observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Χμμμμ ... Μαρίνα---- ή την Μαριάννα εννοείς ? !
Χμμμμ ... Μαρίνα---- ή την Μαριάννα εννοείς ? !
δεν σε παει, τωρα τελευταια.
Η μ α ρ τ ο ν!!!
Πω πω! Τζορτζ Ρομέρο: Η πίπα των ζωντανών-νεκρών
Και βάλε...!
Lucio Fulci...
εχει παραγίνει πάντως το κακό με το θεμα καθαριότητας και υγιεινής πολλων μαζατζουδων...
προσοχή παιδιά και να πκαι πάντα με προφυλάξεις.
πρόβλημα με το δόντι
χα χα χα
έτοιμο το'χες ρε θηρίο...
ας κουλάρουμε μη φρικάρει και ο συναγωνιστής
Πω πω! Τζορτζ Ρομέρο: Η πίπα των ζωντανών-νεκρών
χθές πέρασα από το μαγαζί και πήρα δίδυμο Μαρίνα και μια καινούρια Αλίσια από Ρουμανία...ωραία πουτανάκια με ωραίο σώμα και τα δύο, αλλά από υπηρεσίες κάτω από τη βάση! συνέβη και ένα κουλό...η Μαρίνα ενώ μου πρόσφερε φραπέ με καλαμάκι (με προστασία ευτυχώς) ξαφνικά της πετάχτηκαν αίματα από το στόμα!!! ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!...μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με τα δόντια της...εγώ τι φταίω όμως???
αυτή η ξανθιά γκαύλα που έχει έρθει αυτή τη βδομάδα ποιά είναι και πώς είναι μέσα?
αυτή η ξανθιά γκαύλα που έχει έρθει αυτή τη βδομάδα ποιά είναι και πώς είναι μέσα?
Να καταθεσω κι εγω μιας και ειναι σημαντικο και βλεπω οτι μετα απο μερες συνεβη και σε αλλον. Αυτη η βρωμα η Μαρινα, και σε μενα ειχε κανει το ιδιο. Μου πηρε πιπα ευτυχως με καποτα, και πανω που πηγαινε να με καβαλησει νιωθω στα ποδια μου να σκαει ενα υγρο να σταζει. Και ηταν μια σταγονα αιμα.
Νομισα οτι ηταν περιοδος και αυτη μου λεει αταραχη : εχω ενα προβλημα στα δοντια και δεν υπαρχει θεμα, ελα να το κανουμε κλπ. Της λεω, εσυ μπορει να μην εχεις θεμα, εχω εγω, αηδιασα με το αιμα.
Την εστειλα και αυτη εφερε την αρχισεριφισσα να καθαρισει , οχι αυτην που ανοιγει την πορτα. Ζητησα αλλη κοπελα και παρ'ολο που ημουν πελατης, μου πηρε 20 ευρω για τη Μαρινα! Και μου την ειπε κιολας, οτι αυτηνης οι κοπελες ελεγχονται (ναι καλα) , ενω εμεις, εχουμε βιβλιαρια που παμε και ζηταμε και τα ρεστα? Της λεω οχι βεβαια, δεν εχω βιβλιαριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ελεγχονται οι κοπελες σου.
Επειδη λοιπον η αλλη συνεχιζει τις υπηρεσιες με τα αιματα να τρεχουν απο το στομα της, αποφυγετε τη Μαρινα, μια ξανθια ειναι, ομορφουλα.
Και απο μενα μαυρο στο κωλομαγαζο , να πατε να γαμηθειτε που φερεστε ετσι στον κοσμο.
Προσοχη παιδια , ριξτε τους μαυρο, να στρωσουν, γιατι τελικα σε εμας τους πελατες, ξεσπανε και κοιτανε να τα αρπαξουν .
Τελικά είμαι αμετανόητος! χθες πέρασα πάλι από το συγκεκριμένο μαγαζί και πήρα μια Λιβανέζα την Τζούλια, ωραία μελαχρινή, αλλά από υπηρεσίες μάπα!!! και το πιο σπαστικό ήταν όταν της έδωσα στο τέλος 100€ και μου είπε ότι δεν είχε ρέστα να μου δώσει 20€. Της είπα τότε πάρε 70€ και θα σου χρωστάω 10€...και μετά αμέσως βρήκε τα ρέστα ...τέτοιες πουτανιές του κώλου μου τη σπάνε!!! για αυτό ΜΑΥΡΟ!!!!
απορώ πως πάει τοσος κοσμος σε αυτό το μαγαζί, αφου ειναι ξεπετάδικο του κερατα????
μυστήριο......