flyingdutchman
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 42
- Like
- 147
- Πόντοι
- 6.040
Είπα να δοκιμάσω κι εγώ το Κ48. Μου παρουσιάστηκαν 4 κορίτσια: 2 Ελένες, νεαρές (ελπίζω να θυμάμαι σωστά και των δυο τα ονόματα), η μια ξανθιά και η άλλη μελαχρινή, μια Εύα, ξανθιά MILF (προς μεταMILF...) και η πολυφημισμένη Μαριάννα, σκουροκάστανη Τσιγγανορουμανίδα, αρκετά ψηλή με την οποία τελικά και έγινε η "συνεδρία". Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι μικρόβυζη και αδύνατη, κάτι που μπορεί να χαλάσει μερικούς (όχι εμένα), κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή και στο μασάζ και στα υπόλοιπα και δεκτική σε όλα (γλωσσόφιλα, γλειψίματα, δάχτυλα, ό,τι θες γενικά)! Και επίσης ήταν σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσής μας πρόσχαρη και χαμογελαστή! Ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της, "το έχει" που λέμε, αλλά βέβαια έχει τον τρόπο να σε ξεπετάξει στα γρήγορα, όχι επειδή δείχνει κάποια βιασύνη, αλλά επειδή σε βάζει κάτω κατά τρόπο που αν έχεις καιρό να γαμήσεις, αποκλείεται να αντέξεις πολύ - και λάβετέ το υπόψη σας για να είστε προετοιμασμένοι! Ξέρει και ελληνικά αρκετά καλά και γνωρίζει πώς να μιλάει για να σου...ανεβάζει το ηθικό! Όταν τελείωσε η "συνεδρία", δεν το είχε σε τίποτα να μου πει να την επαναλάβουμε, με το αζημίωτο φυσικά, αλλά εννοείται ότι δεν έκανα κάτι τέτοιο! Αρκετά καλός ο χώρος (εντάξει, δεν είναι και παλάτι) και ευγενέστατη η κυρία της υποδοχής (σερίφισα δεν τη λέτε; - από δω έχω μάθει αυτούς τους όρους). Συνολικά καλή εμπειρία και καλό VFM στα 80 ευρώ - και πιθανότατα θα ξαναεπισκεφτώ το συγκεκριμένο "ίδρυμα". Ελπίζω να βοήθησα.