Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ προτείνω αντί να ξεκατινιαζόζαστε να μας κάνετε καμιά προσφορά  :dancing: , άτοκες δόσεις κτλ   :rockon:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
ΚΑΝΕΝΑΣ δε σε ρωτησε ρε καραγκιόζη !! ποιός σε ρώτησε και πού ? τραβηγμένε στόκε..

εσυ πεταχτηκες σαν τον κούγια να υπερασπιστεις το μαγαζι (σου ??)..

άλλο πραγμα ελεγαν τα παληκαρια και πεταχτηκες να πας αλλου την κουβεντα μην τυχει και πουμε καμια κακια κουβεντα για την επιχειρηση..

edit: εχετε γαμηθει απο το εν λογω καταστημα στη διαφημιση. αμ την κανετε, αμ θελετε και τσαμπουκά να κανουμε τους μαλακες..
και παρεπιπτοντως πού ειναι ο takis15 ???? ο-ε-ο ???? σας εκαψα άλλο ενα νικ εεεε ????????  :P
ωρα ειναι τωρα να πεταχτει καμιά συνηγορος του πολιτη του καταστηματος να πει οτι φευγουν τα νεα μελη με τετοιες συμπεριφορες..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

edit2: ο petros 333555 που εχει 35 στα 40 ποστ για το καταστημα που πηγε ?

βρωμόμουνα..  :P

ωραια τα λες , αλλοι θα συμφωνησουν μαζι σου , αλλοι θα διαφωνησουν , ετσι ειναι τα δημοσια forum , ανταλαγει αποψεων

σε μια ερωτηση μου απαντησε μονο , γιατι τοσο μενος απεναντι σε αυτο το συκγεκριμενο  μαγαζι ( Κ48 ) ?  :helpplea:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. ωραια τα λες , αλλοι θα συμφωνησουν μαζι σου , αλλοι θα διαφωνησουν , ετσι ειναι τα δημοσια forum , ανταλαγει αποψεων

2. σε μια ερωτηση μου απαντησε μονο , γιατι τοσο μενος απεναντι σε αυτο το συκγεκριμενο  μαγαζι ( Κ48 ) ?  :helpplea:
1. ομορφα ! συμφωνησαμε και σε κατι..  :-* :-*

2. δεν εχεις καταλαβει τιποτα.. με εχεις δει να ''σπρωχνω'' καποιο μαγαζι ?  :tooth:

- εσυ γιατι εισαι τοσο ''προστατευτικός'' με το συγκεκριμενο μαγαζι ??  :rolleyes:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΚΑΝΕΝΑΣ δε σε ρωτησε ρε καραγκιόζη !! ποιός σε ρώτησε και πού ? τραβηγμένε στόκε..

εσυ πεταχτηκες σαν τον κούγια να υπερασπιστεις το μαγαζι (σου ??)..

άλλο πραγμα ελεγαν τα παληκαρια και πεταχτηκες να πας αλλου την κουβεντα μην τυχει και πουμε καμια κακια κουβεντα για την επιχειρηση..

edit: εχετε γαμηθει απο το εν λογω καταστημα στη διαφημιση. αμ την κανετε, αμ θελετε και τσαμπουκά να κανουμε τους μαλακες..
και παρεπιπτοντως πού ειναι ο takis15 ???? ο-ε-ο ???? σας εκαψα άλλο ενα νικ εεεε ????????  :P
ωρα ειναι τωρα να πεταχτει καμιά συνηγορος του πολιτη του καταστηματος να πει οτι φευγουν τα νεα μελη με τετοιες συμπεριφορες..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

edit2: ο petros 333555 που εχει 35 στα 40 ποστ για το καταστημα που πηγε ?

βρωμόμουνα..  :P

μήπως είσαι μασαζοκρεβατοπωλητής και δεν αγοράζει το συγκεκριμένο ίδρυμα τα εμπορεύματά σου?

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
1. ομορφα ! συμφωνησαμε και σε κατι..  :-* :-*

2. δεν εχεις καταλαβει τιποτα.. με εχεις δει να ''σπρωχνω'' καποιο μαγαζι ?  :tooth:

- εσυ γιατι εισαι τοσο ''προστατευτικός'' με το συγκεκριμενο μαγαζι ??  :rolleyes:

μην απαντας με ερωτηση , ειναι αδικο  ;)

.
η ερωτηση μου ειναι εδω
σε μια ερωτηση μου απαντησε μονο , γιατι τοσο μενος απεναντι σε αυτο το συκγεκριμενο  μαγαζι ( Κ48 ) ?  :helpplea:

και περιμενω τιν απαντηση σου .

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

οσο εσυ δεν σπρωχνεις καποιο μαγαζι , αλλο τοσο εγω ειμαι προστατευτικος σε αυτο το μαγαζι  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λαδέμπορας ειμαι..

οπς σορυ σε μπέρδεψα με τον...
URL]]

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η κλαουντια που ειναι δω εχει καμια σχεση με κλαουντια απο θησεως 31;;

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω τι μεγαζί ξεπέτας είναι αυτό !!!!!!!!! Ξεκάστε σκουπίστε τελειώστε !!!! Στα στούντιος πιο πολύ ώρα κάνεις με το 80αρι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παπα , να πετρος , που λες οτι ειναι κλωνος και προμοταρη το μαγαζι , ειδες τι εγραψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλοι μια αποτυχημενη σου αποπειρα να κατονομαση  κλωνο του μαγαζιου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα βιζουβιε, γραφω στο θρεντ του μαγαζιου σου. πες κάνα ευχαριστω ρε..  :P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παπαδιά πότε πληρωνόμαστε? :think:

υ.γ άντε γιατί έχω βάλει στο μάτι ένα ωραίο πουκαμισάκι μούρλια..... :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Προτείνω να μετονομαστεί το θρεντ σε "ξεπετάδικο - Καλλιρόης 48",έτσι ώστε να μην πατάει κανένας στο εν λόγω μαγαζί ή τουλάχιστον να πηγαίνει εν γνώσει του ότι θα ξεπεταχθεί.Να δείτε πως θα σφίξουν οι κώλοι τους μετά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom