You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εκει ειναι. αλλα καποιεs φορεs απουσιαζει. εχει kai το παιδακι τηs που την χρειαζεται και αυτο.Η βικυ ρε παιδια ειναι ακομη η εφυγε;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εκει ειναι. αλλα καποιεs φορεs απουσιαζει. εχει kai το παιδακι τηs που την χρειαζεται και αυτο.
πατέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εκει ειναι. αλλα καποιεs φορεs απουσιαζει. εχει kai το παιδακι τηs που την χρειαζεται και αυτο.
τι πονόψυχο παιδί ο LIO_1959
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κάργια Βέτα
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εντάξει ρε Βέτα μην κάνεις έτσι!
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι τωρα σώθηκες!!!!!
εαν καταφερεις και τιν κερδισεις σαν ανθρωπο , θα εχεις και τα τυχερα σου στο μαγαζι ;), σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια , τιν τυπισα τιν ξερω χρονια , απο εποχες γλυφαδας , και πανοραμα βουλας , ειναι ''εξηγημενο'' ατομακι , αλλα δεν γουσταρει κουτοπονηρα μαγκακια .....
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εντάξει ρε Βέτα μην κάνεις έτσι!
χαχαχα καλο !!!!!!!!!!!!!!!!
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εαν καταφερεις και τιν κερδισεις σαν ανθρωπο , θα εχεις και τα τυχερα σου στο μαγαζι ;), σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια , τιν τυπισα τιν ξερω χρονια , απο εποχες γλυφαδας , και πανοραμα βουλας , ειναι ''εξηγημενο'' ατομακι , αλλα δεν γουσταρει κουτοπονηρα μαγκακια .....
αν δεν μας αφήσει να στα της ΜΑΥΡΟ από εμάς!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
...Για λέγε, για λέγε...
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αν δεν μας αφήσει να στα της ΜΑΥΡΟ από εμάς!
αστο αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια
Τι εννοείς από εποχές "πανόραμα Βούλας"....? Παίζει κάτι στη γειτονιά μου και δεν το ξέρω...?
Τι εννοείς από εποχές "πανόραμα Βούλας"....? Παίζει κάτι στη γειτονιά μου και δεν το ξέρω...?
Φαντάζεσαι, ανάμεσα στις βίλες να παίζει και κανένα __ντελάκι;
μηπως αρχηγε μου εχει και βυζαρα?...γιατι ψαχνω την αλισια που δουλευε στο μπιουτι σταρ(αγγλικη ο πουστης ε?),στη συγγρου.....και η πρωτη περιγραφη ταιριαζει....για πες?....
μπααααα!!!! βυζι ειχε δυαρι
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φαντάζεσαι, ανάμεσα στις βίλες να παίζει και κανένα __ντελάκι;
αυτα ειναι παλια νεα , υπυρχε 2008 ενα ''κρυφο'' σπιτι στο πανοραμα βουλας , κρατησε για μερικους μηνες , αλλα μετα εκλεισε , ηταν ωραιος χωρος , πολυ αριστοκρατικος , αλλα για εμενα πολυ μακρια , ηθελα μια με δυο ωρες να παω εαν ειχε κινηση ο δρομος , οποτε πηγα δυο τρεις φορες και μετα το παρατησα , μετα απο μηνες εκλεισε ........
αυτα ειναι παλια νεα , υπυρχε 2008 ενα ''κρυφο'' σπιτι στο πανοραμα βουλας , κρατησε για μερικους μηνες , αλλα μετα εκλεισε , ηταν ωραιος χωρος , πολυ αριστοκρατικος , αλλα για εμενα πολυ μακρια , ηθελα μια με δυο ωρες να παω εαν ειχε κινηση ο δρομος , οποτε πηγα δυο τρεις φορες και μετα το παρατησα , μετα απο μηνες εκλεισε ........
Να πάρει η οργή... Πως μου ξέφυγε κάτι τέτοιο?
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
σταματησε η βικυ..............κλαπσ κλαπσ!!!τετειο κωλο που θα βρουμε τωρα???ξερει κανεισ αν πηγε καπου αλλου??
εμένα η κυρά Βέτα μου είπε ότι σταμάτησε προσωρινά :-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K