motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τύπε μου, θα κάνει πάρτυ ο Κριστιάνο
Κριστιάνο είναι το μικρό του Ρόμπεν ή του Ριμπερί;;;
τύπε μου, θα κάνει πάρτυ ο Κριστιάνο
η λογικη ετσι λεει, οτι θα γινει μεζεδακι για το στεμμα αλλα τελικος ειναι οποτε....τύπε μου, θα κάνει πάρτυ ο Κριστιάνο
;)Ε μα με τη Μπαρτσελόνα...συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια!
Εγώ το χάρηκα με την Τσέλσι πάντως! Μπράβο της!
Ειδικά το γκολ του Τορες, στο τέλος..
Πάμε γερα και Μπάγερν αύριο!
Ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
[/quote θυμησου της διατησιες κατι Νορβηγων στο Λονδινο αλλα εσεις τα προβατα εχετε συνηθισει απο αυτα οποτε σας φανετε...παραξενο
Ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
κατσε να περασει πρωτα τυπετύπε μου, θα κάνει πάρτυ ο Κριστιάνο
ρωτα τον μαλακα τον Γκουαρδιολα ακου εκει τεγιο και κουενκαο πέδρο γιατί δεν έπαιξε?
ηθελε να τον ξεκουρασει για το πρωταθλημα ισπανιας τυπεο πέδρο γιατί δεν έπαιξε?
Ρε πουστρακι εσενα παρεθεσα?Ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
[/quote θυμησου της διατησιες κατι Νορβηγων στο Λονδινο αλλα εσεις τα προβατα εχετε συνηθισει απο αυτα οποτε σας φανετε...παραξενο
Αντε γαμησου κομπλεξικε.
Απο το πολυ ξεκωλιασμα βλεπεις γαβρους στον υπνο σου.
Αντε μαλακα κομπλεξικε
πάντως πιστευω ότι ο τέρυ δεν μπορεί να σταματήσει να είναι καραγκιόζης κ μαλάκας κ βλάκας...συμφωνείς απόλυτε?ηθελε να τον ξεκουρασει για το πρωταθλημα ισπανιας τυπε
τυπε λες να γαμαει καμια τραγουδιαρα οπως ο Πικε και για αυτο να μην τον βαζει καθολου?ηθελε να τον ξεκουρασει για το πρωταθλημα ισπανιας τυπε
ο πέδρο γιατί δεν έπαιξε?
στον τελικο και να θελει να γινει δεν μπορει τυπεπάντως πιστευω ότι ο τέρυ δεν μπορεί να σταματήσει να είναι καραγκιόζης κ μαλάκας κ βλάκας...συμφωνείς απόλυτε?
σιγουρα δεν παιζει ο ραμιρεζ?στον τελικο και να θελει να γινει δεν μπορει τυπε
γενικα δεν τον εχω και σε μεγαλη εκτιμηση
θεωρω πολυ μεγαλυτερη απωλεια τον ραμιρεζ
είχε να πάει σε κάτι βαφτίσια