giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γεια σου γιούλια..
ποια ειναι η νεα σεριφισα? καλη ειναι?περασα σημερα για ενα γρηγορο , αλλα δεν ηταν εκει η σεριφισα η Βετα , η νεα σεριφισα με κοιταγε καπως παραξενα , και για να μην φαω ακυρο τιν εκανα
ξερει κανεις εαν τιν διωξανε τιν Βετα ?
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......ποια ειναι η νεα σεριφισα? καλη ειναι?
Εκτός αν είχε συνεδρίαση
δε μπαινει ψαξου για αλλουμπαινει ? . . . διοτι εχω διαβασει πολλα εδω μεσα , αλλα κανεις δεν ειναι σιγουρος . . . . μεγαλο μυστηριο η βετα
ε οχι και τουμπανοεχω την εντυπωση πως η αντζελα που αναφερετε παραπανω ειναι η βουλγρα (αν δεν κανω λαθος) που ειχε εμφανιστει ενα φεγγαρι στο ιδρυμα πριν τα χριστουγεννα...ξανθο τουμπανο..κανω λαθος???
δε μπαινει ψαξου για αλλου
συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως???
Η μ α ρ τ ο ν!!!
χθές πέρασα από το μαγαζί και πήρα δίδυμο Μαρίνα και μια καινούρια Αλίσια από Ρουμανία...ωραία πουτανάκια με ωραίο σώμα και τα δύο, αλλά από υπηρεσίες κάτω από τη βάση! συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως???
χθές πέρασα από το μαγαζί και πήρα δίδυμο Μαρίνα και μια καινούρια Αλίσια από Ρουμανία...ωραία πουτανάκια με ωραίο σώμα και τα δύο, αλλά από υπηρεσίες κάτω από τη βάση! συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως???
δεν σε παει, τωρα τελευταια.χθές πέρασα από το μαγαζί και πήρα δίδυμο Μαρίνα και μια καινούρια Αλίσια από Ρουμανία...ωραία πουτανάκια με ωραίο σώμα και τα δύο, αλλά από υπηρεσίες κάτω από τη βάση! συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως???