Νέα

Champions league 2011/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα θα σηκωσει την κατσαρόλα στο μοναχο τον μαιο?

• Μπάγερν

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Τσέλσι

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ρε μάστορες (απευθύνομαι στους πάντες, όχι μόνο σε εσένα Όλιβερ):
Αφού όλοι μας τις πετάμε κατά καιρούς τις μακακίες μας (κάποιοι καθημερινά... :jerking: )
και [size=15pt]ΠΟΤΕ[/size] δεν παραδεχόμαστε ότι είπαμε μαλακία, αλλά προτιμάμε να βριζόμαστε επί 5 σελίδες στη σειρά. :grin:

αυτό είναι ένα από τα στοιχεία των Ελλήνων...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:

αλέφα κατα τα λοιπά εγώ είμαι 20 ώρες το 24ωρο στο μπουρδέλα....
μόλις ποστάρω ΤΣΟΥΠ ο ανισόρροπος απο πίσω.

:uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ.
κάνε τις αναγωγές σου αλέφα.  :grin:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ρε βλάκα εγω σε λίγο επειδή εχω και ζωη την κάνω.εσύ θα μείνεις εδω μέσα μέχρι το πρωί ;) αυτή είναι η διαφορά.και επειδή πλέον έχεις και μεγάλη πλάκα με τις κωλοτουμπες θα μιλαμε με τραγούδια :grin:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όση ώρα γράφεις εδώ μεσα ψοφάς δλδ ...δε ζεις  :uglystupid:

Ρε πέραση που έχουν τα ποιηματάκια  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όση ώρα γράφεις εδώ μεσα ψοφάς δλδ ...δε ζεις  :uglystupid:

Ρε πέραση που έχουν τα ποιηματάκια  :headbang:
το σε λίγο την κάνω μου άρεσε γιατί έχει ζωή.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μιλάμε για το απολυτο κάψιμο.

εάν ψάξεις τα ποστς του περίπου το 90% είναι παράθεση του νικ 1περσονανονγκράτα.
κατά τα λοιπά έχει ζωή και μεις ψοφάμε εδώ μέσα.
:grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάτσε τώρα εκτορίνο ο νιονιος θα μας πει οτιο ο μοζαμβικανός πατέρας του σιμάο πλέρωσε και το περιοδικό για να τον βάλει τόσο ψηλά στη λίστα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήγε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007, [size=18pt]μέχρι τότε αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μοζαμβικανής Κλούμπε Φεροβιάριο Ντε Μαπούτο.[/size] Στην τελευταία πήγε το 2003. Αρχικά στον Παναθηναϊκό δοκιμάστηκε για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.Από τότε έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον προπονητή αλλά και τους οπαδούς της ομάδας με τη σταθερότητα, τη δύναμη και την επιμονή του. Ανεξάρτητα από το νεαρό της ηλικίας του, έκανε μερικές εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα και απότέλεσε μια πολύτιμη λύση για τον προπονητή του Χενκ Τεν Κάτε. Αν και αποκτήθηκε για να αγωνίζεται στην άμυνα, οι περιστάσεις και οι τραυματισμοί των συμπαικτών του ανάγκασαν τον προπονητή της ομάδας να χρησιμοποιήσει τον Σιμάο ως αμυντικό μέσο, αν και ο παίκτης θεωρείται από τους οπαδούς της ομάδας περισσότερο ως μέσος παρά ως αμυντικός.

Ο Σιμάο θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας από πολλούς οπαδούς κάτι που αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της σχετικής ανωνυμίας του και του χαμηλού κόστους της μεταγγραφής του. [size=14pt]Η πρώτη του σεζόν κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, με τον ίδιο να μετράει 27 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Στην δεύτερή του σεζόν, σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ στην κίνηση στα πλαίσια του τρίου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Συνέχισε να εντυπωσιάζει στην Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως με το επιτυχημένο μαρκάρισμα του Ντιέγκο και την εξουδετέρωση των επιθέσεών του στη διάρκεια της νίκης του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης με 3–0.[/size]
[size=18pt]
Ο Σιμάο συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Tuttosport με τους 40 καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, αποτελώντας τον πρώτο Μοζαμβικανό ποδοσφαιριστή που καταφέρνει κάτι τέτοιο.[/size]

Στις 20 Φεβρουαρίου 2009, ο Σιμάο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό που περιελάμβανε αυξημένη ρήτρα αποδέσμευσής του.
[size=24pt]
Simão also is among the Top-10 Rising Stars for the UEFA Champions League Competition for the season 2008–2009. [/size]
στο ίδιο περιοδικό είχε συμπεριληφθεί με αντίστοιχους διθυράμβους και ο Οφορίκουε
μακάρι το τυπάκι να έχει καλύτερη πορεία από του Οφορίκουε

πάντως μπαίνοντας στο συγκεκριμένο θρεντ νόμιζα πως θα διάβαζα για τα ματς και όχι για τον Γκέκα και το Χαριστέα....λάθος μου

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

αλέφα κατα τα λοιπά εγώ είμαι 20 ώρες το 24ωρο στο μπουρδέλα....
μόλις ποστάρω ΤΣΟΥΠ ο ανισόρροπος απο πίσω.

:uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ.
κάνε τις αναγωγές σου αλέφα.  :grin:

Έχει απλικέισο που τον ειδοποιεί μόλις γράψεις κάτι υβριστικό εναντίων του!  :grin:

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
α ρε σωτηρακωπουλε....

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι γκαντεμης ο ανθρωπος ρε, μολις μιλαει για γκολ μπαινει γκολ  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom