Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ΒΙΖΟΥΒΙΕ.........ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΦΙΛΑΡΑ!ΤΗΝ ΒΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΔΕΣ ΤΟΝ OHYES ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 800 ΓΙΑ ΒΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ................ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:Η ΒΕΤΑ ΕΙΝΑΙ  :tits2: :tits: :boobies:

Φίλε, ναι, τη θέλω τη Βέτα, δεν το αρνούμαι. Ομως ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ αυτός που της πρόσφερε 800 Ευρώ για συνεύρεση. Αλλος ήταν (δεν θυμάμαι το user name του τώρα) και μάλιστα είχα σχολιάσει την ενέργειά του με σκωπτικό τρόπο.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε, ναι, τη θέλω τη Βέτα, δεν το αρνούμαι. Ομως ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ αυτός που της πρόσφερε 800 Ευρώ για συνεύρεση. Αλλος ήταν (δεν θυμάμαι το user name του τώρα) και μάλιστα είχα σχολιάσει την ενέργειά του με σκωπτικό τρόπο.
το ξέρω!!!!!!!!!!Παρών ήμουν και εγώ όταν τα έλεγε!!!!!!!!!!!!!Δεν αναφέρθηκα σε εσένα................!!!!!!!!!!1

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
απλά ότι και εσύ είσαι ένας από μας τους κυνηγούς των μιλφ!!!!Αυτό είπα... ;)

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω ειμαι που πρωτινα τα 800 γιατι το κανετε θεμα?

galag

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, χτες με Ντινα μελαχροινη κοντουλα με ωραιο σωματακι - ωραιο χαλαρωτικο μασσαζ 15 λεπτα και μετα στο ψητο. Χαμογελο, ευγενεια και καλη εξυπηρετηση.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πηγα χτες το βραδυ στο παρον ιδρυμα για την Ντινα αλλα ηταν απασχολημενη κ πηρα την ναομι λατινα καλο κορμι γενκα καλο ολο το πακετο
πήρα την ντίνα και ήταν καλή
και μασάζ καλό και με την ησυχία της

galag

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
χτεσινη επισκεψη στη καλλιγραμμη Μαριαννα. Η κοπελα παιρνει 10 στη συμμετοχη, στο μασαζ βεβαια παιρνει 4, αλλά αυτο το ξέρεις πριν πας. Μπαινει στο ψητο αμεσως με γλωσσοφιλα και χουφτωματα με το καλημερα σας. Πολυ παθος η Ρουμανία...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και για ενημερωση το καλλιροης 48 με καραισκου 88 ειναι αδελφακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom