Νέα

Cavo Paradiso Το κορυφαιο ελληνικο Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Παντος εγω ρε μακγες πιο πολυ γουσταρω να αραξω σε ενα μαγαζι διπλα στη θαλασσα με την παρεα μου και να πιω ουζα και να μας φυγει το σκατο απο το γελιο παρα να ακουω τις ομολογουμενος ωραιες μουσικες του καβο και να γυρναω το κεφαλι σα ρανταρ για να τσεκαρω τα γκομενακια που θα περνανε γυρω γυρω. Η φαση του καβο μαρεσει καλυτερα να παω με την γκομενα μου να γινουμε κοματια ξεροντας οτι το επομενο πρωι θα ξερναμε ο ενας πανω στον αλλον απο τα δηλητιρια και μετα να παμε να γαμηθουμε οπου βρουμε  :rockon: :rockon:

εσενα σε κοβω για ταβερνιαρη τυπε  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εσενα σε κοβω για ταβερνιαρη τυπε  :grin: :grin:
Οχι τυπε απλα παλιοτερα ειμουν και εγω καυλομενος με τα μαγαζια τα μεγαλα τα τραπεζια τα μπουκαλια τα πριβε τον πολυ τον κοσμο και τα αρχιδια μου κουνιουντε. Τα βαρεθικα και δε με ικανοποιουν πια. Χωρια του οτι δεν μου παει πια να χαλασω 200 ευρω σε ενα βραδυ για να τα πιω ενω αλοι πεινανε το τι πληρωνεις με το τι περνεις ειναι 2 εντελος διαφορετικα πραγματα.Αν πας στο ακρωτιρι σου λεω πχ και επειδη πληρωνεις ενα τραπεζι και ενα παρκαδορο για το αμαξι σου για 2-3 ωρες οτι μοιαζεις λιγο σε αυτους που πραγματικα τα ακουμπανε χοντρα και κανουν τη μεγαλη ζωη.Ομως οταν θα φυγεις εσυ θα πας πισω στα κατω πατησια με μισο μηνιατικο και ο αλλος θα παει να γαμησει τη γκομενα του στη μεζονετα του στην βουλα.Τωρα πια θα παω μονο με την σωστη παρεα για να γελασουμε και να κανουμε χαβαλε με κανενα γκομενακι. Αλλα κατα τα αλλα κλαιν μαιν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οχι τυπε απλα παλιοτερα ειμουν και εγω καυλομενος με τα μαγαζια τα μεγαλα τα τραπεζια τα μπουκαλια τα πριβε τον πολυ τον κοσμο και τα αρχιδια μου κουνιουντε. Τα βαρεθικα και δε με ικανοποιουν πια. Χωρια του οτι δεν μου παει πια να χαλασω 200 ευρω σε ενα βραδυ για να τα πιω ενω αλοι πεινανε το τι πληρωνεις με το τι περνεις ειναι 2 εντελος διαφορετικα πραγματα.Αν πας στο ακρωτιρι σου λεω πχ και επειδη πληρωνεις ενα τραπεζι και ενα παρκαδορο για το αμαξι σου για 2-3 ωρες οτι μοιαζεις λιγο σε αυτους που πραγματικα τα ακουμπανε χοντρα και κανουν τη μεγαλη ζωη.Ομως οταν θα φυγεις εσυ θα πας πισω στα κατω πατησια με μισο μηνιατικο και ο αλλος θα παει να γαμησει τη γκομενα του στη μεζονετα του στην βουλα.Τωρα πια θα παω μονο με την σωστη παρεα για να γελασουμε και να κανουμε χαβαλε με κανενα γκομενακι. Αλλα κατα τα αλλα κλαιν μαιν.

δηλαδη πριν τη κριση χαλουσες 200ευρω ενα βραδυ για να τα πιεις? :think: :think: :think: :think:
εγω και πριν δν χαλουσα τοσα πχ αν πηγαιναμε μπουζουκια ενα βραδυ μας εβγαινε κανα 40αρικο τ ατομο  :grin: :grin:
εχω χαλασει ομως 120ευρω ενα βραδυ πηγα σε 2 κοριτσακια σε οικους και σε στριπ  :grin: :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δηλαδη πριν τη κριση χαλουσες 200ευρω ενα βραδυ για να τα πιεις? :think: :think: :think: :think:
εγω και πριν δν χαλουσα τοσα πχ αν πηγαιναμε μπουζουκια ενα βραδυ μας εβγαινε κανα 40αρικο τ ατομο  :grin: :grin:
εχω χαλασει ομως 120ευρω ενα βραδυ πηγα σε 2 κοριτσακια σε οικους και σε στριπ  :grin: :grin:

ρε τυπε με 40 ευρω σε μπουζουκια ουτε σε σκαμπο στην τουαλετα με εμφιαλωμενο απ το περιπτερο δεν την εβγαζες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω και πριν δν χαλουσα τοσα πχ αν πηγαιναμε μπουζουκια ενα βραδυ μας εβγαινε κανα 40αρικο τ ατομο  :grin: :grin:
εχω χαλασει ομως 120ευρω ενα βραδυ πηγα σε 2 κοριτσακια σε οικους και σε στριπ  :grin: :grin:
Φυσικα και δεν χαλαγα 200 ευρω καθε βραδυ,θα ειχα φαληρησει μεχρι τωρα  :grin: Αλλα πιστευω τα πρηγουμενα χρονια οταν το μαρουλι ετρεχε σα νερο σε διαφορες περιστασεις πολοι χαλασανε παρα πολα λευτα σε πολλα βραδυα.Αλοστε για αλλους τα 200 ευρω ειναι μηνιατικο για αλους ειναι ψηλα. Αλλα ακομα πιστευω οτι η διασκεδαση ειναι υποκημενικο θεμα οποτε ο καθενας οπως βολευεται.Εγω απλα δε βολευομαι τοσο πολυ.Ειναι και το οτι παλια δουλευα μια απλη δουλεια και στα αρχιδια μου και να πηγαινα στη δουλεια καυτευθειαν απο το εξω.Οταν εχεις ευθυνες και μαλακιες στο κεφαλι σου οταν εχεις ελευθερο χρονο θες να πας να ηρεμισεις οχι να σου σπασει τα αρχιδια ο καθε κουτσαυλος που περναει απο διπλα σου και σε σπρωχνει για μη του χυθει το ποτο απο την κουτσαβλη γκομενα που χορευει πιο διπλα... :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
σαν τα παρτυ του pierros δεν εχει....
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φυσικα και δεν χαλαγα 200 ευρω καθε βραδυ,θα ειχα φαληρησει μεχρι τωρα  :grin: Αλλα πιστευω τα πρηγουμενα χρονια οταν το μαρουλι ετρεχε σα νερο σε διαφορες περιστασεις πολοι χαλασανε παρα πολα λευτα σε πολλα βραδυα.Αλοστε για αλλους τα 200 ευρω ειναι μηνιατικο για αλους ειναι ψηλα. Αλλα ακομα πιστευω οτι η διασκεδαση ειναι υποκημενικο θεμα οποτε ο καθενας οπως βολευεται.Εγω απλα δε βολευομαι τοσο πολυ.Ειναι και το οτι παλια δουλευα μια απλη δουλεια και στα αρχιδια μου και να πηγαινα στη δουλεια καυτευθειαν απο το εξω.Οταν εχεις ευθυνες και μαλακιες στο κεφαλι σου οταν εχεις ελευθερο χρονο θες να πας να ηρεμισεις οχι να σου σπασει τα αρχιδια ο καθε κουτσαυλος που περναει απο διπλα σου και σε σπρωχνει για μη του χυθει το ποτο απο την κουτσαβλη γκομενα που χορευει πιο διπλα... :grin:

γιαυτο υπαρχουν τα στριπ κ κολομπαρα σου δινουν ανεση κινησεων κ χωρου  :grin: :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
Ναι αλλα σε αυτα δεν μπορεις να παρεις μαζι σου και κοπελες για να καυλαντισεις....
εγω οσο σπουδαζα σαλονικη ειχα μουναρα φιλη που με παρακαλουσε να παμε σε στριπ κλαμπ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω οσο σπουδαζα σαλονικη ειχα μουναρα φιλη που με παρακαλουσε να παμε σε στριπ κλαμπ....
Εγω μια φορα πηρα θυληκο μαζι μου σε στριπτιτζαδικο και μου βγηκε ξυνο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ποτε τυπε...μεγα αμαρτημα....
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Ε δε το ξαναεκανα ποτε...οτι και να λενε οι γκομενες οτι ειναι ανετες και θελουν να πανε σε στριπτιτζαδικα για το χαβαλε με το που δουνε μπροστα τους τις μουναρες να κουνανε τους κολους τους ειναι λογικο οτι θα νιωσουν ασχημα κανοντας την συγγριση..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ε δε το ξαναεκανα ποτε...οτι και να λενε οι γκομενες οτι ειναι ανετες και θελουν να πανε σε στριπτιτζαδικα για το χαβαλε με το που δουνε μπροστα τους τις μουναρες να κουνανε τους κολους τους ειναι λογικο οτι θα νιωσουν ασχημα κανοντας την συγγριση..

μετα φανταζομαι θα σε παρατησε οπως το γκομενακι στη ταινια TAXI DRIVER που την πηγε σε τσοντοσινεμα  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
"Cavo Paradiso Το κορυφαιο ελληνικο Club"

ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον μαζικό τρόπο διασκέδασης , πολλά ντεσιμπέλ , ίλιγγος , ανούσια κινητικότητα
και κυρίως αγαμία , οπότε κανένα κίνητρο και κανένας λόγος δεν υπάρχει να ποντάρεις τις μάρκες σου εκεί, 1000φορές προτιμώ να πιώ ένα καφεδάκι στο πορτοκαλί , μετά φυλής και τέλος φτηνά αραβικά εδέσματα  :)

Επισκέπτης
Δυο φορες εχω παει ολες κ ολες.
Οκ καλα παρτακια ειχε αλλα λιγο ξενέρωτα ισως λογο μεγέθους και στυλ το paradise είναι κλασεις ανωτερο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δυο φορες εχω παει ολες κ ολες.
Οκ καλα παρτακια ειχε αλλα λιγο ξενέρωτα ισως λογο μεγέθους και στυλ το paradise είναι κλασεις ανωτερο
Εγω σαν μερος πρωτιμω το καβο.Απλα ειναι αφτεραδικο οπως και να το κανεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
"Cavo Paradiso Το κορυφαιο ελληνικο Club"

ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον μαζικό τρόπο διασκέδασης , πολλά ντεσιμπέλ , ίλιγγος , ανούσια κινητικότητα
και κυρίως αγαμία , οπότε κανένα κίνητρο και κανένας λόγος δεν υπάρχει να ποντάρεις τις μάρκες σου εκεί, 1000φορές προτιμώ να πιώ ένα καφεδάκι στο πορτοκαλί , μετά φυλής και τέλος φτηνά αραβικά εδέσματα  :)

ολη η αγαμια της χρονια μαζευεται εκει και βγαινουν καλα γαμησια απο κει θα ελεγα  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom