Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγινε κανα πεσιμο εδω??περνω τηλ και δεν απανταει κανεισ!!!ξερει κανεισ τπτ??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εχουμε το τηλ εδω??μηπωσ εχω λαθοσ γιατι δεν απανταει κανεισ!!!!ασ το στειλει σε πμ

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Ανοιχτό είναι τελικά?  :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ανοιχτό είναι τελικά?  :think:
  κανονικα Josex.    σημερα ηταν ντινα- μαρια- μαριαννα- αλισια- αντζελλα( οχι η ξανθια.  ειναι καινουργια - μικρουλα , μετρια στο υψοs,  βυζακι σφριγηλο και πεταχτο κολλαρακι. ) και λαουρα  ;).    και εκει ολα τα δωματια πιασμενα.  εχουν εκτυπωσει και νεεs καρτουλεs kai με το τηλ. τηs ΓΙΟΥΛΗΣ για τυχον παραπονα η οτιδηποτε αλλο.  ΘΑΤΣΕΡ η γιουλη.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
   κανονικα Josex.    σημερα ηταν ντινα- μαρια- μαριαννα- αλισια- αντζελλα( οχι η ξανθια.  ειναι καινουργια - μικρουλα , μετρια στο υψοs,  βυζακι σφριγηλο και πεταχτο κολλαρακι. ) και λαουρα  ;).     και εκει ολα τα δωματια πιασμενα.  εχουν εκτυπωσει και νεεs καρτουλεs kai με το τηλ. τηs ΓΙΟΥΛΗΣ για τυχον παραπονα η οτιδηποτε αλλο.  ΘΑΤΣΕΡ η γιουλη.
Ευχαριστώ συναθλητή. Αυτό το λάουρα καλό είναι? Δεν το έχω πετύχει ποτέ...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έχει και μια βραζιλιάνα κοντούλα  μιγάδα αρκετά καλή αλλά φυσικά εγώ από τότε που γύρισα πάω μόνο για σκάουτιν.....μαζεύω λεφτά για το επόμενο πορνοταξίδι μου στην κεντρική ευρώπα...

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

[/quote]
  εχουν εκτυπωσει και νεεs καρτουλεs kai με το τηλ. τηs ΓΙΟΥΛΗΣ για τυχον παραπονα η οτιδηποτε αλλο.  ΘΑΤΣΕΡ η γιουλη.

ειναι γνωστο αυτο , και σε αυτο το μαγαζι και στο αλλο τις γιουλης , δεν ειναι τυχαιο οτι τιν φωναζουν ''γυναικα - χιτλερ''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ,

ολους τους τρεχει , εκτο απο τα συνεργεια τις ανακαινησεις , δυο μηνες τωρα και ακομα να τελειωσουν , προχθες περασα 12.00 το βραδυ και ειδα φωτα επανω στο μαγαζι , ωπα λεω απο μεσα μου κανει και υπερωριες  :knockinb: :knockinb:

, αλλα τελικα βαφαν η μπογιατζιδες οπως εμαθα , απο τα παιδια με τα ανταλακτικα κατω απο το μαγαζι  ;) 

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ψαχνω για ελληνιδες επιδη ειναι πιο ψωμομενες  οι αλλοδαπες ειναι πολυ στεγνες εμαθα πως υπαρχει Ελληνιδα στη καλλιροης. ισχυει? περασα αλλα μου ειπαν πως παει μια ελληνιδα  μονο απογευματα το μαγαζι ομορφο και και καθαρο πορτα ευγενικη αλλα ελληνιδα τουμπανο δε βρηκα. ξερει κανεις αν υπαρχει εκει ελληνιδα πως ειναι και αν αξιζει?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
ψαχνω για ελληνιδες επιδη ειναι πιο ψωμομενες  οι αλλοδαπες ειναι πολυ στεγνες εμαθα πως υπαρχει Ελληνιδα στη καλλιροης. ισχυει? περασα αλλα μου ειπαν πως παει μια ελληνιδα  μονο απογευματα το μαγαζι ομορφο και και καθαρο πορτα ευγενικη αλλα ελληνιδα τουμπανο δε βρηκα. ξερει κανεις αν υπαρχει εκει ελληνιδα πως ειναι και αν αξιζει?

Ρε φίλε μας έχει σπάσει τα καρύδια!  :uglystupid:

Αν τώρα τα γράφεις όλα αυτά για βιτρίνα και ψάχνεις συγκεκριμένη κορασίδα για άλλους λόγους, δώσε περιγραφή και ρώτα τι θες στα ίσια..

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλα βυζια και σωμα ψωμομενο ποσο πιο λιανα να το κανς οχι αδθνατεσ σςμα αλλα ελληνικα κολλαρα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μεγαλα βυζια και σωμα ψωμομενο ποσο πιο λιανα να το κανς οχι αδθνατεσ σςμα αλλα ελληνικα κολλαρα

πού τις είδες τις αδύνατες στεγνές στα μασατζίδικα ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις τώρα???
σε όποιο μασατζίδικο και να πας θα βρεις σχεδόν ΜΟΝΟ τον σωματότυπο που περιγράφεις, μοντέλα ΔΕΝ υπάρχουν σε αυτά τα μαγαζιά.
εκτός και αν έχεις πρόβλημα με την εθνικότητα.

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα σε ενα μαγαζι που πηγα ηταν ολες αλβανουα ε ψηλοκολαω αλλα πες πως τη ρατσα τη προσπερναω ηταν ολες κοκαλα ρε συ

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Επίσκεψη Σάββατο απόγευμα , επέλεξα στην τύχη αλισια μια και δεν μου έκανε κλικ καμμιά άλλη μιας και είχα καιρο να επισκεφθώ το ίδρυμα . Τριψιμο καλό , κορμακι καλο , πισω συστημα νεανικο σφριγηλο, χωρίς ομως  εμπροσθιο (ποιο πολύ Έχω εγώ ...) φραπες όρθιος πολυ καλός με χέρια και χωρίς και αφού παρακάλεσε να μην καταθέσω στο στόμα τα έριξα στο .... Ανύπαρκτο στήθος . Μια μέτρια εμπειρία με προοπτική

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Επίσκεψη Σάββατο απόγευμα , επέλεξα στην τύχη αλισια μια και δεν μου έκανε κλικ καμμιά άλλη μιας και είχα καιρο να επισκεφθώ το ίδρυμα . Τριψιμο καλό , κορμακι καλο , πισω συστημα νεανικο σφριγηλο, χωρίς ομως  εμπροσθιο (ποιο πολύ Έχω εγώ ...) φραπες όρθιος πολυ καλός με χέρια και χωρίς και αφού παρακάλεσε να μην καταθέσω στο στόμα τα έριξα στο .... Ανύπαρκτο στήθος . Μια μέτρια εμπειρία με προοπτική

ΧΩΡΙΣ προοπτική.  ;)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Χα Χα δεν θα διαφωνησω ... Κάτι θα ξέρεις αν έχεις πάρει όλο το πακέτο ....εγώ πήρα απλά μεζέ ...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Χα Χα δεν θα διαφωνησω ... Κάτι θα ξέρεις αν έχεις πάρει όλο το πακέτο ....εγώ πήρα απλά μεζέ ...

Σελίς 65 αναφέρθηκα στην αλίσια. Όλο όχι και όχι ήταν..
Νόμιζα ότι γάμαγα στην 28η Οκτωβρίου..  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom