Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εγώ προτείνω αντί να ξεκατινιαζόζαστε να μας κάνετε καμιά προσφορά , άτοκες δόσεις κτλ
ΚΑΝΕΝΑΣ δε σε ρωτησε ρε καραγκιόζη !! ποιός σε ρώτησε και πού ? τραβηγμένε στόκε..
εσυ πεταχτηκες σαν τον κούγια να υπερασπιστεις το μαγαζι (σου ??)..
άλλο πραγμα ελεγαν τα παληκαρια και πεταχτηκες να πας αλλου την κουβεντα μην τυχει και πουμε καμια κακια κουβεντα για την επιχειρηση..
edit: εχετε γαμηθει απο το εν λογω καταστημα στη διαφημιση. αμ την κανετε, αμ θελετε και τσαμπουκά να κανουμε τους μαλακες..
και παρεπιπτοντως πού ειναι ο takis15 ???? ο-ε-ο ???? σας εκαψα άλλο ενα νικ εεεε ????????
ωρα ειναι τωρα να πεταχτει καμιά συνηγοροςτου πολιτητου καταστηματος να πει οτι φευγουν τα νεα μελη με τετοιες συμπεριφορες..
edit2: ο petros 333555 που εχει 35 στα 40 ποστ για το καταστημα που πηγε ?
βρωμόμουνα..
1. ομορφα ! συμφωνησαμε και σε κατι.. :-* :-*1. ωραια τα λες , αλλοι θα συμφωνησουν μαζι σου , αλλοι θα διαφωνησουν , ετσι ειναι τα δημοσια forum , ανταλαγει αποψεων
2. σε μια ερωτηση μου απαντησε μονο , γιατι τοσο μενος απεναντι σε αυτο το συκγεκριμενο μαγαζι ( Κ48 ) ?
καλα δεν μπορουμε να κανουμε ενα συντακτικο η ορθογραφικο λαθοs ? αυτο το ΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ηταν ολα τα λεφτα.πάντως το "εσύ έχει" και το "κόλλιμα" δεικνύουν αρεία ελληνική καταγωγη.
ΚΑΝΕΝΑΣ δε σε ρωτησε ρε καραγκιόζη !! ποιός σε ρώτησε και πού ? τραβηγμένε στόκε..
εσυ πεταχτηκες σαν τον κούγια να υπερασπιστεις το μαγαζι (σου ??)..
άλλο πραγμα ελεγαν τα παληκαρια και πεταχτηκες να πας αλλου την κουβεντα μην τυχει και πουμε καμια κακια κουβεντα για την επιχειρηση..
edit: εχετε γαμηθει απο το εν λογω καταστημα στη διαφημιση. αμ την κανετε, αμ θελετε και τσαμπουκά να κανουμε τους μαλακες..
και παρεπιπτοντως πού ειναι ο takis15 ???? ο-ε-ο ???? σας εκαψα άλλο ενα νικ εεεε ????????
ωρα ειναι τωρα να πεταχτει καμιά συνηγοροςτου πολιτητου καταστηματος να πει οτι φευγουν τα νεα μελη με τετοιες συμπεριφορες..
edit2: ο petros 333555 που εχει 35 στα 40 ποστ για το καταστημα που πηγε ?
βρωμόμουνα..
λαδέμπορας ειμαι..μήπως είσαι μασαζοκρεβατοπωλητής και δεν αγοράζει το συγκεκριμένο ίδρυμα τα εμπορεύματά σου?
1. ομορφα ! συμφωνησαμε και σε κατι.. :-* :-*
2. δεν εχεις καταλαβει τιποτα.. με εχεις δει να ''σπρωχνω'' καποιο μαγαζι ?
- εσυ γιατι εισαι τοσο ''προστατευτικός'' με το συγκεκριμενο μαγαζι ??
σε μια ερωτηση μου απαντησε μονο , γιατι τοσο μενος απεναντι σε αυτο το συκγεκριμενο μαγαζι ( Κ48 ) ?
2. δεν εχεις καταλαβει τιποτα.. με εχεις δει να ''σπρωχνω'' καποιο μαγαζι ?
- εσυ γιατι εισαι τοσο ''προστατευτικός'' με το συγκεκριμενο μαγαζι ??
ελα www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.new#new]εδώ[/url]οσο εσυ δεν σπρωχνεις καποιο μαγαζι , αλλο τοσο εγω ειμαι προστατευτικος σε αυτο το μαγαζι ;)
η κλαουντια που ειναι δω εχει καμια σχεση με κλαουντια απο θησεως 31;;
σωστοςΠω πω τι μεγαζί ξεπέτας είναι αυτό !!!!!!!!! Ξεκάστε σκουπίστε τελειώστε !!!! Στα στούντιος πιο πολύ ώρα κάνεις με το 80αρι.
σωστος
ελα βιζουβιε, γραφω στο θρεντ του μαγαζιου σου. πες κάνα ευχαριστω ρε..παπα , να πετρος , που λες οτι ειναι κλωνος και προμοταρη το μαγαζι , ειδες τι εγραψε
αλλοι μια αποτυχημενη σου αποπειρα να κατονομαση κλωνο του μαγαζιου
ελα βιζουβιε, γραφω στο θρεντ του μαγαζιου σου. πες κάνα ευχαριστω ρε..
παπαδιά πότε πληρωνόμαστε?
υ.γ άντε γιατί έχω βάλει στο μάτι ένα ωραίο πουκαμισάκι μούρλια.....