Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Είπα να δοκιμάσω κι εγώ το Κ48. Μου παρουσιάστηκαν 4 κορίτσια: 2 Ελένες, νεαρές (ελπίζω να θυμάμαι σωστά και των δυο τα ονόματα), η μια ξανθιά και η άλλη μελαχρινή, μια Εύα, ξανθιά MILF (προς μεταMILF...) και η πολυφημισμένη Μαριάννα, σκουροκάστανη Τσιγγανορουμανίδα, αρκετά ψηλή με την οποία τελικά και έγινε η "συνεδρία". Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι μικρόβυζη και αδύνατη, κάτι που μπορεί να χαλάσει μερικούς (όχι εμένα), κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή και στο μασάζ και στα υπόλοιπα και δεκτική σε όλα (γλωσσόφιλα, γλειψίματα, δάχτυλα, ό,τι θες γενικά)! Και επίσης ήταν σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσής μας πρόσχαρη και χαμογελαστή! Ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της, "το έχει" που λέμε, αλλά βέβαια έχει τον τρόπο να σε ξεπετάξει στα γρήγορα, όχι επειδή δείχνει κάποια βιασύνη, αλλά επειδή σε βάζει κάτω κατά τρόπο που αν έχεις καιρό να γαμήσεις, αποκλείεται να αντέξεις πολύ - και λάβετέ το υπόψη σας για να είστε προετοιμασμένοι! Ξέρει και ελληνικά αρκετά καλά και γνωρίζει πώς να μιλάει για να σου...ανεβάζει το ηθικό! Όταν τελείωσε η "συνεδρία", δεν το είχε σε τίποτα να μου πει να την επαναλάβουμε, με το αζημίωτο φυσικά, αλλά εννοείται ότι δεν έκανα κάτι τέτοιο! Αρκετά καλός ο χώρος (εντάξει, δεν είναι και παλάτι) και ευγενέστατη η κυρία της υποδοχής (σερίφισα δεν τη λέτε; - από δω έχω μάθει αυτούς τους όρους). Συνολικά καλή εμπειρία και καλό VFM στα 80 ευρώ - και πιθανότατα θα ξαναεπισκεφτώ το συγκεκριμένο "ίδρυμα". Ελπίζω να βοήθησα.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Επισκεψη 23/12..σεριφ η αδυνατισμενη βετα με τα  :tits: ..λαδοκορες 4: μαριανα -δεν χρειαζεται ινφο-  :fuck1: , αλισια - αλβανο καστανοξανθο με ωραιο κολο, ελενα - μελαχροινο αδιαφορο αδυνατο- και ελινα - μιλφαρα ελληνις με μεγαλο πισω διαφορικο.. :booty: ..συνευρεση με ελινα γιατι το αξιογαμητο αλβανο ελινα το ειχε αγκαζαρει ετερος συναδελφος  :headbang: , μασαζ του πρωκτου (κοινως του κολου) , εντονη (προ)διαθεση  ξεπετας και χρονικα και παροχης υπηρεσιων, ηλιθια προσποιηση ηδονης και λογακια μονο για εικοσαρηδες και μωροπιστους...(αλλο) ενα 80αρι πεταμενο στον βωμο της μασαζοκαβλας μας... :jerking:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Επισκεψη 23/12..σεριφ η αδυνατισμενη βετα με τα  :tits: ..λαδοκορες 4: μαριανα -δεν χρειαζεται ινφο-   :fuck1: , αλισια - αλβανο καστανοξανθο με ωραιο κολο, ελενα - μελαχροινο αδιαφορο αδυνατο- και ελινα - μιλφαρα ελληνις με μεγαλο πισω διαφορικο.. :booty: ..συνευρεση με ελινα γιατι το αξιογαμητο αλβανο ελινα το ειχε αγκαζαρει ετερος συναδελφος  :headbang: , μασαζ του πρωκτου (κοινως του κολου) , εντονη (προ)διαθεση  ξεπετας και χρονικα και παροχης υπηρεσιων, ηλιθια προσποιηση ηδονης και λογακια μονο για εικοσαρηδες και μωροπιστους...(αλλο) ενα 80αρι πεταμενο στον βωμο της μασαζοκαβλας μας... :jerking:

Είσ' ωραίος, μάγκα μου! :rockon: Με την περιγραφή σου έδωσες ακριβώς το κλίμα. :thumbsup: Βέβαια, γέλασα και με το ύφος σου ...!!! :cheesy:
Παρόλα αυτά, σ' όλους μας έχουν συμβεί τέτοιες καταστάσεις! >:(
Τι να κάνουμε μερικές φορές είναι και ... λαχείο! :dunno:
Γι' αυτό καλή (απαραίτητη) είναι η ενημέρωση. :coffee:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επισκεψη 23/12..σεριφ η αδυνατισμενη βετα με τα  :tits: ..λαδοκορες 4: μαριανα -δεν χρειαζεται ινφο-   :fuck1: , αλισια - αλβανο καστανοξανθο με ωραιο κολο, ελενα - μελαχροινο αδιαφορο αδυνατο- και ελινα - μιλφαρα ελληνις με μεγαλο πισω διαφορικο.. :booty: ..συνευρεση με ελινα γιατι το αξιογαμητο αλβανο ελινα το ειχε αγκαζαρει ετερος συναδελφος  :headbang: , μασαζ του πρωκτου (κοινως του κολου) , εντονη (προ)διαθεση  ξεπετας και χρονικα και παροχης υπηρεσιων, ηλιθια προσποιηση ηδονης και λογακια μονο για εικοσαρηδες και μωροπιστους...(αλλο) ενα 80αρι πεταμενο στον βωμο της μασαζοκαβλας μας... :jerking:

Αφου εχουμε πει μακρια απο αυτο το ημιμπορδελο

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα λέω να φύγω για κ49 λέει να πάω  είμαι Καλλιθέα και δεν θέλω να τρέχω Αθήνα από τιμές  80 το φουλ /?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συντακτικό σου μάθανε στο σχολείο??? :2funny:
[/quote
]Μου μαθανε  φίλε μου . Αλλά αν δεις πως παίρνω ιντερνέτ θα βάλεις τα κλάματα…. Και το σπουδαιότερο κάτω από πια κατάσταση γράφω 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
συντακτικό σου μάθανε στο σχολείο??? :2funny:
[/quote
]Μου μαθανε  φίλε μου . Αλλά αν δεις πως παίρνω ιντερνέτ θα βάλεις τα κλάματα…. Και το σπουδαιότερο κάτω από πια κατάσταση γράφω  
Και εσυ παντρεμενος; :s&m_3: :2funny:

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά  για πες μου αξίζει τον κόπο λέω να την κάνω τώρα …..  έχεις άποψη για το εν λόγο  ίδρυμα

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι με τρεις ώρες κενό οπότε καταλαβαίνεις 

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη,  τρομερό σέρβις,  Ευγενία, και χαμόγελα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πείρα μια ρουμάνα πιτσιρίκα,  όνομα δεν θυμάμαι  .πολλή καλό μασάζ , και πολύ καλό σε όλα του, πέρασα υπέροχα . Το προτείνω

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
για οποιο μαγαζι και να κοιταξει κανεις, παντα θα υπαρχει ενα νεος που θα λεει καλα λογια και μετα θα εξαφανιζεται, γιατιιιι :think: :think:

καλα ντε δεν ειναι και αναγκη να παρω απαντηση :grin:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
για οποιο μαγαζι και να κοιταξει κανεις, παντα θα υπαρχει ενα νεος που θα λεει καλα λογια και μετα θα εξαφανιζεται, γιατιιιι :think: :think:

μηπως γιατι μετα τους λενε οτι ''προμοταρουν'' , και δεν εχουν καμια ορεξη να προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι  :think:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασμα και από εδώ  στις 30 (μετά από π67). Παρέλαση από 3 (διακοπές?) κοπέλες, αλλά τελικά ο κώλος της μαριάννας "φώναζε" δυνατά. Είπα για 1.5 ώρα και απλά με ξεζούμισε 3 φορές (4η φορά μαζι με την πρωινή στη Γλυφάδα).

Δεν έχω κάτι άλλο να πω μιάς και λίγο πολύ όλοι την "ξέρουν"... :grin:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
216
Πέρασμα και από εδώ  στις 30 (μετά από π67). Παρέλαση από 3 (διακοπές?) κοπέλες, αλλά τελικά ο κώλος της μαριάννας "φώναζε" δυνατά. Είπα για 1.5 ώρα και απλά με ξεζούμισε 3 φορές (4η φορά μαζι με την πρωινή μπριζόλα στη Γλυφάδα).

Δεν έχω κάτι άλλο να πω μιάς και λίγο πολύ όλοι την "ξέρουν"... :grin:

:rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: πόσο πήγε το μαλλί?

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Έπεσε λίγο παζάρεμα έξω, 120 το μαγαζί (160 θέλαν) και ότι κατέβασα τα έδωσα στην Μαριάννα απ' ευθείας.

Και με "πρόσεξε" τόσο που τρέμαν τα πόδια μου στο τέλος  :2funny:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
216
Ωραίος!!!

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Παρασκευή 31/12 μεσημεράκι πέρασα για ένα μασαζάκι, να κλείσει καλά ο χρόνος.
Διάλεξα Ντίνα, λόγω καβλόφατσας και πέρασα πολύ καλά. Περιέργως ήτανε καλή και στο μασάζ.
Στο κυρίως πιάτο ητανε mix απο GFE και PSE.

Από τις ελάχιστες φορές που δεν έχω δει τη Μαριάννα στη παρέλαση!

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Αγαπητέ φίλε μου καλή χρονιά
Καταρχήν δεν προμήτορα κανένα μαγαζί γιατί τα σκάω  οπός και εσύ και εγώ, και κατά δεύτερο  πέρασα καλά, να μην το πω αλώστε  την αλήθεια λέω . Αν διαβάσεις  έχω κάνει και  κριτικές, και προσπαθώ  ότι παίρνω να Δείνο. Και εγώ στην γύρα και στην κατάθεση είμαι, όπως οι συναγωνιστές  εδώ μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom