Νέα

Cavo Paradiso Το κορυφαιο ελληνικο Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Δεν ήξερα ότι για να μάθουμε να ζούμε πρέπει να πάθουμε 100 κρίσεις πανικού σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μέρος από ψωνάρες που νομίζουν ότι διασκεδάζουν. Ούτε ότι υπάρχουν "καλύτεροι ντι τζέι" που προφανώς πατάνε το play πιο ωραία, πιο γρήγορα ή ίσως πιο στυλάτα από τους άλλους... Καλά που μας το λες εσύ λοιπόν. Το ότι είσαι 22 είναι το μόνο σίγουρο. Δικαιολογείσαι λοιπόν λόγω ηλικίας. Αν ζούσες την εποχή των 80's, που ευτυχώς πολλά παιδιά της ηλικίας σου αγαπούν χωρίς να έχουν δει από κοντά, θα καταλάβαινες τι θα πει αληθινή, γνήσια διασκέδαση. Γιατί φίλε μου τώρα, κανείς δε διασκεδάζει πραγματικά. Αυτό που κάνει είναι να βρίσκεται σε ένα μέρος που άλλοι επέλεξαν, να ακούει μουσική που άλλοι επέλεξαν και να δίνει ψυχαναγκαστική αναφορά στο facebook πού είναι, τι κάνει και πώς το κάνει για να ζηλεύουν οι άλλοι. Αν αυτό είναι διασκέδαση κάτι δεν έχω καταλάβει. Με όλη την καλή διάθεση σου το λέω, το τονίζω κι εγώ όπως και ο συνάδελφος πιο πάνω για να μην παρεξηγηθώ. Ίσως σε 10-15 χρόνια με καταλάβεις, όταν οι επόμενοι 20άρηδες διασκεδάζουν με κάτι τελείως διαφορετικό απ'ότι εσείς τώρα. ;)

πολυ σοφα τα λογια σας κυριε οντως.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αν ζούσες την εποχή των 80's, που ευτυχώς πολλά παιδιά της ηλικίας σου αγαπούν χωρίς να έχουν δει από κοντά, θα καταλάβαινες τι θα πει αληθινή, γνήσια διασκέδαση.

τυπε καθοσουν κατω απ τη ντισκομπαλα στη ντισκο μπαρμπαρελα και λικνιζοσουν στους ρυθμους του μισελ κρετου?

δε με χεζετε ολοι με τα κλισε σας ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το cavo λογο θεσης του μαγαζιου,φημης,στυλ διασκεδασης και κυριως μαζοξης ανθροπων απο ολο τον κοσμο που εχουν μονο 2 σκοπους..να πιουν και να ξεσαωλσουν ειναι απο τους καλυτερους προορισμους ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.Δεν νομιζω οτι στην διασκεδαση υπαρχει σωστο και λαθος.Σε αλους αρεσει αυτο σε αλους οχι.Αντικειμενικα το cavo ειναι μαγαζαρα γιατι προσφερει ακριβως αυτα που θελει ο καταναλωτης.Τωρα αν ειναι η οχι μαλακια το να διασκεδαζεις ετσι ειναι στην κρηση του καθενως. Το μονο σιγουρο ειναι οτι στην Ελλαδα ενα πραγμα ξερουμε να κανουμε καλα και αυτο ειναι να διασκεδαζουμε  :rockon:

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Μακραν το καλύτερο club που έχω πάει ποτε. Τα σχόλια περί μικρής ηλικίας, ψώνια, πύρφοροι κλπ είναι το λιγότερο αστεία. Όποιος δεν ξέρει, δεν έχει πάει, δεν γουστάρει τέτοια μουσική καλύτερα να μην μιλάει παιδιά. Λογικό είναι αμα ακούς Ρεπάνη ή έχεις μείνει στην εποχή της Αυτοκίνησης και φοράς πράσινο βελούδο κοστούμι να μην σου αρέσει, αλλά στο είδος του είναι κορυφαίο. Δυστυχώς όντως έχει ΜΠΟΜΠΕΣ, αλλά και γυναίκες διαθέσιμες και όχι δήθεν έχει, και μουσικάρες, και θέα τρελλή και γαμώ τα vibes γενικα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μακραν το καλύτερο club που έχω πάει ποτε. Τα σχόλια περί μικρής ηλικίας, ψώνια, πύρφοροι κλπ είναι το λιγότερο αστεία. Όποιος δεν ξέρει, δεν έχει πάει, δεν γουστάρει τέτοια μουσική καλύτερα να μην μιλάει παιδιά. Λογικό είναι αμα ακούς Ρεπάνη ή έχεις μείνει στην εποχή της Αυτοκίνησης και φοράς πράσινο βελούδο κοστούμι να μην σου αρέσει, αλλά στο είδος του είναι κορυφαίο. Δυστυχώς όντως έχει ΜΠΟΜΠΕΣ, αλλά και γυναίκες διαθέσιμες και όχι δήθεν έχει, και μουσικάρες, και θέα τρελλή και γαμώ τα vibes γενικα...
Μαν ποτε ΔΕΝ ειδες τετεια στο καβο? Ειπαμε ειναι ωραιο για το κοινο του...το κοινο του ομως ειναι 90% μεθυσμενοι ιταλοι ολων των ηλικιων και Ελληνες κυριως 18 μεχρι 22-23...και ψωνια εχει και καγκουρο πευτουλες και απολα..Αλοστε αν θυμαμαι και καλα συνηθως δεν εχει και face control τους βαζουν σε σειρα και τους πατανε στραγηδες σα τα γιδια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαν ποτε ΔΕΝ ειδες τετεια στο καβο? Ειπαμε ειναι ωραιο για το κοινο του...το κοινο του ομως ειναι 90% μεθυσμενοι ιταλοι ολων των ηλικιων και Ελληνες κυριως 18 μεχρι 22-23...και ψωνια εχει και καγκουρο πευτουλες και απολα..Αλοστε αν θυμαμαι και καλα συνηθως δεν εχει και face control τους βαζουν σε σειρα και τους πατανε στραγηδες σα τα γιδια.

πατε στην Ιμπιζα να δειτε τι σημαινει ριαλ παρτυ μαγκες  :grin:

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
και με βαρβατες εισοδους. θυμαμαι κατι 40ευρα-50ευρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πατε στην Ιμπιζα να δειτε τι σημαινει ριαλ παρτυ μαγκες  :grin:
Αν η οικονομια δεν παρει λιγο τα πανω της σε λιγο θα κανουμε εξωτικα παρτυ στο μπαλκονι με φουσκοτη πισινα και πλαστικους φοινικες απο τα καρφουρ.... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δεν ξερω τι εννοεις εσυ φεης κοντρολ αλλα εχει μια χαρα και αυστηρο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
και με βαρβατες εισοδους. θυμαμαι κατι 40ευρα-50ευρα
Εξαρταται τον dj.Συνηθως δεν εχει τοσο πολλα η εισοδος.Το ποτο ειναι οντος δηλητιριο. Γιαυτο και οι περισσοτεροι πανε 5-6 το πρωι φτιαγμενοι και τσιτομενοι απο πριν για να μην πιουν τις αηδιες του καβο. Οχι οτι στα υπολοιπα μαγαζια της μυκονου εχει καθαρα ποτα.Βασικα να το κανω πιο γενικο και πιο κοντα στην αληθεια..οχι οτι ειναι ευκολο να βρεις ποτο που να μην ειναι μπομπα στα νησια το καλοκαιρι.Η κατασταση σωζεται λιγο αν παρεις μπουκαλι αλλα και εκει μπορει να πετυχεις το μπομπαρισμενο. Εγω τωρα πια τους κατουραω ολους αυτους.Πανε και τα δινουνε και στα 17χρονα παιδακια που πανε στη παρο και τη μυκονο και νομιζουν οτι το τζιν ειναι η πορτοκαλαδα της γιαγιας τους.Φυλακη θελουν ολοι τους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν ξερω τι εννοεις εσυ φεης κοντρολ αλλα εχει μια χαρα και αυστηρο.
Αυτο που λες εννοω...αυστηρο στο καβο? Εχω να παω 2-3 χρονια μυκονο αλλα ποσο αυστηρο μπορει να εγινε?  :S Εγω θυμαμε μεθυσμενους ιταλους να πανε να μπουκαρουνε και ο ''πορτιερης'' να του λεει βαλε τη μπλουζα σου να του περνει το 30αρι και να τον βαζει μεσα μαζι με τους αλους 11 που ειχε μαζι του.Και το μαγαζι φισκα οχι μαλακιες.Σε πιους ριχνουν πορτα δλδ?  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εξαρταται τον dj.Συνηθως δεν εχει τοσο πολλα η εισοδος.Το ποτο ειναι οντος δηλητιριο. Γιαυτο και οι περισσοτεροι πανε 5-6 το πρωι φτιαγμενοι και τσιτομενοι απο πριν για να μην πιουν τις αηδιες του καβο.

εμφανως μεθυσμενος δεν μπαινει μεσα κανεις. ουτε νωρις ουτε αργα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο που λες εννοω...αυστηρο στο καβο? Εχω να παω 2-3 χρονια μυκονο αλλα ποσο αυστηρο μπορει να εγινε?  :S Εγω θυμαμε μεθυσμενους ιταλους να πανε να μπουκαρουνε και ο ''πορτιερης'' να του λεει βαλε τη μπλουζα σου να του περνει το 30αρι και να τον βαζει μεσα μαζι με τους αλους 11 που ειχε μαζι του.Και το μαγαζι φισκα οχι μαλακιες.Σε πιους ριχνουν πορτα δλδ?  :think:

στους μεθυσμενους. και οποιος μεσα παει να κανει βαβουρα φευγει σουμπιτος και ιπταμενος. εχουνε σκληρυνει τα μαγαζια μηδεν ανοχη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εμφανως μεθυσμενος δεν μπαινει μεσα κανεις. ουτε νωρις ουτε αργα.
Δεν ειπα μεθυσμενοι ειπα φτιαγμενοι και τσιτομενοι. Εμφανως μεθυσμενος στα περισσοτερα μαγαζια θα σε διοξουνε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εξαρταται τον dj.Συνηθως δεν εχει τοσο πολλα η εισοδος.Το ποτο ειναι οντος δηλητιριο. Γιαυτο και οι περισσοτεροι πανε 5-6 το πρωι φτιαγμενοι και τσιτομενοι απο πριν για να μην πιουν τις αηδιες του καβο. Οχι οτι στα υπολοιπα μαγαζια της μυκονου εχει καθαρα ποτα.Βασικα να το κανω πιο γενικο και πιο κοντα στην αληθεια..οχι οτι ειναι ευκολο να βρεις ποτο που να μην ειναι μπομπα στα νησια το καλοκαιρι.Η κατασταση σωζεται λιγο αν παρεις μπουκαλι αλλα και εκει μπορει να πετυχεις το μπομπαρισμενο. Εγω τωρα πια τους κατουραω ολους αυτους.Πανε και τα δινουνε και στα 17χρονα παιδακια που πανε στη παρο και τη μυκονο και νομιζουν οτι το τζιν ειναι η πορτοκαλαδα της γιαγιας τους.Φυλακη θελουν ολοι τους.

εδω χρειαζεται να ποσταρει ο λακης να χεσει τους μυκονιατες με τις υπερβολικες τιμες τους  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εδω χρειαζεται να ποσταρει ο λακης να χεσει τους μυκονιατες με τις υπερβολικες τιμες τους  :rockon:
Η αληθεια ειναι οτι οι τιμες τους ειναι για χεσιμο....αλλα και εγω αν ειχα τοση ζητηση θα βαραγα στα αυτια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε αυτο ειναι λογικο.Ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι διωχνανε μπακουρους κτλπ

οχι βεβαια, σε τουριστικο κλαμπ δεν τιθεται θεμα ντυσιματος ή μπακουριασης. αλλα κρατανε σουζα την κατασταση για παρεκτροπες και καλα κανουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παντος εγω ρε μακγες πιο πολυ γουσταρω να αραξω σε ενα μαγαζι διπλα στη θαλασσα με την παρεα μου και να πιω ουζα και να μας φυγει το σκατο απο το γελιο παρα να ακουω τις ομολογουμενος ωραιες μουσικες του καβο και να γυρναω το κεφαλι σα ρανταρ για να τσεκαρω τα γκομενακια που θα περνανε γυρω γυρω. Η φαση του καβο μαρεσει καλυτερα να παω με την γκομενα μου να γινουμε κοματια ξεροντας οτι το επομενο πρωι θα ξερναμε ο ενας πανω στον αλλον απο τα δηλητιρια και μετα να παμε να γαμηθουμε οπου βρουμε  :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οχι βεβαια, σε τουριστικο κλαμπ δεν τιθεται θεμα ντυσιματος ή μπακουριασης. αλλα κρατανε σουζα την κατασταση για παρεκτροπες και καλα κανουν.
Καλα κανουν φιλε γιατι οι ξενοι πανε εκει και γενικα ερχοντε Ελλαδα και νομιζουν οτι ηρθαν στο playground και τα κανουνε ολα πουτανα. Ειπαμε να ξεσαλωσει οχι και να μας ξερασεις το μαγαζι η να αρχισεις κανενα τσαμπουκα που θα συμετεχουν και οι 200 ιταλομαλακες που βρισκοντε εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom