petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τζινα μελαχρινη απο σαν ντομινικο
Τζινα μελαχρινη απο σαν ντομινικο
Στο εν λόγω μαγαζί, κορυφαία όλων η Μαριάννα. Λιγο πιο θεατρική από όσο πρέπει, αλλα φιλότιμη εργατρια και πρόθυμη για όλα. Ειναι ενα από αυτα τα μικρά ευλογημενα κοριτσακια που εχουν γεννηθει γι' αυτη τη δουλεια...
μπήκα και στον πειρασμό να περάσω με μια από τις 2 κοπέλες αφού οι μελαμψές μου κάνουν κλικ γενικά. Την επόμενη φορά...Τζινα μελαχρινη απο σαν ντομινικο
φιλε μαλλον κανεις λαθος πριν ενα χρονο ηταν η Αννα η Βετα ειναι 4 μηνες περιπου για αυτο κανεις λαθος εκτος κ θελεις να μας πουλησεις μουρη εδω εχουν προσφερει κ 800ε και παλι αρνηθητε
φιλε μαλλον κανεις λαθος πριν ενα χρονο ηταν η Αννα η Βετα ειναι 4 μηνες περιπου για αυτο κανεις λαθος εκτος κ θελεις να μας πουλησεις μουρη εδω εχουν προσφερει κ 800ε και παλι αρνηθητε
ποιαΑ προτείνετε από το μαγαζί;;;;;;;;; Παρακαλώ διαφωτιστε με!
φιλε μαλλον κανεις λαθος πριν ενα χρονο ηταν η Αννα η Βετα ειναι 4 μηνες περιπου
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oεδω εχουν προσφερει κ 800ε και παλι αρνηθητε
πέρασα μια βόλτα προ ημερών με ξεκάθαρο στόχο την Μαριάννα. Πράγματι υπερβάλει με την συμπεριφορά της αλλά αξίζει να την δοκιμάσει κανείς. Ειναι πολύ μικροκαμωμένη και με ανύπαρκτο βυζί αλλά έχει φοβερό κωλαράκι και ένα στόμα που σε στέλνει. Το γλύψιμο και η πίπα της φανταστικά και ακούραστα... με αποτελείωσε και σε λογικό χρόνο (40 λεπτά περίπου).
Ενταξει είπαμε ότι με καβλώνει. Αλλά δεν θα έδινα και 800 Ευρώ για 45 λεπτα "περιποίησης". Δεν είμαι τόσο πλούσιος.
αμα χτυπησει η καβλα στο κεφαλη , δεν λογαριαζεις τιποτα
Ενταξει είπαμε ότι με καβλώνει. Αλλά δεν θα έδινα και 800 Ευρώ για 45 λεπτα "περιποίησης". Δεν είμαι τόσο πλούσιος.
9.30, πηγα και ξανατιμησα το μαγαζι του ΛΑΟΣ ετσι το λεμε η φιλοι , μεταξυ μας , για να μην καταλαβενουν τιποτα στο γραφειο η ασχετη , διαλεξα τιν τζινα , λιγο σκουροχρωμη , βυζακι 2-3 , αρκετα ευγενικη στην αρχη , πηγα εκανα το ντουζακι μου , και επεστρεψα ετοιμο και αρωματισμενος , ξαπλωσα στο κρεβατομαγαζο , και αρχισε να τριβει , να τριβει , αστο λεω απο μεσα μου και γυρναω απο μπροστα , και αρχησε η αγωνας , καλη και βασανιστικη οπως μου αρεσει , αφου αλλαξαμε δυο τρεις θεσεις , εκατσα στον καναπε τον δερματινο και γωνατησε μπροστα μου και τις τα εδωσα ολα , , ολα ωραια και καλα , χρονος περιπου 45 λεπτα
μια παρατηρηση , αφου ολοι ξερουμε οτι απο 9.50 ολες φευγουν , οσο ειμουν μεσα ακουσα τρεις φορες το κουδουνι , ρε παιδια ημαρτον πατε 9.00 ωρα για να παρετε προγραμμα 40 λεπτον ΄? ή για να σας ξεπεταξουν μεσα σε 10 λεπτα ? μετα φταινα τα κοριτσια