Νέα

Champions League 07-08

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 547
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το παρει φετος

• Μαντσεστερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ρομα

• Λιβερπουλ

• Τσελσι

• Φενερ

• Αρσεναλ

• Σαλκε

• Μπαρτσελονα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Οπως είναι τα πράγματα τώρα βλέπω τελικό Άρσεναλ-Λίβερπουλ..Είναι οι μόνες που πείθουν..Την Μάντσεστερ μέχρι τους 4 την βλέπω..Καλό αουτσαιντεράκι η Ρόμα..Ξερολούκουμα Σάλκε και Φενερμπαχτσε..Αν γυρίσει γρήγορα ο Μέσι δίνω πιθανότητες και στην Μπαρτσελώνα..
εςυ ολους τους ειπες

Επισκέπτης
Οπως είναι τα πράγματα τώρα βλέπω τελικό Άρσεναλ-Λίβερπουλ..Είναι οι μόνες που πείθουν..Την Μάντσεστερ μέχρι τους 4 την βλέπω..Καλό αουτσαιντεράκι η Ρόμα..Ξερολούκουμα Σάλκε και Φενερμπαχτσε..Αν γυρίσει γρήγορα ο Μέσι δίνω πιθανότητες και στην Μπαρτσελώνα..
Είσαι Λίβερπουλ υποθέτω?

Επισκέπτης
Αφου σε πείθει η Λίβερπουλ εγώ πάω πάσο, πρέπει να είσαι ο μοναδικός μάλλον που το φετινό "πράγμα" που λέγεται Λίβερπουλ σε πείθει! :thumbsup:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Το κατάλαβα απο αυτό που είπες για την Μάντσεστερ ότι απο δημιουργία λίγα πράγματα! Η Μπάλα είναι αυτό το στρογγυλό το πράγμα που κυλάει και το κλοτσάν οι ποδοσφαιριστές! Απλή συμβουλή! :grin:
Καλά που μου το πες γιατί δεν ήμουν σίγουρος.. :grin:  :grin:
Εσύ να υποθέσω ότι είσαι οπαδός της Μάνστεστερ..Να σε ενημερώσω ότι παρακολουθώ τακτικά ποδόσφαιρο και ιδίως Premier League..Δεν διαφωνώ στο ότι η Μάντσεστερ έχει καλή ομάδα..Διαφωνώ στον τρόπο με τον οποίο παίζει και με τον τρόπο με τον οποίο την παρατάσει ο Φεργκιουσον..Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της βασίζεται στον Ρονάλντο και τις εμπνεύσεις του..Όταν ο Ρονάλντο έχει κέφια και είναι σε καλή κατάσταση τότε η Μάνστεστερ πετάει..Όταν είναι ντεφορμέ άστα να πάνε..Σε αυτό φταίνε σε ένα ποσοστό και οι επιλογές του σερ Άλεξ..Κατι Καρικ,Φλετσερ,Οσει και δν συμαζέυεται..Ο Γκικς γέρασε ο Σκοουλς το ιδιο..Με αυτούς το κέντρο σου γίνεται αργό..Για μένα η τετράδα του κέντρου πρέπει να αποτελείται απο τους Χαργκριβς,Νανι,Αντερσον και Ρονάλντο..Και στην επίθεση Ρουνει και Τεβες..Με αυτούς η Μάνστεστερ θα παίζει γρήγορο και θεαματικό ποδόσφαιρο..

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Αφου σε πείθει η Λίβερπουλ εγώ πάω πάσο, πρέπει να είσαι ο μοναδικός μάλλον που το φετινό "πράγμα" που λέγεται Λίβερπουλ σε πείθει! :thumbsup:
Γιατί δεν επαίξε καλά χτες??Μοναδική εξαίρεση ο αμπαλος ο Καιτ..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για να δούμε τι θα βγάλει η κλητωρίδα... :boobies:
Το γέλιο θα είναι να δούμε ζευγάρι Σάλκε-Φενέρ...
Πάντως τον Αγγλικό εμφύλιο δεν τον γλυτώνουμε!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σήμερα είναι η κλήρωση..???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι το μεσημεράκι!Θα είναι διπλή κλήρωση...και για την επόμενη φάση.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
έχεις καμία διαίσθηση για κάποιο ζευγάρωμα..??? :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μάντσεστερ Γ.-Άρσεναλ...κάτι μου λέει ότι θα αλληλοεξοντωθούνε πριν τον τελικό οι 2 ίσως πιο δυνατές ομάδες που έχουν περάσει στους 8!Για να δούμε...θα έχει ενδιαφέρον η κλήρωση!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ βλέπω Τσέλσι-Λίβερπουλ... :rockon:
μακάρι ο τελικός να είναι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ ή Λίβερπουλ-Αρσεναλ... :priest: :bounce-glasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ βλέπω Τσέλσι-Λίβερπουλ... :rockon:
μακάρι ο τελικός να είναι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ ή Λίβερπουλ-Αρσεναλ... :priest: :bounce-glasses:
Ξουτ... :priest:
Θα μας τα πρήξουν πάλι ο Σωτηρακόπουλος και οι λοιποί για μία εβδομάδα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ποιο ζευγάρι θες για τελικό εσύ ρε παπάρα..???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπάρτσα-Μάντσεστερ! :rockon:
Και κομμένο το "ρε"... :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν είναι και οι 2 ομάδες του τελικού από την ίδια χώρα χάνει την αίγλη του!Ας παίξουν στα ημιτελικά μεταξύ τους οι Αγγλίδες... :boobies:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Τσέλσι -Μάντσεστερ είναι στάνταρ το ένα ζευγάρι. Μάλλον και Μπάρτσα-Φενερμπαχτσέ είναι το άλλο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom