Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Το Καραϊσκου 88 σε ποιά περιοχή είναι;

Δες thread "Χάρτης μασατζίδικα Αθήνα".
Ή κάνε και ένα search στο Googlearth στο "Πτήση προς" πληκτρολογώντας τη διεύθυνση (στον Πειραιά) και θα σε πάει αμέσως! ;)

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Δες thread "Χάρτης μασατζίδικα Αθήνα".
Ή κάνε και ένα search στο Googlearth στο "Πτήση προς" πληκτρολογώντας τη διεύθυνση (στον Πειραιά) και θα σε πάει αμέσως! ;)

ΟΚ, ευχαριστώ φίλε. Είχα ξεχάσει την ύπαρξη του χάρτη, γι αυτό ρώτησα. Από τη στιγμή όμως που λες ότι είναι Πειραιά για μένα είναι σαν να μην υπάρχει: ο Πειραιάς είναι έξω από την ακτίνα δράσης μου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να ξεφυγουμε απο την τετριμενη στουντιοτσαρκα, περασμα απο το εν λογω ιδρυμα με τον συνοδοιπορο Pitsiriko1.

Eθεαθησαν 8!!!! νεαρες, ως επι το πλειστον, υπαρξεις εκ του τεως ανατολκου μπλοκ προερχομενες, φυσικα.

Μια εξ΄αυτων κορασιδα με θητεια σε studio, η οποια μας ανεγνωρισε, ακολουθησε θερμος εναγκαλισμος και ασπασμος, προς εκπληξη της σεριφισας και των λοιπων "συναδελφων".

Τιμες: 80 ευρω "τα γνωστα" και 120 για extra οπως χαρακτηριστικα ανεφερε η σεριφισα.

Η πληροφορια μεταφερθει παραυτα στον [size=18pt]μεγιστο amjik[/size] ο οποιος σαν ειδημων του χωρου θα αποφασισει για τα περεταιρω.........

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
120 για ποια εξτρα ?

Νομίζω ότι τα 120 Ευρώ είναι ακριβά, για συνήθεις υπηρεσίες δηλαδή ("massage" + fuck). Η στάνταρντ τιμή ανεβαίνει κανά 20εύρω με anal (όσες το δίνουν). Με αυτές τις προδιαγραφές εγώ, όσες φορές έχω πάει εκεί, έχω πληρώσει μάξιμουμ 100 Ευρώ. Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει duo -μήπως αυτό εννοούσε η σερίφισσα ως εξτρα;

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
χτεσινη επισκεψη στη καλλιγραμμη Μαριαννα. Η κοπελα παιρνει 10 στη συμμετοχη, στο μασαζ βεβαια παιρνει 4, αλλά αυτο το ξέρεις πριν πας. Μπαινει στο ψητο αμεσως με γλωσσοφιλα και χουφτωματα με το καλημερα σας. Πολυ παθος η Ρουμανία...
καλα ρε φιλε καμαρονεις για τα γλοσσοφιλα πριν απο εσενα δεν ξερεις τι μπορει να εχει κανει εγω μια κ μοναδικη φορα που την πηρα  πηγε να με φιλισειδεν την αφισα γιατι κανει  :pipa2: ακαπελοτη κ δεν εχειπροβλημα κ να χυσεις στο στομα της.παιδια θελει προσοχη

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
χτεσινη επισκεψη στη καλλιγραμμη Μαριαννα. Η κοπελα παιρνει 10 στη συμμετοχη, στο μασαζ βεβαια παιρνει 4, αλλά αυτο το ξέρεις πριν πας. Μπαινει στο ψητο αμεσως με γλωσσοφιλα και χουφτωματα με το καλημερα σας. Πολυ παθος η Ρουμανία...
[/quote  ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ Ε ?  και ποσοι την εχουν χυσει στο στομα...... ? γιατι η μαριαννα ειναι ευκολη στο χυσιμο.  ειναι πιο καβλωτικα ετσι, τα γλωσσοφιλα.

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
περασα σημερα απο το ιδρυμα ειχει 8 τεμαχια αλλα απο τι εμαθα αυριο ερχοντε 2 νεα φρουτα τουσ ειπα οτι θα περασω αυριο

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
περασα σημερα απο το ιδρυμα ειχει 8 τεμαχια αλλα απο τι εμαθα αυριο ερχοντε 2 νεα φρουτα τουσ ειπα οτι θα περασω αυριο
εσυ ή η γιούλη εισαι ή ο καρατζαφέρης..

ενα απ τα τρια..  :P

celtic1888

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
periergos1 έγραψε:
και για ενημερωση το καλλιροης 48 με καραισκου 88 ειναι αδελφακια.

Παιδιά αυτό ισχύει στάνταρ ??? Ρωτάω γιατί πολλές φορές περνάω από Καραϊσκου και δεν ανεβαίνω λόγω πόρτας που έπαιξε την πρώτη φορά που πήγα...οπότε αν ισχύει να το χρησιμοποιήσω , αφού το Κ48 το είνβαι από τα μαγαζιά που λόγω περιοχής το έχω χρυσώσει...

Επίσης έχει δει κανείς τη Δέσποινα??? Σαν πολύ καιρό έχω να τη δω και όλο ξεχνάω να ρωτήσω...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδιά αυτό ισχύει στάνταρ ??? Ρωτάω γιατί πολλές φορές περνάω από Καραϊσκου και δεν ανεβαίνω λόγω πόρτας που έπαιξε την πρώτη φορά που πήγα...οπότε αν ισχύει να το χρησιμοποιήσω , αφού το Κ48 το είνβαι από τα μαγαζιά που λόγω περιοχής το έχω χρυσώσει...

Επίσης έχει δει κανείς τη Δέσποινα??? Σαν πολύ καιρό έχω να τη δω και όλο ξεχνάω να ρωτήσω...
periergos1 = λιρα 100

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

Δέσποινα δοκίμασα διπλό με Μαριάννα πριν από 1-2 εβδομάδες και μετά μόνη της πριν μερικές μέρες (για τελευταία φορά γιατί είναι πονηρίδου).

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Δέσποινα δοκίμασα διπλό με Μαριάννα πριν από 1-2 εβδομάδες και μετά μόνη της πριν μερικές μέρες (για τελευταία φορά γιατί είναι πονηρίδου).
εκανες διπλο με δεσποινα και μαριανα; η δεσποινα λεει σε καποιους οτι δεν κανει τωρα τιποτα.
εχθες που επηγα ειπιαμε καφε την ξερω απο τοτε που ξεκινησε στον αγιο σωστη και ημουν ο πρωτος που εκανε μασαζ και φραπε εκει την πρωτοπηδησα αλλα  δεν μου κανει κεφι τωρα και δεν με νιαζη. αλλα δεν κανει το εχω ακουση και απο αλλον μαλλον το κανει επιλεκτηκα.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι καλησπέρα σας.
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο κατάστημα της Καλλιρόης 48.
Παρέλασαν ως συνήθως περίπου 8 τεμάχια, με τις γνωστές "εξπέρ" πλην της Χριστίνας (πιθανόν απασχολημένη).
Μου έκανε "κλικ" μία που δεν είχα ξαναδεί, εν ονόματι Μαρίνα. Shocked
Ξανθό μαλλί μακρύ, 25+, λεπτή, καλό σώμα, 3αρι βυζί  Boobies(φυσικό παρακαλώ!!!) και με πονηρή φατσούλα.
Περνάμε στο δωμάτιο, και αρχίζει το μασάζ (μετά το απαραίτητο ντουζάκι φυσικά).
Η κοπέλα ευγενέστατη, και έδειχνε πολύ πρόθυμη. Με ρωτάει αν θέλω ένα καλό μασάζ πρώτα για χαλάρωση(!!!) πράγμα που ΦΥΣΙΚΆ και αποδέχομαι.
Λοιπόν ήταν έκπληξη για εμένα, σε σχέση με το ανύπαρκτο μασάζ που μου έχουν κάνει στο εν λόγο ίδρυμα. Από τις πατούσες μέχρι τις παλάμες με έτριβε και με αρκετή "επαγγελματικότητα" μπορώ να πω.
Δεν εννοώ φυσικά ότι έκανε ΤΟ μασάζ, αλλά σίγουρα άνω του μετρίου και με αρκετό "φιλότιμο".
Διάρκεια περίπου 20 λεπτά. Μετά από λίγο βέβαια περνάει στο κυρίως πιάτο,  pipa1 Knockin' Boots fuck1όπου ....θα μπορούσε και καλύτερα. Εννοώ ότι την super sexy καυλιάρικη συμμετοχή της Μαριάννα π.χ., δεν την είχε, αλλά σίγουρα δεν μετάνιωσα το 80αρι.
Τέλος καλό, όλα καλά.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
μαγκες εχει δωκιμασει κανεις μαριανα κ μαρινα στοιδρυμα αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom