Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 927K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η σεριφ η μιλφ ειναι ακομη;;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.920
Πόντοι
6.495
Η Μαίρη (πολύ τη γούσταρα...) που δούλευε και στο Φ4 έφυγε. Επίσης και η Μαρίνα (ξανθιά...). Που να πήγαν???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περασα σημερα απο το ιδρυμα 2 νεα τεμαχια και η βετερανες περασα με τη Αντζελα

εύχομαι να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και το πρώτο από αυτά που θα ανοίξουν να είναι τα πουτανάδικα πολυτελείας....μόνο έτσι θα μπορέσουμε νε γαμήσουμε αξιόλογα τεμάχια όπως οι υπόλοιποι ευρωπέη.Άμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μόνο εμείς εδώ γαμάμε τριτοτέταρτες με κόστος τιτανομέγιστης ταναπού του FKK!!!!!και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε παλιά διαμερίσματα ή ακόμη χειρότερα σε σπίτια επιπέδου φυλής,διδύμου,αχαρνών κλπ....Άμα έρθουν οι γερμανοί όση φτωχεια και αν υπάρχει όλες οι οικονομίες μας θα πηγαίνουν εκεί.Προς το παρόν αποταμίευση διότι στα εδώ πουτανάδικα δεν αξίζει ούτε απέξω να περνάς(εννοείται με κάποιες λίγες εξαιρεσεις..)

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Προχθεσινή επίσκεψη και κατάθεση στο ίδρυμα της Καλλιρόης 48.
Μετά από παρέλαση αρκετών κορασίδων, τα οποία αρκετά από αυτά είναι "νέα" στο κατάστημα, επέλεξα την Βίκυ, λόγω του ξανθού μαλλιού, του πολύύύύ κοντού φορέματος που φορούσε (με ωραία πόδια), και επειδή μου αρέσουν τα ...πιπίνια.
Εκ΄Ρωσίας το εν λόγω μωρό, 2 -2,5 βυζάκι (silicone valley) γλυκιά φατσούλα, λεπτούλα, και αρκετά πρόσχαρη.
Μετά από κουβεντούλα 15 λεπτών περίπου, ξεκίνησε το τρίψιμο όπου είναι και το ανάλογο στο συγκεκριμένο ίδρυμα (έως ανύπαρκτο δηλ.) αλλά τουλάχιστον μου το δήλωσε, και έκανε προσπάθειες μα το φέρει στα "μέτρα μου".
Μετά από 15-20 λεπτά τριψίματος, προχωρήσαμε στα ...παρακάτω, όπου ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα, με πολύ καλή συμμετοχή, βαθιά και υγρή πίπα, με αρκετή ένταση, και γενικά μου άρεσε η κοπελιά και το πιθανότερο θα την ξανατιμήσω σε μελλοντική επίσκεψη, αν δεν βρεθεί καμία άλλη "πιτσιρίκα" να με ....ξεμυαλίσει.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδεσ καλησπερα!!περασα πριν καμια ωρα απο κει και πηρα κλασικα ντινα!!!!!ειδα και μια κινεζα λουλου ξερει κανεισ τπτ για αυτην???

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
για την κινεζα υπ<αρχει κανεισ να βοηθησει??

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
έλεγε τίποτα από εμφάνιση η κινέζα?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
έλεγε τίποτα από εμφάνιση η κινέζα?
αν και δεν μου αρεσουν οι κινεζεs,  καλουτσικη ηταν απο οτι προλαβα να δω.  οχι ασχημη,οχι αδυνατη, συμπαθητικη και γλυκεια κοπελιτσα.  αυτα στο απεξω.  μεσα δεν ξερω.  αλλα για κινεζα δεν μου πολυπηγαινε το χρωμα τηs.  να ειχε κανει πολυ ηλιοθεραπεια?  solarium ? μιγαs? ταυλανδη μερια? τοσεs χωρεs υπαρχουν εκει κατω.  καποιοs θα παει τελικα αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για την κινεζα υπ<αρχει κανεισ να βοηθησει??

ναί ο ξαδερφός της choi park hoi.
URL]]

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εκτοσ απο τη κινεζα γυρισε πισω και η δεσποινα!!!!ωωωωω ρε γλεντια εκει μεσα φουλ τησ ξεπετασ θα πεφτει!!!αν και το δεσποινακι ειναι γλυκα ομωσ και εχει ωραιο κωλι!!!αν περασει κανεισ με την κινεζα ασ ενημερωσει τι λεει

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
εκτοσ απο τη κινεζα γυρισε πισω και η δεσποινα!!!!ωωωωω ρε γλεντια εκει μεσα φουλ τησ ξεπετασ θα πεφτει!!!αν και το δεσποινακι ειναι γλυκα ομωσ και εχει ωραιο κωλι.
πραγματι ειναι πολυ γλυκεια αλλα δεν παιζεται. τετοια γρηγοραδα σπανια συνανταs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
  μεσα εισαι.  οπωs παντα πολυ παραστατικοs.    αλλα εγω νομιζω οτι η κοπελλα δεν μπορουσε να περιμενει αλλο.  με ηθελε παρα πολυ.  σπανια συναντα ανδρεs σαν εμενα. ξεπερασα και τον  ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ,τον εδω μεσα του φορουμ.  να δω τι εχει να πει αν το διαβασει ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ. 

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
15 το πολυ 20 λεπτα με κρατησε. τι ηταν αυτο ? πραγματικοs κομητηs.

Του ... χάλι (μας)...!!! :o
Ποιός τις εκπαιδεύει άραγε? :huh: :headbang: :tickedoff: :referee: (όλα μαζί!)

μεσα εισαι.  οπωs παντα πολυ παραστατικοs.    αλλα εγω νομιζω οτι η κοπελλα δεν μπορουσε να περιμενει αλλο.   με ηθελε παρα πολυ.   σπανια συναντα ανδρεs σαν εμενα. ξεπερασα και τον  ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ,τον εδω μεσα του φορουμ.  να δω τι εχει να πει αν το διαβασει ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ. 

Παρεμπιπτόντως, χαίρομαι :thumbsup: όταν με ξεπερνούν! <-- (ψέματα :'() Με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος ( :tickedoff: ... γιατί με ξεπέρασε ... :blowup:)!
Αλλά ... σαν πολλοί "σπάνιοι" άντρες δεν μαζευτήκαμε εδώ μέσα ...???!!! :uglystupid: Άντε να μπει μια τάξη ...!!! ;)
  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom