Νέα

Cavo Paradiso Το κορυφαιο ελληνικο Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Όλο ντι-τζει και παπάρες :jerking: :jerking: :jerking:.Θέλουμε σκυλάδικα και καλτίλα :rockon: :rockon: :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Έτσι είναι ρε φίλε,κλαμπ χωρίς παλιά ελληνικά και σκυλάδικα είναι για τους πιρφόρους και τις αδερφές :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
xaxaxa οτι να ναι εισαι τυπε,  :grin: αλλο παγκοσμιας φημης ντι τζει στυλ πολ βαν νταικ  :rockon: και αλλο ο ντι τζει τις γειτονιας  :2funny: σαν να λεμε μια ομαδα απο τα δρυμικλανα να παει να συναγωνιστη την μικτη κοσμου, δεν γινονται αυτα ρε φιλε  :grin:
ξα ξα ξα, ότι να'ναι είμαι τύπε, όπως το'πες. Για να μιλάω μαζί σου, ό,τι να'ναι είμαι. Και δε συγκρίνω τους διεθνούς φήμης djs που πιάνουν κορόιδα τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο με τη φίλη μου που πιάνει κορόιδα τους ντόπιους μόνο. Όσο για το σημερινό στυλ διασκέδασης, θέλει τους 20ρηδες να πηγαίνουν σε μαγαζιά φίσκα από κόσμο, να στέκονται με ένα ποτό στο χέρι και να κοζάρουν τις γκόμενες που περνάνε από δίπλα τους χωρίς καν να τις φλερτάρουν (για να μη δείξουν ότι τις έχουν ανάγκη και τους πουν λιγούρια) και μετά να γυρνάνε σπίτι τους αγάμητοι. Οι πιο θαρραλέοι πηγαίνουν σε κάποιο μπουρδέλο για ξεχαρμάνιασμα. Αυτή δεν είναι η διασκέδαση της νεολαίας σήμερα; Ε δε με εκφράζει... :think:

Επισκέπτης
ξα ξα ξα, ότι να'ναι είμαι τύπε, όπως το'πες. Για να μιλάω μαζί σου, ό,τι να'ναι είμαι. Και δε συγκρίνω τους διεθνούς φήμης djs που πιάνουν κορόιδα τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο με τη φίλη μου που πιάνει κορόιδα τους ντόπιους μόνο. Όσο για το σημερινό στυλ διασκέδασης, θέλει τους 20ρηδες να πηγαίνουν σε μαγαζιά φίσκα από κόσμο, να στέκονται με ένα ποτό στο χέρι και να κοζάρουν τις γκόμενες που περνάνε από δίπλα τους χωρίς καν να τις φλερτάρουν (για να μη δείξουν ότι τις έχουν ανάγκη και τους πουν λιγούρια) και μετά να γυρνάνε σπίτι τους αγάμητοι. Οι πιο θαρραλέοι πηγαίνουν σε κάποιο μπουρδέλο για ξεχαρμάνιασμα. Αυτή δεν είναι η διασκέδαση της νεολαίας σήμερα; Ε δε με εκφράζει... :think:
:2funny: τυπε δεν θα μπω στν διαδικασια να μαλωσω μαζι σου γιατι ετσι θελεις εσυ. γραψε οτι θελεις για τους 20 αρηδες φαινεται οτι γνωριζεις καλα αυτην τι ηλικια, δλδ οσο καλα ξερεις και απο ντι-τζεει.  :2funny: και να σε πω ενα πραγμα που δεν εχεις μαθει ακομα στην ζωη σου.... οτι δεν μας αρεσει εμας δεν σημαινει οτι ειναι και μαπα για τους αλλους, εμενα δεν μ αρεσουν τα ελληνικα αλλα ποτε δεν θα βγω να πω οτι ειναι κοροιδα αυτη που τα ακουνε. Πιστευω δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αυτο. 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

πες τα τυπε που πηγανε τα καμακια των 80'ς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τωρα μονο κλαρινογαμπρους μουσατους  αγαμητους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ουτε περα απο τη μυτη σου δεν βλεπεις. ποιοι θαρραλεοι πανε στα μπουρδελα ρε υπνε? μονο η γενια σου παει στα μπουρδελα οι σημερινοι νεοι γαμανε για πλακα στην καθημερινοτητα τους. οταν εσυ περιμενες την ετησια χοροεσπεριδα για να πιασεις το χερι της συμμαθητριας να χορεψεις μπλουζ και ναρθει καλοκαιρι να γαμησεις καμια τουριστρια, σημερα γαμιουνται στις τουαλετες των σχολειων παρτουζα και το τραβανε βιντεο.
συγκρινεις την μαθητρια των 80'ς με τη μαθητρια του σημερα και καταληγεις οτι τοτε γαμουσες περισσοτερο?  :2funny:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι αμα νομιζετε οτι γαμαγαμε εμεις περισσοτερο απο οτι γαμανε τωρα οι πιτσιρικαδες, δεν ξερετε ουτε που βρισκεστε, ουτε τι λετε  :grin: :grin:

τα κοριτσακια εχουν εκτροχιαστει τελειως ρεεεεε οχι σαν τις δικες μας τις συμμαθητριες/συμφοιτητριες που για να βαλεις χερι παρακαλαγες βδομαδες, σημερα πηδιουνται απο παντου, κανουν τσιμπουκια, μερικες κατουρανε κιολας, φτυνουν/φτυνονται, τους αρεσει το ξυλο στο κωλαρακι

κατι γεροντοπαληκαρα μονο αναπολουν τις ωραιες μερες του 1992  :grin: :grin:

δεν εχετε κανα ανηψακι/βαφτισιμιο πιτσιρικα να σας πει τι γινεται σε σχολεια/πανεπιστημια/μπαρακια? τι στο διαολο  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυποι αμα νομιζετε οτι γαμαγαμε εμεις περισσοτερο απο οτι γαμανε τωρα οι πιτσιρικαδες, δεν ξερετε ουτε που βρισκεστε, ουτε τι λετε  :grin: :grin:

τα κοριτσακια εχουν εκτροχιαστει τελειως ρεεεεε οχι σαν τις δικες μας τις συμμαθητριες/συμφοιτητριες που για να βαλεις χερι παρακαλαγες βδομαδες, σημερα πηδιουνται απο παντου, κανουν τσιμπουκια, μερικες κατουρανε κιολας, φτυνουν/φτυνονται, τους αρεσει το ξυλο στο κωλαρακι

κατι γεροντοπαληκαρα μονο αναπολουν τις ωραιες μερες του 1992  :grin: :grin:

δεν εχετε κανα ανηψακι/βαφτισιμιο πιτσιρικα να σας πει τι γινεται σε σχολεια/πανεπιστημια/μπαρακια? τι στο διαολο  :grin:

ποσο χρονων εισαι ρε τυπε? :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ωραιο μαγαζι ειναι φιλε,αλλα σιγα τα ξεφρενα παρτυ που γινονται.
μπροστα στα παρτυ που γινοντουσαν σε battery, αλσος κλπ....το paradiso ειναι νηπιαγωγειο
man, αλλη φαση, αλλη μουσικη, αλλος κοσμος, αλλα ντραγκς....
το καβο ειναι πιο κυριλε και τελειως διαφορετικη φαση....καφριλες δεν εχει...οποιος κανει εχει φυγει αεροπλανικος και τουμπανιασμενος....

παντως γενικα γουστα ειναι αυτα...καθαρα υποκειμενικα τα κριτηρια....αλλος τη βρισκει να πινει και να τρωει μεζεδες ακουγοντας ρεμπετικα, κι αλλος να ακουει τρανς και να χωροπηδαει μεχρι το πρωι....αλλος να τα σπαει στα μπουζουκια κτλ κτλ...

το εν λογω μαγαζι θεωρειται για το ειδος του και για τους "λατρεις αυτης της μουσικης και αυτων των καταστασεων" αρκετα καλο.....
οποιος ακουει ΚΑΙ τετοιου ειδους μουσικη (καλα δε για αυτους που ακουν αποκλειστικα τετοια ηλεκτρονικη μουσικη δεν το συζηταω) νομιζω οτι θα ηταν καλη εμπειρια να πηγαιναν εστω μια φορα σ ενα καλο παρτακι......εγω εχω παει δυο φορες παλαιοτερα κι ειχα περασει καλα (ωραιος κοσμος-μουνια, ωραια μουσικη και σουπερ θεα)

παρεπιπτοντως ακουω ολων των ειδων τις μουσικες

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Απ'ότι βλέπω οι γνώμες διίστανται. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, από την ηλικία που γαμάνε τώρα οι πιτσιρικάδες δε με ενδιέφερε ποτέ να γαμήσω γιατί εγώ και η γενιά μου που είμαστε τώρα πάνω από 35 ζήσαμε τα ωραία σχολικά χρόνια με τα παιχνίδια μας στην αυλή, τα κυνηγητά μας, τις κοπάνες μας τις ξεγυρισμένες και ήμασταν όλοι μια παρέα. Το σεξ απλά θα χαλούσε όλη αυτή τη μαγεία τότε. Άσε που προσωπικά το ξεκίνησα και νωρίς σε σχέση με τους άλλους. Άρα νωρίς ξεκίνησαν οι έρωτες, οι υποσχέσεις και φυσικά τα κλάματα και οι χωρισμοί. Η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς το σεξ πιστεύω είναι προς το τέλος του Λυκείου. Δεν ξέρω λοιπόν αν γαμάγαμε περισσότερο από τους τωρινούς αλλά σίγουρα περάσαμε καλύτερα. Ούτε μουσάτους (ευτυχώς η μόδα τους πέρασε), ούτε τατουαζάτους είχαμε (είχαμε μερικούς αλλά οι περισσότεροι είχαν σταματήσει το σχολείο και έμπλεξαν με ναρκωτικά), ούτε τόσους πολλούς φιγουρατζήδες (ήταν 20% και τώρα είναι 80%). Όσο για τα ανιψάκια ή τους βαφτισιμιούς που λέει κάποιος πιο πάνω. Χαλάρωσε ρε μεγάλε, δε μας πήραν δα και τα χρόνια να μαθαίνουμε τα νέα της πιάτσας από εκεί. Τα βλέπουμε εμείς οι ίδιοι γιατί όπως και να το κάνουμε, δε έχουμε πάει και με λίγες 20άρες... ;)
Α! Γι'αυτόν που είπε ότι μόνο η γενιά μου γαμάει στα μπουρδέλα. Να σημειώσω το εξής, για την ιστορία: Δεν έχω γαμήσει ποτέ σε μπουρδέλο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Απ'ότι βλέπω οι γνώμες διίστανται. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, από την ηλικία που γαμάνε τώρα οι πιτσιρικάδες δε με ενδιέφερε ποτέ να γαμήσω γιατί εγώ και η γενιά μου που είμαστε τώρα πάνω από 35 ζήσαμε τα ωραία σχολικά χρόνια με τα παιχνίδια μας στην αυλή, τα κυνηγητά μας, τις κοπάνες μας τις ξεγυρισμένες και ήμασταν όλοι μια παρέα. Το σεξ απλά θα χαλούσε όλη αυτή τη μαγεία τότε. Άσε που προσωπικά το ξεκίνησα και νωρίς σε σχέση με τους άλλους. Άρα νωρίς ξεκίνησαν οι έρωτες, οι υποσχέσεις και φυσικά τα κλάματα και οι χωρισμοί. Η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς το σεξ πιστεύω είναι προς το τέλος του Λυκείου. Δεν ξέρω λοιπόν αν γαμάγαμε περισσότερο από τους τωρινούς αλλά σίγουρα περάσαμε καλύτερα. Ούτε μουσάτους (ευτυχώς η μόδα τους πέρασε), ούτε τατουαζάτους είχαμε (είχαμε μερικούς αλλά οι περισσότεροι είχαν σταματήσει το σχολείο και έμπλεξαν με ναρκωτικά), ούτε τόσους πολλούς φιγουρατζήδες (ήταν 20% και τώρα είναι 80%). Όσο για τα ανιψάκια ή τους βαφτισιμιούς που λέει κάποιος πιο πάνω. Χαλάρωσε ρε μεγάλε, δε μας πήραν δα και τα χρόνια να μαθαίνουμε τα νέα της πιάτσας από εκεί. Τα βλέπουμε εμείς οι ίδιοι γιατί όπως και να το κάνουμε, δε έχουμε πάει και με λίγες 20άρες... ;)
Α! Γι'αυτόν που είπε ότι μόνο η γενιά μου γαμάει στα μπουρδέλα. Να σημειώσω το εξής, για την ιστορία: Δεν έχω γαμήσει ποτέ σε μπουρδέλο.

ειδηση σοκ τυπε  :o :o :o :o :o

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
παντως  εγω ειχα φιλο στο FB το τυπο που ειχε το μαγαζι. Το χειμωνα αραζε ταϋλανδη κανα 2 μηνο ή Ριο. Χαλαγε κανα ταληρο το μηνα σε πουτανες και γυρναγε. το καλοκαιρι γαμουσε τις πελατισσες

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οπως το χειροτερο σεξ ειναι καλυτερο απο την καλυτερη μερα στην δουλεια, ομοιως το χειροτερο μπουρδελο ειναι καλυτερο απο το καλυτερο κλαμπ, το αν σου κατσει γκομενα απο κλαμπ ή απο την δουλεια δεν σημαινει οτι αυτοι οι χωροι ανεβαινουν στα επιπεδα ενος μπουρδελου ή στριπτιτζαδικου ή παρεμφερους καταστηματος του ερωτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom