Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 926K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
περασμα πρωινο απο το ιδρυμα!!!βετα οντωσ εφυγε!!παρουσεσ μαρια μαριαννα(δουλευε)λουιζα μελαχρινη αλβανισ με ωραιο πατο
αλλεσ 2 τελειωσ αδιαφορεσ και η ντινα και την οποια διαλεξα!!ειχα πολυ καιρο να παω μαζι τησ απο το καλοκαιρι!!
ειναι καυλα το μωρο και το ειχα ξεχασει γιατι ειχα κολησει με μαριαννα βικυ και μελισσα!!
ακα :pipa1:φιλια παντου πολυ ερωτικη!ολα μια χαρα :sunglasses:

Αδερφέ ποιά σεριφάρει τώρα? Η Ντίνα είναι το ξανθό ναζιάρικο καυλάκι με μαλάκι ως τους ώμους? Γιατί η Βέτα μου τη σύστησε το Σάββατο για καινούργια. Δε δοκίμασα γιατί οι άλλοι δύο βιαζόντουσαν να φύγουμε. Περίμεναν οι γυναίκες τους με τον μπλάστρη!!!
Masterchef και βάλε.  :2funny:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.514
Πόντοι
5.595
Αδερφέ ποιά σεριφάρει τώρα? Η Ντίνα είναι το ξανθό ναζιάρικο καυλάκι με μαλάκι ως τους ώμους? Γιατί η Βέτα μου τη σύστησε το Σάββατο για καινούργια. Δε δοκίμασα γιατί οι άλλοι δύο βιαζόντουσαν να φύγουμε. Περίμεναν οι γυναίκες τους με τον μπλάστρη!!!
Masterchef και βάλε.  :2funny:
Αυτή που λες είναι η Ελένη νομίζω.
Τι μανία είναι αυτή που έχετε με τις σερίφισες ρε μάγκες..  :)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η ξανθουλα ειναι η ελενη και ειναι τωρα στο πειραια!!ειναι οντωσ καυλακι αλλα μετριο σε ολα τα αλλα!!
σεριφ το πρωι ηταν η ντινα!!αλλα μετα δεν ξερω!!το καινουργιο μελαχρινο κουλουρι σερβιρει?? :sunglasses:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τι μανία είναι αυτή που έχετε με τις σερίφισες ρε μάγκες..  :)
Ελα ντε....σε λιγο θα επιλεγουν μαγαζι με βαση τη σεριφισα και οχι τις κορασιδες

τα πραγματα ειναι απλα , και μαλλον δεν τα εχετε καταλαβει καλα ( σορρυ ) ............ 

η σεριφισες κανουν κουμαντο στα μαγαζια , το ποσο θα κατσουν τα κοριτσια μεσα στο δωματιο , το τι θα σου προσφερουν και στο ποσοι ωρα θα αφησουν το κοριτσι μεσα , εαν σε ξεπεταξουν ή οχι ..........

οποτε εαν η σεριφησα ειναι μαγκιορα θα περασης και εσι καλα , εαν η σεριφισα ειναι ''κουτοπονηροι'' θα κλαις τα λεφτα σου . . . . .

διαλεγεται και περνεται ...............

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
τα πραγματα ειναι απλα , και μαλλον δεν τα εχετε καταλαβει καλα ( σορρυ ) ............ 

η σεριφισες κανουν κουμαντο στα μαγαζια , το ποσο θα κατσουν τα κοριτσια μεσα στο δωματιο , το τι θα σου προσφερουν και στο ποσοι ωρα θα αφησουν το κοριτσι μεσα , εαν σε ξεπεταξουν ή οχι ..........

οποτε εαν η σεριφησα ειναι μαγκιορα θα περασης και εσι καλα , εαν η σεριφισα ειναι ''κουτοπονηροι'' θα κλαις τα λεφτα σου . . . . .

διαλεγεται και περνεται ...............
Αυτη ειναι μια σοβαρη διατυπωση συναδελφε :think: :think:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
συμφωνω αλλα η βικυ ηταν καλη στην δοθλεια της και οτι προτεινε ηταν παντα καλο τουλαχιστον σε εμενα !!! 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Συμφωνώ απόλυτα με τον vizouvio. Την καλή σερίφισα δεν τη θέλουμε (προσωπικά) για τον πήδο.
Πως να το κάνουμε όμως...άλλο να σου παρουσιάζει τα κορίτσια κάποια ξυνοβλαχοαλλοδαπή που δε σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες και να τρως στη μούρη τη ξινίλα της πριν δώσεις τα υπερπολύτιμα πλέον γιουράκια σου και άλλο να σε καλοσωρίζει η Βέτα με το χαμόγελο, να σε τρατάρει το κατιτί της και να σε καθοδηγεί για τη συνέχεια. Έχεις το σιγουράκι (μάλλον) στη τσέπη.
Για το πιπινάκι που ρώτησα αν το ξέρει κανείς, δεν είναι η Ελένη το κοντοπούτανο αλλά ένα πιό ψηλό, αδύνατο κουκλάκι, όμορφο και μάλλον Ντίνα ή Νάντια μου την είπε η Βέτα. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι παίζει.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.481
Πόντοι
506
Συμφωνώ απόλυτα με τον vizouvio. Την καλή σερίφισα δεν τη θέλουμε (προσωπικά) για τον πήδο.

...Δεν υπάρχει τίποτε πιο ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ και ΗΔΟΝΙΚΟ απ το να πηδήξεις μια σερίφισσα ανώτερη των θεραπευτριών...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
...Δεν υπάρχει τίποτε πιο ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ και ΗΔΟΝΙΚΟ απ το να πηδήξεις μια σερίφισσα ανώτερη των θεραπευτριών...

Εξαρτάται..για τη Βέτα ζαμέ των ζαμών. Για τη Χριστίνα Σ29 πάσο.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Πως να το κάνουμε όμως...άλλο να σου παρουσιάζει τα κορίτσια κάποια ξυνοβλαχοαλλοδαπή που δε σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες και να τρως στη μούρη τη ξινίλα της πριν δώσεις τα υπερπολύτιμα πλέον γιουράκια σου και άλλο να σε καλοσωρίζει η Βέτα με το χαμόγελο, να σε τρατάρει το κατιτί της και να σε καθοδηγεί για τη συνέχεια. Έχεις το σιγουράκι (μάλλον) στη τσέπη.
Για το πιπινάκι που ρώτησα αν το ξέρει κανείς, δεν είναι η Ελένη το κοντοπούτανο αλλά ένα πιό ψηλό, αδύνατο κουκλάκι, όμορφο και μάλλον Ντίνα ή Νάντια μου την είπε η Βέτα. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι παίζει.

:thumbsup:  για αυτο απο τιν μερα που εμαθα οτι η ''αρχοντισα''  Βετα εφυγε απο το μαγαζι αυτο , εριξα μαυρη πετρα πισω , και δεν ξαναπατησα εκει ,  απο οτι μου λενε πολλα αλλα μελη σε πμ . το ιδιο κανουν και αυτη ...................

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα, για ένα ξε-κώλιασμα στην Μαριάννα.
Πέρασε από την παρέλαση ένα μωράκι εν ονόματι Μαρία (ωραίο κορμί :kissass:, μελαχρινό, μικρό, με καλούς βύζους :tits:), αλλά δεν την πήρα γιατί είχα πάει "φτιαγμένος" για τις ειδικές υπηρεσίες της Μαριάννας. :fuck1: :pipa1:
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτούνη την κορασίδα?????

(..δεν πιστεύω να θέλετε να σας ενημερώσω για την Μαριάννα....!!!!) :grin:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα, για ένα ξε-κώλιασμα στην Μαριάννα.
Πέρασε από την παρέλαση ένα μωράκι εν ονόματι Μαρία (ωραίο κορμί :kissass:, μελαχρινό, μικρό, με καλούς βύζους :tits:), αλλά δεν την πήρα γιατί είχα πάει "φτιαγμένος" για τις ειδικές υπηρεσίες της Μαριάννας. :fuck1: :pipa1:
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτούνη την κορασίδα?????

(..δεν πιστεύω να θέλετε να σας ενημερώσω για την Μαριάννα....!!!!) :grin:

Έγραψα τις εντυπώσεις μου από συνεύρεσή μου με τη Μαρία στις αρχές Νοεμβρίου. Ιδού το λινκ με την κριτική μου που ανέβασα λίγες μέρες μετά:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29370.msg2335565#msg2335565]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29370.msg2335565#msg2335565[/url]

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αντε να δουμε ποτε θα ερθει πισω το πουτανακι η μελισσα για εμασ που δεν προλαβαμε να το δοκιμασουμε να δουμε τι γαμησακι κανει!!!!δεν εχει τπτ αλλο ενδιαφερον το ιδρυμα μονο μια λουιζα ειδα με καλτσουλεσ μεχρι το γονατο καβλιαρικεσ!!!αλλα δεν περασα!!αναμονη μια βδομαδα για το μικρο!!!δεν εχω ακουσει και τπτ για την λουιζα μαλλον τα κρατατε και δεν λετε αποψεισ  λαμογια χαχαχαχχαχα

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αντε να δουμε ποτε θα ερθει πισω το πουτανακι η μελισσα για εμασ που δεν προλαβαμε να το δοκιμασουμε να δουμε τι γαμησακι κανει!!!!

μαυρα χαλια , στιν αρχη φαινοταν να ηταν καλη αλλα μετα σκετη ξενερα  :jerking:

μια λουιζα ειδα με καλτσουλεσ μεχρι το γονατο καβλιαρικεσ!!!αλλα δεν περασα!

και καλα εκανες που δεν περασες  :thumbsup: , διοτι μεσα θα σου εβγαζε τιν πιστη , ''μην εδω '' , ''μην εκει '' ''δεν μπορω ετσι'' αστο καλυτερα  ;)

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
φιλε τακι δηλαδη και η μελισσα που ολοι εδω μεσα εχουν τρελαθει μουφα ειναι????

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Κι εδώ αναμένονται σχετικές αναφορές μετά από σοβαρή συζήτηση με τη Γιούλη. Απλά γιατί κάθε νόμισμα έχει-τουλάχιστον-2όψεις.
Stay tuned... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom