σεντρα της προκοπης. 3 χρονια το ιδιο βιολι, ε και κουρασε και προβλεψιμο εχει καταντησει.
προσθέτω ότι οι παίχτες της μπάρτσα είναι "ξεζουμισμένοι" απο τα συνεχιζόμενη παραμονή τους στην κορυφή και ότι οι αντίπαλοι , με δεδομένη τη φυσική φθορά των καταλανών , αρχίζουν να βρίσκουν "αντίδοτα" στο κυριαρχικό ποδοσφαιρο που παίζει.
Ένα απο τα αντίδοτα φαίνεται ότι πέτυχε και ο Ντι Ματέο , δεν ξέρω πως αλλά είδα ότι δεν πέρναγε τίποτα , μάλλον η "ιταλική" αμυντική φιλοσοφία του κάπως λειτούργησε.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
για φαουλ και σουτ εκτος περιοχη καλο ποδι εχει ο νταβιντ βιγια
δες το γκολ περσυ με μαντσεστερ, και δες το φαουλ φετος με μιλαν, οπως επεισης το γκολ με το ωραιο σουτ εκτος περιοχης με την ρεαλ στο σουπερ καπ ισπανιας στο πρωτο ματσ στο μπερναμπεου που ηρθε 2-2 ;)
E δεν ειναι ο κλασικος παιχτης αυτου το του στυλ. Περισσοτερο ειναι παιχτης διεισδυσης απο τα πλαγια με ντριπλα.
αν η ψυχολογια της ρεαλ ηταν στα υψη απο το 2πλο στο κλασικο τωρα νομιζω εχει παει στα ουρανια με τον αποκλεισμο της μπαρτσα...θα τους πατησειμην βιαζεσαι ξερει και η μπαγερν να στηνει λεωφορεια μπροστα απο την εστια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλημέρες πούστρες.Πιο αμυντικο στησιμο? Μιλαμε για μια ομαδα που αν δε μπουνε με τη μπαλα στα διχτια δε τελειωνουν φαση. Γκολ βγαζουν με ενα και απαραλλαχτο τροπο, απλως το ξερουν πολυ καλα να το κανουν .
Σημερα φανηκε οτι η Μπαρτσελονα δεν εχει τον παιχτη που να παρει το ματς πανω του. Και η ελλειψη ψυχης και μεταλλου. Μη ξεχναμε παιζαν με δεκα οι αλλοι. Τεχνικη φουλ, αλλα θες και τον παιχτη με το ενστικτο κιλερ να στο καρφωσει. Κατι σα τον Σολσκιερ η τον Ιντζαγκι πχ. Που μπορει να μη ξερουν τη μπαλαρα αλλα εχουν δολοφονικες τασεις.
Η εστω η Μπαρτσελονα δεν εχει ενα παιχτη να ξερει να σουταρει εκτος περιοχης. Η να βγαλει μια σεντρα της προκοπης. 3 χρονια το ιδιο βιολι, ε και κουρασε και προβλεψιμο εχει καταντησει.
μόλις γύρισα.
παίγνιο δεν είδα αλλα εμαθα ότι ηρθε 2-2 νόμιζα ότι μου κανανε πλάκα και το διπλοτσεκαρα.
ρε πούστρες βεδουίνοι πόσα βουντού κάνατε να χάσει πέναλτυ ο λίο;
Επισκέπτης
τι θες μωρη σκατόπουστα?
εγω μωρη λουγκρα δεν σου πα οτι εχω παιξει ρεαλ για τσαμπιονς λιγκ να το παρει?
και να αποκληστει αυριο εγω τραβελοπουστα να τσιμπουκωνω πακια στην σωκρατους δεν γινομαι
βαλε το καροτο και υπνο
εσύ μωρή τσουλάρα τσιμπουκώνεις τα πάκια στην Ιπποκράτους μαζί με την πιεξούλα!
Επισκέπτης
καλημέρες πούστρες.
μόλις γύρισα.
παίγνιο δεν είδα αλλα εμαθα ότι ηρθε 2-2 νόμιζα ότι μου κανανε πλάκα και το διπλοτσεκαρα.
ρε πούστρες βεδουίνοι πόσα βουντού κάνατε να χάσει πέναλτυ ο λίο;
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και να θελαμε μωρη βρωμιαρα να καναμε πιατσα μπορουμε?εσύ μωρή τσουλάρα τσιμπουκώνεις τα πάκια στην Ιπποκράτους μαζί με την πιεξούλα!
εχεις ρουφηξει ολες της πακικες ψολες στην κωλαθρα σου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κατσε να δουμε...Τσέλσι με Ρεάλ τελικό κ να τον πιεί ο Μουρίνιο,άλλο δεν θέλω.
romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καταντησε το ποδοσφαιρο να δινει κουπες στον Κριστιανο τον βαλιανατο της Πορτογαλιας να πουμε.παει το ποδοσφαιρο ρεεεεε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
επειδή μόνο ιππότη εμπιστεύομαι και ας μου στέλνει ΣΜΣ (γαμιέσαι )
ρε βεδουίνε απο την φυλής πες μου ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 2-2 και η τσέλσι να είναι με 10 απ το πρώτο.;
τόσο μπουρδέλο η μπάρτσα σήμερα;
ρε βεδουίνε απο την φυλής πες μου ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 2-2 και η τσέλσι να είναι με 10 απ το πρώτο.;
τόσο μπουρδέλο η μπάρτσα σήμερα;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
επιβεβεβαιωνω
ο σταμούλας μου ειχε πει σε πιμι ότι βλέπει ρεάλ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ηρθε η ωρα επιτελους, να τελειωσει το παραμυθι της αντιπαθητικης αυτης ομαδας που λεγεται Μπαρτσελονα.Πιο αμυντικο στησιμο? Μιλαμε για μια ομαδα που αν δε μπουνε με τη μπαλα στα διχτια δε τελειωνουν φαση. Γκολ βγαζουν με ενα και απαραλλαχτο τροπο, απλως το ξερουν πολυ καλα να το κανουν .
Τσουκου τσουκου γυρω γυρω μεχρι να κανουμε την καθετη πασα.
Εμετος.
Σαν την Αρσεναλ του Βενγκερ. Πασα, πασα, πασα γυρω γυρω, να μπουμε με την μπαλα στα δικτυα.
Ε αντε γεια.
Επισκέπτης
το κατενατσιο παει τελικο ΤΣΕΛΣΙ