ενω περιμενα τον αλλον και το πρωκτικο του, χτυπαει το κουδουνι και εμφανιζεται μια γνωστη απο παλια που δουλευε στο μιχαλακοπουλου 99. αγκαλιτσεs και φιλακια με τιs περισσοτερεs απο την συμμορια εκει μεσα. ονοματι ΤΖΟΥΛΙΑ. τωρα δουλευει στο αλλο μαγαζι του πειραια. κανεναs ερωτευμενοs που να την ειχε χασει τοτε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
εκει που εισαι τι να το κανειs?Πες μας και για το κωλαρακι ντε
τιs φακελλωνω ολεs τωρα. οταν θα γυρισειs θα σου δωσω ενα αρχειο γαματο.Πες μας και για το κωλαρακι ντε
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τελικά προχώρησε το συνδικάτο ή μείναμε στα τρία μέλη?τιs φακελλωνω ολεs τωρα. οταν θα γυρισειs θα σου δωσω ενα αρχειο γαματο.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τωρα μονο με περιγραφες θα τη βρισκω.εκει που εισαι τι να το κανειs?
αυτο το ιδρυμα παιδεσ το διαγραψαμε???δεν εχει ερθει τπτ αξιολογω η το κρατατε για παρτη σασ λαμογια????κατι κινεζεσ ειχα δει πριν κανα δυμηνο την δεσποινα κλασικα και την ντινα!!!!μια απο τα ιδια δηλαδη!!!παιζει κανα πιπινι καινουργιο τωρα τελευτεα??
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Επισκεψη στο ιδρυμα σαββατο 12/6. Τεμαχια 6-7. Οφειλω να ομολογησω οτι ο πηχυς εχει ανεβει αρκετα και σε υπηρεσιες (αυτο το διαπιστωσα αργοτερα), και σε ποιοτητα κοριτσιων. Παρελασαν 6 ομορφα κοριτσια και 1 ασχημο (για τα δικα μου δεδομενα). Μεσα στις 6 ηταν μια 2μετρη μελαχροινη μουναρα, μια ξανθια κοντουλα με εντυπωσιακο μαλλι και πρασινα ματια, 1 μελαχροινη κοντουλα ρουμανα (η μονη που θυμαμαι ονομα επειδη αυτην πηρα: ελενα) , 2 αξιογαμευσιμες διπλανης πορτας, και 1 μελαχροινο που ειχε να φαει κανα 2 χρονια περιπου.. Φοβερα αδυνατη και φυσικα απερριφθη. Η ελενα με την οποια περασα εγω εχει καρρε μαλλακι μελαχροινη, γκριζα ματια, 2,5 βυζακι ελαφρως μεταχειρισμενο, ωραιο κορμακι καμπυλατο, και τουρλοτο κολαρακι (οπως διαπιστωσα αργοτερα δια δακτυλοσκοπησεως αρκετα δουλεμενο). Φυσικα την παρασταση οπως παντα την κλεβει η σεριφισσα με τις ατελειωτες βυζαρες της. Στα ενδοτερα τωρα.Εμενα λογω θεσης με εξυπηρετουσε το αλλο υποκ/μα στον πειραια στην καραισκου το οποιο ομως αλλαξε ομαδα και ετσι ηρθα εδω εχοντας υποψη μου τις γνωμες αλλων συναδελφων περι ξεπετας κλπ. Μπηκε λοιπον η λαδοκορη με λιγα ελληνικα και μου ειπε ελα να σου κανω μασαζ και μετα θα παιξουμε. Την ρωταω κανεις καλο μασαζ και μου ειπε εσυ στο τελος θα μου πεις..Καλα μαγκες τα ειδα ολα..Πηρε κρεμουλα που μυριζε καρυδα και μου εκανε ενα μασαζ απιστευτο..ποδια,μηρους,πλατη, χερια που μαλιστα τα κραταγε τεντωμενα αναμεσα στα μπουτια της, πατουσες, αναμεσα στα δακτυλα χεριων και ποδιων,στα κολομαγουλα και στα αρχιδια, και στο τελος απο μπροστα κοιλια μπρατσα και ποδια..Εκπληκτικο μασαζ. Αφου νομιζα οτι δεν θα παμε για γλυκο θα με ξεπεταγε ετσι..Περιπου μιση ωρα μου εκανε μασαζ. Στο γλυκακι ηταν και εκει αψογη με φοβερη συμπεριφορα και συμμετοχη, εκανε οτι ηθελα (συννενοηση στα αγγλικα). Με αλλα λογια συστυνεται για τον σκοπο που προοριζεται.Το μονο μελανο σημειο τα ευρωπουλα που εχουν παραμεινει στα 80.Ετσι και αλλιως μια στο τοσο πλεον μπορω να παω, και αμα οι υπηρεσιες εχουν αλλαξει και δεν ετυχα απλα στην εξαιρεση δεν πειραζει. Τουλαχιστον το ευχαριστηθηκα.
ειναι θεα η γυναικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φυσικα την παρασταση οπως παντα την κλεβει η σεριφισσα με τις ατελειωτες βυζαρες της.
Επισκεψη στο ιδρυμα σαββατο 12/6 μετά από αποτυχημένη προσπάθεια να πάρω την Κινέζα στο Ευνειδών 5.
Πήρα Λούλου κινέζα, πολύ καλή στο μασάζ και στη μπριζόλα ...
Λίγο κατώτερη από την Κινέζα που είχαν στο Συγγρού 147.
Πήρα Λούλου κινέζα, πολύ καλή στο μασάζ και στη μπριζόλα ...
Λίγο κατώτερη από την Κινέζα που είχαν στο Συγγρού 147.
Επισκέπτης
η μαριανα εκει μεσα ασχετα με την εμφανιση, ειναι το πιο καλο παιδι και παντα καβλωμενη.
και εσύ που το ξέρεις? κάνετε παρέα?
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Για να το λέει κάτι θα ξέρει και το επιβεβαιώνω κι εγώ. Αν δοκίμασες και έχεις άλλη αντιμετώπιση κατάθεσέ τηκαι εσύ που το ξέρεις? κάνετε παρέα?
στο παρελθον για παρα παρα πολυ λιγο. δεν θα το συνεχιζα , αλλα εχε χαρη που τα ειπε πολυ σωστα ο γουρουνακοs.και εσύ που το ξέρεις? κάνετε παρέα?
κανει, λεs και θιχτηκε ο ιδιοs, ρε γουρουνακο.Για να το λέει κάτι θα ξέρει και το επιβεβαιώνω κι εγώ. Αν δοκίμασες και έχεις άλλη αντιμετώπιση κατάθεσέ τη
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
'νταξ ρε σειρά μια κουβέντα παραπάνω είπε το παλικάρι, φίλοι είμαστε όλοι και του το δίνουμε να το καταλάβει ότι εδώ βοηθάμε (ως επί το πλείστον) με τις εμπειρίες μας και δεν ασκούμε άσκοπη κριτική σε αυτούς που βοηθούν χωρίς να έχουμε αντιπρόταση.(όπως ο Τσίπρας και η Παπαρήγα)κανει, λεs και θιχτηκε ο ιδιοs, ρε γουρουνακο.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η μαριανα εκει μεσα ασχετα με την εμφανιση, ειναι το πιο καλο παιδι και παντα καβλωμενη.
εμένα μου αρέσει και η εμφάνιση...και ας μήν έχει δράμι βυζί....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εμένα μου αρέσει και η εμφάνιση...και ας μήν έχει δράμι βυζί....
Δράμα η κατάσταση! Μπήκαμε νωρίς στις ... εκπτώσεις!!!
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν το πεις αυτό στον Βαΐτση Αποστολάτο θα σου πει για την καταπιεσμένη σου επιθυμία που είχες για την συμμαθήτριά σου με τα γυαλάκια στην τετάρτη δημοτικού και πως το υποσυνείδητό σου επιθυμεί να πληρώσει το κενό με το εν λόγω δεσποινάριο.εμένα μου αρέσει και η εμφάνιση...και ας μήν έχει δράμι βυζί....
που στο καλο τον θυμηθηκεs αυτον? ζει ακομη ?Αν το πεις αυτό στον Βαΐτση Αποστολάτο θα σου πει για την καταπιεσμένη σου επιθυμία που είχες για την συμμαθήτριά σου με τα γυαλάκια στην τετάρτη δημοτικού και πως το υποσυνείδητό σου επιθυμεί να πληρώσει το κενό με το εν λόγω δεσποινάριο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K