Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 926K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
η σεριφησα απο Κ48 ''ΒΕΤΑ'' δεν μπορει να εχει σχεση με τιν milf απο μ.προδρομου , η βετα ειναι ποιο κλασατη γκομενα , εχει αερα , και φυσικα (για εμενα ) απο το καλυτερο περπατημα γυναικας πανω σε γοβα ( και εχω δει πολλες λογο δουλειας ) , η γυναικα το εχει , αλωστε εαν μιλησης λιγο μαζι της αντιλαμβανεσε οτι τιν εχει ζησει τιν ζωη της , και πολυ καλα μαλιστα !!!!!!!! 

Τα έχουμε πει κατ' επανάληψη για τη Βέτα. Έτσι είναι. Άντε συγκρατιέμαι, μη με πουν και μουνόδουλο

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
η σεριφησα απο Κ48 ''ΒΕΤΑ'' δεν μπορει να εχει σχεση με τιν milf απο μ.προδρομου , η βετα ειναι ποιο κλασατη γκομενα , εχει αερα , και φυσικα (για εμενα ) απο το καλυτερο περπατημα γυναικας πανω σε γοβα ( και εχω δει πολλες λογο δουλειας ) , η γυναικα το εχει , αλωστε εαν μιλησης λιγο μαζι της αντιλαμβανεσε οτι τιν εχει ζησει τιν ζωη της , και πολυ καλα μαλιστα !!!!!!!!  

απόδειξη αυτού που λες... το Σάββατο το απόγευμα πέρασα από το μαγαζί και ήταν οι γνωστές κορασίδες οπότε είπα να μην πάρω...φεύγοντας το γνωστό πεοστυχοπούτανο η Μαριάννα μου λέει "μην φέυγεις θέλω να με γαμήσεις με τη μεγάλη πούτσα σου" ...χαμογελάω εγώ και συμπληρώνει η Βέτα " Μαριάννα αυτό δεν μας το είχες πεί!" ...μιλάμε η γυναίκα ακόμα διψάει για πούτσες και ας μην το πολυδείχνει! ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
απόδειξη αυτού που λες... το Σάββατο το απόγευμα πέρασα από το μαγαζί και ήταν οι γνωστές κορασίδες οπότε είπα να μην πάρω...φεύγοντας το γνωστό πεοστυχοπούτανο η Μαριάννα μου λέει "μην φέυγεις θέλω να με γαμήσεις με τη μεγάλη πούτσα σου" ...χαμογελάω εγώ και συμπληρώνει η Βέτα " Μαριάννα αυτό δεν μας το είχες πεί!" ...μιλάμε η γυναίκα ακόμα διψάει για πούτσες και ας μην το πολυδείχνει! ;)

...Διψάει..αλλά κάτι την εμποδίζει...ίσως είναι γκόμενα του νταβά που έχει το μαγαζί...

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρε παιδες ειχα περασει πριν το 15αυγουστο κ ηταν μια ξανθια με σχετικα μεγαλο στηθος αλλα πολυ σεμνοτυφη κ καλα..αυτη ν ηταν η σεριφ???

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
...Διψάει..αλλά κάτι την εμποδίζει...ίσως είναι γκόμενα του νταβά που έχει το μαγαζί...

μπα δεν παιζει αυτο , το μαγαζι το εχει μια gmilf , ξανθια , που εχει και το αλλο μαγαζι στον πειραια  ;)

η γνωμη μου ειναι οτι ειναι χορτασμενη , παντως τα βραδια τιν περνει ενας μεγαλος σε ηλικα τυπος με ενα μικρο γιαπονεζικο αμαξι γκρι  :grin:

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
ρε παιδες ειχα περασει πριν το 15αυγουστο κ ηταν μια ξανθια με σχετικα μεγαλο στηθος αλλα πολυ σεμνοτυφη κ καλα..αυτη ν ηταν η σεριφ???

ηθελά να πω,η ξανθια με το σχετικα μεγαλο  :tits: ειναι η κοντουλα η Λιζα? με τα μεγαλα  :tits: που εκανε μασαζ εκει παλιοτερα?

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.514
Πόντοι
5.595
Μία Βίκη, ξανθό κοντοπούτανο μάλλον αλβανιστάν, το'χει δοκιμάσει κανείς?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το θέμα είναι ότι την έκανε το τούμπανο η μουνάρα η γυμνάστρια η ελληνίδα...πού να βόσκει άραγε?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επεστρεψε στα γυμναστηρια  :pipa2:

κρίμα γιατί ήταν απλά εκπληκτουά...ελληνίδα μουνος και κορυφαία σε όλα,γαμήσι σούπερ,πίπα σούπερ,κορμί σούπερ.Άνετα στεκόταν σε οποιοδήποτε μαγαζί ήτοι στούντιο,στριπ,φκκ γερμανια κλπ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
δεν ειναι κοντη ρε φιλε η Βικη, ή εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σήμερα Αλίσια,λίλυ,βίκυ,μαρία,ντίνα και μαριάννα.
Επέλεξα ξανά μαρία και όλα καλά :pipa2: :fuck1:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.178
Πόντοι
456
Μεσημερακι η κ.Βετα κομψοτατη στα γκρι επι της υποδοχης
Τα πιτσιρικια της(ολα μαζι)! ουτε την μιση καυλα που βγαζει αυτη η γυναικα
δεν εχουν!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
Μεσημερακι η κ.Βετα κομψοτατη στα γκρι επι της υποδοχης
Τα πιτσιρικια της(ολα μαζι)! ουτε την μιση καυλα που βγαζει αυτη η γυναικα
δεν εχουν!!!

...Είπαμε...ΑΝ έβγαινε στο κλαρί, η ουρά θαφτανε μεχρι την Πύλη του Αδριανού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom