mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τη δέσποινα είναι άριστη στην πίπα . Βάζω 6/10 γιατί είναι πολύ ξενέρα.εγω τιμω , δεσποινα , χριστινα , και μερικες φορες τιν μελαμψουλα
τη δέσποινα είναι άριστη στην πίπα . Βάζω 6/10 γιατί είναι πολύ ξενέρα.εγω τιμω , δεσποινα , χριστινα , και μερικες φορες τιν μελαμψουλα
Παράδεισος το 2008, μπαζοκομείο σήμερα
τη δέσποινα είναι άριστη στην πίπα .
εμαθα οτι στο κ48 εχει νεα φρουτα λενε τιποτα?
εμαθα οτι στο κ48 εχει νεα φρουτα λενε τιποτα?
αυριο θα ειναι κλειστο?
Υδραυλικά???????????????????????????????Στείλε μου σε pm,παρακαλώ,τι εστί υδραυλικά!!!!!υδραυλικά προβλήματα προέκυψαν σήμερα μάλλον.
Υδραυλικά???????????????????????????????Στείλε μου σε pm,παρακαλώ,τι εστί υδραυλικά!!!!!
οι δεν εχουν το δικαιωμα να μπουν σε δωματιον πρεπει η κοπελα να περασει με τον οι υπολιπη πελατες δεν εχου κανενα προβλημα οσο για το κ48 της κοπελες τι αφισαν απλα της ταλεπορησαν εν βραδυ περασα σημερα απο εκει και ειναι ανοικτα πιρα μια τζουλη πολυ καλη
οτι πρεπει για τα καλυτερα ισπανικα ιδιαιτερως εντατικα μαθηματα κ ελληνικης προελευσεως αξιζει να δικιμασεις ιδιως διπλο με την Αντζελα
ε!!!!!!πάνω στην καύλα τα γαμάς όλα..........τι λεφτά????μόνο το πουλί σου σκέφτεσαι.Και μεταξύ μας,αυτό έχει σημασία!Να περνάς καλά γιατί η ζωή είναι μικρή!για διπλα δεν ειμαστε τωρα , οικονομικη κριση !!!!!!!!!! χαλαρα χαλαρα
πώς παει το μεροκαματο ??οτι πρεπει για τα καλυτερα ισπανικα ιδιαιτερως εντατικα μαθηματα κ ελληνικης προελευσεως αξιζει να δικιμασεις ιδιως διπλο με την Αντζελα
την περασμένη εβδομάδα πήγε στην χώρα στις 48 k, καθώς και η έξυπνη allways veta άνοιξε την πόρτα, φάνηκε πολύ ζεστό milf, έτσι κι αλλιώς περίπου 10 κορίτσια πέρασαν και μου ήταν δύσκολο να κάνει μια επιλογή, και, τέλος, ρώτησα veta και είπε να λάβει την πρώτη κορίτσι. αυτό ήταν ένα μικρό κορίτσι petite αλβανικό λίγο παχουλός αλλά ok υπηρεσίας.
καταβάλλονται 80 ευρώ για αυτό, αλλά την επόμενη φορά θα κάνω την επιλογή.