pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
όποιος μάθει που είναι η ελληνίδα χριστίνα που αποχώρησε περί τα τέλη της περασμένης βδομάδος είναι γάτος...
ειναι στο Κ48 περασα μαζη της σημεραόποιος μάθει που είναι η ελληνίδα χριστίνα που αποχώρησε περί τα τέλη της περασμένης βδομάδος είναι γάτος...
εισαι γατοs με πεταλα.ειναι στο Κ48 περασα μαζη της σημερα
ειναι στο Κ48 περασα μαζη της σημερα
Το ροστεράκι φίλε ποιο ήταν, αν έχετε τη καλοσύνη?Χθεσινή επίσκεψη μετά απο πάρα πολύ καιρό.....η παρέλαση πλούσια και σε σχετικά καλό επίπεδο.....τελικά διάλεξα την Κλαούντια,21 ετών κατά δήλωσή της,νταρντανορουμάνα....
Διεκπεραιωτική η διαδικασία,ένα μισαωρο κράτησε.Μασαζ τυπικό,μπριζόλα μέτρια,αλλά γενικά καλή και φιλική συμπεριφορά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.....80 ευρώ το αντίτιμο....
Το ροστεράκι φίλε ποιο ήταν, αν έχετε τη καλοσύνη?
Θενκ γιουδυστυχως,πέρα απο την Μαριάννα που την θυμήθηκα απο παλιά,δεν συγκράτησα ονόματα....πάντως,κάτι σε σκούρο η σε ασιατικό δεν υπήρχε....
έχουμε βγάλει τα λαρύγγια μας για μαύρο στο κατάστημα αυτό επειδή είναι στούντιο και όχι μασατζίδικο πια, αλλά δεν μας ακούτε.Το ροστεράκι φίλε ποιο ήταν, αν έχετε τη καλοσύνη?
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μασαζάκι καλό όμως, μόνο σε φραπεδερί βρίσκω πλέον..έχουμε βγάλει τα λαρύγγια μας για μαύρο στο κατάστημα αυτό επειδή είναι στούντιο και όχι μασατζίδικο πια, αλλά δεν μας ακούτε.
80 γιούρια είναι πολλά
ενδεχομένως οι κοπελες να αλλάξανε και να έχει έρθει καλύτερη εσοδεία, αλλά οι υπηρεσίες για κλώτσο και μπάτσο...
ετσι ακριβωs οπωs τα ειπεs ειναι η κλαουντια.Χθεσινή επίσκεψη μετά απο πάρα πολύ καιρό.....η παρέλαση πλούσια και σε σχετικά καλό επίπεδο.....τελικά διάλεξα την Κλαούντια,21 ετών κατά δήλωσή της,νταρντανορουμάνα....
Διεκπεραιωτική η διαδικασία,ένα μισαωρο κράτησε.Μασαζ τυπικό,μπριζόλα μέτρια,αλλά γενικά καλή και φιλική συμπεριφορά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.....80 ευρώ το αντίτιμο....
δυστηχως ετσι ειναι γενικοτερα το μαγαζι...κριμα γιατι κατα καιρους εχουν περασει καλα τεμαχια! το κοστος θα πρεπε να ναι στα 60 αντε το πολυ 70 ε....εστω και 10 ε κανουν διαφοραετσι ακριβωs οπωs τα ειπεs ειναι η κλαουντια.
taki μπραβο. το ειπεs και το εκανεs. ποια ηρθε ομωs στο δωματιο ? μια περιγραφη τηs?και τις απαντω '' οτι εγω θα χτυπισω μια για παρτυ σου μεχρι να ερθει το κοριτσι στο δωματιο ''
taki μπραβο. το ειπεs και το εκανεs. ποια ηρθε ομωs στο δωματιο ? μια περιγραφη τηs?
η σεριφισα ολα τα λεφτα σημερα γαματο κοκκινο νυχι , απιστευτο μπουστο που σου εβγαζε τα ματια
δεν ειναι και πιπινι. τα εχει τα χρονακια τηs. 27αρα ειναι. τιs κριτικεs δεν τιs διαβαζουν τα κοριτσια. καποια-οs αλλοs ισωs.Επέλεξα ντίνα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Δυνατό μασαζ για περίπου 20 λεπτά(μάλλον θα διάβασε την κριτική του συναγωνιστή πιο πάνω και το βελτίωσε Πολύ καλό πιπίνι για τα γούστα μου θα ξανατιμηθεί δεόντος.
Μπορει να εχεις δίκαιο...δεν ρώτησα ηλικία και η petite εμφανιση με αποσυντόνησε.Η σεριφισα μου είπε οτι είναι από Αλβανίαδεν ειναι και πιπινι. τα εχει τα χρονακια τηs. 27αρα ειναι.
ναι, απο αλβανια ειναι.Μπορει να εχεις δίκαιο...δεν ρώτησα ηλικία και η petite εμφανιση με αποσυντόνησε.Η σεριφισα μου είπε οτι είναι από Αλβανία