Σημερα ειχαι 6 τεμαχια περασα με τη Αντζελα καλο
να δω ποτε θα πουμε '' σημερα 6 τεμαχια + η σεριφισσα '' ? δεν μπορει σε καποιον θα ενδωσει !!!!!!!!!
Παιδια εγω της ακουμπισα 800ε πανο στο γραφειο και τιποτα ΥΓ,αλλα θα επιμενω εστο να τα δω
Παιδια εγω της ακουμπισα 800ε πανο στο γραφειο και τιποτα ΥΓ,αλλα θα επιμενω εστο να τα δω
η το χετε χασει τελειως η κανετε πλακαη προωθηση μπας και ψαρωσει κανεις εστω και με το 1/3 απο τα 800Παιδια εγω της ακουμπισα 800ε πανο στο γραφειο και τιποτα ΥΓ,αλλα θα επιμενω εστο να τα δω
ΠΑΙΔΙΑ......ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
πολυ σωσταΑπ' ότι έχω καταλάβει φίλε το αν θα σού δώσει ή δεν θα δώσει κάποια εκεί μέσα γλωσσόφιλο εξαρτάται από το κέφι της.
πολυ σωστα
καλα, καλα.. πες μας ροστερ, τιμες και υπηρεσιες απο ''το μουνι της [size=20pt]καλλιρόης 48[/size]''..giorgospapas εισαι πολυ
Δηλαδή δεν εξαρτάται αν σκάσεις παραπάνω λεφτά?????Γιατί αυτό υπόθηκε από κάποιους συναγωνιστές...............Απ' ότι έχω καταλάβει φίλε το αν θα σού δώσει ή δεν θα δώσει κάποια εκεί μέσα γλωσσόφιλο εξαρτάται από το κέφι της.
Δηλαδή δεν εξαρτάται αν σκάσεις παραπάνω λεφτά?????Γιατί αυτό υπόθηκε από κάποιους συναγωνιστές...............
καλα, καλα.. πες μας ροστερ, τιμες και υπηρεσιες απο ''το μουνι της [size=20pt]καλλιρόης 48[/size]''..
ελα, βγαλε το μεροκαματο..
Δηλαδή δεν εξαρτάται αν σκάσεις παραπάνω λεφτά?????Γιατί αυτό υπόθηκε από κάποιους συναγωνιστές...............
Δηλαδή,πες ονόματα!Που θέλουν φυσικά!οχι βρε εξαρτατε τιν γκομενα , αλλες θελουν αλλες δεν θελουν , απλα πραγματα !!!!!!
Μαζί σου.....Αλλά εκτός από γλωσσόφιλα,και κάτι άλλο δεν θα έχει το φουλ?Κοίτα να δεις, ποτέ δεν επιχείρησα να δώσω παραπάνω λεφτά για να έχω αντάλλαγμα ένα γλωσσόφιλο. Το θεωρώ too much.