μπραβο ρε zero. τελειοs χαρακτηρισμοs.αντε με την καθε κουτοπόνηρη πεινασμένη "επαγγελματία" του κώλου... >
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πριν καμια εβδομάδα πέρασα από το μαγαζί και πήρα Κλαούντια...μιλάμε για ζώον όρθιο... ο ορισμός της ξεπέτας που λέτε και εσείς!
αυτό ξαναπέστο!!! και λίγα λες!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Παρέλαση τεμαχίων εκ των οποίων επέλεξα τη ρουμάνα Μαριάννα. Φοβερή μίνι φουστίτσα και ροζ πέδιλα. Μακρύ μαλλί μαύρο, 25 Μαϊων. Αδύνατη και ανύπαρκτο στήθος. Δεν ξέρω αν ήταν η χημεία αλλά παιδιά τέτοιο Gfe δεν μου 'χει ξανατύχει. Το δε μασαζάκι καλό. Έκλεισα 40 λεπτάκια. 80 το μαλλί. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, πάντως έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη. ΔΕΝ ξαναπάω, θα μου κλείσει το σπίτι...
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παρέλαση τεμαχίων εκ των οποίων επέλεξα τη ρουμάνα Μαριάννα. Φοβερή μίνι φουστίτσα και ροζ πέδιλα. Μακρύ μαλλί μαύρο, 25 Μαϊων. Αδύνατη και ανύπαρκτο στήθος. Δεν ξέρω αν ήταν η χημεία αλλά παιδιά τέτοιο Gfe δεν μου 'χει ξανατύχει. Το δε μασαζάκι καλό. Έκλεισα 40 λεπτάκια. 80 το μαλλί. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, πάντως έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη. ΔΕΝ ξαναπάω, θα μου κλείσει το σπίτι...
μην τα γραφεις αυτα τα πραγματα εδω μεσα , διοτι ο παπας και η ακολουθια του θα στιν πεσουνε στεγνα
ειναι καιρο τωρα το πεσιμο που κανουν σε συγκεκριμένα μαγαζια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
καλώς το νεόκοπο κλώνο..μην τα γραφεις αυτα τα πραγματα εδω μεσα , διοτι ο παπας και η ακολουθια του θα στιν πεσουνε στεγνα
ειναι καιρο τωρα το πεσιμο που κανουν σε συγκεκριμένα μαγαζια
Επισκέπτης
η Μαριάννα είναι καλή αν δεν σε ενδιαφέρει η υγεία σου ;)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
τα έχουμε ξαναπεί αυτά! μακριά από την ξεκωλιάρα!!!!!!!
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
δηλαδη???μην πετατε κατι κ δεν το συνεχιζετε,κ αφηνετε
πραγματα να αιωρουνται..αν ξερεισ κατι,
καλο ειναι να ενηρωνονται ολοι,νομιζω
Επισκέπτης
δηλαδη???μην πετατε κατι κ δεν το συνεχιζετε,κ αφηνετε
πραγματα να αιωρουνται..αν ξερεισ κατι,
καλο ειναι να ενηρωνονται ολοι,νομιζω
ρε φίλε πως να στο εξηγήσω καλύτερα όταν η συγκεκριμένη κοπέλα κάνει ακάποτα και καταπίνει χύσια ανήκει εκ των πραγμάτων σε ομάδα υψηλού κινδύνου...από εκεί και πέρα δεν είμαι γιατρός της για να ξέρω αν έχει κάτι
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
όταν η κοπέλα κάνει ακάποτα και καταπίνει χύσια ανήκει εκ των πραγμάτων σε ομάδα υψηλού κινδύνου...από εκεί και πέρα δεν είμαι γιατρός της για να ξέρω αν έχει κάτι
δεν ειναι και η μονη που το κανει σε ολα τα μασατζιδικα , υπαρχει εστω και μια που το κανει , αλλα γιατι ομως μονο σε αυτο το thread τα λετε αυτα και στα αλλα thread το μαγαζιων επικρατει σιωπη ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σου απαγορεψε κανεις να πας και να γραψεις ??δεν ειναι και η μονη που το κανει σε ολα τα μασατζιδικα , υπαρχει εστω και μια που το κανει , αλλα γιατι ομως μονο σε αυτο το thread τα λετε αυτα και στα αλλα thread το μαγαζιων επικρατει σιωπη ?
Επισκέπτης
δεν ειναι και η μονη που το κανει σε ολα τα μασατζιδικα , υπαρχει εστω και μια που το κανει , αλλα γιατι ομως μονο σε αυτο το thread τα λετε αυτα και στα αλλα thread το μαγαζιων επικρατει σιωπη ?
ρε φίλε καλοθελητής του μαγαζιού είσαι? και σε άλλα μαγαζιά κάνουν ακάποτα αλλά δεν τα καταπίνουν όπως η Μαριάννα και ο συνάδελφος stratego65 έχει δίκιο να τη θεωρεί τη συγκεκριμένη κοπέλα επικίνδυνη.
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
και σε άλλα μαγαζιά κάνουν ακάποτα αλλά δεν τα καταπίνουν όπως η Μαριάννα και ο συνάδελφος stratego65 έχει δίκιο να τη θεωρεί τη συγκεκριμένη κοπέλα επικίνδυνη.
βικυ ( η βυζαρου) + ρωξανη απο μονη προδρομου ,
αλεξανδρα , μιχαλακοπουλου
και μαρνης , η βικυ ή ρομινα ( οπως θελεται τιν λετε )
ειναι μερικες που θυμηθηκα στα γρηγορα . . . . .
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γράψτα στο θρεντ του καθε καταστηματος για ενημερωση, οχι εδω για να βγαινει το καλλιροης πανω-πανω και να του κανεις διαφημιση.. :-* :-*βικυ ( η βυζαρου) + ρωξανη απο μονη προδρομου ,
γράψτα στο θρεντ του καθε καταστηματος για ενημερωση, οχι εδω για να βγαινει το καλλιροης πανω-πανω και να του κανεις διαφημιση.. :-* :-*
Σωστόστ
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
γράψτα στο θρεντ του καθε καταστηματος για ενημερωση, οχι εδω για να βγαινει το καλλιροης πανω-πανω και να του κανεις διαφημιση.. :-* :-*
παμε παλι απο τιν αρχη .
1/ ερωτηση
και σε άλλα μαγαζιά κάνουν ακάποτα αλλά δεν τα καταπίνουν όπως η Μαριάννα
2/ απαντηση
βικυ ( η βυζαρου) + ρωξανη απο μονη προδρομου ,
ωραια εως τωρα , τι δεν καταλαβες εσυ και στελνεις αυτο το μνμ ?
αφου εδω με ρωτησαν , εδω θα απαντησω .
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα εσυ εχει χοντρο κολλιμα με το Κ48 !!!!
πές του τα γιατί μας τα ζάλισε.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα εσυ εχει χοντρο κολλιμα με το Κ48 !!!!
πάντως το "εσύ έχει" και το "κόλλιμα" δεικνύουν αρεία ελληνική καταγωγη.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΚΑΝΕΝΑΣ δε σε ρωτησε ρε καραγκιόζη !! ποιός σε ρώτησε και πού ? τραβηγμένε στόκε..αφου εδω με ρωτησαν , εδω θα απαντησω .
εσυ πεταχτηκες σαν τον κούγια να υπερασπιστεις το μαγαζι (σου ??)..
άλλο πραγμα ελεγαν τα παληκαρια και πεταχτηκες να πας αλλου την κουβεντα μην τυχει και πουμε καμια κακια κουβεντα για την επιχειρηση..
edit: εχετε γαμηθει απο το εν λογω καταστημα στη διαφημιση. αμ την κανετε, αμ θελετε και τσαμπουκά να κανουμε τους μαλακες..
και παρεπιπτοντως πού ειναι ο takis15 ???? ο-ε-ο ???? σας εκαψα άλλο ενα νικ εεεε ????????
ωρα ειναι τωρα να πεταχτει καμιά συνηγορος
edit2: ο petros 333555 που εχει 35 στα 40 ποστ για το καταστημα που πηγε ?
βρωμόμουνα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K