Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Αγαπητέ φίλε μου καλή χρονιά
Καταρχήν δεν προμήτορα κανένα μαγαζί γιατί τα σκάω  οπός και εσύ και εγώ, και κατά δεύτερο  πέρασα καλά, να μην το πω αλώστε  την αλήθεια λέω . Αν διαβάσεις  έχω κάνει και  κριτικές, και προσπαθώ  ότι παίρνω να Δείνο. Και εγώ στην γύρα και στην κατάθεση είμαι, όπως οι συναγωνιστές  εδώ μέσα
και μαλλον απο οτι φαινεται, αν δεν συμμαζευτουν με τις τιμες, ολοι στην γυρα θα ειμαστε.....και αυτες στην πεινα......

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πέρασμα και από εδώ  στις 30 (μετά από π67). Παρέλαση από 3 (διακοπές?) κοπέλες, αλλά τελικά ο κώλος της μαριάννας "φώναζε" δυνατά. Είπα για 1.5 ώρα και απλά με ξεζούμισε 3 φορές (4η φορά μαζι με την πρωινή στη Γλυφάδα).

Δεν έχω κάτι άλλο να πω μιάς και λίγο πολύ όλοι την "ξέρουν"... :grin:
ευγε αδερφε....αν εισαι καθαρος και δεν μπλεκεσαι με διαφορες χημειες,ξανα μπραβο....4 φορες!!!!!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όχι και έτσι ρε φίλε, είπαμε.

Και μετά την πρώτη είχα 5 ώρες διαφορά πριν παω στο 48 ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα πεστο και με τρομαξες.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!
δηλαδη τωρα που σου ειπε οτι σε 6.5 ωρες εχυσε 4 φορες ηρεμησες ετσι;;;
νορμαλ πραγματα ε;;; ρε ο τυπος ειναι βιονικος ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη,  τρομερό σέρβις,  Ευγενία, και χαμόγελα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πείρα μια ρουμάνα πιτσιρίκα,  όνομα δεν θυμάμαι  .πολλή καλό μασάζ , και πολύ καλό σε όλα του, πέρασα υπέροχα . Το προτείνω
Ευγενία ειναι όνομα η θες να πεις ευγένια? :think: :think: :think:

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευγενία ειναι όνομα η θες να πεις ευγένια? :think: :think: :think:
(Ευγένια  φιλέ μου γράψε λάθος)

Πρόσφατα  νέα μόλις  γύρισα από κ48
6 τεμάχια  αυτό που θιμαμε  μια Μαρία που έλεγε και έλεγα  να πάρω και μια κινεζουλα. Η σερίφης μου λέει Λίλα κινέζα 23  ετών, Την επιστέφτηκα και έτσι μπούκαρα.  Πολλή καλό μασάζ,  καθόλου βιασύνες,  καλό σωματάκι,  και πολύ καλή ακαποτη  πίπα, πέρασα  γαμ…τα  τελείωμα στο στόμα .  Πείρα όλες τις τρύπες  κόστος  100
Να ομολογήσω  έχω κωλύσει με το εν λόγο ίδρυμα γιατί έχει καλό σέρβις  δεν έχει και τα τέλεια κομμάτια απλά  2 φορές που έχω πάει έχω περάσει πολύ καλά.
Καλή χρονιά και καλό μεσημέρι

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
(Ευγένια  φιλέ μου γράψε λάθος)

Πρόσφατα  νέα μόλις  γύρισα από κ48
6 τεμάχια  αυτό που θιμαμε  μια Μαρία που έλεγε και έλεγα  να πάρω και μια κινεζουλα. Η σερίφης μου λέει Λίλα κινέζα 23  ετών, Την επιστέφτηκα και έτσι μπούκαρα.  Πολλή καλό μασάζ,  καθόλου βιασύνες,  καλό σωματάκι,  και πολύ καλή ακαποτη  πίπα, πέρασα  γαμ…τα  τελείωμα στο στόμα .  Πείρα όλες τις τρύπες  κόστος  100
Να ομολογήσω  έχω κωλύσει με το εν λόγο ίδρυμα γιατί έχει καλό σέρβις   δεν έχει και τα τέλεια κομμάτια απλά  2 φορές που έχω πάει έχω περάσει πολύ καλά.
Καλή χρονιά και καλό μεσημέρι

καλα ρε φιλε δικαιωμα σου βεβαια ειναι, αλλα τοσο κασκαντερ εισαι?

AKISATHENS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα. Καλη Χρονια, με υγεια επανω απο ολα. Διαβασα το σχόλιο σου, αναφερεις οτι παντα καποιο ατομο κανει θετικο σχόλιο και μετα εξαφανιζεται. Οταν γινεται ομως μια θετικη αναφορα καποιοι εδω μεσα λενε οτι προμοτάρουμε μια κατασταση, Μα τοσο παραξεξο το θεωρουν καποιοι το να παμε καπου πρωτη φορα και να μη εχουμε παραπονο απο την κοπελα ; Μηπως καποια ατομα ξεχνουν οτι εκτος απο εργαζόμενες ειναι και γυναικες και με καποια ατομα απο εμάς ισως να εχουν καλη χημεια ; π.χ. Μπορει μια κοπελα σε καποιον απο εσας να δινει τα παντα και μαζι μου να μη της βγαινει για καποιο λογο και να ειναι ξυλάγγουρη. Μη ξεχνάμε οτι ειναι ανθρωποι.

AKISATHENS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα. Στο Κ48 κύριοι τι κουδουνι κτυπαμε ; όροφος ; Να κανουμε μια επισκεψη εκει.

celtic1888

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το κουδούνι γράφει "ινστιτούτο" , 1ος όροφος όπως ανέβεις τις σκάλες δεξιά φάτσα η πόρτα (ελπίζω να σε κατατόπησα)...Α ! και επειδή την είχα πατήσει ένα από τα δύο νούμερα του 48 (νομίζω το 8 ) λείπει οπότε μη μασήσεις είναι ακριβώς δίπλα απ'τα γραφεία του ΛΑΟΣ προς Φραντζή...Καλά να περάσεις και ρίξε και κανένα για εμάς που είμαστε στα εξωτερικά αυτήν την εποχή...

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα. Καλη Χρονια, με υγεια επανω απο ολα. Διαβασα το σχόλιο σου, αναφερεις οτι παντα καποιο ατομο κανει θετικο σχόλιο και μετα εξαφανιζεται. Οταν γινεται ομως μια θετικη αναφορα καποιοι εδω μεσα λενε οτι προμοτάρουμε μια κατασταση, Μα τοσο παραξεξο το θεωρουν καποιοι το να παμε καπου πρωτη φορα και να μη εχουμε παραπονο απο την κοπελα ; Μηπως καποια ατομα ξεχνουν οτι εκτος απο εργαζόμενες ειναι και γυναικες και με καποια ατομα απο εμάς ισως να εχουν καλη χημεια ; π.χ. Μπορει μια κοπελα σε καποιον απο εσας να δινει τα παντα και μαζι μου να μη της βγαινει για καποιο λογο και να ειναι ξυλάγγουρη. Μη ξεχνάμε οτι ειναι ανθρωποι.
Φιλέ μου έχεις απόλυτο δίκιο 
Εγώ έχω πάει δυο φορές  και  έχω γράψει ότι πέρασα καλά  και κατηγορήθηκα ότι προμταρο
Τι να πω  . Εγώ  θα συνεχίσω να γραφώ και να λέω, και τα αρνητικά, και τα θετικά από διάφορα ιδρύματα, προς το παρών έχω περάσει καλά στο εν λόγο  ίδρυμα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους.
Είπα κ γω να κάνω διαφορετικό ποδαρικό στο 11 κ αποφάσισα μασαζερί.
Λόγω έλλειψης της κατηγορίας για υποβολή κριτικής την παραθέτω εδώ.
Τίτλο θα έβαζα "Στεγνό καθάρισμα".
Με υποδέχθηκε στο ίδρυμα μια ευγενική κυρία που ήθελε να μου προσφέρει κάτι να πιώ χωρίς τις χαζές ερωτήσεις έχεις ξανάρθει, που μας βρήκες, έχεις πάει σε άλλα κ.λ.π.
Παρασύνθημα και παρέλαση του λόχου. Μιά ξανθούλα που μου έγνεψε πονηρά, λεπτή κοντούλα, poutsosnack, όνομα δε θυμάμαι. Η Μαρία (μάλλον) προς το αδιάφορο για μένα, μελαχροινή κανονικό σώμα, άχρωμη, άοσμη, άγευστη. Ακολούθησε η γκέισα Λίντα, με την αύρα της Κινέζικης ερωτικής κουλτούρας. Στη συνέχεια ο Γερμανικός ποιμενικός, milfara ξανθιά με άγριες διαθέσεις για...σκληρές καταστάσεις. Τέλος η Μαριάννα,η μασκώτ της ομάδας.
Ομολογώ σάστισα για λίγο ενώ η διοικητής μου πρότεινε Μαρία. Δευτερόλεπτα αμηχανίας και σκέψης και ξαφνικά εισήλθε η Μαριάννα που με κίνηση ματ πήρε την παρτίδα. Αφού της εξέφρασα την δυσκολία να επιλέξω ανάμεσα σ'αυτήν και την Κινέζα, με οδήγησε στο δωμάτιο πείθοντάς με ότι θα μου τα κάνει όλα ενώ η άλλη όχι.
Ακολούθησε ντουζάκι με τη Μαριάννα να με παίρνει μάτι κάνοντας καβλωτικές εκφράσεις..Με έσωσε το γεγονός ότι της ζήτησα κανονικό μασάζ κι εκείνη ανταποκρίθηκε προσφέροντάς μου 20λεπτο αισθησιακό μασάζ με προστυχόλογα και κοπλιμέντα.
Έπειτα ακολούθησε το στεγνό καθάρισμα. Τα είχε όλα το menu, από χαβιάρι μέχρι αστακό και τελείωμα σαμπάνια! 10λεπτο αντίστασης και παραδώθηκα αμαχητί!
Έκανα ένα τέταρτο μέχρι να φύγω. Ο λόγος? Τρίκλιζα κι αυτή δεν έφευγε απ'το δωμάτιο...με πλάκωνε στα γλωσσόφιλα κ ήταν έτοιμη για 2ο γύρο!! Όταν επιτέλους έφυγε πρόλαβα να ντυθώ μέχρι να ξαναμπεί και δώστου φιλιά..ακόμη κ στην εξώπορτα...
Με αυτό το ποδαρικό το 2011 θα πάει...γαμιώντας!!!
Να περνάτε όλοι γαμάτα!

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους.

χρονια πολλα συναγωνιστη !!!!!!!!!!! , αλλα τιν πατησες μπηκες και εσυ στο club ''promotores'' !!!!!!!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: πλακα κανω , αλλα δυστυχως οποιος βαζει καλη κριτικη ετσι τους κατανομαζουν εδω μεσα !!!!!!!!!!!!

.
Με υποδέχθηκε στο ίδρυμα μια ευγενική κυρία που ήθελε να μου προσφέρει κάτι να πιώ χωρίς τις χαζές ερωτήσεις έχεις ξανάρθει, που μας βρήκες, έχεις πάει σε άλλα κ.λ.π.

η σεριφησα ΒΕΤΑ  , η γυναικα ειναι θεααααααααααααα , μια κατηγορια μονη της
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

.
Ακολούθησε ντουζάκι με τη Μαριάννα να με παίρνει μάτι κάνοντας καβλωτικές εκφράσεις..Με έσωσε το γεγονός ότι της ζήτησα κανονικό μασάζ κι εκείνη ανταποκρίθηκε προσφέροντάς μου 20λεπτο αισθησιακό μασάζ με προστυχόλογα και κοπλιμέντα.
Έπειτα ακολούθησε το στεγνό καθάρισμα. Τα είχε όλα το menu, από χαβιάρι μέχρι αστακό και τελείωμα σαμπάνια! 10λεπτο αντίστασης και παραδώθηκα αμαχητί!
κωλο πηρες ?  διοτι ολα τα λεφτα στιν μαριανα ειναι το κωλορακι της στα τεσσερα !!!!!!!!!!

.
Με αυτό το ποδαρικό το 2011 θα πάει...γαμιώντας!!!
Να περνάτε όλοι γαμάτα!
:dancing:  :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τα ειδεs ολα με την Μαριανα  ε????????Ξερω  ξερω.......δεν  αφηνει τιποτα ορθιο

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
χρονια πολλα συναγωνιστη !!!!!!!!!!! , αλλα τιν πατησες μπηκες και εσυ στο club ''promotores'' !!!!!!!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: πλακα κανω , αλλα δυστυχως οποιος βαζει καλη κριτικη ετσι τους κατανομαζουν εδω μεσα !!!!!!!!!!!!

Στο πούτσο κ τ'αρχίδια μου θυρωρό δε βάζω. Δε πα να με πούνε ότι γουστάρουν...πολλοί εδώ μέσα γράφουν για να "πλακωθουν" με τους άλλους κ να βγάλουν τη μαγκιά που δεν έχουν στη ζωή τους. Έχω δε να προσθέσω, ότι δε γνώριζα περί του συγκεκριμένου χώρου και ειδικά της Μαριάννας κ αν δεν ήταν κάποιοι όπως εσύ κ άλλοι που γράφουν απλώς δε θα ζούσα την εμπειρία. Επομένως στα ούμπαλά μου γράφω τα περί promoteur και γενικών προβοκατόρρων!

.
η σεριφησα ΒΕΤΑ  , η γυναικα ειναι θεααααααααααααα , μια κατηγορια μονη της
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
:thumbsup:+10000000 Η γυναίκα σέβεται τη δουλειά της, τον πελάτη και στη τελική με κέρδισε κ μένα που δεν είχα σκοπό να περάσω λόγω κούρασης δουλειάς..(στο τέλος παρέδωσα κ το πνεύμα μου...)

.κωλο πηρες ?  διοτι ολα τα λεφτα στιν μαριανα ειναι το κωλορακι της στα τεσσερα !!!!!!!!!!

...είπαμε..χαβιάρι, αστακό και σαμπάνια!!!

. :dancing:  :dancing:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
URL]]