Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
καλα τον εμουλιασαμε και σημερις στο γνωστο καταστημα με Αλισα σε μεγαλα κεφια! το θπολοιπο ροστερ ηταν μαρια ψηλη ομορφουλα μελαχτρινη με πολυ ωραιο κωλο αλλα πολυ ασπρη επιδερμιδα και με χαλαει αυτο,και ενα ποδοσφαιριστη ονοματι αννα ,καστανη και μου θυμισε κατι σε ρομπερτο καρλος...καπου στην αναμονη εσκασε και το τριπουτανο μαριανα απο τις αγαπημενες μου στην εν λογω λαδερι μια και καμια αλλη εκει μεσα  δε σαλιωνει ετσι το πατοσουφριδελι μου

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη από το κατάστημα.
Είδα νέες παρουσίες με ξεκολέ φορεματάκια και ακόμη ξεκολότερα υφάκια, αλλά επειδή είχα πάει φορτσαρισμένος για να γαμήσω (ξεσκίσω) το κολαράκι της Μαριάννας, δεν έδωσα σημασία στα ονόματα των κοπελιών.
Για την Μαριάννα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω κάτι.... χρειάζεται????

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Είδα νέες παρουσίες με ξεκολέ φορεματάκια και ακόμη ξεκολότερα υφάκια, αλλά επειδή είχα πάει φορτσαρισμένος για να γαμήσω (ξεσκίσω) το κολαράκι της Μαριάννας, δεν έδωσα σημασία στα ονόματα των κοπελιών.

Καλά νέα ακούω !!!
Είδες καμμια αδύνατη στις καινούργιες ?
Πόσο σου στοίχησε το κολαράκι ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μαρια, ελληνιδα. Το στησιμο στα 4 με το τατουαζ ψηλα στη σπονδ. στηλη. Γμαω τα κωλια. Αδυνατη αλλα με βυζαρες (αναλογα με το βαρος) στητες και σκληρες. Καβλε πιπα με ερασιτεχνικοτατο φτυσιμο πουτσοκεφαλου για το κακο το ματι.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.228
Πόντοι
4.365
Σημερινό ροστεράκι:
Μπάμπης ο σοβατζής
Γιούρι ο βαφέας
Μήτσος ο μπετατζής (guest star)
Για όσους δεν κατάλαβαν παίζει ανακαίνηση  :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Σημερινό ροστεράκι:
Μπάμπης ο σοβατζής
Γιούρι ο βαφέας
ξεκολλανε τα φλοκια απο τους τοιχους με σπατουλα και γυαλοχαρτο  :cum: :cum:

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Σημερινό ροστεράκι:
Μπάμπης ο σοβατζής
Γιούρι ο βαφέας
μηπως τα κοριτσια ειναι εκει για να φτιαχνουν καφεδακια????? να παμε να βοηθησουμε αν ειναι :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.228
Πόντοι
4.365
μηπως τα κοριτσια ειναι εκει για να φτιαχνουν καφεδακια????? να παμε να βοηθησουμε αν ειναι :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Ακόμα κι αν ήταν εγώ δεν υπήρχε περιπτωση να μπω σε δωμάτιο και να ξαπλώσω μπρούμητα! Με μπετατζήδες δεν είναι να παίζεις..  :grin:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλά νέα ακούω !!!
Είδες καμμια αδύνατη στις καινούργιες ?
Πόσο σου στοίχησε το κολαράκι ?

..νέες αδύνατες έχει το ίδρυμα και μου έκανε εντύπωση το "ξεκολέ" του πράγματος.
Βέβαια, από την πασαρέλα μέχρι το full πρόγραμμα με τις σωστές υπηρεσίες, έχει πολύ απόσταση.
Το κολαράκι της Μαριάννας, είναι στα standard της, (80e) οπότε δεν τιμάτε με επιπλέον κόστος! (ίσως είναι η πιο αδύνατη εκεί μέσα, αλλά με ανύπαρκτο βυζί)
Εάν την "τιμήσεις" μην την λυπηθείς..  :s&m_3: :pipa1: :fuck1: :cum: :s&m_1: :fuck2:
:grin: :grin: :grin:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.228
Πόντοι
4.365
..νέες αδύνατες έχει το ίδρυμα και μου έκανε εντύπωση το "ξεκολέ" του πράγματος.
Βέβαια, από την πασαρέλα μέχρι το full πρόγραμμα με τις σωστές υπηρεσίες, έχει πολύ απόσταση.
Το κολαράκι της Μαριάννας, είναι στα standard της, (80e) οπότε δεν τιμάτε με επιπλέον κόστος! (ίσως είναι η πιο αδύνατη εκεί μέσα, αλλά με ανύπαρκτο βυζί)
Εάν την "τιμήσεις" μην την λυπηθείς..  :s&m_3: :pipa1: :fuck1: :cum: :s&m_1: :fuck2:
:grin: :grin: :grin:
Είσαι σίγουρος ότι είναι στα 80? Έχω την εντύπωση ότι +10 τουλάχιστον τα θέλει...  :think:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι σίγουρος ότι είναι στα 80? Έχω την εντύπωση ότι +10 τουλάχιστον τα θέλει...  :think:

Εγώ φίλε μου, της άφησα 80e χωρίς να την ρωτήσω.
Σιγά μην την ρώταγα κιόλας!!! Αφού το μόνο που κάνει καλά, είναι να ξε-σκίζετε. Για πιο λόγο να δώσεις plus 10e????
Υ.Γ.
Στις ημέρες μας, και τα 80e πολλά είναι για το εν λόγο ίδρυμα.
Θα έπρεπε να κατέβει τουλάχιστον στα 70e, όπως πολλά άλλα με ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Ήδη εγώ πλέον, δεν το επισκέπτομαι όπως στο παρελθόν, ακριβώς για αυτό τον λόγο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Σιγά μην την ρώταγα κιόλας!!! Αφού το μόνο που κάνει καλά, είναι να ξε-σκίζετε. Για πιο λόγο να δώσεις plus 10e????
Υ.Γ.
Θα έπρεπε να κατέβει τουλάχιστον στα 70e, όπως πολλά άλλα με ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Ήδη εγώ πλέον, δεν το επισκέπτομαι όπως στο παρελθόν, ακριβώς για αυτό τον λόγο.
σωστος....και γω το ιδιο...εχω να παω αρκετο καιρο,και ξερω και πολλους, που ειναι στα ιδια, λογω της τιμης, και των υπηρεσιων....

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Υ.Γ.

μπορει να μην πηγαινεις τακτικα , οπως λες , αλλα πας διοτι το κοριτσι ξερει καλα να  :knockinb: , τι να το κανω εγω εαν ειναι να δωσω 60 και να μην  :knockinb: καλα , οποτε δεν ειναι θεμα τιμης , αλλα ειναι θεμα ποια κοριτσια  ξερουν να :knockinb: καλα  :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom