Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
φιλε άσχετο , αλλά οποτε βλέπω το αβατάρ σου γελάω παρα πολύ!
τι απίθανος τυπάς ειναι αυτός στην φώτο???
Ομοίως  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλά και με τα κειμενα του, ειναι surreal, alter ego του Πιτσιλιτση ο Johnny
:2funny: :2funny: :2funny:

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το avatar μοιάζει με ένα φίλο μου ......
sorry για τη γραφή μου, γιατί να χρησιμοποιήσω το Google μεταφράζει, αλλά θέλω να μοιραστούν τις εμπειρίες μου

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
την περασμένη εβδομάδα πήγε στην χώρα στις 48 k, καθώς και η έξυπνη allways veta άνοιξε την πόρτα, φάνηκε πολύ ζεστό milf,

τρελο  MILF  :rockon: :rockon: :rockon:  με ωραια και μεγαλα  :tits:

αλλά την επόμενη φορά θα κάνω την επιλογή.

πρως τα πια επιλογη πας , μικρο πετιτ παλι ? ή βυζαρου ?  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ε!!!!!!πάνω στην καύλα τα γαμάς όλα..........τι λεφτά????μόνο το πουλί σου σκέφτεσαι.Και μεταξύ μας,αυτό έχει σημασία!Να περνάς καλά γιατί η ζωή είναι μικρή!

σοστως , εκει τιν παταω παντα , και πρην φυγει ο μηνας ειμαστε παλι ρεστη απο χρημα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μια φορά κι έναν καιρό (lol), είχα πολύ καλή επαφή με veta, εργαζόταν τότε στη Γλυφάδα σε Natasha επίπεδη της .... πολύ καλή milf υπηρεσίας.
και τώρα που βλέπω εγώ λεπτός hhhmmmm πρέπει να το προσπαθήσουμε ξανά, αλλά φαίνεται να είναι δύσκολη

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
μια φορά κι έναν καιρό (lol), είχα πολύ καλή επαφή με veta, εργαζόταν τότε στη Γλυφάδα σε Natasha επίπεδη της .... πολύ καλή milf υπηρεσίας.
και τώρα που βλέπω εγώ λεπτός hhhmmmm πρέπει να το προσπαθήσουμε ξανά, αλλά φαίνεται να είναι δύσκολη

Εννοείς στο ίδρυμα κοντά στην τροχαία Γλυφάδας?

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ήταν η μία κοντά στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο bp. Πανδώρας ήταν το δρόμο

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ήταν η μία κοντά στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο bp. Πανδώρας ήταν το δρόμο

ΟΚ, ευχαριστώ. Εγώ εννοούσα Βουλιαγμένης (στο ύψος της τροχαίας) -από εκεί που λες δεν είχε τύχει να περάσω.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

μην μου πεις οτι τοτε τιν ειχες παρεις , επι της Πανδ... , με τιν natasha με το  opel astra !!!!!! διοτι τις ειχα προτεινει και μου ειχε πει οχι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  , εσυ τιν ειχε καταφερει ?  :knockinb:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν νέα προσθήκη στο menu της ψησταριάς δίπλα στο ΛΑΟΣ: Λάουρα, σωματάκι σα τη μικρή Θεοδώρα (Μάρνη, Φρατζή) μπουτούδικο, προσωπάκι γλυκό, μελαχροινό ρουμανάκι 20 ετών. Ο ρουφιάνος μου απήλαυσε μπριζολίτσα γάλακτος σενιάν.

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
:s&m_2:ναι πράγματι σε Pand ... Είχα της .... πολύ καλή εξυπηρέτηση

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ωραιο θρεντ!
βγαζει νοημα!!! :2funny: :2funny:

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πάθος .... Δεν μπορώ να θυμηθώ ότι είμαστε οικογένεια

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πριν δυο μέρες, επίσκεψη στο μαγαζί. Παρουσιάστηκαν η Τζίνα, η Κλαούντια και η Μαριάννα, την οποία και πήρα. Ο συναγωνιστής aptoitos είπε "Λιγο πιο θεατρική από όσο πρέπει, αλλα φιλότιμη εργατρια και πρόθυμη για όλα. Ειναι ενα από αυτα τα μικρά ευλογημενα κοριτσακια που εχουν γεννηθει γι' αυτη τη δουλεια..." Το σχόλιο αυτό καλύπτει πλήρως την περίπτωση. Πιπινάκι μελαχροινό, πολύ αδύνατη και μηδέν στήθος, με πολύ ωραία οπίσθια. Τα πάντα όλα, με 100 Ε.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Πριν δυο μέρες, επίσκεψη στο μαγαζί. Παρουσιάστηκαν η Τζίνα, η Κλαούντια και η Μαριάννα, την οποία και πήρα. Ο συναγωνιστής aptoitos είπε "Λιγο πιο θεατρική από όσο πρέπει, αλλα φιλότιμη εργατρια και πρόθυμη για όλα. Ειναι ενα από αυτα τα μικρά ευλογημενα κοριτσακια που εχουν γεννηθει γι' αυτη τη δουλεια..." Το σχόλιο αυτό καλύπτει πλήρως την περίπτωση. Πιπινάκι μελαχροινό, πολύ αδύνατη και μηδέν στήθος, με πολύ ωραία οπίσθια. Τα πάντα όλα, με 100 Ε.

Φίλε κι' εγώ την έχω σταμπάρει την κυρία που λες, αλλά αυτό που επισημαίνεις για το "μηδέν στήθος", που είναι σωστό, με έχει κάνει να μην την έχω διαλέξει μέχρι τώρα.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο, είναι ένα μείον. Ωστόσο, για όλο το υπόλοιπο πακέτο, νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή..

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα ειχαι 6 τεμαχια περασα με τη Αντζελα καλο :knockinb:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε κι' εγώ την έχω σταμπάρει την κυρία που λες, αλλά αυτό που επισημαίνεις για το "μηδέν στήθος", που είναι σωστό, με έχει κάνει να μην την έχω διαλέξει μέχρι τώρα.
δεν ειναι μονο το μηδεν στηθοs. ειναι και ζαρωμενο σαν γιαγιαs. αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ολοι. η μαριαννα τα παντα ολα με 100 ευρω,οπωs ειπαν  και πιο πανω. δινει και τα γλωσσοφιλα απλοχερα ειτε με την κολλητη τηs την κλαουντια,ειτε με καποια αλλη, ειτε σε εμαs, μετα καποιεs απο αυτεs δινουν παλι σε εμαs, εμειs δινουμε σε αυτεs κλπ κλπ. τελικα ολοι μεταξυ μαs εστω και με αυτον τον εμμεσο τροπο ειναι σαν τι ? ειμαστε πολυ δεμενοι μεταξυ μαs  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom