sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οι στριππερ ήρθανε?
μούφα πληροφορία μου είχε δώσει η κα Βέτα μας
οι στριππερ ήρθανε?
οι στριππερ ήρθανε?
μούφα πληροφορία μου είχε δώσει η κα Βέτα μας
τα κοριτσια πηγαν σε αλλο ''μαγαζι'' ;)
τα κοριτσια πηγαν σε αλλο ''μαγαζι'' ;)
κανονικα Josex. σημερα ηταν ντινα- μαρια- μαριαννα- αλισια- αντζελλα( οχι η ξανθια. ειναι καινουργια - μικρουλα , μετρια στο υψοs, βυζακι σφριγηλο και πεταχτο κολλαρακι. ) και λαουρα ;). και εκει ολα τα δωματια πιασμενα. εχουν εκτυπωσει και νεεs καρτουλεs kai με το τηλ. τηs ΓΙΟΥΛΗΣ για τυχον παραπονα η οτιδηποτε αλλο. ΘΑΤΣΕΡ η γιουλη.Ανοιχτό είναι τελικά?
Ευχαριστώ συναθλητή. Αυτό το λάουρα καλό είναι? Δεν το έχω πετύχει ποτέ...κανονικα Josex. σημερα ηταν ντινα- μαρια- μαριαννα- αλισια- αντζελλα( οχι η ξανθια. ειναι καινουργια - μικρουλα , μετρια στο υψοs, βυζακι σφριγηλο και πεταχτο κολλαρακι. ) και λαουρα ;). και εκει ολα τα δωματια πιασμενα. εχουν εκτυπωσει και νεεs καρτουλεs kai με το τηλ. τηs ΓΙΟΥΛΗΣ για τυχον παραπονα η οτιδηποτε αλλο. ΘΑΤΣΕΡ η γιουλη.
εχουν εκτυπωσει και νεεs καρτουλεs kai με το τηλ. τηs ΓΙΟΥΛΗΣ για τυχον παραπονα η οτιδηποτε αλλο. ΘΑΤΣΕΡ η γιουλη.
ψαχνω για ελληνιδες επιδη ειναι πιο ψωμομενες οι αλλοδαπες ειναι πολυ στεγνες εμαθα πως υπαρχει Ελληνιδα στη καλλιροης. ισχυει? περασα αλλα μου ειπαν πως παει μια ελληνιδα μονο απογευματα το μαγαζι ομορφο και και καθαρο πορτα ευγενικη αλλα ελληνιδα τουμπανο δε βρηκα. ξερει κανεις αν υπαρχει εκει ελληνιδα πως ειναι και αν αξιζει?
μεγαλα βυζια και σωμα ψωμομενο ποσο πιο λιανα να το κανς οχι αδθνατεσ σςμα αλλα ελληνικα κολλαρα
Επίσκεψη Σάββατο απόγευμα , επέλεξα στην τύχη αλισια μια και δεν μου έκανε κλικ καμμιά άλλη μιας και είχα καιρο να επισκεφθώ το ίδρυμα . Τριψιμο καλό , κορμακι καλο , πισω συστημα νεανικο σφριγηλο, χωρίς ομως εμπροσθιο (ποιο πολύ Έχω εγώ ...) φραπες όρθιος πολυ καλός με χέρια και χωρίς και αφού παρακάλεσε να μην καταθέσω στο στόμα τα έριξα στο .... Ανύπαρκτο στήθος . Μια μέτρια εμπειρία με προοπτική
Χα Χα δεν θα διαφωνησω ... Κάτι θα ξέρεις αν έχεις πάρει όλο το πακέτο ....εγώ πήρα απλά μεζέ ...