Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Περασα σημερα απο το Κ48 για την Βικυ αλλα ελειπε στη πασαρελα Ντινα- λιλι- Αλισια- Μαριαννα- Μαρια-και 3 φρεσκια τεμαχια για μενα.περασα με την Ντινα πολυ καλη

...Αυτή η Αλίσια ποια είναι, ρε?? Κάντε περιγραφή...

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1

Επίσκεψη, τη Δευτέρα το απόγευμα. Πήρα την Ελίνα, ξανθιά νταρντάνα Ελληνίδα με σφιχτό σώμα και έκφυλο πρόσωπο. Η κοπέλα, σου ερεθίζει πάνω απ' όλα το μυαλό με τη συμπεριφορά της και τον τρόπο που σε κοιτάει και σου μιλάει. Νόμιζα ότι πήγα με την καυλωμένη γειτόνισα της διπλανής πόρτας. Τιμάει το 80άρι (όχι σαν κάτι άλλες Ελληνίδες υπερτιμημένες με μέτριες υπηρεσίες - βλέπε Πάμελα από Ραβινέ 22 και Νάνσυ από Συγγρού 12). Μετά πήγα σπίτι μου και σκεφτόμουνα όλη τη φάση και το έπαιξα. Είχα πάει και την προηγούμενη βδομάδα πάλι με την ίδια και το service ήταν τέλειο. Παρακολουθώ το site 3 χρόνια αλλά δεν γράφω. Από δω και πέρα όμως θα γράφω. Ευχαριστώ πολύ το φίλο παραπάνω που έγραψε για την Ελίνα και πάνω από όλα ευχαριστώ το site και τους administrators για το λειτούργημα που κάνουν και μας έχουν γλιτώσει από τόσες κακοτοπίες τόσα χρόνια.

mattos13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
...Αυτή η Αλίσια ποια είναι, ρε?? Κάντε περιγραφή...

Η Αλισια φιλε μου ειναι περιπου στο  1,68 (χωρις τακουνι ενωοιτε) μαλαχρινη με ισα μαλια και δηλωνει Ρουμανα.
Οσο αφορα τις υπηρεσιες, ηταν πολυ δεκτικη καλο μασαζ και σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλη

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Η Αλισια φιλε μου ειναι περιπου στο  1,68 (χωρις τακουνι ενωοιτε) μαλαχρινη με ισα μαλια και δηλωνει Ρουμανα.
Οσο αφορα τις υπηρεσιες, ηταν πολυ δεκτικη καλο μασαζ και σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλη

σαν τη φίλη της τη Μαριάννα δηλώνει Ρουμάνα, αλλά μάλλον Αλβανά είναι και τα δυο ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  εγω αυτη την αλισια που ξερω  εκει μεσα , ειναι ξανθο,  γαλανοματικο, με τιποτα με αυτο το υψοs, , αβυζο , με ωραιο κολλαρακι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
...Ευχαριστώ για την ενημέρωση...Άλλη Αλίσια έψαχνα...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Επίσκεψη, τη Δευτέρα το απόγευμα. Πήρα την Ελίνα, ξανθιά νταρντάνα Ελληνίδα με σφιχτό σώμα και έκφυλο πρόσωπο. Η κοπέλα, σου ερεθίζει πάνω απ' όλα το μυαλό με τη συμπεριφορά της και τον τρόπο που σε κοιτάει και σου μιλάει. Νόμιζα ότι πήγα με την καυλωμένη γειτόνισα της διπλανής πόρτας. Τιμάει το 80άρι (όχι σαν κάτι άλλες Ελληνίδες υπερτιμημένες με μέτριες υπηρεσίες - βλέπε Πάμελα από Ραβινέ 22 και Νάνσυ από Συγγρού 12). Μετά πήγα σπίτι μου και σκεφτόμουνα όλη τη φάση και το έπαιξα. Είχα πάει και την προηγούμενη βδομάδα πάλι με την ίδια και το service ήταν τέλειο. Παρακολουθώ το site 3 χρόνια αλλά δεν γράφω. Από δω και πέρα όμως θα γράφω. Ευχαριστώ πολύ το φίλο παραπάνω που έγραψε για την Ελίνα και πάνω από όλα ευχαριστώ το site και τους administrators για το λειτούργημα που κάνουν και μας έχουν γλιτώσει από τόσες κακοτοπίες τόσα χρόνια.

ρε φίλε είσαι σίγουρος ότι είναι Ελληνίδα? όλες οι Αλβανίδες Ελληνίδες δηλώνουν :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ρε φίλε είσαι σίγουρος ότι είναι Ελληνίδα? όλες οι Αλβανίδες Ελλήνίδες δηλώνουν :grin:
Ειναι μεγαλουτσικη, γυρω στα 35, και σε αυτη την ηλικια μια Αλβανη θα ειχε καποιο αξαν. Αυτη ειναι 99,9% ντοπια

Οι Αλβανες που μιλανε τελεια τα ελληνικα ειναι πιτσιρικες που εχουν ζησει σχεδον ολη τους τη ζωη εδω

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Ειναι μεγαλουτσικη, γυρω στα 35, και σε αυτη την ηλικια μια Αλβανη θα ειχε καποιο αξαν. Αυτη ειναι 99,9% ντοπια

Οι Αλβανες που μιλανε τελεια τα ελληνικα ειναι πιτσιρικες που εχουν ζησει σχεδον ολη τους τη ζωη εδω

πιθανότατα για τη συγκεκριμένη να έχεις δίκιο, το σχόλιο μου ήταν γενικό και δεν νομίζω να διαφωνείς ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πιθανότατα για τη συγκεκριμένη να έχεις δίκιο, το σχόλιο μου ήταν γενικό και δεν νομίζω να διαφωνείς ;)
διαφωνω φυσικα...

δηλωνουν και Ιταλιδες, Τσεχες, Ισπανιδες και οτι αλλο θες :grin: :grin: :grin:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Δύο φορές πέρασα μέσα στη βδομάδα και δεν είδα τίποτα νέο σε κορασίδα. Το ρόστερ και τις δυο φορές ήταν Μαριάνα - Κίνα - Ντίνα - Αλίσια - Μαρία με τη Μαριάνα να είναι απασχολημένη  :fuck1: (μου την έχετε ξεκωλιάσει...)

Βίκη, Λάουρα και κάτι άλλα καινούρια που λέτε εγώ δεν έχω δει ακόμα..  :'(

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαγκεσ  ενα κοντοπουτανο με καρε μαλλακι δεν θυμαμαι ονομα λεει τπτ??θυμαται κανεισ πωσ την λενε??περασα χτεσ αλλα δεν βρηκα βικυ και την εκανα και μου διεφυγε να ρωτησω για το μικρο!!!αν μπορει να  βοηθησει κανεισ!!σαν να μου φανηκε καινουργιο!!

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαγκεσ  ενα κοντοπουτανο με καρε μαλλακι δεν θυμαμαι ονομα λεει τπτ??θυμαται κανεισ πωσ την λενε??περασα χτεσ αλλα δεν βρηκα βικυ και την εκανα και μου διεφυγε να ρωτησω για το μικρο!!!αν μπορει να  βοηθησει κανεισ!!σαν να μου φανηκε καινουργιο!!

γιατι δεν ρωτας τιν Βετα ?

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1

θα παω να την ρωτησω αν ξαναπερασω!!απλα για προγραμμα ρωτησα μην δωσω το 80αρι αερα!!!δενμπορεισ δηλαδη εσυ μαγκα να με βοηθησεισ??κακο ειναι??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περασε ρε μαγκιτη χτεσ που το παιζεισ και πονηροσ βασικα για την βικυ αλλα ειδα και τα καινουργια τεμαχια μπασ και μου κανει κλικ!!δεν ειδα την βικυ και την εκανα ελαφρα!!!ελενη και νταιανα κατι καινουργια πουτανακια!!τα εχει τιμησει κανεισ??απο  ελληνικα μαυρο μηδεν συνεννοηση μονο στην αγγλικη!!εμφανισιακα μια χαρα ξανθα μετρια στο υψοσ συμπαθητικα μουτρακια για πιπωμα μονο ασπρουλιαρικα σωματα!!!

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε φίλε είσαι σίγουρος ότι είναι Ελληνίδα? όλες οι Αλβανίδες Ελληνίδες δηλώνουν :grin:
φιλε η τυπισα ειναι σιγουρα ελληνιδα κανει μπαμ ο τροπος που μιλαει καιδιαχειριζετε τα ελληνικα δεν μαθενοντε απο αλλοδαπες!
  επισις ειναι ολα τα λεφτα στο σεξ δειχνει να  :pipa3: και να το ευχαριστιετε δε κανει αγκαρια η γυναικα ειναι το απολυτο σεξομανης προστιχο θυληκο

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
μηπως αρχηγε μου εχει και βυζαρα?...γιατι ψαχνω την αλισια που δουλευε στο μπιουτι σταρ(αγγλικη ο πουστης ε?),στη συγγρου.....και η πρωτη περιγραφη ταιριαζει....για πες?....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom