Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 926K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Από εμφάνιση λέει τίποτα αυτή η λίλυ? Κόστος 80?

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Από εμφάνιση λέει τίποτα αυτή η λίλυ? Κόστος 80?

κλασικη κινεζα κοπελια , σαν αυτες που πουλανε πραγματα στις λαικες , αλλα η ρουφιανα ξερει να κανει μασαζ , στο  :knockinb: κλασικα πραγματα , παρτην πισωκολλητά , διοτι ο κωλος της ειναι πετρα

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.514
Πόντοι
5.595
μηπως εισαι λιγο κακος  :think:
Μπααα δε νομίζω, ίσα-ίσα εγώ τις ταΐζω στο στόμα  :pipa1:, τις ποτίζω  :2on1: και αυτές οι αχάριστες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα πονάκια στη μέση μου..

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: αυτο ειναι το μονο σιγουρο εκει μεσα

παντως μια κινεζα Λουλου που ειχε προ μηνων, ειχε πεσει κατ' ευθειαν στο ψητο με το που μπηκε μεσα. Την αφησα. Μετα απο κανα 20λεπτο και ενω σκουπιζε τα αμμοχαλικα απο τη μουρη της, της λεω (στα αγγλικα): Ωραια ητανε, τωρα εχουμε 25 λεπτακια στη διαθεση μας για μασαζ, ε?? Καγκελο η κινεζα  :o  Εκανε πραγματι 25' μασαζ που ητανε "κινεζικο"  :) :) :)

Η αληθεια ειναι πως ηταν ενδιαφερουσα προσεγγιση το αναποδο προγραμμα ...

Σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα προσέγγιση (μετά λόγου γνώσεως ... ;))!
Που να φεύγεις αμέσως μετά τον "αγώνα", λιώμα, χωρίς καν αποθεραπεία ...?! :zombie:
Μόνο που απαιτείται "ορθολογική" διαχείριση του χρόνου!!! :grin:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Επισκεψη σημερα στου Συγγρουφιξ για μασαζοτσεκαρισμα Φρατζη 4, Καλλιροης 48 και 85
Τα ωραιοτερα κομματια επαιζαν μαλλον στη Φρατζη με μικρη διαφορα απο τα αλλα,
ελειπε μονο η σουπερ-σεριφ Θεοδωρα συμφωνα με τα λεγομενα καποιων συναγωνιστων
που δεν εχω λογο να αμφισβητισω αφου αλλωστε δεν την εχω δει ακομη...
Λες και τους εχει επιβληθει πλαφον 80 φουλαρισμα, αν το εκαναν αυτο και στα βενζιναδικα
θα γυρνουσαμε ολη μερα με τα αυτοκινητα!!
Για πλακα δε στο 85 ειπα της σεριφισσας οτι ειναι ακριβη... ΟΚ 60 μου λεει φουλ.
Ο ελευθερος ανταγωνισμος σε ολο του μεγαλειο!! Η κριση ειναι εδω και κατι τυπισες
που το παραπαιζουν κυριες θα φανε πολλες κανικες!
Στα κομματια τωρα ξεχωρισαν, Κ48 η Αλισα, Κ85 η Τζουλια και Φ4 η Λιζα ελληνιδα.
Δεν περασα με καμια απο αυτες και πηγα σε ενα απο τα μασατζιδικα που δεν γαμας
και εφαγα μια μπριζολα!!
Παραδεχομαι VFM και ευχαριστω τους συναγωνιστες που βοηθησαν στην ενημερωση μου,
(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Σορρυ ειμαι "λιγο" οφ τοπικ...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Επισκεψη σημερα στου Συγγρουφιξ για μασαζοτσεκαρισμα Φρατζη 4, Καλλιροης 48 και 85
Τα ωραιοτερα κομματια επαιζαν μαλλον στη Φρατζη με μικρη διαφορα απο τα αλλα,
ελειπε μονο η σουπερ-σεριφ Θεοδωρα συμφωνα με τα λεγομενα καποιων συναγωνιστων
που δεν εχω λογο να αμφισβητισω αφου αλλωστε δεν την εχω δει ακομη...
Λες και τους εχει επιβληθει πλαφον 80 φουλαρισμα, αν το εκαναν αυτο και στα βενζιναδικα
θα γυρνουσαμε ολη μερα με τα αυτοκινητα!!
Για πλακα δε στο 85 ειπα της σεριφισσας οτι ειναι ακριβη... ΟΚ 60 μου λεει φουλ.
Ο ελευθερος ανταγωνισμος σε ολο του μεγαλειο!! Η κριση ειναι εδω και κατι τυπισες
που το παραπαιζουν κυριες θα φανε πολλες κανικες!
Στα κομματια τωρα ξεχωρισαν, Κ48 η Αλισα, Κ85 η Τζουλια και Φ4 η Λιζα ελληνιδα.
Δεν περασα με καμια απο αυτες και πηγα σε ενα απο τα μασατζιδικα που δεν γαμας
και εφαγα μια μπριζολα!!
Παραδεχομαι VFM και ευχαριστω τους συναγωνιστες που βοηθησαν στην ενημερωση μου,
(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι)

Όλα καλά συναγωνιστά, αλλά αυτό το "Δεν περασα με καμια απο αυτες και πηγα σε ενα απο τα μασατζιδικα που δεν γαμας
και εφαγα μια μπριζολα
!!" δεν το αντελήφθην?! :think:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Όλα καλά συναγωνιστά, αλλά αυτό το "Δεν περασα με καμια απο αυτες και πηγα σε ενα απο τα μασατζιδικα που δεν γαμας
και εφαγα μια μπριζολα
Σημαινει οτι δεν ειδα καποια, οπως σε αλλα ιδρυματα, που να μου κανει κλικ, ΟΚ θα τις  ετρωγα αλλα...
Ενω υπαρχουν ιδρυματα που λενε πως δεν τρως μονο φραπε η ουτε καν φραπε και εφαγα πολυ ωραια,
για τα γουστα μου παντα...Με συναρπαζει η αβεβαιοτητα -τρωω δεν τρωω- και οταν τρωω εκει που
ολοι λενε ΔΕΝ, φτιαχνομαι, σορρυ βιτσια ειναι αυτα...
Μη ρωτησεις που, τα ξερουν ολοι πολυ καλυτερα απο εμενα το νεο στα μασαζ και τα γυροφερνουν,
αλλα οπως και εγω αρχικα με λαθος τροπο!!
Θελει ποιο κουλ επιλογες, χαμογελακι, ανεση... Εγω πριν απο λιγο καιρο ψιλο-εκανα πλακα
στη σεριφισα απο το ματακι που κοιταζε με αποτελεσμα με το που μπηκα να τα ξερασει ολα, μεχρι ποιες
τραγουδουν ακαπελα και ποιες κανουν μπακ ντορ ΧΩΡΙΣ να τη ρωτησω!! και στο φορουμ λενε οτι τρως συνηθως με τη
2η η την 3η φορα στο ιδρυμα αυτο.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Ουτε ειμαι κανενας σουπερ-γκομενος η δεν ξερω τι αλλο, απλα ευγενικος, χαμογελαστος και εννοειται πεντακαθαρος
παντα και περιποιημενος, δεν θα τις παντρευτουμε αλλα δεν ειναι και ζωα...ΟΚ?
Πιστεψε με τα καλα γκομενακια, ελληνιδες και ξενες συνηθως τα εκτιμουν αυτα και δινουν το μαξιμουμ που μπορουν.
Δεν νομιζω πως πολλες απο αυτες θελουν να κανουν αυτη τη δουλεια, οποτε σκεψου να σκαμε
ψιλο-βρωμικοι, με μουτρα και να θελουμε να φαμε τα καλυτερα, δυσκολο!
Γι'αυτο τα πηρα τις προαλλες με μια βρωμιλο και τη σιχτιρισα!
Ελπιζω να βοηθησα...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Όλα καλά φιλαρακι αλλά αν δεν μας πεις για ποιο ίδρυμα μιλάς όλα τ´αλλα είναι ΑΡΛΕΚΙΝ!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Όλα καλά φιλαρακι αλλά αν δεν μας πεις για ποιο ίδρυμα μιλάς όλα τ´αλλα είναι ΑΡΛΕΚΙΝ!!
Τα ΑΡΛΕΚΙΝ ειναι παραμυθια χωρις δρακο, ασημενιε-δρακε, σου εστειλα την απαντηση με πμ
δε λεγοντε ολα χυμα, τραστ μι...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
και εφαγα μια μπριζολα
Τα ΑΡΛΕΚΙΝ ειναι παραμυθια χωρις δρακο, ασημενιε-δρακε, σου εστειλα την απαντηση με πμ
δε λεγοντε ολα χυμα, τραστ μι...

Δηλαδή κάνουμε επιλογές εδώ μέσα και λειτουργούμε κατ' εξαίρεση? Πάλι δεν κατάλαβα ...???!!! :think:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Πέρασα το Σάββατο με την κινέζα Λίλυ.
Σαν σύνολο κατώτερη από την παλαιότερη Λούλου, αλλά έχει καλύτερο και ποιο αδύνατο σώμα.
Πρώτη φορά είδα κινέζα να μην ξέρει μασάτζι!
Στο κυρίως πιάτο πάντως πολύ καλή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom