You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
για πες λεπτομεριες γιατι θελω να περασω κ γω,ποσο πηγε το μαλλι?Μαριαννα σε ευχαριστω περασα υπεροχα σημερα το πρωι μου εφτιαξες το υπολοιπο της μερας
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σ ευχαριστουμε κυριε διαν τον αρτον τοιούτον (γκει ο αρτος)Μαριαννα σε ευχαριστω περασα υπεροχα σημερα το πρωι μου εφτιαξες το υπολοιπο της μερας
δια την σπανακοτυρόπιταν τουτην
δια το μουνι το επιούσιον
και τα βυζά τα κρε-μαστάρια
μπεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
κάνε πιο λιανά τα σχόλιά σουσ ευχαριστουμε κυριε διαν τον αρτον τοιούτον (γκει ο αρτος)
δια την σπανακοτυρόπιταν τουτην
δια το μουνι το επιούσιον
και τα βυζά τα κρε-μαστάρια
μπεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
προστακτική ειναι αυτο ??κάνε πιο λιανά τα σχόλιά σου
Οχι ,επεξήγηση ζητώ γιατί δεν κατάλαβα την παρομοίωσηπροστακτική ειναι αυτο ??
petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χθεσινη επισκεψη στο παρον ιδρυμα περασα με την τζουλη λιβανεζικο μωρο πολυ καλη
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιουλη φερατε και γυφτάκια ??χθεσινη επισκεψη στο παρον ιδρυμα περασα με την τζουλη λιβανεζικο μωρο πολυ καλη
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
εινα οντως πολυ καλη αλλα κυριως στο μασαζ.........χθεσινη επισκεψη στο παρον ιδρυμα περασα με την τζουλη λιβανεζικο μωρο πολυ καλη
celtic1888
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χθεσινή επίσκεψη επίσης στο ίδρυμα ,παρέλασαν γύρω στα 6-7 τεμάχια πέρασα με τη Μαίρη από Αλβανία , που όπως μου είπε δούλευε Φραντζή 4...Μετριότατο έως ανύπαρκτο μασαζ όμως σέρβιρε εξαιρετική μπριζόλα...ίσως η καλύτερη που έχω φάει εδώ και πολύ καιρό...Στα αξιοσημείωτα ένα τεμάχιο που εγώ τουλάχιστον βλέπω πρώτη φορά νταρντάνα γύρω στο 1,90 με μάλλον σιλικονάτα μπαλκόνια τούμπανα που θα δοκιμαστεί σίγουρα εντός των ημερών...Όνομα δυστυχώς δε συγκράτησα...
Όσο για τη Τζούλη επιβεβαιώνω το υπέροχο μασαζ και την αρκετά καλή μπριζολίτσα...(είχα περάσει προ ημερών ξανά)...
Όσο για τη Τζούλη επιβεβαιώνω το υπέροχο μασαζ και την αρκετά καλή μπριζολίτσα...(είχα περάσει προ ημερών ξανά)...
petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣωστοςΧθεσινή επίσκεψη επίσης στο ίδρυμα ,παρέλασαν γύρω στα 6-7 τεμάχια πέρασα με τη Μαίρη από Αλβανία , που όπως μου είπε δούλευε Φραντζή 4...Μετριότατο έως ανύπαρκτο μασαζ όμως σέρβιρε εξαιρετική μπριζόλα...ίσως η καλύτερη που έχω φάει εδώ και πολύ καιρό...Στα αξιοσημείωτα ένα τεμάχιο που εγώ τουλάχιστον βλέπω πρώτη φορά νταρντάνα γύρω στο 1,90 με μάλλον σιλικονάτα μπαλκόνια τούμπανα που θα δοκιμαστεί σίγουρα εντός των ημερών...Όνομα δυστυχώς δε συγκράτησα...
Χθεσινή επίσκεψη επίσης στο ίδρυμα ,παρέλασαν γύρω στα 6-7 τεμάχια πέρασα με τη Μαίρη από Αλβανία , που όπως μου είπε δούλευε Φραντζή 4...Μετριότατο έως ανύπαρκτο μασαζ όμως σέρβιρε εξαιρετική μπριζόλα...ίσως η καλύτερη που έχω φάει εδώ και πολύ καιρό...Στα αξιοσημείωτα ένα τεμάχιο που εγώ τουλάχιστον βλέπω πρώτη φορά νταρντάνα γύρω στο 1,90 με μάλλον σιλικονάτα μπαλκόνια τούμπανα που θα δοκιμαστεί σίγουρα εντός των ημερών...Όνομα δυστυχώς δε συγκράτησα...
Η Μαίρη από Αλβανία που πέρασες, είναι πιπινοειδές πολύ αδύνατο με ξανθό καρέ ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε συ γιούλια, δεν πας να γαμηθεις με το ξεπετάδικό σου ??Σημερα ειχαι 12 τεμαχια περασα με τη Αντζελα (ρωσιδα) , και τιν καταβρηκα με το , μπραβο στο Αντζελα , δεν τις το ειχα !!!!!!!!! αλλα το καταφερνει τελεια
ρε συ γιούλια, δεν πας να γαμηθεις με το ξεπετάδικό σου ??
Λόγω (αν)ορθογραφίας, εμένα μου ήρθε στο μυαλό η "Nina Aggelopoyloy" (aka "Liza Kaminskagia") όταν το διάβασα...
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
ρε συ γιούλια, δεν πας να γαμηθεις με το ξεπετάδικό σου ??
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Σημερα ειχαι 12 τεμαχια περασα με τη Αντζελα (ρωσιδα) , και τιν καταβρηκα με το , μπραβο στο Αντζελα , δεν τις το ειχα !!!!!!!!! αλλα το καταφερνει τελεια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K