You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
+Soda ρεεεεεεεεεεεεεεε
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
...πάει χάλασε το site
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στο ριτζενσι δουλευω ρε...λατζα το ξεχασες;;;γεια σου σπινο πως παει η ανεργια
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Αντικειμενικά το καβο ειναι το καλύτερο ελληνικο club και απ τα καλυτερα στο κοσμο. Ειναι σε γαμώ τα σημεία (μετρημένα στα δαχτυλα παρόμοια club)σε συνδυασμό με πολύ δυνατό line up με εμπορικά ονόματα και αρκετά ανερχόμενα.
Τώρα, αυτό που το χαλάει είναι ο ελλεινας και η ελλεινιδα που σκάνε εκεί για δηθεν διασκεδαση, ποζεριλίκι, check in στο fb, βιντεάκια στο κινητό και την άλλη μέρα τσιφτετέλια και γυφτοπόπ στα μπαράκια (μη μας πεσει και βαριά η tech house). Αξίζει να πας μια φορά για τη φάση, αλλά μεχρι εκεί.
Τώρα, αυτό που το χαλάει είναι ο ελλεινας και η ελλεινιδα που σκάνε εκεί για δηθεν διασκεδαση, ποζεριλίκι, check in στο fb, βιντεάκια στο κινητό και την άλλη μέρα τσιφτετέλια και γυφτοπόπ στα μπαράκια (μη μας πεσει και βαριά η tech house). Αξίζει να πας μια φορά για τη φάση, αλλά μεχρι εκεί.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Αντικειμενικά το καβο ειναι το καλύτερο ελληνικο club και απ τα καλυτερα στο κοσμο. Ειναι σε γαμώ τα σημεία (μετρημένα στα δαχτυλα παρόμοια club)σε συνδυασμό με πολύ δυνατό line up με εμπορικά ονόματα και αρκετά ανερχόμενα.
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
μαγκες ακουστε τον εμπειρο: το καβο ηταν το καλυτερο μαγαζι στο κοσμο λογω θεσης και λογω δυνατοτητας να τραβαει τους μεγαλυτερους ντι τζεη. αλλα εδω και 4-5 χρονια ειναι μπουρδελο. οι λογοι-
1. ο κοσμος εχει χαλασει πολυ
2. πανω απο τους μισους ειναι καμμενοι - απο μπαφο/κοκα/σπιντακια καταλαβαινετε
3. το μαγαζι εχει παρα πολυ αυξημενα ποσοστα αλβανων νεαρων
4. οι ιταλοι που το γεμιζουν υπερβολικα τα τελευταια χρονια ειναι απο νοτια ιταλια που σημαινει κλεφτρονια απο τη φυση τους, μεθανε ευκολα, ενοχλουν κοπελες με θρασος και τετοια
5. το μαγαζι στη πορτα εχει χαλασει αφου με λιγο παρακαλητο αφηνει να περνανε καμμενα ατομα χωρις να πληρωνουν (παντα συνεβαινε αυτο αλλα συνηθως για ωραιες γκομενιτσες) ενω απο πισω περιμενει ο μαλακας να πληρωσει 30 ή 50 ευρω αναλογα τη περιοδο
κατα τα αλλα οποιος θελει να ακουσε τα μεγαλα ονοματα, μονο εκει θα παει. απλα 50αρικο για να ακουσω τον αρμιν και διπλα μου να χορευει ο ιλια απο τα τιρανα εγω προσωπικα δεν το θεωρω και πολυ σοβαρη επενδυση
4. οι ιταλοι που το γεμιζουν υπερβολικα τα τελευταια χρονια ειναι απο νοτια ιταλια που σημαινει κλεφτρονια απο τη φυση τους, μεθανε ευκολα, ενοχλουν κοπελες με θρασος και τετοια
5. το μαγαζι στη πορτα εχει χαλασει αφου με λιγο παρακαλητο αφηνει να περνανε καμμενα ατομα χωρις να πληρωνουν (παντα συνεβαινε αυτο αλλα συνηθως για ωραιες γκομενιτσες) ενω απο πισω περιμενει ο μαλακας να πληρωσει 30 ή 50 ευρω αναλογα τη περιοδο
κατα τα αλλα οποιος θελει να ακουσε τα μεγαλα ονοματα, μονο εκει θα παει. απλα 50αρικο για να ακουσω τον αρμιν και διπλα μου να χορευει ο ιλια απο τα τιρανα εγω προσωπικα δεν το θεωρω και πολυ σοβαρη επενδυση
᾿Ακριβῶς...Εἶχα πάει 17 ἐτῶν,κι ἔβλεπα ἕνα πρεζάκια,δὲν ἤξερε τί ἔκανε,τί ἔλεγε,συνέχεια παραπατοῦσε,εἶχαν κάτι μαύρους κύκλους τὰ μάτια του...ἤταν γιὰ λύπηση,καὶ μοῦ ἔκανε ἐντύπωση ἀρνητική,ποὺ στὴν εἴσοδο μὲ σταμπάρανε στὸ χέρι μὲ μία πράσινη φάτσα ἂν θυμᾶμαι καλά,λὲς καὶ ἤμουνα κανένα ἔγγραφο.Πρεζακια, αδερφες και πορνες (και μαλακες πιρφοροι και ηλιθιες γκομενες φυσικα) ολοι μαζι στον ανουσιο κανιβαλισμο.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
μαγκες ακουστε τον εμπειρο: το καβο ηταν το καλυτερο μαγαζι στο κοσμο λογω θεσης και λογω δυνατοτητας να τραβαει τους μεγαλυτερους ντι τζεη. αλλα εδω και 4-5 χρονια ειναι μπουρδελο. οι λογοι-
και συ χρυσαυγουλο τυπε?
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
και συ χρυσαυγουλο τυπε?
οχι τυπε σε παρακαλω. καμμια σχεση. :-
ειναι θεμα αισθητικης τυπε οχι ρατσισμου. οι αλβανοι φιλοι μας κοιτανε τη γκομενα μου με αυτο το λιγουρικοσαλιαρικοσιχαμενο βλεμμα που τη κοιτανε και οι πακιστανομπαγκλαντεσιανοι αγωνιστες των φαναριων πολυ λιγουρα και πεινα. δεν γουσταρω - με χαλαει. ειμαι παλαιων αρχων τυπε που επεφτε ξυλο για το πως κοιτας τη γκομενα του αλλου
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
εγω δεν εχω προβλημα τυπε με κανεναν γιατι στο αμερικα ειχε απο ολα και ολα καλα.
αν εχεις λεφτα και εχουν και οι αλλοι λεφτα, ο ρατσισμος ειναι ηλιθιο πραγμα. το προβλημα ξεκιναει οταν το χρημα λειπει, και σε συνδυασμο με τη μορφωση που επισης λειπει, ξαφνικα νομιζεις οτι φταιει το χρωμα του αλλου.
τωρα για τη κουλτουρα του καθενος ειναι μεγαλη κουβεντα και οχι για το θρεντ για το καβο στη μυκονο αλλα εγραψα : να δινω 50 ευρω και να χορευει διπλα μου ο ιλια, με ενοχλει.
ο ιλια απο μονος του δεν με ενοχλει τυπε.
αν εχεις λεφτα και εχουν και οι αλλοι λεφτα, ο ρατσισμος ειναι ηλιθιο πραγμα. το προβλημα ξεκιναει οταν το χρημα λειπει, και σε συνδυασμο με τη μορφωση που επισης λειπει, ξαφνικα νομιζεις οτι φταιει το χρωμα του αλλου.
τωρα για τη κουλτουρα του καθενος ειναι μεγαλη κουβεντα και οχι για το θρεντ για το καβο στη μυκονο αλλα εγραψα : να δινω 50 ευρω και να χορευει διπλα μου ο ιλια, με ενοχλει.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Κι εγώ σπάζομαι που θεωρείτε τους ντι τζέι φίρμες, γι'αυτό και μια γνωστή μου παρόλο που τελείωσε πανεπιστήμιο, δε χρησιμοποίησε ποτέ το πτυχίο της αλλά είναι ντι τζέι και κοροϊδεύει τον κόσμο. Χαβαλέ λεφτά εντελώς κερδίζει. Πουλάει φούμαρα. Δείχνει λίγο ντεκολτέ, λίγο μπουτάκι, πάρτα κάτω τα κορόιδα. Τέλος σπαμαρίσματος.
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Κι εγώ σπάζομαι που θεωρείτε τους ντι τζέι φίρμες, γι'αυτό και μια γνωστή μου παρόλο που τελείωσε πανεπιστήμιο, δε χρησιμοποίησε ποτέ το πτυχίο της αλλά είναι ντι τζέι και κοροϊδεύει τον κόσμο. Χαβαλέ λεφτά εντελώς κερδίζει. Πουλάει φούμαρα. Δείχνει λίγο ντεκολτέ, λίγο μπουτάκι, πάρτα κάτω τα κορόιδα. Τέλος σπαμαρίσματος.
η φιλη σου και οι λοιποι djs που παιζουν στις καφετεριες με το virtual dj επειδη ο υπευθυνος ειναι γνωστος τους δεν θεωρουνται απο κανεναν φιρμες , μην ανησυχεις
Επισκέπτης
xaxaxa οτι να ναι εισαι τυπε, αλλο παγκοσμιας φημης ντι τζει στυλ πολ βαν νταικ και αλλο ο ντι τζει τις γειτονιας σαν να λεμε μια ομαδα απο τα δρυμικλανα να παει να συναγωνιστη την μικτη κοσμου, δεν γινονται αυτα ρε φιλεΚι εγώ σπάζομαι που θεωρείτε τους ντι τζέι φίρμες, γι'αυτό και μια γνωστή μου παρόλο που τελείωσε πανεπιστήμιο, δε χρησιμοποίησε ποτέ το πτυχίο της αλλά είναι ντι τζέι και κοροϊδεύει τον κόσμο. Χαβαλέ λεφτά εντελώς κερδίζει. Πουλάει φούμαρα. Δείχνει λίγο ντεκολτέ, λίγο μπουτάκι, πάρτα κάτω τα κορόιδα. Τέλος σπαμαρίσματος.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εγω δεν εχω προβλημα τυπε με κανεναν γιατι στο αμερικα ειχε απο ολα και ολα καλα.
α αν χορευει διπλα σου και στην γκομενα σου ηλιθιος κλαρινογαμπρος σε χαλαει?
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
α αν χορευει διπλα σου και στην γκομενα σου ηλιθιος κλαρινογαμπρος σε χαλαει?
τυπε γελαω αλλα ο κλαρινογαμπρος δε κοιταει σαν να μην εχει ξαναδει ωραια γυναικα ποτε στη ζωη του και να γυαλιζει το ματι. ειναι θεμα κουλτουρας τυπε και που εχεις μεγαλωσει. και οι κλαρινογαμπροι καποτε ηταν αγορακια νορμαλ
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε γελαω αλλα ο κλαρινογαμπρος δε κοιταει σαν να μην εχει ξαναδει ωραια γυναικα ποτε στη ζωη του και να γυαλιζει το ματι. ειναι θεμα κουλτουρας τυπε και που εχεις μεγαλωσει. και οι κλαρινογαμπροι καποτε ηταν αγορακια νορμαλ
ενω ο αλβανος κοιταει δηλαδη?θυμαμαι ακριβως τ αντιθετο σε καφε π δουλευα μικρος 18χρ ολοι οι ελληνες να ανεβαζουν σαν θεες τις γκαρσονες ενω ο αλβανος π δουλευαμε μαζι την εφτυνε καταμουτρα σαν αντρας με @@@@@δια
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
μπορει να κανω λαθος τυπε και να ειμαι θυμα των στερεοτυπων για την αλβανικη αντρικη συμπεριφορα τι να σου πω
μπορει να κανω λαθος τυπε και να ειμαι θυμα των στερεοτυπων για την αλβανικη αντρικη συμπεριφορα τι να σου πω
μπορεί...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154