spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ηταν παλια....τωρα πλεον δεν.......Είπαμε...ΑΝ έβγαινε στο κλαρί, η ουρά θαφτανε μεχρι την Πύλη του Αδριανού...
ηταν παλια....τωρα πλεον δεν.......Είπαμε...ΑΝ έβγαινε στο κλαρί, η ουρά θαφτανε μεχρι την Πύλη του Αδριανού...
ηταν παλια....τωρα πλεον δεν....
Για λεγε,για λεγε...ηταν παλια....τωρα πλεον δεν....
που ? σε μασαζ ? ή callgirl ?
γιατι περικαλω!δε λέγονται αυτά ρε....
τοσες ρωσιδες εχει...Πρωινη επισκεψι στο Κ48 για να τιμησω την ΒΙΚΥ που ειναι η αδυναμια μου αλλα φευγοντας η ΒΕΤΑ μου συτισε μια ρωσιδουλα καλο μουνι που για μενα ειναι νεα στο ιδρυμα ξερει καποιος τιποτα για αυτη
Για ρίχτα λίγο για Βίκυ να μαθαίνουμε...Πρωινη επισκεψι στο Κ48 για να τιμησω την ΒΙΚΥ που ειναι η αδυναμια μου αλλα φευγοντας η ΒΕΤΑ μου συτισε μια ρωσιδουλα καλο μουνι που για μενα ειναι νεα στο ιδρυμα ξερει καποιος τιποτα για αυτη
αααα, παπαδιαμαντη μου εσυ πως τα λες ετσιΟι βυζαρες της διαγραφοντουσαν πανω στο μαυρο μακο φορεμα της σαν 2 σαρκινες μπαλλες.
Σημερα φοραγε ενα μακο φορεμα κολλητο επανω της και μαντεψτε ..ναι δεν φοραγε σουτιεν... Οι βυζαρες της διαγραφοντουσαν πανω στο μαυρο μακο φορεμα της σαν 2 σαρκινες μπαλλες.
Προχτεσινή επίσκεψη, παρέλασαν 3 πιπίνια και επέλαξα Βίκυ.
Μινιον πιπινάκι με εξαιρετικό και
η ανακαινηση τελειωσε ?
ΕΧΑΘΕΙ Η Κ. ΒΕΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηγα παρασκευη δεν ηταν εκει !!!!!!!!!!!! δεν μπηκα με καμια ............. πηγα παλι σημερα , δεν , φερτε μας τιν Βετα πισω !!!!!!!!!!!!!! ,σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια ιεροτελεστια , ολα εχουν τιν σειρα τους , πως να μπεις μεσα με τα κοριτσια , εαν πρωτα δεν σε καβλωσει με τις βυζαρε της και της ματαρες της η Βετα
Eξαλολουθούν να είναι άνεργεςη Βέτα με είχε ενημερώσει προ δεκαημέρου ότι θα αφιχθούν στο ίδρυμα άνεργες στριπτιζούδες!!! που είναι οι στριπτιζούδες οεο???