Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όποιος μάθει που είναι η ελληνίδα χριστίνα που αποχώρησε περί τα τέλη της περασμένης βδομάδος είναι γάτος...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χθεσινή επίσκεψη μετά απο πάρα πολύ καιρό.....η παρέλαση πλούσια και σε σχετικά καλό επίπεδο.....τελικά διάλεξα την Κλαούντια,21 ετών κατά δήλωσή της,νταρντανορουμάνα....
Διεκπεραιωτική η διαδικασία,ένα μισαωρο κράτησε.Μασαζ τυπικό,μπριζόλα μέτρια,αλλά γενικά καλή και φιλική συμπεριφορά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.....80 ευρώ το αντίτιμο....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.228
Πόντοι
4.365
Χθεσινή επίσκεψη μετά απο πάρα πολύ καιρό.....η παρέλαση πλούσια και σε σχετικά καλό επίπεδο.....τελικά διάλεξα την Κλαούντια,21 ετών κατά δήλωσή της,νταρντανορουμάνα....
Διεκπεραιωτική η διαδικασία,ένα μισαωρο κράτησε.Μασαζ τυπικό,μπριζόλα μέτρια,αλλά γενικά καλή και φιλική συμπεριφορά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.....80 ευρώ το αντίτιμο....
Το ροστεράκι φίλε ποιο ήταν, αν έχετε τη καλοσύνη?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

δυστυχως,πέρα απο την Μαριάννα που την θυμήθηκα απο παλιά,δεν συγκράτησα ονόματα....πάντως,κάτι σε σκούρο η σε ασιατικό δεν υπήρχε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχουμε βγάλει τα λαρύγγια μας για μαύρο στο κατάστημα αυτό επειδή είναι στούντιο και όχι μασατζίδικο πια, αλλά δεν μας ακούτε.
80 γιούρια είναι πολλά

ενδεχομένως οι κοπελες να αλλάξανε και να έχει έρθει καλύτερη εσοδεία, αλλά οι υπηρεσίες για κλώτσο και μπάτσο...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.228
Πόντοι
4.365
έχουμε βγάλει τα λαρύγγια μας για μαύρο στο κατάστημα αυτό επειδή είναι στούντιο και όχι μασατζίδικο πια, αλλά δεν μας ακούτε.
80 γιούρια είναι πολλά

ενδεχομένως οι κοπελες να αλλάξανε και να έχει έρθει καλύτερη εσοδεία, αλλά οι υπηρεσίες για κλώτσο και μπάτσο...
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μασαζάκι καλό όμως, μόνο σε φραπεδερί βρίσκω πλέον..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ετσι ακριβωs οπωs τα ειπεs ειναι η κλαουντια.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
ετσι ακριβωs οπωs τα ειπεs ειναι η κλαουντια.
δυστηχως ετσι ειναι γενικοτερα το μαγαζι...κριμα γιατι κατα καιρους εχουν περασει καλα τεμαχια! το κοστος θα πρεπε να ναι στα 60 αντε το πολυ 70 ε....εστω και 10 ε κανουν διαφορα

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερινη επισκεψη .  :rockon: , 1.30 η ωρα , στος ΛΑΟΣ διπλα γινοταν χαμος , και η καβατζα για παρκιν του αυτοκινητου δεν υπηρχε , μετα απο μερικους γυρους καταληξαμε στο παρκακι της φραντζης , χτυπαω κουδουνη , ανοιγουν και αναιβαινω , περναω στο δωματιο διπλα απο το σαλονη , η σεριφισα  ολα τα λεφτα σημερα  :s&m_2: γαματο κοκκινο νυχι , απιστευτο μπουστο  :tits2: που σου εβγαζε τα ματια  :o , με κερναει μια κοκα και αρχιζει η παρελαση , μινιοιν ,  μινιον  , και ξανα μινιον ,  μαλλον τιν νταρντανορουμάνα που λεει ο συναθλητης ποιο πανω πρεπει να ηταν σε εργασια και χαρα , κτυπαω μια απο τα μινιον αλλα κανω και τιν πασα μπας και περαση και η αρχικαβλα σεριφισσα , μου λεει με ενα ναζι ''οχι'' και τις απαντω  '' οτι εγω θα χτυπισω μια  :cum: για παρτυ σου μεχρι να ερθει το κοριτσι στο δωματιο ''  :dancing:  , χαμογελαει και φευγει , κανω το μπανακι μου και  επιστρεφοντας στο δωματιο , τραβαω μια  :cum: για τιν σεριφησα και ''τσουπ'' μπαινει μεσα το μινιον κοριτσακι , ''τι κανεις '' μου λεει  με ενα χαμογελο και ναζι μαζι ''περιμενε να σε βοηθησω και εγω ''  , '' ωπα '' τι λεω '' αυτα ειναι για τιν σεριφισα'' και αφου χινω , γυρναω και ξαπλωνο επανω στο μασαζοκρεβατο μου κανει για κανενα 15 λεπτο ενα μασαζακι το κοριτσακι , με γυρναει , αρχιζει μια βασιλικη  :pipa1: και η συνεχεια ειναι γνωστη  :knockinb: :fuck1: :2on1:  ,

ωραια πραγματα  :rockon: :rockon: :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και τις απαντω  '' οτι εγω θα χτυπισω μια  :cum: για παρτυ σου μεχρι να ερθει το κοριτσι στο δωματιο ''   
  taki μπραβο.  το ειπεs και το εκανεs. :grin:  ποια ηρθε ομωs στο δωματιο ? μια περιγραφη τηs?   

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
η σεριφισα  ολα τα λεφτα σημερα  :s&m_2: γαματο κοκκινο νυχι , απιστευτο μπουστο  :tits2: που σου εβγαζε τα ματια  

συμφωνο με τον συναθλητη +1000000000000000  , σημερα η σεριφησα ηταν ''ολα τα λεφτα ''  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

να προσθεσω οτι φοραγε και ροζ  στηθοδεσμο  ;)  , η τυπισσα τα σπαει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τακι το ''μινιον' που λες ηταν ξανθια ? ή καστανη ? διοτι σημερα αυτες της δυο ειχε σε μινιον κατασταση

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μιας και ήταν το μοναδικό που θυμόμουνα οτι είναι ανοιχτό τις Κυριακές είπα να περάσω και ευτυχως δεν πήγα τσάμπα.
Η σερίφισα μου παρουσίασε τρια τεμάχια,ντίνα,μαριάνα και ατζελίνα(αν θυμάμαι καλά)
Επέλεξα ντίνα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Δυνατό μασαζ για περίπου 20 λεπτά(μάλλον θα διάβασε την κριτική του συναγωνιστή πιο πάνω και το βελτίωσε  ;) )στη συνέχεια προκαταρκτικά με φιλά και γλυψιμο στα επίμαχα μέρη προτού βάλει σκουφάκι και τελος μπριζόλιασμα.Πολύ καλό πιπίνι για τα γούστα μου θα ξανατιμηθεί δεόντος.
80 ευρώ το σύνολο τα οποία θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες είναι πολλα τις μέρες αυτές.Ένα 10ευρω τουλάχιστον κάτω θα ήταν πιο λογικό.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Επέλεξα ντίνα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Δυνατό μασαζ για περίπου 20 λεπτά(μάλλον θα διάβασε την κριτική του συναγωνιστή πιο πάνω και το βελτίωσε  Πολύ καλό πιπίνι για τα γούστα μου θα ξανατιμηθεί δεόντος.
δεν ειναι και πιπινι. τα εχει τα χρονακια τηs.  27αρα ειναι.  τιs κριτικεs δεν τιs διαβαζουν τα κοριτσια.  καποια-οs αλλοs  ισωs. 

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
δεν ειναι και πιπινι. τα εχει τα χρονακια τηs.  27αρα ειναι. 
Μπορει να εχεις δίκαιο...δεν ρώτησα ηλικία και η petite εμφανιση με αποσυντόνησε.Η σεριφισα μου είπε οτι είναι από Αλβανία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom