Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
(Ευγένια  φιλέ μου γράψε λάθος)

Πρόσφατα  νέα μόλις  γύρισα από κ48
6 τεμάχια  αυτό που θιμαμε  μια Μαρία που έλεγε και έλεγα  να πάρω και μια κινεζουλα. Η σερίφης μου λέει Λίλα κινέζα 23  ετών, Την επιστέφτηκα και έτσι μπούκαρα.  Πολλή καλό μασάζ,  καθόλου βιασύνες,  καλό σωματάκι,  και πολύ καλή ακαποτη  πίπα, πέρασα  γαμ…τα  τελείωμα στο στόμα .  Πείρα όλες τις τρύπες  κόστος  100
Να ομολογήσω  έχω κωλύσει με το εν λόγο ίδρυμα γιατί έχει καλό σέρβις   δεν έχει και τα τέλεια κομμάτια απλά  2 φορές που έχω πάει έχω περάσει πολύ καλά.
Καλή χρονιά και καλό μεσημέρι

Καλως τον προμοτερ του μαγαζιου

saint75

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα το εν λογω μέρος πριν απο 2 μέρες...(πρώτη μου φορά σε τέτοιου είδους)...
Ευγενέστατη υποδοχή, είχα ήδη διαβάσει για το κινεζάκι οπότε πήγαινα κατευθείαν για αυτήν όπως και έγινε, Li-Li (ή κάτι τέτοιο) την έλεγαν. Πολυ καλή! Εξαιρετικό service (για όσους όμως ψάχνουν για στήθος...μην την πάρουν). Σίγουρα θα το επισκεφτω για την Μαριάννα....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Επισκέφτηκα το εν λογω μέρος πριν απο 2 μέρες...(πρώτη μου φορά σε τέτοιου είδους)...
Ευγενέστατη υποδοχή, είχα ήδη διαβάσει για το κινεζάκι οπότε πήγαινα κατευθείαν για αυτήν όπως και έγινε, Li-Li (ή κάτι τέτοιο) την έλεγαν. Πολυ καλή! Εξαιρετικό service (για όσους όμως ψάχνουν για στήθος...μην την πάρουν). Σίγουρα θα το επισκεφτω για την Μαριάννα....
Τι σερβιρει το κινεζακι;

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

πήξαμε στους προμότορες!!! :headbang: :headbang: :headbang:

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για τη καλη χρονια εκανα δωρακι διπλο στον εαυτο μου με  μαριαννα που ειχα ακουσει απο εσας τα καλυτερα και με ελληνιδα ελινα που για μενα ειναι οτι πιο ερωτικο milf με βιζαρες Επαθα πλακα με το διπλο που το  κανουν τοσο παθιασμενα γλωσσοφιλα πανω κατω και ρουφιγματα μεταξυ τους μιλαμε οι γυναικες πρεπει να γουσταρονται δεν υπαρχει  τετεια καβλα και στο τελος σαμπανια να δινουν μαχη πια θα την πρωτοπιει αχ αντε καλη μας χρονια!!!!!

α ξεχασα να σας πω οτι πριν το νεο ετος εκανα πειραμα σε ενα μαγαζι στο πειραια που ενα φιλος ειχε ακουσει( κουντουριωτου 144) μιλαμε για πεταμενα λεφτα προσοχη!!! μουφα!!! και καλα περνας  με 60αρι αλλα στο δωματιο ζητανε παραπανω και μιλαμε για γυναικες αποφαγια μακρυα

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ 10ημέρου. Παρέλαση απο 6-7 κορασίδες. Σε γενικές γραμμές μέτρια πράγματα. Όχι χάλια αλλα ουτε και σουπερ.
Επέλεξα Μαριάννα ύστερα απο όσα είχα διαβάσει απο συναγωνιστές. Η κοπέλα αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Κάνει τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα και το κυριότερο με χαμόγελο και διάθεση. Δεν ξέρω αν το ευχαριστιέται (το πιθανότερο όχι) αλλα εσυ έχεις την αίσθηση οτι είσαι με κάποια που λιώνει για εσένα. Το μόνο αρνητικό για ήταν οτι έιναι πολυ αδύνατη για τα γούστα μου. Αρκετα αδυνατη. 
Το δώμάτιο και το μπάνιο σε καλη σχετικά κατάσταση,αν και το κτίριο είναι αρκετα παλιό.
Συνολικό κόστος 80 ευρώ.

Συμπέρασμα: Αψογο σέρβις απίστευτη διάθεση, αλλά φάε και κανα πιτόγυρο βρε Μαριάννα

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
eeeeeee οχι και βυζαρου η ελινα  :humpleg: , βυζαρου εκει μεσα ειναι μονο η  σερηφησα  :tits2:  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η ελινα εχει ωραιο βυζι πλουσιο μεγεθος σφιχτο και οχι σιλικονη και φυσικα διαθεσημο οποτε μη κανεισ συγκρισεις γιατι η σεριφισα κανει μονο πορτα οποτε τι να λεμε "φατε ματια ψαρια?"

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
η ελινα εχει ωραιο βυζι πλουσιο μεγεθος σφιχτο και οχι σιλικονη και φυσικα διαθεσημο οποτε μη κανεισ συγκρισεις γιατι η σεριφισα κανει μονο πορτα οποτε τι να λεμε "φατε ματια ψαρια?"
ρε φιλε οχι και σφιχτο βυζι η ελινα το μονο που εχει ειναι full κυτταριτιδα μαλλον εισαι σαβουρογαμις η κανεις promotion

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε οχι και σφιχτο βυζι η ελινα το μονο που εχει ειναι full κυτταριτιδα μαλλον εισαι σαβουρογαμις η κανεις promotion
πλακα κανεις ρε φιλε με αυτα που λες μαλλων εσυ προσπαθεις  να κανεις promotion και αυτο ειναι το μονο σιγουρο και φαινετε απο το επιπεδο σου και την επιθετικουηυα σου με το να χρησημοποιεις χαρακτηρισμους οπως "σαβουρογαμης" μαλλων εχεις θεματακι!!  εγω πηγα με τη κοπελα και το βυζι της ειναι απεχτο συστησα φιλους μπυ και το ιδιο μου ειπαν στο γαμησι δε κοροιδευει και οι συναγωνιστες εδω ειναι ας κρινουν πiως κανει promo  χαχα πλακα εχεις πιαστικες promotarie

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ λίγων ημερών, μού προτάθηκε Μελίσα ρουμανάκι πιπίνι μέ τέλειο κορμάκι μικρό στήθος αλλά κολαράκι :booty: άψογο μικρό στητό όλα τα λεφτά.Η κοπέλα ήταν πολύ καλή εφάμιλη τής Μαριάννας 22 χρονών καί πολύ ευγενική.Κι από μασαζ αρκετά καλό.45 Λεπτά σύνολο μαζί μέ ακάποτο :pipa2: καί σκίσιμο του εφηβικού τέλειου κόλου  :fuck2:100 γιούρια! ;)

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
τελικά κάποιοι έχετε πρόβλημα......
τωρα το καταλαβεςοτι εχουν προβλημα  αν πεις  καλο λογο η promotario θα σε πουν η σαβουρογαμη δε παιζωντε με τιποτα στο κατω κατω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μελίσα ρουμανάκι πιπίνι μέ τέλειο κορμάκι
---
Με λύσσα !  εύγε-- εύγε  :dancing:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο ίδρυμα, μιας και είχα πολύ καιρό να περάσω από το μαγαζί και ήταν και στο δρόμο μου.
Παρέλαση από πολλές κοπέλες, όπου και διάλεξα την Λουίζα.... η κάπως έτσι τέλος πάντων.
Μελαχρινό πιπίνι, όμορφο με γλυκό πρόσωπο, περίπου στα 20-23, μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, μικρό σχετικά βυζί, πολύ καλό κώλο, αλλά αξύριστο μουνί (3 ημερών περίπου).  
Μασάζ 5λέπτου, (2,5 στην πλάτη & 2,5 στα πόδια), όπου μετά με αρχινάει στα γλωσσόφιλα στο αυτί....
..όπως καταλαβαίνετε, για μία ακόμα φορά το ίδρυμα απέδειξε ότι δεν είναι για ΟΛΟ το πακέτο.
Εννοώ, ότι μασάζ δεν προσφέρουν, και αυτό που κάνουν είναι για ανθρώπους που ίσως δεν έχουν ξανακάνει μασάζ ποτέ στην ζωή τους!!!!!  
Οι υπόλοιπες διαδικασίες, κάτω του μετρίου, με μοναδική εξαίρεση η ευγένεια της και το άκαποτο που μου έκανε.
Θα κάνω πολύ καιρό για να ξαναπάω τελικά (θα προτιμήσω και πάλι τα καταστήματα του κέντρου) εκτός και αν θέλω να ξεκωλώσω καμία, οπότε θα πάω για Μαριάννα, που τουλάχιστον το λέει..... μασάζ δεν ξέρω, αλλά ΟΛΑ ΤΑ άλλα τα ΚΑΝΩ.
Και τα κάνει!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom