Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινη επισκεψι στο Κ48 για να τιμησω την ΒΙΚΥ που ειναι η αδυναμια μου αλλα φευγοντας η ΒΕΤΑ μου συτισε μια ρωσιδουλα καλο μουνι που για μενα ειναι νεα στο ιδρυμα ξερει καποιος τιποτα για αυτη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Πρωινη επισκεψι στο Κ48 για να τιμησω την ΒΙΚΥ που ειναι η αδυναμια μου αλλα φευγοντας η ΒΕΤΑ μου συτισε μια ρωσιδουλα καλο μουνι που για μενα ειναι νεα στο ιδρυμα ξερει καποιος τιποτα για αυτη
τοσες ρωσιδες εχει...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Για ρίχτα λίγο για Βίκυ να μαθαίνουμε...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Συνεστίαση με τη κινεζούλα. Όλα μια χαρά -μασάτζι, μπριζολίδι- αλλά ρε παιδιά από εμφάνιση πολύ λαϊκή αγορά ρε πούστη μου...

1957

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παλια ηταν  ενα μικρο με καρε μαλι ξερεικανει που ειναι ελ ηνιδα

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Επισκεψη 16/10 μεσημερι. Λαδοκορες 4 + 1. Τι εννοω? παρελασαν η μαριαννα -μελαχροινο, αδυνατο,ξερακιανο,αβυζο-τα κανω ολα απο παντου-, η μαρια και η δεν συγκρατησα ονομα - αδιαφορα ξανθο και μελαχροινο - , η ντινα - μελαχροινο καλο κορμακι- με την οποια περασα , και μια ξανθια μουναρα που την ειδα οταν εφευγα. Μιλαμε απαικτο προσωπακι και φοβερο κορμι. Γι' αυτο δεν την ειδα οταν μου παρουσιαστηαν οι λαδοκορες γιατι ηταν με αλλο συναδελφο. Στο δια ταυτα τωρα. Η ντινα -μαλλον αλβανις- χωρις να εχει τα φυσικα εκεινα προσοντα που θα σε κανουν να την ποθησεις ιδιαιτερα, ειναι μια πολυ τιμια προταση στο χωρο του μασαζ. Ειδικα στο μασαζ το κατεχει το αθλημα (μου την προτεινε και η σεριφισσα). Απο τα 45 - ναι 45 - λεπτα της συνευρεσης τα 30 ηταν μασαζ..και τι μασαζ..αθλητικο, καλο με δυναμη (ετσι μου αρεσει εμενα).Και στο μπριζολιασμα καλη στα προ (με γλωσσιτσα)και :pipa1: πανω απο τον μεσο ορο.Τελος καλο ολα καλα. Το ζουμι ομως της υποθεσης ειναι αλλο και το εχουμε ξανα επισημανει εδω..Η καριολα (με την καλη εννοια)σεριφισσα. Σημερα φοραγε ενα μακο φορεμα κολλητο επανω της και μαντεψτε ..ναι δεν φοραγε σουτιεν... :tits:  :tits2: Οι βυζαρες της διαγραφοντουσαν πανω στο μαυρο μακο φορεμα της σαν 2 σαρκινες μπαλλες. με το ζορι κρατηθηκα να μη την χουφτωσω και φαω και καμμια μπουφλα. Η γυναικα ειναι απαικτη και το ξερει βεβαια, και παιζει με αυτο. αχ απωθημενο θα μου μεινει. :s&m_3:
αυτα για σημερα..

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Σημερα φοραγε ενα μακο φορεμα κολλητο επανω της και μαντεψτε ..ναι δεν φοραγε σουτιεν... :tits:  :tits2: Οι βυζαρες της διαγραφοντουσαν πανω στο μαυρο μακο φορεμα της σαν 2 σαρκινες μπαλλες.

η ρογες ? μεγαλες ? μικρες ?

γαμωτο  :headbang: :headbang:, οσες φορες εχω παει δεν τα εχω πετυχει χωρις σουτιεν  :tits:  :headbang: :headbang:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Προχτεσινή επίσκεψη, παρέλασαν 3 πιπίνια και επέλαξα Βίκυ.
Μινιον πιπινάκι με εξαιρετικό  :fuck1: και  :pipa2:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΕΧΑΘΕΙ Η Κ. ΒΕΤΑ  :tits2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   πηγα παρασκευη δεν ηταν εκει !!!!!!!!!!!! δεν μπηκα με καμια  :knockinb:............. πηγα παλι σημερα , δεν  :headbang: :headbang: :headbang:  , φερτε μας τιν Βετα πισω !!!!!!!!!!!!!! ,σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια ιεροτελεστια , ολα εχουν τιν σειρα τους , πως να μπεις μεσα με τα κοριτσια , εαν πρωτα δεν σε καβλωσει με τις βυζαρε της και της ματαρες της η Βετα  :headbang: :headbang: 

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
ΕΧΑΘΕΙ Η Κ. ΒΕΤΑ  :tits2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  πηγα παρασκευη δεν ηταν εκει !!!!!!!!!!!! δεν μπηκα με καμια  :knockinb:............. πηγα παλι σημερα , δεν  :headbang: :headbang: :headbang:  , φερτε μας τιν Βετα πισω !!!!!!!!!!!!!! ,σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια ιεροτελεστια , ολα εχουν τιν σειρα τους , πως να μπεις μεσα με τα κοριτσια , εαν πρωτα δεν σε καβλωσει με τις βυζαρε της και της ματαρες της η Βετα  :headbang: :headbang: 

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

....Ίσα ίσα...όταν σε καυλώσει με τις βυζάρες, τότε είναι που ΔΕΝ μπαίνεις...οι άλλες δε μετράνε...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

η Βέτα με είχε ενημερώσει προ δεκαημέρου ότι θα αφιχθούν στο ίδρυμα άνεργες στριπτιζούδες!!! που είναι οι στριπτιζούδες οεο??? :think: :headbang:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365

Stories

Νέο!