Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χωρίς να θέλω να εκθειάσω την Μαριάννα (που παρεμπιπτόντως είναι για πολύ σκληρά γαμήσια) πράγματι το έχω απορία.... που αναφέρεσαι όταν λες ότι τις υπηρεσίες αυτές τις βρίσκεις και αλλού, και μάλιστα με "καλό" μασάζ???
Μοιράσου τις εμπειρίες σου με εμάς συνάδελφε...
μάλιστα....  :coffee:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ώχ...μυρίζομαι έκρηξη πάτερ οσονούπω...
10skitso1-6-thumb-medium.jpg

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Η Μαριάννα τα δίνει όλα και σε μαγάλο βαθμό, αν δείξεις την κατάλληλη εγκράτεια δεν ξεπετιέσε, για την ξεπέτα μας είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι...

Αποφύγετε να την φιλάτε στο στόμα, διότι γενικκώς ορμάει στα πάντα όλα και θα είστε οκ ... θέλω να πιστεύω....

δεν καταπίνει, τα φτύνει μετα...

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία τα λες αλλά αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος για το που αλλού και με ποια.    :hmm:

Το που θα βρείς καλό μασάζ φίλε μου δεν πρόκειται να στο πω εγώ. Γιατί απλούστατα θα έπρεπε να βρίσκεις παντού καλό μασάζ.Και αν δεν γίνεται αυτό,τότε κάτι δεν πάει καλά.Δεν θα σου αναφέρω δύο-τρία μαγαζιά με τον κίνδυνο να θεωρηθώ οτι προσπαθώ να σπρώξω κόσμο σε αυτά τα μαγαζιά.Οποιος με ξέρει,από τη δραστηριότητά μου εδώ μέσα εννοείται,γνωρίζει οτι προτιμώ κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά,χωρίς όμως ποτέ να τα εκθειάσω και χωρίς ποτέ να προσπαθήσω να επηρεάσω υπέρ τους.Μόνο επιγραματικές ενημερώσεις και αυτές όταν πραγματικά έχω κάτι να πω.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ρε σεις περασα το μεσημερι και ειδα δυο του θανατου...μια χριστινα,ξανθο με πολυ καλο σωμα,και αλλη μια...λιτσα, λιντα, λιζα, καπως ετσι,καστανο αδυνατη με κορμαρα....ξερουμε τιποτα πριν τα σπρωξουμε...?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε σεις περασα το μεσημερι και ειδα δυο του θανατου...μια χριστινα,ξανθο με πολυ καλο σωμα,και αλλη μια...λιτσα, λιντα, λιζα, καπως ετσι,καστανο αδυνατη με κορμαρα....ξερουμε τιποτα πριν τα σπρωξουμε...?
ορμα

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Το που θα βρείς καλό μασάζ φίλε μου δεν πρόκειται να στο πω εγώ. Γιατί απλούστατα θα έπρεπε να βρίσκεις παντού καλό μασάζ.Και αν δεν γίνεται αυτό,τότε κάτι δεν πάει καλά.Δεν θα σου αναφέρω δύο-τρία μαγαζιά με τον κίνδυνο να θεωρηθώ οτι προσπαθώ να σπρώξω κόσμο σε αυτά τα μαγαζιά.Οποιος με ξέρει,από τη δραστηριότητά μου εδώ μέσα εννοείται,γνωρίζει οτι προτιμώ κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά,χωρίς όμως ποτέ να τα εκθειάσω και χωρίς ποτέ να προσπαθήσω να επηρεάσω υπέρ τους.Μόνο επιγραματικές ενημερώσεις και αυτές όταν πραγματικά έχω κάτι να πω.
Δηλαδή συνοψίζοντας, παραθέτεις την εμπειρία/κριτική σου για το ξεπέταγμα της Μαριάννας (οκ δεκτό σεβαστό και αληθές) αλλά το καλύτερο ίδρυμα που γνωρίζεις δεν το μοιράζεσαι για λόγους ευθιξίας  :headbang: :headbang: :headbang: 
Με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια  ;)

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μια πληροφορια για ενα milf που ειναι στο ιδρυμα ειναι γυρο 35-37χρ με  :tits2: την εχει παρει κανενας?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα που περασα μια βολτα παρελασαν ολα με μινι φορεματακια.  AX τι ειναι τα νιατα.  ηρθαν και καθισαν τα ατιμα στουs καναπεδεs. μπουτακια, βρακια και τι δεν φαινοτανε. αλλα δεν υπηρχε καμμια βυζαρου.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Άλλη Μαρίνα λέει. Μια ξανθιά μικρή με καλό σωματάκι και 2άρι (ίσως το μεγαλύτερο εκεί). Άλλη είναι η Μαρίνα που άνοιξε το Κ12

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
περασα σημερα απο το ιδρυμα 2 νεα τεμαχια και η βετερανες περασα με τη Αντζελα

Stories

Νέο!

Stories