kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Όλο ντι-τζει και παπάρες .Θέλουμε σκυλάδικα και καλτίλα
γεια σου σπινο πως παει η ανεργια
Όλο ντι-τζει και παπάρες .Θέλουμε σκυλάδικα και καλτίλα
Έτσι είναι ρε φίλε,κλαμπ χωρίς παλιά ελληνικά και σκυλάδικα είναι για τους πιρφόρους και τις αδερφές
ξα ξα ξα, ότι να'ναι είμαι τύπε, όπως το'πες. Για να μιλάω μαζί σου, ό,τι να'ναι είμαι. Και δε συγκρίνω τους διεθνούς φήμης djs που πιάνουν κορόιδα τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο με τη φίλη μου που πιάνει κορόιδα τους ντόπιους μόνο. Όσο για το σημερινό στυλ διασκέδασης, θέλει τους 20ρηδες να πηγαίνουν σε μαγαζιά φίσκα από κόσμο, να στέκονται με ένα ποτό στο χέρι και να κοζάρουν τις γκόμενες που περνάνε από δίπλα τους χωρίς καν να τις φλερτάρουν (για να μη δείξουν ότι τις έχουν ανάγκη και τους πουν λιγούρια) και μετά να γυρνάνε σπίτι τους αγάμητοι. Οι πιο θαρραλέοι πηγαίνουν σε κάποιο μπουρδέλο για ξεχαρμάνιασμα. Αυτή δεν είναι η διασκέδαση της νεολαίας σήμερα; Ε δε με εκφράζει...xaxaxa οτι να ναι εισαι τυπε, αλλο παγκοσμιας φημης ντι τζει στυλ πολ βαν νταικ και αλλο ο ντι τζει τις γειτονιας σαν να λεμε μια ομαδα απο τα δρυμικλανα να παει να συναγωνιστη την μικτη κοσμου, δεν γινονται αυτα ρε φιλε
τυπε δεν θα μπω στν διαδικασια να μαλωσω μαζι σου γιατι ετσι θελεις εσυ. γραψε οτι θελεις για τους 20 αρηδες φαινεται οτι γνωριζεις καλα αυτην τι ηλικια, δλδ οσο καλα ξερεις και απο ντι-τζεει. και να σε πω ενα πραγμα που δεν εχεις μαθει ακομα στην ζωη σου.... οτι δεν μας αρεσει εμας δεν σημαινει οτι ειναι και μαπα για τους αλλους, εμενα δεν μ αρεσουν τα ελληνικα αλλα ποτε δεν θα βγω να πω οτι ειναι κοροιδα αυτη που τα ακουνε. Πιστευω δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αυτο.ξα ξα ξα, ότι να'ναι είμαι τύπε, όπως το'πες. Για να μιλάω μαζί σου, ό,τι να'ναι είμαι. Και δε συγκρίνω τους διεθνούς φήμης djs που πιάνουν κορόιδα τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο με τη φίλη μου που πιάνει κορόιδα τους ντόπιους μόνο. Όσο για το σημερινό στυλ διασκέδασης, θέλει τους 20ρηδες να πηγαίνουν σε μαγαζιά φίσκα από κόσμο, να στέκονται με ένα ποτό στο χέρι και να κοζάρουν τις γκόμενες που περνάνε από δίπλα τους χωρίς καν να τις φλερτάρουν (για να μη δείξουν ότι τις έχουν ανάγκη και τους πουν λιγούρια) και μετά να γυρνάνε σπίτι τους αγάμητοι. Οι πιο θαρραλέοι πηγαίνουν σε κάποιο μπουρδέλο για ξεχαρμάνιασμα. Αυτή δεν είναι η διασκέδαση της νεολαίας σήμερα; Ε δε με εκφράζει...
ξα ξα ξα, ότι να'ναι είμαι τύπε, όπως το'πες. Για να μιλάω μαζί σου, ό,τι να'ναι είμαι. Και δε συγκρίνω τους διεθνούς φήμης djs που πιάνουν κορόιδα τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο με τη φίλη μου που πιάνει κορόιδα τους ντόπιους μόνο. Όσο για το σημερινό στυλ διασκέδασης, θέλει τους 20ρηδες να πηγαίνουν σε μαγαζιά φίσκα από κόσμο, να στέκονται με ένα ποτό στο χέρι και να κοζάρουν τις γκόμενες που περνάνε από δίπλα τους χωρίς καν να τις φλερτάρουν (για να μη δείξουν ότι τις έχουν ανάγκη και τους πουν λιγούρια) και μετά να γυρνάνε σπίτι τους αγάμητοι. Οι πιο θαρραλέοι πηγαίνουν σε κάποιο μπουρδέλο για ξεχαρμάνιασμα. Αυτή δεν είναι η διασκέδαση της νεολαίας σήμερα; Ε δε με εκφράζει...
ξα ξα ξα, ότι να'ναι είμαι τύπε, όπως το'πες. Για να μιλάω μαζί σου, ό,τι να'ναι είμαι. Και δε συγκρίνω τους διεθνούς φήμης djs που πιάνουν κορόιδα τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο με τη φίλη μου που πιάνει κορόιδα τους ντόπιους μόνο. Όσο για το σημερινό στυλ διασκέδασης, θέλει τους 20ρηδες να πηγαίνουν σε μαγαζιά φίσκα από κόσμο, να στέκονται με ένα ποτό στο χέρι και να κοζάρουν τις γκόμενες που περνάνε από δίπλα τους χωρίς καν να τις φλερτάρουν (για να μη δείξουν ότι τις έχουν ανάγκη και τους πουν λιγούρια) και μετά να γυρνάνε σπίτι τους αγάμητοι. Οι πιο θαρραλέοι πηγαίνουν σε κάποιο μπουρδέλο για ξεχαρμάνιασμα. Αυτή δεν είναι η διασκέδαση της νεολαίας σήμερα; Ε δε με εκφράζει...
τυποι αμα νομιζετε οτι γαμαγαμε εμεις περισσοτερο απο οτι γαμανε τωρα οι πιτσιρικαδες, δεν ξερετε ουτε που βρισκεστε, ουτε τι λετε
τα κοριτσακια εχουν εκτροχιαστει τελειως ρεεεεε οχι σαν τις δικες μας τις συμμαθητριες/συμφοιτητριες που για να βαλεις χερι παρακαλαγες βδομαδες, σημερα πηδιουνται απο παντου, κανουν τσιμπουκια, μερικες κατουρανε κιολας, φτυνουν/φτυνονται, τους αρεσει το ξυλο στο κωλαρακι
κατι γεροντοπαληκαρα μονο αναπολουν τις ωραιες μερες του 1992
δεν εχετε κανα ανηψακι/βαφτισιμιο πιτσιρικα να σας πει τι γινεται σε σχολεια/πανεπιστημια/μπαρακια? τι στο διαολο
καλα ειμαι τυπε εσυ?
man, αλλη φαση, αλλη μουσικη, αλλος κοσμος, αλλα ντραγκς....ωραιο μαγαζι ειναι φιλε,αλλα σιγα τα ξεφρενα παρτυ που γινονται.
μπροστα στα παρτυ που γινοντουσαν σε battery, αλσος κλπ....το paradiso ειναι νηπιαγωγειο
Απ'ότι βλέπω οι γνώμες διίστανται. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, από την ηλικία που γαμάνε τώρα οι πιτσιρικάδες δε με ενδιέφερε ποτέ να γαμήσω γιατί εγώ και η γενιά μου που είμαστε τώρα πάνω από 35 ζήσαμε τα ωραία σχολικά χρόνια με τα παιχνίδια μας στην αυλή, τα κυνηγητά μας, τις κοπάνες μας τις ξεγυρισμένες και ήμασταν όλοι μια παρέα. Το σεξ απλά θα χαλούσε όλη αυτή τη μαγεία τότε. Άσε που προσωπικά το ξεκίνησα και νωρίς σε σχέση με τους άλλους. Άρα νωρίς ξεκίνησαν οι έρωτες, οι υποσχέσεις και φυσικά τα κλάματα και οι χωρισμοί. Η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς το σεξ πιστεύω είναι προς το τέλος του Λυκείου. Δεν ξέρω λοιπόν αν γαμάγαμε περισσότερο από τους τωρινούς αλλά σίγουρα περάσαμε καλύτερα. Ούτε μουσάτους (ευτυχώς η μόδα τους πέρασε), ούτε τατουαζάτους είχαμε (είχαμε μερικούς αλλά οι περισσότεροι είχαν σταματήσει το σχολείο και έμπλεξαν με ναρκωτικά), ούτε τόσους πολλούς φιγουρατζήδες (ήταν 20% και τώρα είναι 80%). Όσο για τα ανιψάκια ή τους βαφτισιμιούς που λέει κάποιος πιο πάνω. Χαλάρωσε ρε μεγάλε, δε μας πήραν δα και τα χρόνια να μαθαίνουμε τα νέα της πιάτσας από εκεί. Τα βλέπουμε εμείς οι ίδιοι γιατί όπως και να το κάνουμε, δε έχουμε πάει και με λίγες 20άρες... ;)
Α! Γι'αυτόν που είπε ότι μόνο η γενιά μου γαμάει στα μπουρδέλα. Να σημειώσω το εξής, για την ιστορία: Δεν έχω γαμήσει ποτέ σε μπουρδέλο.
Απ'όλα όσα έγραψα, αυτό σου έμεινε εσένα;[/b]
ειδηση σοκ τυπε :o :o :o :o :o
Απ'όλα όσα έγραψα, αυτό σου έμεινε εσένα;