Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ φίλε μου, της άφησα 80e χωρίς να την ρωτήσω.
Σιγά μην την ρώταγα κιόλας!!! Αφού το μόνο που κάνει καλά, είναι να ξε-σκίζετε. Για πιο λόγο να δώσεις plus 10e????
Υ.Γ.
Στις ημέρες μας, και τα 80e πολλά είναι για το εν λόγο ίδρυμα.
Θα έπρεπε να κατέβει τουλάχιστον στα 70e, όπως πολλά άλλα με ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Ήδη εγώ πλέον, δεν το επισκέπτομαι όπως στο παρελθόν, ακριβώς για αυτό τον λόγο.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.245
Πόντοι
5.595
μπορει να μην πηγαινεις τακτικα , οπως λες , αλλα πας διοτι το κοριτσι ξερει καλα να  :knockinb: , τι να το κανω εγω εαν ειναι να δωσω 60 και να μην  :knockinb: καλα , οποτε δεν ειναι θεμα τιμης , αλλα ειναι θεμα ποια κοριτσια  ξερουν να :knockinb: καλα  :dancing: :dancing: :dancing:

Κατι τετοια γραφετε, τα διαβαζουν οι νταβαδες και παιρνουν θαρρος. Και βεβαια ΕΙΝΑΙ θεμα ΚΑΙ τιμης ΚΑΙ κοπελας. Εσυ στο σουπερ μαρκετ, οταν πας να αγορασεις γαλα Βασιλοπουλος, ξερεις οτι δεν ειναι ιδια ποιοτητα μεν, αλλα συμβιβαζεσαι λογω της χαμηλης τιμης. Το ιδιο ειναι λοιπον να κλαιει ο αλλος 80 ευρω για ενα μετριο γαμησι και το ιδιο ειναι να κλαιει τα 60 ? Οι τιμες πρεπει να πεσουν ετσι κι αλλιως.
Για καθιστε να διαβασετε κριτικες απο τα στουντιο, και μετρηστε ποσοι ειναι ικανοποιημενοι και με τι υπηρεσιες...Φευγουν τα 70αρια συννεφο και ολοι γκρινιαζουν.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
όταν μιλάει η καύλα η λογική (και τα ευρώ) πάνε περίπατο...

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Εσυ στο σουπερ μαρκετ, οταν πας να αγορασεις γαλα Βασιλοπουλος, ξερεις οτι δεν ειναι ιδια ποιοτητα μεν, αλλα συμβιβαζεσαι λογω της χαμηλης τιμης.
δεν θελω να αγοραζω γαλα που δεν πινεται , οποτε διαλεγω να δωσω 10 δραχμες παραπανω και να παρω να πιω γαλα που μου αρεσει , ετσι ειναι και στο  :knockinb: , εαν θελω να συμβιβαστω θα παω σε ενα μπουρδελο θα δωσω 20 ευρω και θα  :knockinb: .

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να μην πηγαινεις τακτικα , οπως λες , αλλα πας διοτι το κοριτσι ξερει καλα να  :knockinb: , τι να το κανω εγω εαν ειναι να δωσω 60 και να μην  :knockinb: καλα , οποτε δεν ειναι θεμα τιμης , αλλα ειναι θεμα ποια κοριτσια  ξερουν να :knockinb: καλα  :dancing: :dancing: :dancing:

Φίλε vizouvios, στο ίδρυμα πήγα γιατί είχα μεγάλες καύλες, και ήθελα να ξε-σκίσω την συγκεκριμένη κορασίδα, επειδή ξέρω ότι το γουστάρει ([tt]ειδικά στο πατούρι της[/tt]) και όντως το κάνει καλά..... το ξέσκισμα όμως και μόνο.
Ειλικρινά δεν πηγαίνω πλέον στην ίδια συχνότητα, γιατί το θεωρώ κοροϊδία να μου τα "παίρνουν" (έστω και τα 10e plus) ενώ υπάρχουν καταστήματα καλύτερα σε υπηρεσίες όπου συνδυάζουν τα "πάντα".
Ομορφιά κοριτσιών, ευγένεια, μασάζ, χώρους, χρόνο στον πελάτη, ωραία ορεκτικά, καλό κυρίως γεύμα, και -10e!!!!!!
Πώς περιμένουμε να καταλάβουν την κρίση που περνούμε όλοι μας, εάν τις τιμούμε το ίδιο με παλαιότερα?!
Όσο για το καλό  :knockinb: που αναφέρεις, έχω ανακαλύψει κάτι μπουρδελάκια, που και ακάποτο μου κάνουν, και τελειώνω στο στόμα τους, με 20e!!!!! (και δεν μιλάω για "σαβούρες"....είναι και νέες και ωραίες)
Οπότε, για έμενα μιλάω, είναι και θέμα τιμής (αξία συναλλαγής εννοώ :grin: :grin: :grin:)

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
για πεσ κανα μπουρδελακι με καλα μωρακια πιπινια να παω μια βολτιτσα το μεσημερι??

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε vizouvios, στο ίδρυμα πήγα γιατί είχα μεγάλες καύλες, και ήθελα να ξε-σκίσω την συγκεκριμένη κορασίδα, επειδή ξέρω ότι το γουστάρει ([tt]ειδικά στο πατούρι της[/tt]) και όντως το κάνει καλά..... το ξέσκισμα όμως και μόνο.
Ειλικρινά δεν πηγαίνω πλέον στην ίδια συχνότητα, γιατί το θεωρώ κοροϊδία να μου τα "παίρνουν" (έστω και τα 10e plus) ενώ υπάρχουν καταστήματα καλύτερα σε υπηρεσίες όπου συνδυάζουν τα "πάντα".

δεν θελω να διαφωνήσω μαζι σου , ο καθενας μας το βλεπει διαφορετικα εδω μεσα , τα λεφτα ειναι δικα σου και τα διαχειριζεσαι οπως θες εσυ  , ομως οσο αφορα το
Όσο για το καλό  :knockinb: που αναφέρεις, έχω ανακαλύψει κάτι μπουρδελάκια, που και ακάποτο μου κάνουν, και τελειώνω στο στόμα τους, με 20e!!!!! (και δεν μιλάω για "σαβούρες"....είναι και νέες και ωραίες)
Οπότε, για έμενα μιλάω, είναι και θέμα τιμής (αξία συναλλαγής εννοώ :grin: :grin: :grin:)
στα 20 ευρω , δεν εχεις γλοσωφιλλα , δεν εχεις ντους πρην και μετα , δεν εχεις ποτο -νερο- πορτοκαλαδα , και εισαι και πανω σε λερωμενα σεντονια , και ο χρονο σου ειναι 8-10 λεπτα , διοτι μετα χτυπαει τιν πορτα η τσατσα  :headbang:

δεν λεω και εγω τα εχω κανει αυτα και ακομα τα κανω , αλλα πλεον προσπαθω η να πηγαινω σε μασατζιδικα που με ξερουν η σεριφησσες , διοτι περναω παντα καλα , και εχω ελευθερια χρονου , και καλυτερη συμπεριφορα χρονο , ή θα παρω τα callgirl ( ΕΥΑ38 - tzenni ) θα σκασω 150-200ευρω , οποτε τα πραγματα ειναι απλα για εμενα , και μονο για εμενα .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ομορφιά κοριτσιών, ευγένεια, μασάζ, χώρους, χρόνο στον πελάτη, ωραία ορεκτικά, καλό κυρίως γεύμα, και -10e!!!!!!
Πώς περιμένουμε να καταλάβουν την κρίση που περνούμε όλοι μας, εάν τις τιμούμε το ίδιο με παλαιότερα?!
Όσο για το καλό  :knockinb: που αναφέρεις, έχω ανακαλύψει κάτι μπουρδελάκια, που και ακάποτο μου κάνουν, και τελειώνω στο στόμα τους, με 20e!!!!! (και δεν μιλάω για "σαβούρες"....είναι και νέες και ωραίες)
για ποια λες;;;

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Επισκεψη σημερα 1/10 (για να παει καλα ο μηνας)  :) Παρελασαν πολλα (αδιαφορα) τεμαχια πιπινοειδη. Δυο ηταν τα αξιοπροσεκτα - Μαρια μελαχροινη ψηλη με φοβερα ποδια και οπως αποδειχτηκε εκ των υστερων και φοβερο μασαζ (Body to body) - και ενα καμπυλατο ξανθο που δεν ειχε φαει το πρωι και δεν ειπε δυνατα το ονομα του. Η μαρια λοιπον μαλλον ιταλιδα απο τα τιρανα, καλο μασαζ, φιλοτιμη προσπαθεια, λιγο αγχωτικη αλλα την εστρωσα και στο δια ταυτα σχετικα καλη με ερωτησεις (να κανω αυτο, να κατσεις ετσι, να το βαλω ετσι κλπ). Τελικα τελος καλο ολα καλα. Βεβαια οπως παντα την παρασταση τη κλεβει η σεριφισσα με τις βυζαρες της και το ψιλοειρωνικο μπλαζε υφακι.Το καταστημα πρεπει να εχει περιοδο ανακαινισης γιατι γινοταν ενας ψιλοχαμος και εφτιαξαν νεο δωματιο οπως μπαινουμε αμεσως δεξια (εκει που ηταν παλια το Parking των λαδοκορων). Αυτα.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δεν θελω να διαφωνήσω μαζι σου , ο καθενας μας το βλεπει διαφορετικα εδω μεσα , τα λεφτα ειναι δικα σου και τα διαχειριζεσαι οπως θες εσυ  , ομως οσο αφορα το  στα 20 ευρω , δεν εχεις γλοσωφιλλα , δεν εχεις ντους πρην και μετα , δεν εχεις ποτο -νερο- πορτοκαλαδα , και εισαι και πανω σε λερωμενα σεντονια , και ο χρονο σου ειναι 8-10 λεπτα , διοτι μετα χτυπαει τιν πορτα η τσατσα  :headbang:

δεν λεω και εγω τα εχω κανει αυτα και ακομα τα κανω , αλλα πλεον προσπαθω η να πηγαινω σε μασατζιδικα που με ξερουν η σεριφησσες , διοτι περναω παντα καλα , και εχω ελευθερια χρονου , και καλυτερη συμπεριφορα χρονο , ή θα παρω τα callgirl ( ΕΥΑ38 - tzenni ) θα σκασω 150-200ευρω , οποτε τα πραγματα ειναι απλα για εμενα , και μονο για εμενα .

Σεβαστή κάθε άποψη και εάν "έχεις" και "μπορείς", μαζί σου σε ότι γράφεις.
Απλά πιστεύω η απόσταση μεταξύ των 20e (με όσα στα μείον αναφέρεις) και τα 60,80,150e είναι για πολλούς (και εμένα) δυσβάσταχτη.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Αλίσια η ρουμάνα. Καθαρή, καλό μασάζ αλλά η μπριζόλα άψητη και άνοστη. Όλο όχι έλεγε..  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σημερινό ρόστερ
Εκτός του Μπάμπη,Γιούρι και Μήτσιου(πάγια τεμάχια τον τελευταίο καιρό)περάσαν μαριάννα,λίλυ κινέζα,μαρία,ένα ξανθό με καλό σώμα,και ένα άλλο αδιάφορο.Επέλεξα Μαρία και πέρασα αρκετά καλά αφού πρώτα με διαβεβαίωσε η σερίφισα ότι θα φυλάει τσίλιες καθ'οτι ο γιούρι αναζητούσε διαρκώς νερό για να πετύχει την τέλεια μίξη ασβεστοκονυάματος και άμμου.
Μασάζ,φραπες,μπριζόλα σε πολύ καλα επίπεδα αν και θα πρέπει να παραταθεί λίγο ο χρόνος του πρώτου μέρους(μόνιμο θέμα εδώ).Γενικώς η κοπέλα αρκετα φιλότιμη και δεκτική.
Ο νέος χώρος όπως μπαίνεις δεξιά πολύ μικρός και αγχωτικός.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
  Βεβαια οπως παντα την παρασταση τη κλεβει η σεριφισσα με τις βυζαρες της και το ψιλοειρωνικο μπλαζε υφακι.

...ΑΝ (και ΟΤΑΝ) βγει στο κουρμπέτι, θα επισκεφτώ το μαγαζί...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αυτό είναι παλιό απωθυμένο πολλών από εμάς. Να δούμε. Με τέτοια οικονομική κρίση, ποτέ δεν ξέρεις.
Εδω η αλλη εντοπιστηκε να δινει ακαπωτα για 20 ευρω στην Αγκυρας...  :2funny: :2funny: :2funny:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71666.msg2231701#msg2231701]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71666.msg2231701#msg2231701[/url]

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

η σεριφησα απο Κ48 ''ΒΕΤΑ'' δεν μπορει να εχει σχεση με τιν milf απο μ.προδρομου , η βετα ειναι ποιο κλασατη γκομενα , εχει αερα , και φυσικα (για εμενα ) απο το καλυτερο περπατημα γυναικας πανω σε γοβα ( και εχω δει πολλες λογο δουλειας ) , η γυναικα το εχει , αλωστε εαν μιλησης λιγο μαζι της αντιλαμβανεσε οτι τιν εχει ζησει τιν ζωη της , και πολυ καλα μαλιστα !!!!!!!! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom