vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ειδικα στο καναπε την εσκισα την τυπισα!!!
αυτη η δερματινη καναπαδες , ειναι για πολλα
ειδικα στο καναπε την εσκισα την τυπισα!!!
ρε μαγκες αξιει να παει κανεις στο συγκεκριμενο μαγαζι η ειναι ξεπεταδικο οπως αναφερθηκε ?
νέος στο site, παλιός στο κουρμπέτι...το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ξεπετάδικο!!! το μόνο που το σώζει είναι ότι τα κορίτσια εμφανισιακά είναι άνω του μετρίου, αλλά από υπηρεσίες
δεν ισχυει δηλαδη εκει το 45λεπτο ?
με τίποτα!!! στην πράξη 20 λεπτάκια το πολύ!
οποτε στουρναρη 63
προσωπικα και στα φραγκα τις παζαρευω αρκετα και ποτε δεν εχω βγει πριν την 1 ωρα...τι να πω ισως ειμαι τυχερος..βεβαια η μαριαννα ειναι λιγο ξεπετα κι απο μασαζ τιποτα.αλλα το γαμησι γαμησι κι αν την χειριστεις σωστα κλεινεις ωρα σαν σε τσοντα!!!
και μετά ειδικά με τη Μαριάννα μην ξεχάσεις να κάνεις τις γνωστές εξετάσεις αίματος ;)
μάλλον τυχερός είσαι, γιατί εμένα δεν μου συνέβη ποτέ!
αυτη η δερματινη καναπαδες , ειναι για πολλα
Eπειδή αυτά που ανφέρθηκαν εδώ αφορούσαν την Μαρίνα
εσεις τώρα που αναφέρεστε στην Μαριάννα , σε σχέση με γιατρους και θέματα υγείας
θα θέλατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος ? ! ;)
τι να τους κάνεις τους καναπέδες άμα το καρπούζι είναι μάπα?
εννοεις ακαποτα τσιμπουκια ή πηδηματα ?
Ξεπεταρε μαγκες αξιει να παει κανεις στο συγκεκριμενο μαγαζι η ειναι ξεπεταδικο οπως αναφερθηκε ?
αν πας ξεσκουφωτος στη μαχη τοτε.....παντως την πιτσιλας μια χαρα παντου,δεν ειναι αναγκη να σε γλυφει ακαποτο...ρε φίλε η Μαριάννα κάνει ακάποτα και τα καταπίνει...πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνω?
αν πας ξεσκουφωτος στη μαχη τοτε.....παντως την πιτσιλας μια χαρα παντου,δεν ειναι αναγκη να σε γλυφει ακαποτο...