vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Οκ, η αλήθεια είναι ότι έστω και μία να βρεθεί εκεί μέσα που να φέρει εις πέρας όλο το πρόγραμμα του μασάζ, θα αποτελεί είδηση..
μηπως εισαι λιγο κακος
Οκ, η αλήθεια είναι ότι έστω και μία να βρεθεί εκεί μέσα που να φέρει εις πέρας όλο το πρόγραμμα του μασάζ, θα αποτελεί είδηση..
στο μασαζ, το κινεζικο προιον ειναι το οριτζιναλ και τα αλλα ιμιτασιον ;)
ο συναδελφος προφανως αποδιδει ευσημα με το χαρακτηρισμο "κινεζικο"
Από εμφάνιση λέει τίποτα αυτή η λίλυ? Κόστος 80?
Μπααα δε νομίζω, ίσα-ίσα εγώ τις ταΐζω στο στόμα , τις ποτίζω και αυτές οι αχάριστες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα πονάκια στη μέση μου..μηπως εισαι λιγο κακος
αυτο ειναι το μονο σιγουρο εκει μεσα
παντως μια κινεζα Λουλου που ειχε προ μηνων, ειχε πεσει κατ' ευθειαν στο ψητο με το που μπηκε μεσα. Την αφησα. Μετα απο κανα 20λεπτο και ενω σκουπιζε τα αμμοχαλικα απο τη μουρη της, της λεω (στα αγγλικα): Ωραια ητανε, τωρα εχουμε 25 λεπτακια στη διαθεση μας για μασαζ, ε?? Καγκελο η κινεζα :o Εκανε πραγματι 25' μασαζ που ητανε "κινεζικο"
Η αληθεια ειναι πως ηταν ενδιαφερουσα προσεγγιση το αναποδο προγραμμα ...
Επισκεψη σημερα στου Συγγρουφιξ για μασαζοτσεκαρισμα Φρατζη 4, Καλλιροης 48 και 85
Τα ωραιοτερα κομματια επαιζαν μαλλον στη Φρατζη με μικρη διαφορα απο τα αλλα,
ελειπε μονο η σουπερ-σεριφ Θεοδωρα συμφωνα με τα λεγομενα καποιων συναγωνιστων
που δεν εχω λογο να αμφισβητισω αφου αλλωστε δεν την εχω δει ακομη...
Λες και τους εχει επιβληθει πλαφον 80 φουλαρισμα, αν το εκαναν αυτο και στα βενζιναδικα
θα γυρνουσαμε ολη μερα με τα αυτοκινητα!!
Για πλακα δε στο 85 ειπα της σεριφισσας οτι ειναι ακριβη... ΟΚ 60 μου λεει φουλ.
Ο ελευθερος ανταγωνισμος σε ολο του μεγαλειο!! Η κριση ειναι εδω και κατι τυπισες
που το παραπαιζουν κυριες θα φανε πολλες κανικες!
Στα κομματια τωρα ξεχωρισαν, Κ48 η Αλισα, Κ85 η Τζουλια και Φ4 η Λιζα ελληνιδα.
Δεν περασα με καμια απο αυτες και πηγα σε ενα απο τα μασατζιδικα που δεν γαμας
και εφαγα μια μπριζολα!!
Παραδεχομαι VFM και ευχαριστω τους συναγωνιστες που βοηθησαν στην ενημερωση μου,
(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι)
Σημαινει οτι δεν ειδα καποια, οπως σε αλλα ιδρυματα, που να μου κανει κλικ, ΟΚ θα τις ετρωγα αλλα...Όλα καλά συναγωνιστά, αλλά αυτό το "Δεν περασα με καμια απο αυτες και πηγα σε ενα απο τα μασατζιδικα που δεν γαμας
και εφαγα μια μπριζολα!!" δεν το αντελήφθην?!
Τα ΑΡΛΕΚΙΝ ειναι παραμυθια χωρις δρακο, ασημενιε-δρακε, σου εστειλα την απαντηση με πμΌλα καλά φιλαρακι αλλά αν δεν μας πεις για ποιο ίδρυμα μιλάς όλα τ´αλλα είναι ΑΡΛΕΚΙΝ!!
Όλα καλά συναγωνιστά, αλλά αυτό το "Δεν περασα με καμια απο αυτες και πηγα σε ενα απο τα μασατζιδικα που δεν γαμας
και εφαγα μια μπριζολα!!" δεν το αντελήφθην?!
Τα ΑΡΛΕΚΙΝ ειναι παραμυθια χωρις δρακο, ασημενιε-δρακε, σου εστειλα την απαντηση με πμ
δε λεγοντε ολα χυμα, τραστ μι...
Στα ιταλικα τη μασα τη λεμε "μαντζαρε"...Δηλαδή κάνουμε επιλογές εδώ μέσα και λειτουργούμε κατ' εξαίρεση? Πάλι δεν κατάλαβα ...???!!!
Στα ιταλικα τη μασα τη λεμε "μαντζαρε"...
Πέρασα το Σάββατο με την κινέζα Λίλυ.
τι ωρες ειναι ανοιχτα?