Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
το happy end ήταν χύσιμο στο πρόσωπο της Κάρλα και καθάρισμα προσώπου από Μαριάννα! :rockon: :rockon: :rockon:
μαριαννα ,αισθητικος....αναλαμβανει καθαρισμους προσωπων στον επαγγελματικο της χωρο  :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το happy end ήταν χύσιμο στο πρόσωπο της Κάρλα και καθάρισμα προσώπου από Μαριάννα! :rockon: :rockon: :rockon:

εμφανισιακή περιγραφή κάρλας??????κατ'αρχήν βραζιλιάνα από πόρτο αλέγκρε ή από κανα πλόντβιβ?

Επισκέπτης
εμφανισιακή περιγραφή κάρλας??????κατ'αρχήν βραζιλιάνα από πόρτο αλέγκρε ή από κανα πλόντβιβ?

νταρντάνα με σοκολατί δέρμα, καβλέ πρόσωπο και :tits: στη χειρότερη των περιπτώσεων Βραζιλιάνα από Αγιο Δομήνικο! :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΙΣΠΑΝΙΚΗ (Στα προσεχώς ???)

Πάω το λοιπόν μιά μέρα
να πάρω κάμποσο αέρα
και έξω είπα να το ρίξω
κάπου να πα να τον σφυρίξω !

Πέφτω σ΄ένα μικρό καβλάκι
Αλίσα λέει, Ρουμανάκι!
Βυζί νούμερο ένα με το ζόρι
κωλί σφιχτό κι έγώ,... παπόρι !

Γλυκό, μικρό και πονηρό
μαλί προς το μελαχρινό
μπότες ψηλές μέχρι το γόνα
και αετός, στα του αγώνα !

Τα δωσε όλα το κορμί
κι αν βάλει πλαστικό βυζί
θα κάνει και ισπανική
θ΄ αφήσει λέμε εποχή !

Κατέθεσα μιά εβδομηντάρα,
δεν λέω πως ήτανε μουνάρα,
μ΄έκανε όμως εραστή της,
ο κώλος κι η συμμετοχή της !

Το ξαναλέω για το βυζί
το πιό μικρό που έχω δεί
που όμως, αν το ενισχύσει
έχει κοσμάκη, να μαδήσει !

:grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
:2funny: :2funny: :2funny: εισαι αρχοντας.....θα κανει πλαστικη γι αυτο το ισπανικη προσεχως????????/

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μάλλον βιάστηκα και ξέχασα να βάλω ερωτηματικό !

Ισπανική,... στα προσεχώς ;

Δεν είπε οτι το χει σκοπό, αλλά καλά θα ήταν να της μπει καμιά τέτοια ιδέα !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
Μάλλον βιάστηκα και ξέχασα να βάλω ερωτηματικό !

Ισπανική,... στα προσεχώς ;

Δεν είπε οτι το χει σκοπό, αλλά καλά θα ήταν να της μπει καμιά τέτοια ιδέα !
ναι και γω συμφωνω , ξενερωνω αφανταστα με τα παλαστικα βυζια....
ας ειναι μικρα και φυσικα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ναι και γω συμφωνω , ξενερωνω αφανταστα με τα παλαστικα βυζια....
ας ειναι μικρα και φυσικα

Εεεε, ναι χμμμ ,..ναι ! Δηλαδή βασικά ναι, μόνο που εδώ μιλάμε για ρόγες πεταχτές, καβλιάρες , αλλά χωρίς βυζί !

Πλάκα, Νάδα, Νιέντε, Νιξ ! :grin:

Πάω για νάνι, γιατί έχω κουραστεί τελευταία με κάτι δουλειές, και πλάκα πλάκα το καβλάκι με ξεβίδωσε !
40 λεπτά το χτύπαγα σα χταπόδι και δε μάσησε !

Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ακόμη ! :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
Εεεε, ναι χμμμ ,..ναι ! Δηλαδή βασικά ναι, μόνο που εδώ μιλάμε για ρόγες πεταχτές, καβλιάρες , αλλά χωρίς βυζί !

Πλάκα, Νάδα, Νιέντε, Νιξ ! :grin:

Πάω για νάνι, γιατί έχω κουραστεί τελευταία με κάτι δουλειές, και πλάκα πλάκα το καβλάκι με ξεβίδωσε !
40 λεπτά το χτύπαγα σα χταπόδι και δε μάσησε !

Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ακόμη ! :2funny:
μεγαλες ρογες χωρις βυζι....ακομα καλυτερα για τρελα δαγκωματα

Επισκέπτης

μεσημεριανή επίσκεψη και αυτή τη φορά είπα να αλλάξω λαδοκόρη και έτσι πήρα Αλίσια...φοβερό σωματακι με σουπερ κωλαράκι και γλυκο αλλά συνάμα πονηρό προσωπάκι...όλα καλά! :pipa1: :fuck1: :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
βαλε και εμενα στο club μακρια απο την βρωμιαρα 
    εγω μπαινω στο club ?    την  ειχα  παρει    πριν 2 χρονια περιπου ,  διπλο με  την  φιλη τηs την κλαουντια.  δεν την αφηνα να πολυσυμμετεχει και πολυ.  δεν ηταν το στυλ που  μου αρεσει.      πηδηξα μονο την κλαουντια.      πολυ αργοτερα ,  για ενα διαστημα που ημουν μαζι με μια  μασατζου και μου ελεγε  ολα αυτα που τηs εκαναν τηs  μαριανναs στο δωματιο...........  και τα δεχοταν(  αλλα  αυτα  ειναι προσωπικα του καθενοs και περι ορεξεωs .........) . 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
     εγω μπαινω στο club ?    την  ειχα  παρει    πριν 2 χρονια περιπου ,  διπλο με  την  φιλη τηs την κλαουντια.  δεν την αφηνα να πολυσυμμετεχει και πολυ.   δεν ηταν το στυλ που  μου αρεσει.      πηδηξα μονο την κλαουντια.       πολυ αργοτερα ,  για ενα διαστημα που ημουν μαζι με μια  μασατζου και μου ελεγε  ολα αυτα που τηs εκαναν τηs  μαριανναs στο δωματιο...........  και τα δεχοταν(  αλλα  αυτα  ειναι προσωπικα του καθενοs και περι ορεξεωs .........) . 
καλα ρε δασκαλε ηξερες κατι και δεν μου ειπες τιποτα και με αφηνες να περασω τοσσες φορες μαζι της......
τεσπα για μενα παντως εστω για μια φορα πρεπει να δοκιμαστει απο καποιον η μαριαννα...αρκει να του αρεσουν οι pse καταστασεις

Επισκέπτης
     εγω μπαινω στο club ?    την  ειχα  παρει    πριν 2 χρονια περιπου ,  διπλο με  την  φιλη τηs την κλαουντια.  δεν την αφηνα να πολυσυμμετεχει και πολυ.   δεν ηταν το στυλ που  μου αρεσει.      πηδηξα μονο την κλαουντια.       πολυ αργοτερα ,  για ενα διαστημα που ημουν μαζι με μια  μασατζου και μου ελεγε  ολα αυτα που τηs εκαναν τηs  μαριανναs στο δωματιο...........  και τα δεχοταν(  αλλα  αυτα  ειναι προσωπικα του καθενοs και περι ορεξεωs .........) . 

είσαι ρομαντικό παιδί εσύ! :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom