Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ρε μαγκες αξιει να παει κανεις στο συγκεκριμενο μαγαζι η ειναι ξεπεταδικο οπως αναφερθηκε ? 

Επισκέπτης
ρε μαγκες αξιει να παει κανεις στο συγκεκριμενο μαγαζι η ειναι ξεπεταδικο οπως αναφερθηκε ? 

νέος στο site, παλιός στο κουρμπέτι...το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ξεπετάδικο!!! το μόνο που το σώζει είναι ότι τα κορίτσια εμφανισιακά είναι άνω του μετρίου, αλλά από υπηρεσίες :jerking: :jerking: :jerking:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
νέος στο site, παλιός στο κουρμπέτι...το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ξεπετάδικο!!! το μόνο που το σώζει είναι ότι τα κορίτσια εμφανισιακά είναι άνω του μετρίου, αλλά από υπηρεσίες :jerking: :jerking: :jerking:

δεν ισχυει δηλαδη εκει το 45λεπτο ?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
προσωπικα και στα φραγκα τις παζαρευω αρκετα και ποτε δεν εχω βγει πριν την 1 ωρα...τι να πω ισως ειμαι τυχερος..βεβαια η μαριαννα ειναι λιγο ξεπετα κι απο μασαζ τιποτα.αλλα το γαμησι γαμησι κι αν την χειριστεις σωστα κλεινεις ωρα σαν σε τσοντα!!!

Επισκέπτης
προσωπικα και στα φραγκα τις παζαρευω αρκετα και ποτε δεν εχω βγει πριν την 1 ωρα...τι να πω ισως ειμαι τυχερος..βεβαια η μαριαννα ειναι λιγο ξεπετα κι απο μασαζ τιποτα.αλλα το γαμησι γαμησι κι αν την χειριστεις σωστα κλεινεις ωρα σαν σε τσοντα!!!

και μετά ειδικά με τη Μαριάννα μην ξεχάσεις να κάνεις τις γνωστές εξετάσεις αίματος ;)

μάλλον τυχερός είσαι, γιατί εμένα δεν μου συνέβη ποτέ! :headbang:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Eπειδή  αυτά  που ανφέρθηκαν εδώ αφορούσαν  την Μαρίνα
εσεις  τώρα που αναφέρεστε στην Μαριάννα ,  σε σχέση με γιατρους  και  θέματα υγείας
θα θέλατε  να γίνετε πιο συγκεκριμένος ? ! ;) :( :(

Επισκέπτης
και μετά ειδικά με τη Μαριάννα μην ξεχάσεις να κάνεις τις γνωστές εξετάσεις αίματος ;)

μάλλον τυχερός είσαι, γιατί εμένα δεν μου συνέβη ποτέ! :headbang:

ίσως υπερβάλλεις ρε φίλε... πάντως η αλήθεια είναι ότι τα καταπίνει από τη μισή Αθήνα η παλιοβρώμα! :2on1:

Επισκέπτης
Eπειδή  αυτά  που ανφέρθηκαν εδώ αφορούσαν  την Μαρίνα
εσεις  τώρα που αναφέρεστε στην Μαριάννα ,  σε σχέση με γιατρους  και  θέματα υγείας
θα θέλατε  να γίνετε πιο συγκεκριμένος ? ! ;) :( :(

ρε φίλε η Μαριάννα κάνει ακάποτα και τα καταπίνει...πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνω? :think: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εννοεις ακαποτα τσιμπουκια ή πηδηματα ?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ρε φίλε η Μαριάννα κάνει ακάποτα και τα καταπίνει...πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνω? :think: :headbang:
αν πας ξεσκουφωτος στη μαχη τοτε.....παντως την πιτσιλας μια χαρα παντου,δεν ειναι αναγκη να σε γλυφει ακαποτο... :sunglasses:

Επισκέπτης

πριν καμια εβδομάδα πέρασα από το μαγαζί και πήρα Κλαούντια...μιλάμε για ζώον όρθιο... ο ορισμός της ξεπέτας που λέτε και εσείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom