Απ'ότι βλέπω οι γνώμες διίστανται. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, από την ηλικία που γαμάνε τώρα οι πιτσιρικάδες δε με ενδιέφερε ποτέ να γαμήσω γιατί εγώ και η γενιά μου που είμαστε τώρα πάνω από 35 ζήσαμε τα ωραία σχολικά χρόνια με τα παιχνίδια μας στην αυλή, τα κυνηγητά μας, τις κοπάνες μας τις ξεγυρισμένες και ήμασταν όλοι μια παρέα. Το σεξ απλά θα χαλούσε όλη αυτή τη μαγεία τότε. Άσε που προσωπικά το ξεκίνησα και νωρίς σε σχέση με τους άλλους. Άρα νωρίς ξεκίνησαν οι έρωτες, οι υποσχέσεις και φυσικά τα κλάματα και οι χωρισμοί. Η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς το σεξ πιστεύω είναι προς το τέλος του Λυκείου. Δεν ξέρω λοιπόν αν γαμάγαμε περισσότερο από τους τωρινούς αλλά σίγουρα περάσαμε καλύτερα. Ούτε μουσάτους (ευτυχώς η μόδα τους πέρασε), ούτε τατουαζάτους είχαμε (είχαμε μερικούς αλλά οι περισσότεροι είχαν σταματήσει το σχολείο και έμπλεξαν με ναρκωτικά), ούτε τόσους πολλούς φιγουρατζήδες (ήταν 20% και τώρα είναι 80%). Όσο για τα ανιψάκια ή τους βαφτισιμιούς που λέει κάποιος πιο πάνω. Χαλάρωσε ρε μεγάλε, δε μας πήραν δα και τα χρόνια να μαθαίνουμε τα νέα της πιάτσας από εκεί. Τα βλέπουμε εμείς οι ίδιοι γιατί όπως και να το κάνουμε, δε έχουμε πάει και με λίγες 20άρες... ;)
Α! Γι'αυτόν που είπε ότι μόνο η γενιά μου γαμάει στα μπουρδέλα. Να σημειώσω το εξής, για την ιστορία: Δεν έχω γαμήσει ποτέ σε μπουρδέλο.