Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γεια σου γιούλια..

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
περασα σημερα για ενα γρηγορο  :knockinb: , αλλα δεν ηταν εκει η σεριφισα η Βετα , η νεα σεριφισα με κοιταγε καπως παραξενα , και για να μην φαω ακυρο τιν εκανα

ξερει κανεις εαν τιν διωξανε τιν Βετα ?
ποια ειναι η νεα σεριφισα? καλη ειναι?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η βέτα δεν ήταν ούτε την πέμπτη.Εκτός αν είχε συνεδρίαση

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
εχω την εντυπωση πως η αντζελα που αναφερετε παραπανω ειναι η βουλγρα (αν δεν κανω λαθος) που ειχε εμφανιστει  :fuck1: :fuck1: :fuck1:ενα φεγγαρι στο ιδρυμα πριν τα χριστουγεννα...ξανθο τουμπανο..κανω λαθος???

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
εχω την εντυπωση πως η αντζελα που αναφερετε παραπανω ειναι η βουλγρα (αν δεν κανω λαθος) που ειχε εμφανιστει  :fuck1: :fuck1: :fuck1:ενα φεγγαρι στο ιδρυμα πριν τα χριστουγεννα...ξανθο τουμπανο..κανω λαθος???
ε οχι και τουμπανο

Επισκέπτης

χθές πέρασα από το μαγαζί και πήρα δίδυμο Μαρίνα και μια καινούρια Αλίσια από Ρουμανία...ωραία πουτανάκια με ωραίο σώμα και τα δύο, αλλά από υπηρεσίες κάτω από τη βάση! :headbang: συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! :headbang: :headbang: :headbang: ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως??? :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.061
Πόντοι
42.697
συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! :headbang: :headbang: :headbang: ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως??? :headbang:

Η μ α ρ τ ο ν!!!
zombie-302.gif

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χθές πέρασα από το μαγαζί και πήρα δίδυμο Μαρίνα και μια καινούρια Αλίσια από Ρουμανία...ωραία πουτανάκια με ωραίο σώμα και τα δύο, αλλά από υπηρεσίες κάτω από τη βάση! :headbang: συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! :headbang: :headbang: :headbang: ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως??? :headbang:

πω ρε φιλε τι λες τωρα .....  γι'αυτο παντα προφυλαξη παντου με ολες γιατι ποτε δεν ξερεις τι παιζει

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα τον 21ο αιώνα στην "ανεπτυγμένη" και "ισχυρή" Ελλάδα; Φαίνεται πως είναι. Αρα λοιπόν, καλά κάνω εγώ που και στο oral χρησιμοποιώ προφυλακτικό.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Προτιμώ να θεωρούμαι "μαλάκας" και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οποια ειναι υγιηs και θελει να παραμεινει, δεν δινει ουτε γλωσσοφιλα  ουτε ακαποτα σε οποιον τα ζηταει.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
και σε μένα το είχε πει η μαρίνα αλλά δεν έδωσα βάση και συνέχισα με προφυλακτικό
αν είναι δυνατόν
ήμαρτον..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 δεν σε παει, τωρα τελευταια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom