Πέρασμα προ ημερών από Καλιρρόης 48. Η κ. Βέτα στην υποδοχή και παρέλαση από 6-7 κοπέλες. Αποφάσισα να πάρω τη Μαρία την οποία την είχα ξαναδεί (δουλεύει 3-4 μήνες εκεί) αλλά δεν την είχα τιμήσει. Από εμφάνιση: λεπτή, ύψος που δεν την κατατάσσει στις κοντές, μαύρα μαλλιά, μέτριο βυζί, σχετικά καλός κόλος, πρόσωπο μέτριο. Δηλαδή μια εμφάνιση που είναι ΟΚ (ελαφρώς άνω του μετρίου). Στο μασαζ προσπαθεί αλλά είναι φανερό ότι δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη τέχνη. Τουλάχιστον δεν με πόνεσε (είναι κι αυτό κάτι). Μετά το "μασάζ" στην πλάτη, γύρισμα και γλύψιμο στα βυζιά της που κάβλωσαν γρήγορα. Εκείνη με περιποιήθηκε με γλείψιμο αρχιδιών για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά προφυλακτικό και πίπα. Η πίπα της ήταν μέτρια, πότε χωρίς χέρι, πότε με χέρι (οι προτροπές μου ήταν να μην χρησιμοποιεί χέρι). Επειδή δεν ήταν κατι συγκλονιστικό η πίπα της, της προτείνω να συνεχίσουμε με μένα από πάνω: ανοίγει τα πόδια της, μπαίνω μέσα της, αλλά η δική της στάση ήταν εντελώς παθητική. Για να μην ξενερώσω της ζητάω να γυρίσει από πίσω. Μού ξεκαθαρίζει ότι δεν δίνει κόλο. Της λέω δεν θέλω κάτι τέτοιο, για πισοκολητό ενδιαφέρομαι. ΟΚ, τότε γυρίζει και αρχίζω το σφηροκόπημα. Η κατάσταση εδώ ήταν καλύτερη από πριν με εκείνη (περιστασιακά) να κουνιέται μαζί μου. Έχυσα στη στάση αυτή.
Η συνολική εμπειρία επομένως ήταν μέτρια. Εκείνο που με κάνει αρνητικό είναι κάτι που πάντα προσέχω: ΔΕΝ έκανε ντους μετά τη συνεύρεσή μας. Απλά πήρε κομμάτια χαρτιού κουζίνας, τα έβρεξε με οινόπνευμα και πέρασε με αυτά την περιοχή από τα βυζιά μέχρι το μουνί της. Στην επισήμανσή μου γιατί δεν πάει για ντους μού είπε ότι θα πάει αργότερα (κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι να φύγω, αλλα για να είμαι δίκαιος πρέπει να καταγράψω και την απάντησή της).
Και κάτι άλλο: πολύ μούγκα ρε παιδιά σε όλη τη διάρκεια της "συνεδρίας" (by the way, αυτο-προσδιορίστηκε Ελληνίδα και όντως τα ελληνικά της -αυτό το λίγο που μίλησε- ήταν καλά χωρίς κάποιο accent. Όμως όταν τη ρώτησα πού ψηφίζει, ελαφρώς τα έχασε...).