Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 927K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Ναι, εγώ! Την πρώτη φορά που με "περιποιήθηκε" την πήρα από το μουνί μόνο. Μού είχε κάνει εντύπωση τότε ότι με είχε αφήσει από την αρχή να τις βάζω δάχτυλα και στις δύο τρύπες λέγοντας "ξεσκισε με, γάμησε με, πιο βαθειά" κλπ. Τις επόμενες φορές από κόλο βέβαια, κι εγώ. Δεν ξέρω, αλλά μού φαίνεται συνολικά λίγο υπερβολική (δηλ. fake). Γι' αυτό μετά από κάποια συνάντησή μου μαζί της παλιότερα είχα γράψει "τίποτα το ιδιαίτερο". Συμπερασματικά, καλή η Μαριάννα για 1-2 γαμήσια αλλά μέχρι εκεί. By the way, θα προτιμούσα να είχε και κάπως μεγαλύτερα βυζιά...

τι εννοείς και κάπως μεγαλύτερα??? :think: μα δεν έχει καθόλου βυζί! :headbang: στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου, η Μαριάννα είναι πολύ κοκκαλιάρα για τα γούστα μου και υπερβολική και για αυτό την έχω  :fuck1: μέχρι 3 φορές :grin:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
τι εννοείς και κάπως μεγαλύτερα??? :think: μα δεν έχει καθόλου βυζί! :headbang: στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου, η Μαριάννα είναι πολύ κοκκαλιάρα για τα γούστα μου και υπερβολική και για αυτό την έχω  :fuck1: μέχρι 3 φορές :grin:

Δεν εννοώ κάτι παραπάνω από αυτό που λες για τα βυζιά της

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
τα πραγματα ειναι απλα ( για εμενα  :sunglasses: ) , εαν η μαριαννα εβαζα βυζι , δηλαδη ενα 3αρη  :tits2:  , θα καναμε ουρες απο εξω για ενα  :knockinb: , και η κυρα Βετα θα εκοβε χαρτακια προτερεοτητας  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: 

:tickedoff:  αλλα δυστυχως βυζι μεγαλο στιν πιατσα δεν υπαρχει  :tickedoff: δεν αντεχω αλλο θελω βυυυυυυυυυυυυζια

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι απλα ( για εμενα  :sunglasses: ) , εαν η μαριαννα εβαζα βυζι , δηλαδη ενα 3αρη  :tits2:  , θα καναμε ουρες απο εξω για ενα  :knockinb: , και η κυρα Βετα θα εκοβε χαρτακια προτερεοτητας   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: 

:tickedoff:  αλλα δυστυχως βυζι μεγαλο στιν πιατσα δεν υπαρχει  :tickedoff: δεν αντεχω αλλο θελω βυυυυυυυυυυυυζια

τόσα χρήματα έχει κερδίσει η πουτάνα,γιατί δεν πάει να κάνει επένδυση σε ένα πλαστικό να της βάλει βυζί της προκοπής? :think: :headbang:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλη η παολα  :tits: αλλα δεν το εχει. . . .

Έτσι είναι -συμφωνώ! Πολύ δύσκολο να τα βρεις όλα σε ένα. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις θεραπευτριών με μεγάλα βυζιά (ανέφερες μία) που όμως χάνουν σε άλλους τομείς. Εγώ με τη σειρά μου θα αναφέρω το κλασσικότερο ίσως τέτοιο παραδειγμα της αθηναϊκής massage scene, την Βίκυ πρώην Μάρνη 28 (νυν Συγγρου τάδε???) με τεράστια βυζιά αλλά σώμα που γενικώς, ως σύνολο μιλώ, εμένα ποτέ δεν με ενεπνεε.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Παρασκευή πρωί επίσκεψη, πήρα μαριάννα.
5λεπτη θεραπεία λαδιού και μετα φουλ προγράμμα.
Όλα οκ αλλά στο συγκεκριμένο ινστιτούτο πιθανοί προσφέρει
Με το κρέας και κουλουρακι;

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε ποσο κοστιζει το διπλο?
Να κανω ενα ντουετο με μαριαννα που δινει κωλο αλλα δεν εχει βυζι και με ελλινα που εχει βυζαρες αλλα δε δινει κωλο ρε γαμωτο... δαχτυλακι ομως αφηνει και απο βυζι σκιζει το ιδανικο μεγεθος στητο σφηχτο και το βασικπ χωρις σιλικονη. καλα πλεων το στηθος χωρις σιλικονη εχει γινει ιδως προς εξαφανιση 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ξερετε ποσο κοστιζει το διπλο?
Να κανω ενα ντουετο με μαριαννα που δινει κωλο αλλα δεν εχει βυζι και με ελλινα που εχει βυζαρες αλλα δε δινει κωλο ρε γαμωτο... δαχτυλακι ομως αφηνει και απο βυζι σκιζει το ιδανικο μεγεθος στητο σφηχτο και το βασικπ χωρις σιλικονη. καλα πλεων το στηθος χωρις σιλικονη εχει γινει ιδως προς εξαφανιση   
  αν θελειs οπωσδηποτε  διπλο με αυτεs,  θα πρεπει  να πηδαs την μαριαννα απο πισω , και συγχρονωs να  χουφτωνειs τα βυζια τηs ελλιναs.  γυρω στα 120-140.    εξ αλλου υπαρχουν τοσεs  και τοσεs που δινουν κολλαρακι και διαθετουν και βυζακι. με 80 ευρω.

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
  αν θελειs οπωσδηποτε  διπλο με αυτεs,  θα πρεπει  να πηδαs την μαριαννα απο πισω , και συγχρονωs να  χουφτωνειs τα βυζια τηs ελλιναs.  γυρω στα 120-140.    εξ αλλου υπαρχουν τοσεs  και τοσεs που δινουν κολλαρακι και διαθετουν και βυζακι. με 80 ευρω.
ναι αλλα απο τι δικια μου εμπειρια θελω να σου πω πως δεν αντεχω το πσευτικο ποθος και καλα που εχουν πολλες σιν του οτι ειμαι fun των ελληνιδων η ελλινα ειναι ελληνιδα εχει βυζαρεσ και μιλαμε πως ειναι πολυ παθιαρα δειχνει πως το ζει πως το απολαμβανει ασε που τα μπαλακια τα ρουφαει μεχρι να εξαφανιστουν τη προτινω ανεπιφυλακτα και γι αυτο σκεφτηκα πως θα ειναι καλος συνδιασμος με τη μαριαννα που απ οτι καταλαβα φημιζετε για το κωλο της  απο οτι διαβασα απο τουσ συναγωνηστες

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Παρασκευή πρωί επίσκεψη, πήρα μαριάννα.
5λεπτη θεραπεία λαδιού και μετα φουλ προγράμμα.
Όλα οκ αλλά στο συγκεκριμένο ινστιτούτο πιθανοί προσφέρει
Με το κρέας και κουλουρακι;

ρε φίλε αφού την πήρες γιατί δεν τη ρώταγες να σου δώσει κουλουράκι και ρωτάς εμάς? :think: :headbang:

εκτός και αν με την εκπληκτική σου νεοελληνική γραμματική σύνταξη :2funny: εννοείς αν στο ίδρυμα προσφέρει και άλλη κουλουράκι, οπότε θα σου προτείνω την Ελένη, το καβλιάρικο ξανθό πιπίνι από Αλβανία! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Thanks για την απάντηση , όντος το συντακτικό μου στο προηγούμενο post είχε πάει διακοπές  :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
ερώτηση, μια Κινέζα που ακούω ονόματι Λιλυ σε αυτό το ίδρυμα εργάζεται? θα μπορούσε κάποιος να δώσει πληροφορίες περι εμφανισης και ωραριου της κορασίδος? Ευχαριστώ πολυ!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
κινεζουλα ονοματι λινα τσεκαριστηκε το απογευμα σημερα στο διπλανο ιδρυμα Φραντζη 4 (προσωπικα αδιαφορη).αντιθετα τιμηθηκε δεοντως η νεα εισοδος στο μαγαζι της νεαρης εκ Ρουμανιας ορμωμενης Μελισα!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom