skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 1.720
Δεν ήξερα ότι για να μάθουμε να ζούμε πρέπει να πάθουμε 100 κρίσεις πανικού σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μέρος από ψωνάρες που νομίζουν ότι διασκεδάζουν. Ούτε ότι υπάρχουν "καλύτεροι ντι τζέι" που προφανώς πατάνε το play πιο ωραία, πιο γρήγορα ή ίσως πιο στυλάτα από τους άλλους... Καλά που μας το λες εσύ λοιπόν. Το ότι είσαι 22 είναι το μόνο σίγουρο. Δικαιολογείσαι λοιπόν λόγω ηλικίας. Αν ζούσες την εποχή των 80's, που ευτυχώς πολλά παιδιά της ηλικίας σου αγαπούν χωρίς να έχουν δει από κοντά, θα καταλάβαινες τι θα πει αληθινή, γνήσια διασκέδαση. Γιατί φίλε μου τώρα, κανείς δε διασκεδάζει πραγματικά. Αυτό που κάνει είναι να βρίσκεται σε ένα μέρος που άλλοι επέλεξαν, να ακούει μουσική που άλλοι επέλεξαν και να δίνει ψυχαναγκαστική αναφορά στο facebook πού είναι, τι κάνει και πώς το κάνει για να ζηλεύουν οι άλλοι. Αν αυτό είναι διασκέδαση κάτι δεν έχω καταλάβει. Με όλη την καλή διάθεση σου το λέω, το τονίζω κι εγώ όπως και ο συνάδελφος πιο πάνω για να μην παρεξηγηθώ. Ίσως σε 10-15 χρόνια με καταλάβεις, όταν οι επόμενοι 20άρηδες διασκεδάζουν με κάτι τελείως διαφορετικό απ'ότι εσείς τώρα. ;)
πολυ σοφα τα λογια σας κυριε οντως.