Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
ελα βιζουβιε, γραφω στο θρεντ του μαγαζιου σου. πες κάνα ευχαριστω ρε..  :P

θελεις ευχαριστω  :think: :think: :think: :think:

. απαντησε σε αυτο ,που σε εχω ρωτηση εδω και7 ημερες ,

σε μια ερωτηση μου απαντησε μονο , γιατι τοσο μενος απεναντι σε αυτο το συκγεκριμενο  μαγαζι ( Κ48 ) ?  :helpplea:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως αυτό το μένος του παπά για το ίδρυμα είναι φοβερό!Να φανταστείς βιζουβιε με το που πατάει το πρώτο πλήκτρο εις το πληκτρολόγιον ανάβει ο θερμοσίφωνας αυτόματα και παίρνουν ρεύμα τα φώτα στη συγγρού.Τέτοια ενέργεια μιλάμε! :pipa1:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πάντως αυτό το μένος του παπά για το ίδρυμα είναι φοβερό!Να φανταστείς βιζουβιε με το που πατάει το πρώτο πλήκτρο εις το πληκτρολόγιον ανάβει ο θερμοσίφωνας αυτόματα και παίρνουν ρεύμα τα φώτα στη συγγρού.Τέτοια ενέργεια μιλάμε! :pipa1:
σκασε κλωνε μου..

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
9
Like
836
Πόντοι
361
Καλησπέρα πέρασα με μια κωσταντινα μελαχροινο πουτανακι εξ αλβανιασ  μπηκε κατευθειαν με :pipa1: ξενέρωτη έκανε βίζιτες πρώτα στον πειραια μακριά και αλλαργα απο αυτη το είπα και στην σεριφισα

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σας, και καλό μήνα.
Κατάθεση προ 3ημέρου στο κατάστημα της Καλλιρρόης 48.
Μετά την παρέλαση, διάλεξα Αλεξάνδρα.
20 Μαΐων, ευγενικό, χαμογελαστό, μελαχρινό, λεπτό, όμορφο & τσαχπίνικο πρόσωπο, με 2-2,5αράκι βυζί φυσικό και στητό, και από ότι μου ανέφερε, νεοαφιχθείς από το διπλανό κατάστημα της Φραντζή.
Η κοπελίτσα (όπως και οι περισσότερες εκεί μέσα βέβαια) από μασάζ δεν ξέρουν, αλλά το μωρό προσπάθησε και έβαζε και λίγο δύναμη κατά την εντριβή.
Από υπηρεσίες τώρα, κάνει ωραίο ακάποτο, βαθύ και υγρό.
Έχει και γαμώ τα κορμάκια, και έναν κώλο σκέτη "καρδούλα" αλλά δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω, οπότε δεν ξέρω και αν τον προσφέρει.
Είχε πολύ καλή συμμετοχή και "έδειχνε" να το απολαμβάνει, ενώ δεν είπε όχι σε όποια στάση και αν της ζήτησα. (όχι ότι πρόλαβα να κάνω και πολλές δηλαδή, γιατί το νινάκι της είναι πολύ σφικτό και αυτό με έφερε σε θέση βολής αρκετά ...πρόωρα)
Άξια τα 80€ που πήρε, και το πιο πιθανόν είναι ότι θα την ξανατιμήσω λίαν συντόμως.

ilias 29

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
KALA EXEIS PAEI FRANGI 4 KALA ESU EXEIS ISTORIA ME K48

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν ξέρει να βάζει περισπωμένες ...???!!! :2funny: :2funny: :2funny:

όχι.Οι περισπωμένες [size=10pt]ΧΩΡΙΣΑΝ[/size] με τις οξείες μόλις πήγε να βαλει τα δάχτυλά του στο πληκτρολόγιο!!!!Οπότε καταλαβαίνεις....δικηγόροι,διαζύγια και χωρισμός περιουσιών...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
όχι.Οι περισπωμένες [size=10pt]ΧΩΡΙΣΑΝ[/size] με τις οξείες μόλις πήγε να βαλει τα δάχτυλά του στο πληκτρολόγιο!!!!Οπότε καταλαβαίνεις....δικηγόροι,διαζύγια και χωρισμός περιουσιών...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε αφηστε ησυχο τον ilias. Τον ξερω απο το στρατο  :dancing:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα και συνεύρεση με Μαριάννα. Εντάξει το κορίτσι προσπαθεί αλλά είναι πολύ υπερεκτιμημένη κατά την γνώμη μου.Τις υπηεσίες αυτές τις βρίσκεις και αλλού και μάλιστα συνοδευόμενες από καλό μασάζ, όπου εκεί ήταν ανύπαρκτο.

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα και συνεύρεση με Μαριάννα. Εντάξει το κορίτσι προσπαθεί αλλά είναι πολύ υπερεκτιμημένη κατά την γνώμη μου.Τις υπηεσίες αυτές τις βρίσκεις και αλλού και μάλιστα συνοδευόμενες από καλό μασάζ, όπου εκεί ήταν ανύπαρκτο.
Ωραία τα λες αλλά αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος για το που αλλού και με ποια.    :hmm:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Χωρίς να θέλω να εκθειάσω την Μαριάννα (που παρεμπιπτόντως είναι για πολύ σκληρά γαμήσια) πράγματι το έχω απορία.... που αναφέρεσαι όταν λες ότι τις υπηρεσίες αυτές τις βρίσκεις και αλλού, και μάλιστα με "καλό" μασάζ???
Μοιράσου τις εμπειρίες σου με εμάς συνάδελφε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom