Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Επίσκεψη Σάββατο απόγευμα , επέλεξα στην τύχη αλισια μια και δεν μου έκανε κλικ καμμιά άλλη μιας και είχα καιρο να επισκεφθώ το ίδρυμα . Τριψιμο καλό , κορμακι καλο , πισω συστημα νεανικο σφριγηλο, χωρίς ομως  εμπροσθιο (ποιο πολύ Έχω εγώ ...) φραπες όρθιος πολυ καλός με χέρια και χωρίς και αφού παρακάλεσε να μην καταθέσω στο στόμα τα έριξα στο .... Ανύπαρκτο στήθος . Μια μέτρια εμπειρία με προοπτική

Eγω τη Κυριακή επέλεξα Μαριάννα. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη μαύρη μπότα πάνω από το γόνατο!

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
περασα σημερα απο καλλιροης 48 ειχε μονο πεντε κοπελες  η αλισια που ειχα διαβασει και πιο πανω ωραια γκομενα με ωραιο κολαρακι αλλα μικρο βυζι η μαριαννα με τις μποτες αν και αρκετα εκφιλη πολυ αδυνατη για τα γουστα μου περασα με την ελληνιδα που μου ειχαν πει πως παει μονο απογευματα ονοματη ελλινα οχι αδυνατη μεγαλεσς βυζαρες κολαρα μεγαλη και πολυ παθιαρικο στυλ. μου ειπε οτι παει απογειματα γιατι το πρωι δοθλευει σε γραφειο ειναι δυνατον? το πρωι μαθητρια το βραδυ θεραπευτια ? χαχαχα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περασα σημερα απο καλλιροης 48 ειχε μονο πεντε κοπελες  η αλισια που ειχα διαβασει και πιο πανω ωραια γκομενα με ωραιο κολαρακι αλλα μικρο βυζι η μαριαννα με τις μποτες αν και αρκετα εκφιλη πολυ αδυνατη για τα γουστα μου περασα με την ελληνιδα που μου ειχαν πει πως παει μονο απογευματα ονοματη ελλινα οχι αδυνατη μεγαλεσς βυζαρες κολαρα μεγαλη και πολυ παθιαρικο στυλ. μου ειπε οτι παει απογειματα γιατι το πρωι δοθλευει σε γραφειο ειναι δυνατον? το πρωι μαθητρια το βραδυ θεραπευτια ? χαχαχα

η ελληνίδα ξανθιά ή μελαχροινή?είχε μήπως σώμα γυμνάστριας?

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξανθο  σφιχτο  βυζαρεσ κολλαρα οχι αδυνατη προστιχη

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλημερα παιδεσ!!!ειχα περασει την προηγουμενη βδομαδα απο το ιδρυμα για την βικυ αλλα ελειπε!!!πηρα την λαουρα για να μην παει χαμενη η βολτα!!τ πουτανακι ειναι πολυ καβλα σε αναβει ευκολα αλλα μου εδωσε την  εντυπωση οτι τα κανει ολα κοροιδεια!!ναι μεν εκανε ντουσ πριν μου ερθει μου εκανε 5 λεπτα μασαζ ετσι και μετα κυριωσ μενου!!!με ξενερωσε καπωσ ο χρονοσ!!!παντωσ το ευχαριστηθηκα τησ εκανα κοκκινα τα κλωμαγουλα στα 4 στιμενη και ελεγε πιο δυνατα!!!την πουτανααααααααααααα!!!αυτη η βικυ παιδια τι λεει??σε τελειωνει και αυτη στο τεταρτο?αν ειναι να το σκεφτω να ξαναπαω!!!δινει κωλαρακι???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ξανθο  σφιχτο  βυζαρεσ κολλαρα οχι αδυνατη προστιχη
Ηταν και το καλοκαιρι αυτη εκει. Ξαναπουλαγε το παραμυθι της συμπληρωματικης απογευματινης εργασιας  :zfuck:

καμια σχεση με τη γυμναστρια Παθε...  ;)

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ηταν και το καλοκαιρι αυτη εκει. Ξαναπουλαγε το παραμυθι της συμπληρωματικης απογευματινης εργασιας  :zfuck:

καμια σχεση με τη γυμναστρια Παθε...  ;)
στο προγραμμα ηταν πολυ δυνατη εδιχνε super καυλομενη  :tits: και φυσικα εδιχνε να γνωριζει καλα το αθλημα αφου με τι μια με εφτιαξε τρελλα ανωμαλη φατσα πανως περιστασιακη οπως λεει δε νομιζς οτι ειναι . Αν πραγματι δουλευει σε γραφριο το πρωι πολυ θα θελα να τη σκισω με κανα ταγερακι και καλα σεμνη και απο κατω μες τη καβλα :tits2:
τι γυμναστρια δεν την ιδα ειναι ακομα εκει ?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
στο προγραμμα ηταν πολυ δυνατη εδιχνε super καυλομενη  :tits: και φυσικα εδιχνε να γνωριζει καλα το αθλημα αφου με τι μια με εφτιαξε τρελλα ανωμαλη φατσα
το ξερω, την ειχα παρει το καλοκαιρι

πανως περιστασιακη οπως λεει δε νομιζς οτι ειναι . Αν πραγματι δουλευει σε γραφριο το πρωι πολυ θα θελα να τη σκισω με κανα ταγερακι και καλα σεμνη και απο κατω μες τη καβλα :tits2:
τι γυμναστρια δεν την ιδα ειναι ακομα εκει ?
Η γυμναστρια εχει φυγει εδω και πολυ καιρο, δεν εκατσε και πολυ αλλωστε

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
το μαγαζι αυτο φημιζεται για τις amateur καταστασεις τους , πολλες φορες εχω πετυχει ''αβγαλτες'' στο χωρο γυναικες  :knockinb:

η γιουλη εχει ''καλες'' γνωριμιες , και ερχονται τακτικα κοπελες για ''δευτερο μεροκαμματο''  :dancing:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin::grin:

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
το μαγαζι αυτο φημιζεται για τις amateur καταστασεις τους , πολλες φορες εχω πετυχει ''αβγαλτες'' στο χωρο γυναικες  :knockinb:

η γιουλη εχει ''καλες'' γνωριμιες , και ερχονται τακτικα κοπελες για ''δευτερο μεροκαμματο''  :dancing:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin::grin:
αν σου πω οτι αυτο μου εξιταρει πιο πολυ απο ολα τη φαντασια μου !!!  :blowup: μαλων teen αποθημενα απο τη ταινια το πρωι μαθητρια το βραδυ πορνη χαχαχα

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
ρε σεις συναγωνιστες στο gps πως βρισκω την καλλιροης; τι περιοχη ειναι;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αν σου πω οτι αυτο μου εξιταρει πιο πολυ απο ολα τη φαντασια μου !!!  :blowup: μαλων teen αποθημενα απο τη ταινια το πρωι μαθητρια το βραδυ πορνη χαχαχα

αυτό το μαγαζί μαζεύει ώς επί το πλείστον ότι πιο πουτανέ και καυλωτικό μπορείς να δείς σήμερα στη μασαζόπιατσα και ταυτόχρονα στο πλασάρει-προσφέρει στον ελάχιστο δυνατό χρόνο!έχουν περάσει από απίστευτες ελληνίδες που μόνο σε κυριλέ καφετέριες του κορυδαλλού βλέπεις(βλ.χριστίνα γυμνάστρια Η ΓΚΑΥΛΑ!!!!),από ελληνίδες πορνοστάρ της πούτσας που νόμιζαν ότι θα κάνουν καριέρα στο χώρο του πορνό(βλ.μαρία φοιτήτρια)μέχρι καυλωμένες νυμφομανείς(βλ.μαριάν)και μουνάρες ατάλαντες(βλ.κατερίνα).Σπουδαία μίξη μίςς γιούλη!εύγε!μόνο που θα πρέπει σιγά σιγά να προσαρμοστείς στις ανάγκες των καιρών και να το πάς στο 60αρι αν θές να βγείς με λεφτάκια από την κρίση που έρχεται τροχάδην(ήδη ακούω ποδοβολητά!!!!!)

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Περασα σημερα απο το Κ48 για την Βικυ αλλα ελειπε στη πασαρελα Ντινα- λιλι- Αλισια- Μαριαννα- Μαρια-και 3 φρεσκια τεμαχια για μενα.περασα με την Ντινα πολυ καλη

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τα φρεσκα τεμαχια λεγανε τπτ??δωσε καμια περιγραφη

Stories