Ομοίωςφιλε άσχετο , αλλά οποτε βλέπω το αβατάρ σου γελάω παρα πολύ!
τι απίθανος τυπάς ειναι αυτός στην φώτο???
αλλά και με τα κειμενα του, ειναι surreal, alter ego του Πιτσιλιτση ο Johnny
Ομοίωςφιλε άσχετο , αλλά οποτε βλέπω το αβατάρ σου γελάω παρα πολύ!
την περασμένη εβδομάδα πήγε στην χώρα στις 48 k, καθώς και η έξυπνη allways veta άνοιξε την πόρτα, φάνηκε πολύ ζεστό milf,
αλλά την επόμενη φορά θα κάνω την επιλογή.
ε!!!!!!πάνω στην καύλα τα γαμάς όλα..........τι λεφτά????μόνο το πουλί σου σκέφτεσαι.Και μεταξύ μας,αυτό έχει σημασία!Να περνάς καλά γιατί η ζωή είναι μικρή!
μια φορά κι έναν καιρό (lol), είχα πολύ καλή επαφή με veta, εργαζόταν τότε στη Γλυφάδα σε Natasha επίπεδη της .... πολύ καλή milf υπηρεσίας.
και τώρα που βλέπω εγώ λεπτός hhhmmmm πρέπει να το προσπαθήσουμε ξανά, αλλά φαίνεται να είναι δύσκολη
ήταν η μία κοντά στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο bp. Πανδώρας ήταν το δρόμο
μια φορά κι έναν καιρό (lol), είχα πολύ καλή επαφή με veta, εργαζόταν τότε στη Γλυφάδα σε Natasha επίπεδη της .... πολύ καλή milf υπηρεσίας.
και τώρα που βλέπω εγώ λεπτός hhhmmmm πρέπει να το προσπαθήσουμε ξανά, αλλά φαίνεται να είναι δύσκολη
Τί είχε περίοδο;;;Ο ρουφιάνος μου απήλαυσε μπριζολίτσα γάλακτος σενιάν.
φιλε άσχετο , αλλά οποτε βλέπω το αβατάρ σου γελάω παρα πολύ!
Πριν δυο μέρες, επίσκεψη στο μαγαζί. Παρουσιάστηκαν η Τζίνα, η Κλαούντια και η Μαριάννα, την οποία και πήρα. Ο συναγωνιστής aptoitos είπε "Λιγο πιο θεατρική από όσο πρέπει, αλλα φιλότιμη εργατρια και πρόθυμη για όλα. Ειναι ενα από αυτα τα μικρά ευλογημενα κοριτσακια που εχουν γεννηθει γι' αυτη τη δουλεια..." Το σχόλιο αυτό καλύπτει πλήρως την περίπτωση. Πιπινάκι μελαχροινό, πολύ αδύνατη και μηδέν στήθος, με πολύ ωραία οπίσθια. Τα πάντα όλα, με 100 Ε.
δεν ειναι μονο το μηδεν στηθοs. ειναι και ζαρωμενο σαν γιαγιαs. αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ολοι. η μαριαννα τα παντα ολα με 100 ευρω,οπωs ειπαν και πιο πανω. δινει και τα γλωσσοφιλα απλοχερα ειτε με την κολλητη τηs την κλαουντια,ειτε με καποια αλλη, ειτε σε εμαs, μετα καποιεs απο αυτεs δινουν παλι σε εμαs, εμειs δινουμε σε αυτεs κλπ κλπ. τελικα ολοι μεταξυ μαs εστω και με αυτον τον εμμεσο τροπο ειναι σαν τι ? ειμαστε πολυ δεμενοι μεταξυ μαsΦίλε κι' εγώ την έχω σταμπάρει την κυρία που λες, αλλά αυτό που επισημαίνεις για το "μηδέν στήθος", που είναι σωστό, με έχει κάνει να μην την έχω διαλέξει μέχρι τώρα.