Νέα

Champions league 2011/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα θα σηκωσει την κατσαρόλα στο μοναχο τον μαιο?

• Μπάγερν

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Τσέλσι

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
α ρε αρρώστια ράτσα.

πρόχειρα. δεν ξέρω εάν ο χαριστέας είναι ρονάλντος αλλά ο χαριστέας εχει ευρωπαικό πρωτάθλημα στο βιογραφικό του.
γαι πόσταρέ αμς και το δικό σου ποδοσφαιρικό βιογραφικό.

και δε θα συγκρίνεις ΝΙΟΝΙΕ τον χαριστέα με τον φίγκο.
ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
ρε μαλάκα εσύ είσαι καμένος εγκεφαλικά.τα κύτταρα σου τα εγκεφαλικά έχουν καει πλέον ..όταν είσαι 20 ώρες το 24ωρο στο bou.com είναι λογικό.ρε βλάκα είπα εγώ ποτέ οτι ήμουν παιχταράς ότι ήμουν μεισι η ροναλντο;και για να πω ότι ο χαριστεας είναι άσχετος πρέπει να ειμαι ο ζινταν;ρε πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι;τη λες ρε εχει ο χαριστεας ευρωπαικο δεν μας λες όμως αυτός ο υπερπαιχτης που ο ρεχαγκελ του έβρισκε ομάδες δεν έπαιξε οπου και να πηγε.και ο μπισκαν ρε μαλάκα εχει τσαμπιον λιγκ αυτό τον κάνει και παιχταρά;άντε ρε μαλάκα που κάθομαι και ασχολούμαι με τις παπαριες που γράφεις.πετάς τη μπάλα στην εξέδρα οταν δεν σε συμφέρει.ξεκίνησα από το σιμαο και πως αλλα έλεγες αλλα για το σιμαο προφανώς δεν ισχύουν αυτά που έλεγες :2funny:και μετά πήγαμε στον τεν κατε τον γκεκα τον Κολοκοτρώνη τον Παπαφλέσσα :uglystupid:και έχεις και τον άλλο να σε σιγοντάρει το εκτορα :2funny:να δω τη αλλο θα ακουσω  :headbang: :headbang: :headbang:ακου εκεί εγώ ο άσχετος να μπορώ να κρινω τον ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ ΧΑΡΙΣΤΕΑ που εχει κάνει ευρωπαικη καριέρα σε όποια ομάδα έχει παει.και που κατάντησε αυτος ο παιχταράς;στο αγρινιο και να ρίξει κατηγορία σαν βασικός σενετρ φορ.αλήθεια πόσα γκολ έχει βάλει φετος; :2funny:

Επισκέπτης
κάτσε τώρα εκτορίνο ο νιονιος θα μας πει οτιο ο μοζαμβικανός πατέρας του σιμάο πλέρωσε και το περιοδικό για να τον βάλει τόσο ψηλά στη λίστα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήγε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007, [size=18pt]μέχρι τότε αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μοζαμβικανής Κλούμπε Φεροβιάριο Ντε Μαπούτο.[/size] Στην τελευταία πήγε το 2003. Αρχικά στον Παναθηναϊκό δοκιμάστηκε για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.Από τότε έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον προπονητή αλλά και τους οπαδούς της ομάδας με τη σταθερότητα, τη δύναμη και την επιμονή του. Ανεξάρτητα από το νεαρό της ηλικίας του, έκανε μερικές εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα και απότέλεσε μια πολύτιμη λύση για τον προπονητή του Χενκ Τεν Κάτε. Αν και αποκτήθηκε για να αγωνίζεται στην άμυνα, οι περιστάσεις και οι τραυματισμοί των συμπαικτών του ανάγκασαν τον προπονητή της ομάδας να χρησιμοποιήσει τον Σιμάο ως αμυντικό μέσο, αν και ο παίκτης θεωρείται από τους οπαδούς της ομάδας περισσότερο ως μέσος παρά ως αμυντικός.

Ο Σιμάο θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας από πολλούς οπαδούς κάτι που αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της σχετικής ανωνυμίας του και του χαμηλού κόστους της μεταγγραφής του. [size=14pt]Η πρώτη του σεζόν κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, με τον ίδιο να μετράει 27 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Στην δεύτερή του σεζόν, σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ στην κίνηση στα πλαίσια του τρίου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Συνέχισε να εντυπωσιάζει στην Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως με το επιτυχημένο μαρκάρισμα του Ντιέγκο και την εξουδετέρωση των επιθέσεών του στη διάρκεια της νίκης του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης με 3–0.[/size]
[size=18pt]
Ο Σιμάο συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Tuttosport με τους 40 καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, αποτελώντας τον πρώτο Μοζαμβικανό ποδοσφαιριστή που καταφέρνει κάτι τέτοιο.[/size]

Στις 20 Φεβρουαρίου 2009, ο Σιμάο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό που περιελάμβανε αυξημένη ρήτρα αποδέσμευσής του.
[size=24pt]
Simão also is among the Top-10 Rising Stars for the UEFA Champions League Competition for the season 2008–2009. [/size]
[move]ΕΧΥΣΑ :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
οπότε η κατάληξη ήταν να παίζω κεντρικό χαφ τρεχαντήρι με αμυντικούς πάντα προσανατολισμούς αφού όλοι στα ερασιτεχνικά εκεί έχουν τεράστιο ζήτημα.
στην ελλάδα βρίσκεις εύκολα καλά στοπερ και χαφάκια εξτρεμάκια που να ξέρουν μπαλλίτσα.
στα αμυντικά χαφ είναι πάντα το πρόβλημα που να ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ.
στο σύγχρονο ποδόσφαιρο επιθετικός που δε μαρκάρει σωστά και αμυντικός που δε μπορεί να κουβαλήσει μπάλλα και να πασάρει δεν έχει καμμιά θέση σε καμμια ποδοσφαιρική ομάδα πλην καφενείων.
Μεγάλες αλήθειες...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οτι εστρωσε μια καλη ομαδα ο Παναθηναικος με τον Τεν Κατε ειναι γεγονος. Αλλα... απολυθηκε επειδη εχασε ενα ματς απο το γαβρο στο λυωμενο ! Μεχρι να μαθουμε οτι ενας προπονητης εδω πρεπει να μεινει 3-4 χρονια τουλαχιστον δε ξερω ποσες δεκαετιες πρεπει να περασουν.
Όσα ακριβώς πρέπει να περάσουν ώστε να δούμε οπαδούς αντιπάλων ομάδων σε διπλανές εξέδρες,ανάδειξη παικτών από ακαδημίες,υπομονή των οπαδών στις επιδόσεις των ομάδων,τμήματα σκάουτινγκ κ όχι μάνατζερ που κονομάνε σε βάρος των ομάδων φέρνοντας σαπάκια...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπαρτσα θα το παρει απλα

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τον βλεπω να γυρίζει πίσω πριν την ώρα του  ;)αλλα βλέπεις ο μπαγάσας ο αλβανος έχει πολύ καλό μάνατζερ ;)
ο καλιτεροσ μανατζερ ιτανε ο ρεχαγκελ...

οτι τσουρουκι ιχαμε μοσχοπλιροθικε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε μαλάκα εσύ είσαι καμένος εγκεφαλικά.τα κύτταρα σου τα εγκεφαλικά έχουν καει πλέον ..όταν είσαι 20 ώρες το 24ωρο στο bou.com είναι λογικό.ρε βλάκα είπα εγώ ποτέ οτι ήμουν παιχταράς ότι ήμουν μεισι η ροναλντο;και για να πω ότι ο χαριστεας είναι άσχετος πρέπει να ειμαι ο ζινταν;ρε πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι;τη λες ρε εχει ο χαριστεας ευρωπαικο δεν μας λες όμως αυτός ο υπερπαιχτης που ο ρεχαγκελ του έβρισκε ομάδες δεν έπαιξε οπου και να πηγε.και ο μπισκαν ρε μαλάκα εχει τσαμπιον λιγκ αυτό τον κάνει και παιχταρά;άντε ρε μαλάκα που κάθομαι και ασχολούμαι με τις παπαριες που γράφεις.πετάς τη μπάλα στην εξέδρα οταν δεν σε συμφέρει.ξεκίνησα από το σιμαο και πως αλλα έλεγες αλλα για το σιμαο προφανώς δεν ισχύουν αυτά που έλεγες :2funny:και μετά πήγαμε στον τεν κατε τον γκεκα τον Κολοκοτρώνη τον Παπαφλέσσα :uglystupid:και έχεις και τον άλλο να σε σιγοντάρει το εκτορα :2funny:να δω τη αλλο θα ακουσω  :headbang: :headbang: :headbang:ακου εκεί εγώ ο άσχετος να μπορώ να κρινω τον ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ ΧΑΡΙΣΤΕΑ που εχει κάνει ευρωπαικη καριέρα σε όποια ομάδα έχει παει.και που κατάντησε αυτος ο παιχταράς;στο αγρινιο και να ρίξει κατηγορία σαν βασικός σενετρ φορ.αλήθεια πόσα γκολ έχει βάλει φετος; :2funny:

και αφού συνέχισες τα γνωστά παραληρήματα απάντηση ΟΠΩΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ του να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον αμπαλλο χαριστέα ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ.

Επισκέπτης
ο καλιτεροσ μανατζερ ιτανε ο ρεχαγκελ...

οτι τσουρουκι ιχαμε μοσχοπλιροθικε
συμφωνώ 10000000%χαριστεας μετά ο φανης γκεκας  ;)το θέμα είναι ότι και κονομησε αλλα και ο χαριστεας έχει παιξει
σε ομάδες που παιχτες ελληνες με μεγαλύτερο ταλέντο δεν έπαιξαν λόγο ότι δεν είχαν τον ''κατάλληλο''μάνατζερ.άντε τώρα να εξηγήσω αυτό στο περσονα.παραλήρημα :2funny:
και αφού συνέχισες τα γνωστά παραληρήματα απάντηση ΟΠΩΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ του να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον αμπαλλο χαριστέα ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ.
καταρχήν δεν μπορώ να συγκρίνω λόγο θέσης ;)αλλα ρε μπαγάσα και ο χαριστεας είναι παιχταράς επειδή έτυχε να έχει καλό μάνατζερ :2funny:είσαι τόσο μαλάκας που για να συνεχίζεις να υποστηρίζεις τις μαλακίες που λες βγάζεις και τον χαριστεα καλό παίχτη :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συμφωνώ 10000000%χαριστεας μετά ο φανης γκεκας  ;)το θέμα είναι ότι και κονομησε αλλα και ο χαριστεας έχει παιξει
σε ομάδες που παιχτες ελληνες με μεγαλύτερο ταλέντο δεν έπαιξαν λόγο ότι δεν είχαν τον ''κατάλληλο''μάνατζερ.άντε τώρα να εξηγήσω αυτό στο περσονα.παραλήρημα :2funny:καταρχήν δεν μπορώ να συγκρίνω λόγο θέσης ;)αλλα ρε μπαγάσα και ο χαριστεας είναι παιχταράς επειδή έτυχε να έχει καλό μάνατζερ :2funny:είσαι τόσο μαλάκας που για να συνεχίζεις να υποστηρίζεις τις μαλακίες που λες βγάζεις και τον χαριστεα καλό παίχτη :headbang:
βρες και ποσταρε ρε παραλία το ποστ που λέω ότι είναι καλός.
εγώ είπα ότι ο χαριστέας εχει ευρωπαικό και εάν βάλετε τα βιογραφικά σας δίπλα δίπλα και αρχίσιες να μιλάς δημόσια η καρπαζά θα πεσει σύννεφο.

αλλο τονα αλλο ταλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αλλα ρε μπαγάσα και ο χαριστεας είναι παιχταράς επειδή έτυχε να έχει καλό μάνατζερ :2funny:
έσκασε εκτορίνο το παραμύθι.
τα γκολ στο γιούρο τα έβαζαν μάνατζερς ΚΑΛΟΙ.
πάλι οι αλλοι φταίνε  :grin:

Υ.Γ.
που σαι παικταρά.
το μέσι τον βρήκαν δεν τους βρήκε.
το αυτό και με ένα σωρό αλλους παικταράδες.
μόνο στην ελλάδα ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
βρες και ποσταρε ρε παραλία το ποστ που λέω ότι είναι καλός.
εγώ είπα ότι ο χαριστέας εχει ευρωπαικό και εάν βάλετε τα βιογραφικά σας δίπλα δίπλα και αρχίσιες να μιλάς δημόσια η καρπαζά θα πεσει σύννεφο.

αλλο τονα αλλο ταλλο.
τελικα εσυ είσαι κωλοτουμπας μεγάλος.κάνουμε μια κουβέντα πετάς τον τεν κατε και οτι αλλο άσχετο θες.μετα φτάνουμε στο χαριστεα και μου λες να βαλουμε κάτω τα βιογραφικά μας.ρε μαλάκα σου το ξαναλέω σοβαρά ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ; σου εχω πει εγώ ποτέ ότι έχω κάνει καριέρα ποδοσφαιριστή; και επειδή δεν εχω κάνει δεν μπορώ να κρίνω; δηλαδή εσυ που να μην θυμηθώ τη έχεις πει έχεις παίξει πουθενά και κρίνεις τους πάντες και τα πάντα;εκτός αν κάνεις πλάκα :2funny:πιστεψε αν μιλάς σοβαρά πολλοί εδω πέρα θα κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια με αυτές τις συγκρίσεις  που κάνεις για να πείσεις οτι έχεις δίκιο ;)

Επισκέπτης
έσκασε εκτορίνο το παραμύθι.
τα γκολ στο γιούρο τα έβαζαν μάνατζερς ΚΑΛΟΙ.
πάλι οι αλλοι φταίνε  :grin:

Υ.Γ.
που σαι παικταρά.
το μέσι τον βρήκαν δεν τους βρήκε.
το αυτό και με ένα σωρό αλλους παικταράδες.
μόνο στην ελλάδα ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κωλοτουμπα τελικά είναι παιχταράς αφού βάζει γκολ στο γιουρο η όχι; :2funny:τώρα ψάξε βρες αναλυτικά μετά το γιουρο την καριέρα του και σε ποια ομάδα καθιερώθηκε :2funny: λαμπάδα στον οτο...δεν έπαιζε στις ομάδες αλλα στην εθνική..βασικός :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
έχεις κοιτάξει την επιλογή να απευθυνθείς σε ψυχολόγο;

Stories

Νέο!

Stories