Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
σημερινη επισκεψι στο ιδρυμα περασα με την λουλου πολυ καλη στο μασαζ

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oταν δεν υπαρχη δουλια ετσι γινετε για να περνα η ωρα !!! :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
φιλαρα εισαι πολυ :jerking:

Καταλαβαίνω τα νευράκια σου καθώς έχεις φάει άγριο κράξιμο εδώ μέσα ως "προμότορας" κατά τη γνώμη μου άδικα, αλλά δε γουστάρω να ασχολούμαι με ξεκατινιάσματα και έχω ηλικία και κρίση να καταλάβω κι από μονος μου.

Αλλά μια και το αρχίσαμε το βιολί, όταν πριν 4 μήνες δηλωνες άσχετος και μπήκες γρήγορα - γρήγορα στα κόλπα, καλό θα ήταν να έγραφες 5 κουβέντες πιο αναλυτικά για τις εμπειρίες σου ώστε και να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στους άλλους αλλά και να μην τρως το κράξιμο του "προμότορα" με τα βιαστικά και ανορθόγραφα τηλεγραφήματα που παραπέμπουν σε αλλοδαπή/ό επαγγελματία, εξ' ου και το σχόλιο μου. Δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω ειδικός στα μασατζίδικα, αλλά το να πετάς ένα "πέρασα με την Χάιδω, όλα σούπερ" δε λέει τίποτα σε κανέναν. 
γειας παιδια ειμαι καινουριος πως λειτουργει το σθστημα?

όσο για το  :jerking: no comments...
Παιδια εγω της ακουμπισα 800ε πανο στο γραφειο και τιποτα ΥΓ,αλλα θα επιμενω εστο να τα δω :tits2:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
τί εγινε μωρη ?? 6 μερες τωρα εμενα σκεφτεσαι ??  :)
εεεπ, παπα, το  :jerking: ητανε για μενα, μην το παιρνεις και πανω σου οτι ολοι με σενα ασχολουνται  :sunglasses:

παντως επιμενω οτι ο παιχτης ειναι παρεξηγημενος και αδικως κραγμενος, φταιει ο τροπος που γραφει. Θαψε το τσεκουρι και ειρηνη ημιν  :priest: :priest: :priest:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα πηγα ενα φιλο εκτοs του σιτε, γιατι ηθελε κολλαρακι.  ηταν εκει η λουλου η κινεζουλα που δεν κανει πρωκτικο με τιποτα,  αντζελλα η ξανθια ρωσιδουλα-  οι κολλητεs μαριαννα kai κλαουντια- αλισια η ξανθια - ντινα - δεσποινα και μια αλλη καινουργια.  τουs ειπα για τιs τιμεs που καποια μαγαζια τιs μειωνουν σε 60 και 70 ευρω, και η βερα  ειπε οτι αυτοι εχουν δουλεια. 

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερα πηγα ενα φιλο εκτοs του σιτε, γιατι ηθελε κολλαρακι.  ηταν εκει η λουλου η κινεζουλα που δεν κανει πρωκτικο με τιποτα,  αντζελλα η ξανθια ρωσιδουλα-  οι κολλητεs μαριαννα kai κλαουντια- αλισια η ξανθια - ντινα - δεσποινα και μια αλλη καινουργια.  τουs ειπα για τιs τιμεs που καποια μαγαζια τιs μειωνουν σε 60 και 70 ευρω, και η βερα  ειπε οτι αυτοι εχουν δουλεια. 
Πες μας και για το κωλαρακι ντε :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom