marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σορρυ την κανω!φιλια.
Που παs ορε κοριτσι μεσα στα αντρικα ε???σορρυ την κανω!φιλια.
τα ποστ του τα ειδες ?
Ειναι ή δεν ειναι το καλλιροης 48 το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μαγαζι για το οποιο εχει προσφερει ενημερωση ο τακης ?
εισαι παλιο και σεβαστο οπως πολλακις ειπα. γιατι δεν θελεις να βοηθησεις τα νεοτερα και απειροτερα μελη ????
ΚΑΙ καθεσαι ΚΑΙ το κανεις, καθως ενημερωνεσαι.. κι εμεις εχουμε δουλειες, δεν τα βρισκουμε ετοιμα, γι αυτο και μας απασχολει το αν καποιος σπρωχνει ενα μαγαζι.Δεν καθομαι να παρατηρω το τι γραφει το καθε μελος καθημερινα . . . . εχουμε δουλειες
μην αλλαζεις ονοματα στα πραγματα. εγω το ονομαζω promotion (αυτο που κανει ο τακης) και εσυ το ονομαζεις ελευθερία ξοδεματος χρηματων. και στο φιναλε, γιατι ενοχλεισαι εσυ τοσο πολυ απο τις παρατηρησεις μου και οχι απο τα απολυτα μονοπλευρα ποστ του τακη ?το που ριχνει ο καθενας τα λεφτα του ειναι δικο του θεμα , και στο φιναλε γιατι αυτο σε ενοχλει εσενα τοσο πολυ ?
τα καθηγητιλίκια μικρε κανω πως δεν τα ακουω..ποτε δεν μου αρεσε η διαδικασια του '' καθηγητη ''
ακριβως !!ο καθε ανθρωπος εχει κριση και μπορει απο μονος του να βγαλει το συμπερασμα..
Από το συγκεκριμένο μαγαζί έμπαιναν και παλιά, όταν δεν υπήρχαν ξεχωριστά θρεντ για το κάθε ίδρυμα.
Τώρα που έχουν και το δικό τους θρεντ, δεν θα μπαίνουν να ποστάρουν;
Τουλάχιστον το 1 από τα 2 νικ που αναφέρθηκαν είναι κραχτή περίπτωση.
σωστα. ομως δεν σημαινει και το αντιστροφο εξ αρχικης παραδοχης !..η παλιοτερα μελη εδω μεσα , δεν σημαινει απαραιτιτα οτι ειμαστε και ποιο σοφοι σε οτι αφορα τον αγοραιο ερωτα .............
καλα ενταξει.. κι εγω ξερω οχι εναν, αλλα χιλιους πεντακοσιους ογδοντα τεσερις που δεν μπαινουν εδω μεσα εξαιτιας των τακηδων..'' φιλος '' που γραφτικες το καλοκαιρι και εχει κανει 10 15 ποστ εδω μεσα , για εμενα που το ξερω χρονια ειναι ''θεος'' σε πληροφοριες σχετικα με τα κοριτσια , αλλα δεν συμμετέχει , εξαιτιας τετοιον συμπεριφορων , σαν τιν δικια σου ( σορρυ)
ελα τωρα βρε μικρε που αξιωνεις να εχουμε ολοι τις ιδιες συμπεριφορες. σου ειπε κανεις εσενα πώς και τί να γραφεις ? δηλαδη εχει δικαιωμα να γραφει ό,τι γουσταρει ο καθε τακης και οχι εγω ή εσυ κλπ κλπ ????και για αυτο πλεον δεν συμμετεχω τοσο ενεργα στο σιτε , με εχει κουρασει ολος αυτο ο κακος ανταγωνισμος , τον εχουμε στις επαγγελματικες μας δουλειες , εεεεεε δεν θελω να το εχω και εδω μεσα ......... χαλαρωστε ...........
ΚΑΙ καθεσαι ΚΑΙ το κανεις, καθως ενημερωνεσαι.. κι εμεις εχουμε δουλειες, δεν τα βρισκουμε ετοιμα, γι αυτο και μας απασχολει το αν καποιος σπρωχνει ενα μαγαζι.
μην αλλαζεις ονοματα στα πραγματα. εγω το ονομαζω promotion (αυτο που κανει ο τακης) και εσυ το ονομαζεις ελευθερία ξοδεματος χρηματων. και στο φιναλε, γιατι ενοχλεισαι εσυ τοσο πολυ απο τις παρατηρησεις μου και οχι απο τα απολυτα μονοπλευρα ποστ του τακη ?
τα καθηγητιλίκια μικρε κανω πως δεν τα ακουω..
ακριβως !!
σωστα. ομως δεν σημαινει και το αντιστροφο εξ αρχικης παραδοχης !
καλα ενταξει.. κι εγω ξερω οχι εναν, αλλα χιλιους πεντακοσιους ογδοντα τεσερις που δεν μπαινουν εδω μεσα εξαιτιας των τακηδων..
ελα τωρα βρε μικρε που αξιωνεις να εχουμε ολοι τις ιδιες συμπεριφορες. σου ειπε κανεις εσενα πώς και τί να γραφεις ? δηλαδη εχει δικαιωμα να γραφει ό,τι γουσταρει ο καθε τακης και οχι εγω ή εσυ κλπ κλπ ????
όπως τη βρισκει ο καθενας..
παρακαλουμε, δεν κανει τιποτα !!αχαχαχαχαχαχ τα ιδια και τα ιδια , σορρυ που ασχοληθικα μαζι σας ................
παρακαλουμε, δεν κανει τιποτα !!
ριξε αλλη μια ξεγυρισμενη αποχωρηση τωρα να το φχαριστηθεις..
Παιδες γεια σας..διαβασα κατι σχολια για τη βετα παραπανω και εχω ψηθει..σεριφισα κουκλαρα,ωριμη με βυζαρες..κ επειδη δε γουσταρω καθολου τις πιτσιρικες θα ηθελα πολυ να μαθω τι παιζει..μπορουμε να τη <<παρουμε>>? Διαβασα οτι παει πακετο με τη γιουλη..(οχι οτι θα με χαλαγε..) αλλα δε ξερω ποσο θα το πληρωνα...
ξερει κανεις τιποτα??
απλα καποιος ειχε γραψει οτι παλιοτερα πηγαινε πακετο η γιουλη με τη βετα...ξερω γω.. κ ψηθηκα..
θα γουσταρα κ μελαχρινο κ ξανθο..ειδικα αυτες τις δυο μαζι..
εμενα ποιος θα με βοηθησει πεστε μου!
τι σοι ανθρωπος εισαι ?
εαν σε ενοχλει η παρουσια μου να φυγω . . ..
Συναγωνιστη αυτη η Γιουλη ειναι ενα μελαχροινο γεματουλικο ξεκαβλωτηρι Ελληνικης καταγωγης? Και αν ναι προσφερει υπηρεσιες μαλαξης αυτο το καιρο?απλα καποιος ειχε γραψει οτι παλιοτερα πηγαινε πακετο η γιουλη με τη βετα...ξερω γω.. κ ψηθηκα..
θα γουσταρα κ μελαχρινο κ ξανθο..ειδικα αυτες τις δυο μαζι..
Συναγωνιστη αυτη η Γιουλη ειναι ενα μελαχροινο γεματουλικο ξεκαβλωτηρι Ελληνικης καταγωγης? Και αν ναι προσφερει υπηρεσιες μαλαξης αυτο το καιρο?
Αποσα διαβασα εδω η γιουλη ειναι η αφεντικινα εκει και η βετα αυτη που σου προσφερει τα πιπινια..